17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Laza
    huhh... ebbol a kepbol itt a cegnel a TFT-n nem latszik semmi, csak fekete folt.. :)
    otthon azert good :)
  • Alien!
    :))) az árkülönbségeket figyelembe véve,érvelésed igen helytálló....tekintve,hogy a box és a gc kezdetektől olcsóbb mint a PS2 ez az embermennyiség biztos nagyon átb*ssza magát.
  • Jég
    Én már a PS1-hez is RGB-t hasynáltam.Mindenkinek csak ajánlani tudom.De ne a leggagyibbat vegyétek meg!
  • Sephi
    Ultra Iso Convert ....
  • Aramir
    Akkor nemtudom.
    Hogy csináltál a gi-ből iso-t?
  • Laza
    Durvan a kulonbsegek:
    a kompozit (PS2 gyari kabel) 1 szalon (video jel) megy (ez a sarga csatlakozo, a tobbi hang), mig az RGB (ez nem a gyari kabel:) tobb szalon (Red+Green+Blue+jel) megy...

ennek kovetkezteben a szinek erosodnek, a kep tisztul, es elesebb lesz...
    pl DVD filmekhez kotelezo, hogy tamogassa a DVD lejatszo :)
  • Laza
    fajan lehet pozolni a karakterrel...
    csinlatam is parszor, annyira jol nez ki az egesz :)

es ezt egy haromeves gep produkalja lassulas nelkul...
    ehhez kepest a Prince of Persia kepminosege egy kalap sz..r
  • Laza
    Ez a Ghosthunter uber-allat game...
    meg azt mondjak, hogy PS2n nincs antialiasing :)))))

tu eles kep, gyonyoru grafika, kiraly game, iszonyatsok polygon, fasza texturak, kirr effektek, stb.. :)

csinaltam par kepet, bar nem egeszen jok, mert a fotomasina nem vette be fajan a TV fenyerot :)

elso kep :)
    masodik
    harmadik
    negyedik
  • Laza
    mar jo par eve tamogatja minden TV
  • Laza
    en miota DCvel RGBztem, azota nem veszek semmit ugy, hogy nincs hozza RGB :)
  • Laza
    haggyad mar...
    annak, aki azt sem tudja, hogy mi a kulonbseg az RGB es a kompozit kozott hiaba beszelsz.. :)
    jatszon ugy ahogy akar.. :))))
  • Sephi
    Honnan tudom hogy a Tv tamogatja e az RGB-et? habar 1500 penz meger egy probat :)
  • Adi
    Bizony ám... nálam is sokkal jobb lett. Főleg, hogy a tv-m már rögtön támogatja is!:) Ott írja.. RGB :).
  • Adi
    A nagy okosok megszólaltak! LOL
  • Jég
    Nagyon sok remegést megszüntet
  • Jég
    Vakok ! Az RGB kábel sokkal jobb, ha a tv is támogatja!
  • Adi
    "Szebb, élesebb, kontrasztosabb képet lehetővé tevő kábel. "
    Ez lemaradt!
  • Adi

RGB Kábel
    (raktáron)

Ár: 1500ft
    Használtan: -

Házhozszállítás: Postai úton
    Csomagolási költség: Csak postaköltség
    Garancia: Csere

Cheapboy.hu
  • Sephi
    En ertettem felre! Ahogy Pestre felmegyek veszek egyet!

Na akkor most mar leirom Traxdata 4.7 es -R -es DVD irom a cuccaimat Nero6 -ossal 1X sebbeseggel!

Minden amit mar eleve .iso formatumba toltottem le es megirtam minden megy! Csak ez a ketto ami .gi s volt nem ment! Es ezeket is ugyanugy irtam meg! Te az lehet hogy a tores szar? Nem ertem mi a baja... lehet a masinam nem birja? Akkor a tobbit miert birja?
  • Alien!
    ja és ha vettél akkor először a GT szériát próbáld....esküszöm még a színek is szebbek...
  • Alien!
    hidd má' el....Akkor vettem észre,amikor átrakatam a gyári kábelt...Eccerűen télleg sokkal szebb az rgb!!!!! Bazz 2 rongyot má csak megér....Ja és a dvd lejáccás(ha van rgb fix) akkor döbbenetes minőségű!!! Én a szörny rt-vel próbáltam,és hát eléggé mellbevágott...
  • Aramir
    Tényleg nemtudom, én simán összefűzte a gi fájlokat, átneveztem iso-ra és kiírtam.
    Alapanyag? Írási sebesség?
  • Adi
    "Nagy fenet! Csodalatos sziekben pompazik a grafika ennel nem lehet jobb "
    Alien-t lehet fére érteted. A grafika biztos nem lesz szebb. HANEM A KÉP. Nem lesz olyan homályos stb... bár te tudod. kiadsz 2e v. nem. Saját "boldogságot", csak nem szoktunk hülyeségeket mondani főleg az "öreg" konzolosok.
    Én nekem a 2. ps2-nél az volt az első dolog, hogy beszereztem egy RGB kábelt.
  • Adi
    FWO-hoz sok idő kell. Ami nekem nincs. és inkább játszok egy ps2 gamel... mint egy béta-val. Fére ne érts nagyon jó ez a FWO csak mint mondom nagyon-nagyon sok idő kell hozzá.
  • Sephi
    Nagy fenet! Csodalatos sziekben pompazik a grafika ennel nem lehet jobb es 75-os Sony-n jaccok! A masik a Samsungon fekete feher volt minden NTSC es a Pal szines volt de a Sony-n mindaketto remekul megy.

Egyebkent Arammir .gi atekovetralasa .iso-ra sikerult de a megiras utan a NFS7 nem tolti be a palyakat mert lefagy a True Crime meg el sem akar indulni. En csinaltam valamit roszat?
  • Laza
    Hali...

most hozatam haza a Castlevaniat es a Ghosthuntert...
    annyira jo mindketto, hogy nem is toom, mejkkel kezdjem.. :)

Azthiszem ledobom oket a harmadikrol, es amelyk elobb er le, az lesz a gyoztes... (v amelyk nem torik szet:)

ADI
    nem nyomod mar a Fung Want???
  • Alien!
    akko azonnal rohannyá rgb kábelért....ég és föld a különbség....
  • Adi
    :) pc-s versio biztos megy!!:)))))
    UI.: indexen kedves duc.. ott kérdezd.. ott sokan nyomják.
  • duc
    Üdv,

Próbálta valaki a XIII-at, hogy megy-e egérrel+billentyűvel?
  • Adi
    Mond el, hogy csináltad.. most már érdekkel!:)
  • Adi
    Az gáz!
  • Sephi
    Nem hasznalok RGB kabelt :)
  • Adi
    Akarom mondani, hogy még!
  • Adi
    "RGB kabelnek hijak vagy mi."
    Méh mindig nem használsz rgb kabelt??
  • Sephi
    Egyebkent Aramit rajottem hogy kell megirni a .gi kitarjesztest! csak 4 estemet vette igenybe meg oranyi probalkozast de most sikerult... es tudod hogy ? Veletlenul rataltam egy topicban egy pasi beszolasat hogy o hogy csinalta es igy megy :))
  • Sephi
    Nem volt eleg bogaram mert en kiprobaltam mindet! Aszonta haver hogy ha a TV nem birja akkor nem birja es kesz.
  • barret
    nekem is tv-t kellett cserélnem!
  • Sephi
    Ja:) Nekem azert kellet kicserelni a Tv-emet. Bar alitolag van valami cuccos atalakito de nekem nem ment vele sem. RGB kabelnek hijak vagy mi.
  • barret
    mennyi idős a tv? ntsc normát tudja?
  • CHEAPBOY 2
    Új akciós árainkkal, megújult (egyre bővülő) kínálattal várunk minden kedves vásárlót újonnan nyílt Online Konzolos Webshopunkban.
    Itt mindent megtalálhatsz, (PS2, Gamecube, Xbox, Gameboy, Ps1, Dreamcast, és a retro konzolok) amit csak szeretnél, (játékok, kiegészítők) gyors kiszolgálás, postai csomagküldés, személyes átvétel lehetséges!
    Mindenre teljeskörű garancia, szervízszolgálat. Adás-Vétel-Csere-Szervíz!
    [email protected], [email protected], 0630 25 85 034, 06 30 377 77 07