17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Sephi
    Elvannak na... ne batsd oket
  • barret
    jó a téma....
  • Aramir
    Pamela éces, inkább Martinékat
  • Adi
    Melyiket választod?
    Korbács és Martinék csapata?:)
    Vagy farok hosszabítás Pamelával?:)
  • Aramir
    Rossz vagyok, büntess meg!
  • Adi
    Itt csak te gondoltál rosszra!:)
  • Aramir
    Rossz az, aki rosszra gondol
  • Aramir
    Oké, csak egy kicsit furcsa volt
  • barret
    kis hamis! mire gondolsz?
  • Sephi
    Nalam nem felreertheto mert nekem beszed stilusom de nem akartam en semmire celozni

Meloba is mindeki "dragasagom" es ott mar nem is veszik magukra :)
  • Aramir
    Csak azért kérdem, mert a "bogaram" megszólítás elég félreérthető. Ha érted, hogy mire gondolok
  • Aramir
    Nahát azé' fiúból is van egy pici, 2-3 cl
  • Sephi
    Kussma' :))
  • Adi
    Hááááát ja!
  • Adi
    Ezt eltaláltad. Csak lányból lehet. Fiúból, hogy lenne már? Hogy szülné meg?:))))))
  • Aramir
    Lányból vagy?
  • Sephi
    Tudom bogaram met mindig megnezem a Ripping Notes-t is. De a jobb jatekonal nem igazan fordul elo az ilyen.
  • Aramir
    Ez azért 1-2 éve nem így volt.
  • Aramir
    Néha érdemes elolvasni az nfo fájlocskát a játékok mellett, mert ott sokminden kiderül. Lehet, hogy nincs értelme letölteni a dvds verziót, mert a cdsről sem hiányzik semmi.
    Már többször jártam úgy, hogy a dvdn voltak fake fájlok, amik nélkül simán ráfért volna egy cdre. Pl: MTV Celebrity Deathmatch, Sitting Duck.
    Van, hogy csak a külömböző nyelveket szedik ki az angol meghagyásával, és így ráfér egy cdre. Pl: Dogs Life
    Van, amikor áttömörítik az animációt, vagy a hangot tömörítik jobban össze, és úgy teszik rá egy cdre.
    Szóval érdemes olvasgatni, mert nem mindegy, hogy leszedsz 300 megát 2 giga helyett.
  • Aramir
    Ha jól bevan állítva a lézer, akkor nagyon csöndes tud lenni, nem megy tönkre.
    Ha nagyon zajos, berezonál, akkor az a korong hibája. Van benne egy kis deformálódás, nincs kiegyensulyozva a lemez, stb.
    Ha ciripelő és halk kattogó hangot hallasz, akkor mindenképpen érdemes beállítani a lézert.
    Ps1 lézerét én úgy szoktam beállítani, hogy leszedem a felső borítást, beteszek egy korongot és a pörgö lemez alatt beállítom egy kis csavarhúzóval a lézert, miközben valamilyen animációt játszik le a gép. A kattogó hang akkor van, amikor a fejet előre-hátra mozgatja, pozicionál. Minnél szarabbúl van beállítva, annál többször csinálja folyamatossan.
    A kis ciripelő hang meg amikor a lencsét emelgeti fel-le.
    Próbál fókuszálni.
    Gondolom a Ps2-esben is hasonló folyamatok mennek végbe, ha szarul van beállítva a lézer, és ez tényleg káros lehet a gépre nézve.
    Szerintem ha jól bevan állítva, akkor mivel hamarabb pozicionál és fókuszál, talán tovább is bírni fogja a gép.
    Egy lencsepucolás is csodákra képes.
  • Sephi
    Ja. Kb 300 FT kulombseg. Bar sokan aze' szerzik be a CDrip-et mert konnyeb letolteni a 600 megat.

Igaz mostanaban a DVDFull is kb 1.2 giga (szal duplaja) de kicsomgalova elerhet a 4.3 gigaig is :) Lasd Soul Calibur 2 , Lupin , FFX2 stb,...
  • Adi
    Megugyan annyiba kerül egy cd rip mint egy dvdbackup.
  • Sephi
    Foleg aze' nem eri meg mert minden kivan vagva a CDripekbol.
  • SnEaK MASTER
    Én is eleinte CD backup-okkal (rippekkel) kezdtem az ipart PS2-n, de rájottem hogy nem éri meg, de NAGYON NEM!
    Ma már DVD backup-okkal és eredeti stuffokkal nyomulok...
  • torrente
    Mert ha megvenné az eredetit, akkor nem tudna spórolni.
  • barret
    nálam olyan hangja van,mint a centrifugába oltott légkalapácsnak...lehet hogy 4x felett csinálja csak? ezért nem teszek bele cd-t!!!
  • Sephi
    Nem nem! Nem minden gepnel van ez! Nalam pl ha 4x-essel van irva egy sima Harlquin CD-R egy hangot sem add ki!!!

Igaz ilyen cd-em is csak 5 volt es azota sem tudom hol lehet szerezni masikat :)
  • cenobite
    "....szó nélkül vesz újat, mert addig simán összespórolta minimum 15 PS2 árát...."

Vazzz... ha ilyen jól spórol, mi a faxért nem tudja +venni az eredeti játékot?
  • Adi
    Ezt is mondtam már neki!:)
  • barret
    tegyél be egy írott cd-t a gépbe,és hallgasd meg,mit művel a ps2!olyan hangokat ad,hogy rossz hallgatni!eredeti dvd-vel szinte nem is hallod,ahogy dolgozik! még a backup dvd-vel is lényegesen csendesebb.
  • rrroka
    Köszi midnenkinek közbe továbbolvasva a forumot számomra is kiderült, hogy tré lesz a gépem ha tovább nyomon CDs játékokat, megmondom pszintén nem is azért volt CDs cuccom mert sporolásbol arra irattam, hanem mert ilyeneket kaptam hozzá.
    Van oylan game ami eredetileg Cdn jon ki?
    amikkel játszanék és CD van: burnout1-2, jak&daxter, soulcalibur2, dragonballZbudokai 2.

köszi mindenkineka helpet!

itt is szolok, hogy március 19-én Final Fantasy Fan/Fun Drunks Party-t tartanánk vhol nyugatinál egy kocsmába, akit érdekel az nézzen be az index FF forumba. Elárulom sose kizárolag FFrol volt szo :))))
  • Sephi
    Haver vett chipelt ps2-ot de mar alapbol csak CD-et tudodd lejaccani es ez meg volt elegedve :)

Eloszor el se akarta hinni hogy DVD-en is van jatek... jaj segeny.
  • Adi
    Ja. Még a kispálya videókat is kivágják belőle!:)
  • Adi
    :) vkinek 1 hónapos a gépe és teljesen rossz.. ez van.
  • Dzson
    3,5 éves gépem van, a legelső PAL szériából, és teljesen jó.
  • Sephi
    Szvsz ha vigyazol a gepedre akkor nem baszodik el.
  • Dzson
    Én azon vagyok, hogy aki már másolt gamékat használ, az legalább DVD-n tegye, mert a mértéktelen spórolás már igénytelenség. Egy ismerősöm :) is úgy van ezzel, hogy ha szétcsesződik idővel a PS2 feje a másolt gaméktól, akkor szó nélkül vesz újat, mert addig simán összespórolta minimum 15 PS2 árát. Jó, valamilyen szinten kénytelenek egyesek másolni, mert nem Bill Gécnek születtünk, de legyünk tisztában azzal, hogy ez mit is jelent.
  • Sephi
    A GT4 es elfer cd-en de valami borzalom a hang :)
  • barret
    az is érdekes,hogy a Gran turismo elfér egy darab cd-n! ilyen kicsi lenne?
  • Sephi
    Szerintem CD-en ha jaccol is akkor csakis autos vagy verekedos jatekokat erdemes.

RPG es mas jatekokbol kivagjak a filmeket meg a hangot meg mindent.

Remek pelda peladul a Fatal Frame jatek amit eloszor Cd-en kaptam meg es minden film ki volt vagva es minden hang :) Kerdem en igy hogy lehet elvezni egy jatekot? DVD ez a jatek 3.5 gigat foglal! Egyaltalan nem mind1 :)