17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Adi
    Emberek veszek egy
    ilyen merevlemezt: Maxtor 80GB 8MB 7200rpm ATA150 SATA 17,365 Ft,. Ez jó lesz akkor ügye a ps2-be?!?!
  • Lammer
    Lehet, bár érdekes módon DCn elsőre lenyomtam... ;)
    Az is muris volt, amikor pöcén Painkillereztem, átvittem pár fejezetet és volt 3 kártyám... :( Begurultam és megnéztem Gamefaqon hogy kell a többit. Néztem nagyot, pár kártyát amit beszerváltam a legnehezebb beszerezni a játékban, a többi sokkal könyebb(már így visszanézve is) és azokat elcsubultam(SC-s kifejezés koreai kif. Chobo,kezdő) ;)
    Mekkora egy,láma vagyok
  • barret
    Szvsz a legnehezebb ellenség a játékban!
  • raymondwhistler
    A régi Action Replay 2 boot-os holmit hogy hívják pontosan?
    És mi a pontos eljárás?
  • Lammer
    A probléma megoldva, na kb 1,5 óra szenvedése, anyázás, és joyrázása után csak legyőztem a dögöt...
    Jah 1et elfelejtettem egy picit lőni kell őkelmét , mert különben nem catapultálja ki a 3ik után sem, így egy kis gránát és bow koktél után 3Xi problálkozás után megadta magát a szemétláda!!!!
    ááááá
    Végre a gyárban vagyok, tök hangulat...
  • Lammer
    NA sakclik!
    Mexereztem végre a Rezi Code Veronica Xet tolom ezerrel...
    Eljutottam az Airplane Fisrt Bossig (2ik küzdelem) a rakodótérben, régebben Dreamcasten pikkpakk letudtam, de mostmán küzdök vagy 10edcerrrre arrrghh, tudom, hogy le kell lökni a catapult gépezettel, de nem megy, mindig leöl, tök jó lenne már továbbjutni, mert régebben amikor megvolt, legyőztem a szörnyet, elment a factoryba(szerintem az ik leghangulatosabb hely az összes eddigi reziből) és ott save után vissza kellett adnom a havernak a DCt :( Most évek múltán nagy nehezen leszenvedem egy Angol sráctól a DVDt(kb 7-8 napig húzta a DC++) erre kifingok, aaaaaargggggggggghhhh!
    Tudtok olyan helyet ahonnét le lehet videót tölteni a Bossfightokról????
    Szíjjjeltöröm a joyt!!!
    Régebben 1 perc alatt továbbmentem, öregszem lassulok
  • CrucifX
    Igen!
  • kingke
    Emberek egy kérdés a ps-es játékok ugye menek a a ps2-ön?
  • vki
    Nyíregyházán tud valaki valakit aki chippel?
  • Al Age
    "egy olyan köcsög kábel"
    :)))
  • Adi
    Na az attól függ milyet veszel.. Pár hozzá szólást olvas vissza máán..
    A másik, hogy a memkártyás dolog asszem egy kábel segítségével történik.. asszem 15e egy olyan köcsög kábel!
  • Adi
    Nekem tökéletes...!!
  • vki
    valaki aki tud chipeltetésről valamit, hogy mennyibe kerül stb., és hogy hogy lehet a memkártyát beolvastatni a számítógéppel.
  • Al Age
    1. tudtommal nincs ilyen mag, ha jól tudom csak a hivatalos ps2 magazinhoz adnak demo-kat
    2. ezekről a csipekről nem tudok semmit sorry.
    esetleg ha az a neo12 az neo2:
    1 szó: körülményes
    mármint az indulás vele
    ha fél a csipeléstől inkább vegyél swap magic + slide tool-t
  • pozy
    Csao!

2 questions:

1.? Mo.-n jelenik meg olyan magazin, amiben futtatható PS2 játékot mellékelnek? Mint a DVD magazin filmek esetében, vagy hasonlók. Ha igen: mianeveésmennyiértosztják? Ha nem: SUXX!

2.? A DUO2, vagy a NEO12 ModChipről kéne bővebb info.

Great thx!

Pozy - egy suttyó kezdő lamer...
  • Al Age
    egy valódi magic chippel nincsen semmi gond, csak téves infók keringenek róla, ugyanis a legtöbb helyen ahol azt mondják, hogy ez kerül a gépbe ott valójában egy klón csipet raknak csak bele az pedig már elég gáz valóban.
    ugyanakkor az is tény hogy haver külföldről rendelt egy magic 5-öt na az pl gyári hibás volt...
  • Lammer
    Finoman fogalmazva, nincs a legjobbak között...
    :(
  • barret
    Ugyan ezek a kilátások chip nélkül is!Sosem lehet tudni, meddig bírja.
  • Emb3rke
    Van egy régebbi PS2 gép, 30.004-es sorozatszámú. DVD-re kéne bechippeltetni, megéri-e kockáztatni? Nem fog elromlani a gép? Mert volt vki, aki bechippelte volna, de mondta, hogy lehet, hogy 2 hétig bírja, de lehet, hogy 1 év múlva elromlik.
    Tud vki Pesten vkit, aki bechippeli megbízhatóan?
  • Adi
    Magic??
  • Lammer
    Ami jó chip!

Ripper2 család: deluxe,gold, nem lite és nem CLONE!!!
    DMS3
    Matrix család
    asszem ennyi...
    A Ripper2 és DMS3nak van egy rohadt nagy előnye, de csak akkor tudod kihasználni, ha van BBadapter+Nagy vinyód és szoftvered amivel vinyóra tucc installálni gamékat, és ami a plusz, hogy azt a progit ami fölinstallálja a játékokat, fel tudod nyomni a memkártyára, és bootoláskor nem kell semmi cd-dvd, hanem JÁCCCOL!!! csak DMS3 illetve Ripper2nél

üdv good luck and have fun ;)
  • Adi
    Inkább X-box-ra jellemző. Bár CB szerint ps2-nél is kiszúrja..
  • Devla
    Lehet jatektol is fugg. Vagy csak az xboxnal volt ilyen hogy kiszurta a chipet? Lehet keverem a dolgokat, sose jatszottam meg konzollal neten :)
  • Adi
    "online jatszani mert felismeri a rendszer a chipet."
    Ha kikapcsoltam ha nem feltudtam menni!!
  • Devla
    Hali. A legtobben azt hangoztatjak, hogy csak a masolt cd art neki, hamarabb megadhatja magat tole a fej, a masolt dvd nem art. Ez persze magatol a geptol is fugg, van amelyik 2 honap alatt meghal kizarolag eredeti dvdk hasznalataval. Ezek a hirtelen elhalalozasok foleg a regebbi gepeknel jellemzoek, az ujabbak mar tobb rancfelvarrason mentek keresztul, tehat ha veszel egy ujabb sorozatszamu gepet es minosegi dvdket hasznalsz, akkor szerintem biztonsagos.

A chipek minosegeben es tudasaban van a kulombseg. Van, amelyik kevesebbet tud, pld nem lehet kikapcsolni igy nem tudsz eredeti jatekokkal se online jatszani mert felismeri a rendszer a chipet. Van amelyik nem tud futtatni bizonyos jatekokat. Olyanrol is hallottam, hogy egyes chipek barbar modon a fej tapjara csatlakoznak es attol veszik el az aramot. Szerintem ha mar erre adod a fejed erdemes egy jobbat beszereltetni.
  • Adi
    Szerintem nem.. külföldről szokták rendelni asszem!
  • Adi
    Már létezik, olyan,(mint lentebb olvassod) hogy beteszel egy lemezt és bebootolod vele a game-t.
    Chip-nél a milyensége számít..
    Van AR2 van Magic..
    de van aki részletesen is elmondja neked..
  • CrucifX
    Nekem is lenne egy kérdésem: a hivatalos UK Playstation 2 magazint valamelyik Budapesti újságosnál, vagy esetleg valamely boltban meg lehet vásárolni?
  • pozy
    Sziasztok!

PUSZTÁN SZAKMAI ALAPON, AKI TUD VÁLASZOLJON...

Azt mondják, ha a PS2-t chippelik hamarabb tönkremegy a fej, mert nagyobb árammal dolgozik az olvasó. Kérdés: Az újabb gépek, pl. SCPH-50004-esek már élből játszák a DVD+-RW lemezeket is, amihez eleve nagyobb fejáram kell. Tehát ezekbe szerintem csak szoftveresen van tiltva a másolt játékok futtatása, tehát ha ezt csippelik, akkor nem ártanak neki. (max a garit.) Mármint szerintem, de én full nem értek hozzá.

Tud valaki okosat mondani a témában?

És még egy kérdés:

Csippelést 5e-től 35e-ig csinálnak, mi a különbség?

Üdv, Pozy!
  • Devla
    Igen, abban benne van a swap magic 2 dvd, swap magic 3 cd es a slide tool en is azt a csomagot rendeltem.
  • Al Age
    ja neki is swap magic 3 van + slidetool
  • rrroka
    A klinkről ez a "Slide Card Set V3" az ami neked van, komplett és müxik ugye?
  • rrroka
    Ez jól hangzik,megbiluxolom. köszi! :)
  • Devla
    En www.mod-chip.comrol rendeltem Swap Magic 3+slidetoolt postakoltseggel egyutt 9E Ft koruli euroert. Par nap alatt megjott, nagyon korrekt osztrak ceg. Eddig mindennel mukodott a SM3 dvd, egyedul a Xenosaga volt az, ahol a dvd nem mukodott hanem cds bootlemezt kellett hasznalni eredeti dead or alive2 jatek ToCjat felhasznalva, de azzal mukodik tokeletesen a XS dvd. Chip valoban nem kell hozza, a PS2 dvd talcalajanak az elolapjat kell csak leszerelni, ahoz pedig nem kell szetszedni a gepet.
  • rrroka
    És pontosan mi van neki? egy Magic swap disc +boot?
  • Al Age
    havernak műxik. tény, hogy van 1-2 mumus játék, ami nem akar menni semmiképpen, de a nagy része azért megy neki. tudtommal csak külföldről lehet rendelni, keressél rá neten
  • rrroka
    Működött már vkinek ilyen swap discel csippetlen ps2 másolt játékkal? mennyiért mit hol kellene beszerezni?
  • rolika
    szaisztok!
    lehet itthon ps2-n online játszani?
  • Sephi
    DVD-nek szerviz ?:)

Gari meg minek? Nekem soha sem fordult elo hogy megmenyen egy gem!
  • hzx
    Jaja, voltak "felújított" darabok, és nem is annyival olcsóbban. Visszavitt gépekbe tettek új fejet, a sorszám R vége pedig, ha jól emlékszem, K-ra módosult. De nem csak PS2-vel van ez: karácsonykor az ország tele volt "refurbished" xbox -al is.