17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Lammer
    blúfiss, misztrál ésatöbbi érdemes Seagate-et illetve halk, nem melegedő vinyót belerakni... 137GB Barrier-re vigyázz, mert mostmég jelenleg nem látja a full vinyót ha nagyobb teháát egy 160as vinyón is 13X Gigát lát... :(
  • Lammer
    Jessz!
    No!

• Adi
    HD-t hol lehet kapni??
  • Adi
    Ha fent van HD-n akkor már csak bekapcsolom a ps2-őt és kitudom választani game-t??
    Esetleg tudok vinyóra menteni?
  • Lammer
    Gyorsabb, eccer felrakod és nem kínzod a lézerfejet tovább...
    nem kell lemez, a memóriakártyás trükk csak DMS illetve Ripper/Sniper chip esetén megoldható, a többi csipnél, azért kell egy BootCD/DVD, tehát minimálisan használod az fejet, de csak a bootoláskor, akkor is kb 1-2 Mpig...
    Meg nem kell cserélgetni a lemezeket, csomó game fenntvan a HDDn
    kb ennyi...
  • rrroka
    Azt kivettem, hogy végül ment a kopi cucuc is és hogy nagyon őrültél :)))
    De tulképp mire jó a HD? gyorsabb azt kész, avgy nem is kell hozzá semmiféle lemez az install után?
  • Lammer
    ÁÁÁ teljesen kész voltam láttad volna amit leműveltem a család itt röhögött rajtam, örömtánc, ujjongás +minden
    Lehigadtam várom, hogy a 120as vinyót berakjam délután a cuccba és tolom fel a sok stuffot
    /me dörzsölgeti a kezét...
  • Lammer
    kabbbe
  • Lammer
    Najó!
    Egy kicsit izgatott állapotban voltam skacok, már 3 napja kínlódtam, hogy 1ütműködjön a HDloader a Ripper2Gold Chippemmel...
    A lényeg, hogy SOsem fogadta el a MÁSOLT lemezt az Install-nál, mikor feltelepítettem a memóriakártyára a HDLOADERT, és Bekapcsolás/reset-elés elött bennthagyom a másolt játékot, akkor fogadja el csak és lehet installálni fel a cuccost... De ha pl. utána kiveszem a lemezt és visszateszem akkor már nem látja, mivel frissül a TOC!!!
    NA így érthető??????????

• Devla
    En ertem. Berakta hdloadert, installalt, csak a gepben felejtette a GT3 dvdjet amitol a gep ordoguzot megszegyenito hangokat hallatott magabol, erre kinyitotta a talcat, berakta a silent hillt is, igy mar a harom lemez KESZ, vegkeep szetbaxta a PS2jet. A smiley azt akarja szemleltetni a hozzaszolasa vegen, hogy villogott a gep ket LEDje.
  • Sephi
    Mar megijedtem hogy en vagyok az egyeduli aki nem ertettem de most mar orulok hogy nem :)
  • rrroka
    "Rákattintok Install, beviszi, ááá mondom bennthagytam a GT3origot, kinyitom tácát, Silent Hill 4 Ritekg04........ KÉÉÉÉÉSZ!!!!!"
    ez egy különösen értelmes mondat volt,amiből mindekinek világos, hogy miről van szó :)))
  • Adi
    Láttom te is nagy regényíró vagy... Te és senki más nem tudja miről írsz!:D:D
    Felét nem értem Lammer!:):)
    Illetve az ultolsó mondatokat....
    Kírtad cd-re és...... film szakadás nálam.
  • Adi
    ?????
  • Lammer
    Nos: A gép adott a probléma adott volt lentebb...
    Nem sikerült sem az orig felinstall-backup csere, no eredeti lemez... Sem az, hogy érdekes módon amikor a HDLOADER BootCD-t bennthagytam akkor eredetinek látta!!! azt fölraktam, avval PLAY, persze elötte még átcserélve Backupra, ugyanazt mondta, NEM ERDETI!!! Téptem már a hajam, szegény gép ennyi restart, ki-bekapcsot nem fog megélni a következő 1 esztendőben, amit most kapott :(
    Ráleltem egy csonkított verzióra ami elvileg az MC(MemoryCard)-ra telepűl, de ezt csak a DMS illetve Ripper tulajok élvezhetik ki, namondtam rávetődök mint takony a gyöngytyúkra, Letölt(kemény 800KB) kiír CD-RW(nem volt már itthon CD-R), na akkor sajnáltam szegényt, keregget mint az istennyila... nem fogadta el... YO! 1 nap múlva megírtam uarra a lemezre, kerregve de elfogadtam... Felrakta, de mondom hova, nem olvastam el, kicserélte a Ripper Browserjét(Háromszög) a HDLOADER-re, betölt, be backup nem megy... Namondom még1X reset... Rákattintok Install, beviszi, ááá mondom bennthagytam a GT3origot, kinyitom tácát, Silent Hill 4 Ritekg04........ KÉÉÉÉÉSZ!!!!!
    ÉS ezért mennyit szenvedtem, a rohadt annyát!!!!!!!
  • Lammer
    Na skaclik, megoldódott a HDLoader gondom, olyan trükkös, hogy most szerintem én tudom egyedűl a megoldást... Néztem a külföldi fórumokat, senki sem válaszolt rá, rájöttem, dehogy mennyit kínlódtam vele... pffff Backupok, másoltak mennek mind! YES!
  • Lammer
    BB Adapter...
    14E cheapnél...
  • JohnnySmith
    Hi srácok!
    Érdeklődnék hogy hogyan lehetne összekötni egy SCPH-50004 és egy SCPH-30004-es gépet? (aki ért hozzá az egyből levágja hogy nincs az 50004-esen link port).
    Helpet előre is THX
  • aabyssx
    THX, azt ismerem, de az nem kell.
  • Sephi
    Ez mar meg sem lep. A Dibalo 2 -vel is pont igy volt! 1998-ben februarban irtak hogy meg harom honap es kint lesz! Mikor is jott ki? 2000?

En mar nem remelek semmit de az tuti hogy ezt a jatekot nem fogjak elbaszni.
  • Seth
    Ez direkt Sephi-nek lesz nagy öröm( úgytudom te nagyon várod):

A Nihillistic befejezte a Starcraft: Ghost fejlesztését, a Blizzard veteránjai azonban nem voltak megelégedve a végeredménnyel, ezért új cég után néztek és újabb egy évvel elhalasztották a megjelenést.
    Mike Morhaine a mai napon jelentette be, hogy hosszú távú, Blizzard címeket felölelő, multiplatform játékok fejlesztéséről szóló együttműködést kötöttek a Metal Arms után elhíresült Swingin' Ape Studiossal. Elsőként a Ghost kipofozását kapták feladatul.

Hardwired
  • Devla
    Persze ez nem eredeti... Viszont tudom javasolni a swap magicet, ott csak a dvd talca elolapjat kell leszerelni, tehat nem kell belenyulni a gepbe es viszi a Xenosagat is.
  • Devla
    A Xenosagabol letezik egy olyan valtozat, ami rafer sima 4.7-es DVD-re. Nem vagtak ki belole semmit, hanem ujrakodoltak az osszes atvezeto videot kisebb meretre, igy picit szemcses de tokeletesen elvezheto, tehat nem rontja a jatek erteket.
  • Lammer
    háát azmég future support... :(

NADE!!!
    Ezt skubizzátok HDL dump tool 0.2 NAgyon ql, erre vártam, és még várni is kell még mert max 1GBos gamét lehet tolni a vinyóra PCn!!!
    VÉGRE, VÉGRE
  • aabyssx
    De én nem vagyok chip-es. Engem az érdekelt volna, hogy egy HD Loader befektetéssel tudok-e játszani eredeti import Xenosaga-val (ami DVD9-en van), vagy Suikoden-el stb.
  • Lammer
    igen a nemkrekkeltel, de nekem a krekkelt van, amivel eddig 90%ban működött a külföldi chippeseknél...
  • aabyssx
    THX, bemásolom:

Is HDLoader compatible with DVD-9 (Dual layer) games?

Games on DVD-9 media are currently unsupported by HDLoader. If you attempt to install a DVD-9 game it is likely that the installation will appear successful, but any attempt to actually run the game will most likely fail. There are currently under 10 DVD-9 games for the PS2, so hopefully this is not too much of a problem.

Can I install backups/imports using HDLoader?

We cannot comment on this. Any emails asking this question will be ignored.
  • Lammer
    Jah és még1 érdekes abnormalitás...
    Ha megvárom míg bejön a menü, és ott rányomok az installra, persze még bent van a bootCD, azt elfogadja és föl tudja rakni, tray ki-be már kírja, hogy nem PS2 lemez...
  • Lammer
    úgynézki, hogy a krekkelt verzsön, mindenkinél megy, csak nálam nem, namind1 ma viszem haverhoz át az Adaptert+Vinyót neki tuti menni fog(Magic chip, mittoménmeljik) ott fölnyomjuk ami köll, azt hazamegyek... :(
    Körülményes de ez van... :(
  • Lammer
    Válaszok
  • wrack
    Hoi!

Betatesztereket keresunk magyar fejlesztesu Worms-klon jatek PS2-es betatesztelesere elkovetkezendo idoszakra a julius 10-i hetvegetol. Ha van akit erdekel a dolog, van affinitasa ahhoz hogy nyustoljon egy jatekot, hibat talaljon benne, segitseget adjon a beloveshez az jelentkezzen a chris kukac mithis . hu mailcimen nevvel, telefonszammal, bemutatkozassal. A dolog teljesen flexibilis, minden hetvegere felhajtunk egy bandat; aki jon arra a hetvegere az jon, aki nem,
    nem. A teszt a fejlesztocsapatnal zajlik, nem otthoni tesztrol van szo.

A feladat single illetve multiplay jatekban:

- hibak megtalalasa
    - a jatek pozitiv/negativ velemenyezese egy elso koros felhasznalo szemszogebol
    - jatekelmeny velemenyezese
    - finomhangolasra otletek adasa

Amit az illeto nyerhet vele:

- ha letol nehany napot a hatralevo hetvegekbol es hasznosnak bizonyul amit csinal, akkor bekerul a creditsbe es kap egy tiszteletpeldanyt
    - ha kimondottan tehetsegesnek bizonyul akkor ez a kis mutatvany belepo lehet a jovoben a jatekfejlesztoi szakmaba foallasu teszter, esetleg designer munkakorbe.

-----------------------------
    bye
    wrack
  • Lammer
    hát leírtam, hogy fagy...
    tovább nem megy... :(
  • rrroka
    sajna másnál si előfordul :( meg egy jó ismerőstől kaptam,neki ment simán.
  • Sephi
    Nem lelem se nforcon se sehol. Egy csavo egy japan/angol irc szobaban buszkelkedett... 4.3 gigas az ISO. Tobben is irtak hogy mennyire elethu meg ilyenek es hogy jaccak. Most vagy ok basztatjak a nepet mert oszebeszeltek vagy tenyleg letezik.
  • Devla
    Meg nem talalkoztam vele, de az orgasm eleg jo csapat nem hinnem hogy kamu.
  • Sephi
    Metal_Gear_Solid_Sneak_Eater_JAP_PS2DVD-ORGASM

?!?!?!!?!?!?!!!?!!?!?!?!!!?
  • torrente
    Hibás a játék.
  • Adi
    Lammer lennél szíves válaszolni a kérdésemre: #2036
  • aabyssx
    HD Loader futtat import eredeti (NTSC) játékokat? És DVD9 játékokat (pl. Xenosaga)?
  • Adi
    Lehet, hogy maga a game a hibás....
    Vmi esetleg crc-s maradt vagy akármi. Tört geciknél sose tudni... Tegyél be más game-t.