17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Devla
    A jatekok atlagos merete 2 giga korul van. Manapsag mar 40es vinyot alig lehet kapni, 120asok huszonvalahany korul vannak, arra pedig rafer egynehany jatek :)

Dzson: ajanlom figyelmedbe a "FREE_HDLOADER_DVD_CRACKED-PS2OWNZ" releaset, amibol mar ki van szedve a masolasvedelem ^_^
  • rrroka
    inkább a 20% legyen! :))
    Ma szépen kiporszívózom...
  • Dzson
    A kalózkodást nem lehet teljesen kikerülni. Vinyóról meg nem tudod visszamásolni dvd-re, mert azt már nem indítja el, vagyis vehetsz 10 játékonként új vinyót (4giga dvd - 40gigás vinyóval számolva durván). :)
  • Sephi
    80% - mar maga a chip egy nagy szar vagy a beszereles
    20% - ki kell tisztitani kicsit
  • rrroka
    Ha töltéseknél befagynak a játékok (ugyanaz a játék kétféle lemzen is), meg néha menet közbe is, akkor az fejbibi?
    Ha kifújom a port az elég vagy bizzam vmi szakira, ne izzadjak vele, és kire?
  • Al Age
    de ők se gondolták át ezt rendesen...
    ha jól tudom léteznek játék-kölcsönzők.
    kiveszi az ember a játékokat egy napra, amelyik tetszik azt felmásolja és ugyanott járunk, mert az eredetit nem vette meg, de mégis megy neki a játék, ráadásul a garancia is megmarad
  • Dzson
    Gondolom a Sony csak úgy engedte a HD loadert forgalmazni, ha le van kellőképpen védve másolt gamék futtatása ellen. Valszeg saját ellenörző rutint használ, nem a PS2 beépítettet, amit a chipek kiütnek.
  • Lammer
    egy arc a console-news.org-on írta Ripper-rel működik asszem :(
  • Devla
    Tuti a chip miatt van... azok kozul se kompatibilis mindegyikkel sajna.
  • Lammer
    Eredeti Sony 8MB fekete...
    De én nem akarom a memkártyámra feltenni, nekem jó a CD/DVD bootos is csak mán' menjen a backup is... :(
  • Sephi
    En megprobaltam a GC-es verzioju feltort jatekok lefutatasat es mukodott is (ugy ket oras kinlodas utan) de sajnos a zene nehol tejeseneltunik es eleg sokszor le is fagynak a cuccok. Egyebkent a Re0 volt az amit kiprobaltam.
  • Devla
    Azt olvastam, hogy nemely memkartyakkal problemak lehetnek. Valoszinu, hogy mar reg talaltak megoldast a problemadra, szerintem nezz utana forumokon. Itt peldaul eleg sok info van rola.
  • Lammer
    Az is egy lehetőség, hogy a memkareszbe rakod a HDDloadert...
    Sajnos nekem az eredeti BB adapterhez járó DVD is befagyott... ez gondolom a Chip miatt van...
    Nyelv kiválaszt, memó hova mentsen, ok utána local kiválasztás és ott fagy... :(

• Devla
    Tudtommal az eredeti hdloader mukodik chip nelkul. Van egy masolt hdloader, ahol a lemezhez valamilyen chip vagy swap eljaras kell, de utana anelkul is futtat EREDETI jatekokat. Tovabba van egy cracked valtozat, ami futtat masolt jatekokat is, de ehez is kell valamilyen chip vagy swap, es egy ures 8 megas memkartya, mert valahogy oda installalja fel a hdloadert. Ne nezzetek hulyenek, kulfoldi forumokon olvastam ezt, majd kiprobalom ha szereztem adaptert :)
  • Lammer
    Sajnos nem sikerült az origi-backup swap... :(
    Inicializál és áll...
    AZ eredeti GT3at kb 4-5 mpig inicializálta és már nyomatta is föl, amúgy tök ql, szinte nuku töltési idő...
  • Adi
    Az faja..
  • Adi
    LOL vagy!:)
    Nem számít, hogy van-e chip a gépedbe.. ez nem x...
    Én nekem van és úgy játszok nfsu-t simán.. te mit nyomsz? Engem egy zavar, hogy cheap nem adot kodot amivel a vmilyen park-ba tudom magam registrálni. Te registráltad magad?
  • Lammer
    Tudtok olyan listát ami támogatja a HDD installt???
    Tök QL lenne...
  • Lammer
    Zsuga NANGYON!!! az eddigi fél perces töltések most 2-3 mp!!!
    yeah, a menübelépés is pátizedmp, mert eddig ha kiment a memóból a menüelérés addig is töltött ezerrel... :Ð
  • Lammer
    NA véégre megvan a BB adapter...
    HDLoader kírva, csak nem fogadja a másolt gamékat, kell neki állítólag egy eredeti és azt kell ki swappelni... NA most nincs itthon 1 sem, majd későeste...
    DE!
    Beraktam a Resi-Outbreaket és megjelent a HDD Install opció!!!
    Tök QL
    12 perc... sajna egy gagyi régi 15GBos Quantum vinya van bennt, gondolom azé' ilyen lassú...
    NA majd írom a tapasztalatokat...
    Jah és a BB adaptert Cheaptől vettem... 14E szerintem próbáljátok ki, főleg azoknak jó akiknek eredeti gaméjuk van, chip nincs és nem szeretnék sem a lézert b*szni, sem az eredeti fejet...
    CSak eredeti HDloadert még nem láttam itthon, erősítsetek meg...
  • rrroka
    Az írt PSX CD is szétkúrja a fejet hosszútávon, vagy az nem annyira?
  • 343GS
    Üdv,
    egy ismerösöm bízott meg a friss PS2-ese chiptuningjával. A probléma csak az, hogy az egy-másfél évvel ezelötti dömpinggel ellentétben most nem találok 1etlen hazai beszerési forrást sem...
    Tehát Mo-i modchip dealert keresek, ebben szeretném a segítségeteket kérni.
    Elöre is köszi!
  • CrucifX
    Aki rendelkezik eladó PS2-es Shadow of Memories/Shadow of Destiny-vel, vagy tudja, hogy hol lehetne őket megvásárolni, kérem mindenképp jelezze, hálás lennék érte!
  • Devla
    Megprobalkozok a mod-chip.com siteal. Eleg sokaig hirdettek isonewson is, remelhetoleg megbizhato.
  • Al Age
    hát ő külföldről rendelte, de hogy pontosan honnan azt nemtom...
    keressél rá neten aztán mejd elválik
  • Devla
    Koszi. Lehet kapni valahol Budapesten, vagy kulfoldrol kell rendelni?
  • Al Age
    egyik barátomnak az van
    neki tetszik....
    tény hogy nem visz minden gémet pl az ntsc játékokat, de a nagy részük gond nélkül megy vele.
    van egy cd-s játéka is az is gond nélkül megy
    mindenképpen jó megoldás a swapmagic+slidetool, ha a garanciát nem szeretnéd elveszteni.
  • torrente
    Action Replay2 nem chip, hanem kártya, ami a játék közbeni csalásokhoz számíz, ugyanis e kártya segítségével ütheted be a kódokat.
  • Devla
    Van valakinek tapasztalata chip-nelkuli megoldasokrol? Semmikepp se raknek bele semmit a gepbe, de azt olvastam hogy ez mar megoldhato anelkul is. Swap Magic 3-at ismeri valaki?
  • indy32

Sziasztok!
    Action replay II chippel nem lehet sehogy se írott dvd- játékot játszani?Ha van rá mód léci írjátok meg !
    Ksz.
  • Dzson
    Én meg úgy tudom, hogy egy lencse van, de több fej. A DVD vagy 6-8 lézerrel dolgozik, a látható fénytartományban (vörös), a sima CD meg az infrában. Javítson ki valaki, ha tévedek.
  • Sephi
    Ehh bazz....
  • Kaplan
    Eladó PS2-re
    UT
    SW: Clone Wars
    M:I Operation Surma
    Árakat megbeszéljük.
  • Al Age
    1 fej van....
    csak a cd meg a dvd más üzemmód, de ez minden cd-dvd olvasónál így van...
  • Devla
    Heh? Ket olvasofej van a PS2ben? Errol most hallok eloszor...
  • Lammer
    megvan esetleg ez? sctpt2-mw.r09
    nekem sajna crcs... :(
  • KopaX
    Hali!
    Semmi baja nem lesz, nem a ps2 feje fogja olvasni, haenm a ps1 fej, ami meg arra lett kitalálva, no para.
  • CrucifX
    Srácok, hamarosan megveszem az FF8at, már ki vagyok éhezve rá. Ha berakom az én másfél hónapos kis PS2-mbe huzamosabb használatra, nagyon de nagyon rosszat teszek az olvasófejjel, vagy az originál gyári lemezek nem bántják annyira a drágát?
  • Sephi
    A Virtua Tennis-t ne veri szal :)
  • torrente
    Smash Court Pro Tennis Tournament 2 (ps2). Na, én ezzel akarok egy jót csapkodni.