17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Al Age
    chip darabolást mér nem vettétek fel? az lett volna a pont az i-n:)))
    vagy rajta van csak nem nagytotál-ban?
  • Devil Alien
    a gép azért lett széttörve, mert a kib*szott chip tönkre vágta. a javítása többe kerülne, mint egy új gép. aztán bedurrantam, mikor mondták az árát, és tessék... :)) lehet mondani, hogy a sok filmtől meg játéktól van. kíváncsi vaok ki jön először ezzel.
    semmi köze nincs se a manhunthoz, se grand theft autohoz, se semmihez !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    a chip-et külön végeztem ki, a fejszével ketté vágtam. :) most gyűjtök új gépre. azt már semmi esetre se chipezem.
    ha szereztek nekem gépeket, széttöröm azokat is! :))) saját géppel legközelebb csak akkor, ha tönkre megy, s drága a javítás.

u.i.: kocsi marad egyben, mert nem sokára talán én is vezethetem.
  • Tyler Durden
    Konzolbuzik, hol?
  • Kaplan
    jaja
  • Adi
    Azzért látszik rajtunk, hogy micsoda konzol buzik vagyunk!:D:D
  • Kaplan
    Na jó csak pipa letem ,de ez akkor se volt szép dolog!!
  • Al Age
    vagy gyíkok voltak az összes játékhoz és elakadtak mindben:DD
  • Tyler Durden
    pff ez mekkora egy lammatic..
  • Adi
    Lehet csak nem tudták kikapcsolni!:D:D
  • Lammer
    BEEETTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG!
  • Al Age
    de mondom engem ez teljesen hidegen hagy és röhögök a videón. nem a ps2 halálán, hanem a gyereken.
  • Al Age
    ez nem humorérzék-függő
    sztem inkább iq gondok vannak a háttérben
  • Adi
    "de én szívesen végignézném a ti autótok halálát is"
    Azt én is!:D:D
  • Adi
    Ennek aztán nagy értelme volt... nekem inkább szörnyű volt végig nézzni, mint röhögni rajta.... Érdekes egy poén érzéketek van..
  • Al Age
    gratulálok, ez aztán télleg ütős!
    valóban érdemes megnézni ugyanis nem gyakran lát az ember olyat, hogy valaki baseball ütővel és fejszével szétbarmol 1 ps2-t, hát most itt az alkalom, mindenki megnézheti. de télleg megéri letölteni.
    szerintem a következő attrakció legyen az, amikor egyszerre 5-tel játszol el egy picit. nagyon rulez
    egyébként részemről semmi gond azzal ha valakinek van rá pénze és kinyír 1 ps2-t, én inkább használom még 1 darabig
    esetleg nem próbálkozol meg 1 box-szal, vagy pc-vel is?
    de én szívesen végignézném a ti autótok halálát is
  • Devil Alien
    Szevasztok! Van egy ps2-es videom, ami nagyon ütős ugyhogy nézzétek meg a devilalien.uw.hu
    Írjatok véleményt. Köszi
  • Adi
    Amúgy meg nem tom, hogy meséltem-e de feltettem a gta: vc-t a ps2-re... hát pillanatok alatt történik minden... tudjátok mikor mentek át egyik helyről a másikba és a város két részén tölteni-e kell.. na most kb. max., MONDOM MAX. 2 mp-t tölt... 1-2 és már mehetsz is tovább.. vmikor csak bevillan a képernyő és már ugrik is vissza a game-be!
  • Sephi
    Hat akkor is szerinem hulye megnevezes vaz.
  • Al Age
    ja:)))
    az a lényeg hogy mi értsük;D
  • Adi
    Mondjuk én mindig joy-nak hívom!:D:D
    A Dualshock 2 hosszú, kontroller-be belegabajodok néha.. így maradt a joy!:D
  • Al Age
    nekem se világos egészen a cd chip, de sztem ez neo2+action replay lesz valszeg....
    két kar nálam meg két kontroller
    magyartalanul hangzik, de hát ez van
  • Adi
    Amúgy meg milyen az, hogy CD-chippel?! Csak cd-ket visz?! Vagy mi?!
    SZVSZ ha nem bántalak meg elég drágán adod a ps2-őd...
    Mondjuk ezt a cd chipet még mindig nem vágom...
  • Adi
    Két Dualshock 2-vel!?:D
  • Sephi
    "2 karral" <-- ez a megnevezes engem mindig kikeszitett... tenyleg igy mondjak rendesen a joy-nak?
  • Emb3rke
    PS2 gép, 2 karral, 10 játékkal, memóriakártyával, CD-chippel, boot CD-vel eladó Budapesten. Ár: 57k HUF. Érd.: [email protected]
  • Adi
    Hja hja én is azt vennék.. csak nekem szerencsére kurva jó állapotú a ps2-őm... kop-kop-kop!
  • Adi
    Hja persze!
  • Sephi
    Ha vazz... en aze megiscsak ujjat vennek :)
  • Adi
    Amúgy nem biztos, hogy a használt roszabb mint az új!
  • Adi
    Az jhóóóóó!!
  • Sephi
    Hya de hasznaltat meg nem erdemes venni... egyebkent a GamCity-ben lattam 44k -ert vadiuj 50004-eseket :)
  • Adi
    Ez sem most volt ember....... Akkor még annyi volt!!!!!
  • REAL_CIÁN
    Jézusom Adi, téged nagyon át akartak verni! A legtöbb helyen, mint a Dreamland-Hunyadi téren, Platinum shop-Ó utcában vagy a Gömb utcai boltban, már 15 ezer egy fejcsere!! Nem 30!!
  • Tyler Durden
    Köszi szépen, asszem akkor vmikor meglátogatom őket (: Nálam szerintem fejcsere lesz, némelyik játéknál érezhetően sokat tölt, meg akad a hang és társai. Mondjuk lassan 2 éves darab, szal nem lepődöm meg.
    Még 1x thx (:
  • Adi
    Konzol Kuckó-ba vidd!
    Pesti úton van!!
    Figy ha mond neked vmit az, hogy én elvittem a ps2-met és azt mondták, hogy lehet fejcsere kell... 30 e!
    Mondom az szívás!
    Vissza hozzák: megcsináltuk, nem kell fej csere!!
    Korrektek, és nem lehúzznak. ;) ;)
  • Tyler Durden
    Lenne 1 kérdésem, hátha tud vki segíteni. Olvasófejet szeretnék cseréltetni a ps2-ben, de olyan helyre szeretném vinni ahol megbízhatóak és nem verik át az ügyfelet. Vkinek van jó tapasztalata, esetleg tudna is ajánlani ilyen helyet azt megköszönném. Hja és vmi megközelítő árat is írjon ha tud, thx előre is.
  • Adi
    Na figy:
    Cheapboynál 48K az mit te az 576-ba megkapsz 53e veszel.

SCPH 50004es, felújított széria (a gép vadonatúj, a felújítás a Sony által végzett műszaki fejlesztésre értendő, új fejlesztésű fej, újratervezett alaplap és hűtési rendszer, modernebb tálca könnyebb súly.) Beépített IR Reciever, 75%al halkabb müködési zaj, DVD +/- R/RW lemezek lejátszása(DVD film lemezre értve, HOME VIDEORA! ).
    Ezért drágábbak ezek az átlagosnál, mert új gépek.
    Én ha most vennék akkor CB-től egy 59 e vennék amihez kapok memkártyát 8mb és 2 db joy-t!
    Használtat, szvsz 30 alatt simán kapsz...
  • Lacc
    használt
  • Adi
    Lehugyozott az milyen?!
  • Lacc
    Azt hiszem ide kellenek az ilyen kérdések... Láttam hogy Cheapboynál is min. 48k forint egy új ps2. Ezt én kicsit sokallom, bár nem vagyok otthon ilyen témákban :) Meg tudjátok mondani mennyiért lehet kapni általában egy "lehugyozott" ps2-t?