17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Sephi
    Lattam en is csak majig nem erdekelet mit is csinal. Azaz roszul fogalmaztam. Ma sem erdekel :))))
  • Sephi
    Resident Evil Dead Aim :)
  • Sephi
    Nem mondod!

• rrroka
    Milyen pisztolyos játékok vannak ps2re? ezekhez minden fegyver jó, vagy a gyárihoz adják vagy hogy csinálják?
  • lacokpatok
    Sephi!
    "Ne csi- ne csi- ne csi- ne csináld velem......" :))
    Biztos tudod mi ez a szarság.
    Felvevő készülék, mely az előtted lévő elektromos dobozon átmenő jelen keresztül képi formátumot ad magunkról a telenézegető készülék elejére... valami ilyesmi a kütyü
    És ha mozgatjuk a mellső végtagjainkat akkor elég furcsa élményben lesz részünk :)
  • Adi
    Jáccani vazzeg!!
  • Sephi
    Mit is lehez azzal csinalni ?
  • rrroka
    Nem passzol el vki használt eyetoyt?
  • Adi
    Hát nálam éles a kép.... mondjuk én még késöbb vettem észre, hogy lehet állítani a kamerán... én meg lehet, hogy kevesett vártam tőle!:D
  • lacokpatok
    Hali!
    Van valakinek EyeToy???
    Mert nekem olyan problémám lenne, hogy nem elég éles a kép. Pedig állítottam a fókuszon, de a legélesebb beállításnál sem az a teljesen éles.
    Vagy lehet, hogy nagyok az elvárásaim a kis kamerával kapcsolatban. (Én azt hittem lesz olyan a minőség mint ha egy tükörbe néznék.)
    Ha van valakinek írja már le, hogy nála milyen éles a kép.
    Előre is köceeeee.
  • Sephi
    Hya....
  • rrroka
    üdv! :)
    látom osztja vki az észt ps zuzással ;)
  • Sephi
    Hat ooo szerintem nem sok ember van a foldon aki szivesen szijelverne egy Ps2-ot joember.

Bar en szivesen szijelvernem a melobol a masolo gepet mert az naon huje :)))
  • Sephi
  • Seth
    Még a melléütéseid is halálosak voltak :)
  • Devil Alien
    Hát... ha vmelyikőtök sajnálna, akkor már gáz van. de én itt abba is hagyom. nem fogok vitázni erről. nem tetszett, kész. felfogtam. "ízlések és pofonok..."
  • Adi
    Ne fárasz PLS!!!
  • Sephi
    Tessek?

Ja a World Of Warcraft jatekban? Azt nem tudom meg nem jaccottam.
  • Adi
    WOW!!
  • Sephi
    Nyuomj le valami gombot a Playstation 2 Dual Shock 2 joy-on!
  • Adi
    Vki egész véletlenül nem tudja, hogy WWE játékba, hogy kell az embert úgy magammal húzzni.. már mint meghúzzom és elkezd futni a kötél felé. Nem én hanem az enemy?!
  • Fefe
    Teljes mértékben egyetértek Sephi véleményével. Nekem egy hibás dvd lejátszom van aminek kitörtem véletlenül az ajtaját (nyitva volt én meg térddel véletlen neki mentem). A javításra azt mondták,hogy 30.000 Ft, maga a dvd volt újonann 32.000 Ft!!!!! Na most akkor törtem volna én is szét?? Inkább elraktam az egészet hátha 1x valami alktr. jó lesz nekem vagy valami ismerősnek. Ha nekem is szétmegy 1x a psami remélem soká lesz még:) akkor az tuti,hogy elrakom az egészet.
  • Al Age
  • Sephi
    Jaj mindgyart sajnalani foglak. Figyej baratom elarulom neked hogy a 1000 FT-os dolog rohelyes. En ismerek embert aki kepes volt egy "kiegett" PS2-ert 25000-ot adni mert kelletek neki kisseb alkatreszek amiket a francbol sem tudsz megszerezni es itt nem feltetlenul a micro es elektronikus alkatreszekre gondolok.

Maskor amielott ilyet csinalnal azert nezzel utana kicsit jobban.

Es maga a teny hogy meg dicsekedel is vele es meg filmet is csinalsz rola kicsit kialakidtja az olyan embereknek a velemenyet ,akik nem is ismernek, negativa. Es oszinten nem ugy nezel ki a filmen mint aki tulsagosan szomoru lenne valamiert.

• Adi
    ÉS az mér jó?!
  • balint08
    MEGJELENT AZ F1 2004 ps2-re!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Devil Alien
    a gép semmit nem olvasott már be. gyakoroltam rajta eleget. szét lett szedve párszor.belenéztem, nem is egyszer. mondom, a javítás drágább lett volna, mint egy új gép. meg egyébként is... ez már vagy a 3. alkalom lett volna, hogy szervízbe kényszerült volna a gép, mert már nem egyszer tönkre ment. ez nem úgy jött, hogy akkor most széttöröm, mert egy gazdag barom vagyok, s úgyis lesz másik. egyszerűen meguntam, hogy fél évente javítgatni kell. a következő gépem nem mostanába lesz (ha lesz), mert én is úgy gyűjtök rá !!!! imádom, mikor elítélnek olyan emberek, akik nem is ismernek. ennek a gépnek az alkatrészei se érnének többet összesen 1000 HUF-nál. szinte minden tönkre ment már benne. chipet meg már azért se adtam volna el, mert én nem vagyok egy buzi geci, aki rásóz vmi idiótára egy olyan dolgot, ami tuti tönkre vágja a gépet. de ezek szerint mégis én vagyok a hülye, mert egy élettelen dolgon vezettem le a dühömet, ahelyett, hogy én is jól megvertem volna pár érző lelket.
  • REAL_CIÁN
    Arról már ne is beszéljünk, hogy előfordul, a fej úgy romlik el, hogy csak a másolt játékokat nem olvassa, de az eredeti DVD filmeket még igen, így meg lehetett volna hagyni DVD lejátszónak.
  • Adi
    Másik, hogy lehet még maga a chip-et is ellehetet volna adni.. na mindegy...
  • Adi
    Hja, hja... látszik, hogy mind a ketten a pénzt szeretnénk kihozzni mindenből!:D:D
  • Sephi
    Sot meg azokat a a meg hasznalhato alkatreszeket is siman lehetett volna masra hasznalni vazeg. Meg eladni is lehetett volna egy szervizben.
  • Adi
    Hjóóó.. nekem mindegy... én így csináltam volna.. vagy becseréltem volna... he-he!
  • Tyler Durden
    Adi ez te vagy, ő neki a kalapács meg a fejsze volt a megoldás a problémára ((:
  • Adi
    Sok eszed nincs mi?!
    Én biztos, hogy megtartottam volna a régit...
    Elsőnek is máshol megpróbáltam volna javítatni, ha nem sikerül akkor, fére teszem a ps2-őt.
    A rosszat szét szereltem volna és gyakoroltam volna rajta a dolgokat. És ezek után is megtartottam volna, mert a régibe lehet voltak olyan cuccok amik még jók voltak.
  • Tyler Durden
    Nem érdemes foglalkozni vele, ha neki ennyi pénze van, hogy darabolja a ps2-t, akkor lelke rajta
  • Sephi
    Ez remek peldaja annak hogy a jouember unatkozik es tul sok penze van. Es meg buszke is ra... vaz. Masok fel eveket dolgoznak hogy vegre megvehesenek egy PS2-ot...
  • HellBurner
    Ahhoz hogy azírott ps2-es játok mennyenek mit kell csinálni???
  • REAL_CIÁN
    Ezt a helyet pedig, ahol egy új gép árát kérik egy javításért, a továbbiakban messze kerüld el, sőt velünk is megoszthatnád hol van az, nehogy véletlenül mi is odakeveredjünk.
  • REAL_CIÁN
    "mert a kib*szott chip tönkre vágta a javítása többe kerülne, mint egy új gép"

Ha a csip vágta tönkre, akkor egy fejcsere megoldotta volna a problémádat, azt egy jobb helyen 15ezerből kihozzák neked.
    Okos ember vagy, most 15ezer helyett vehetsz 50-ért egy új gépet.
  • Devil Alien
    sajna, a "rövid film" vágásánál nem voltam jelen, s a rendező nem rakta bele.... :( de ha végre rászánom magam, s elballagok egy boltba kábelért, s felviszem gépre a videot, akkor benne lesz. totálban vagy egyébként, mint a gyűrűk urában, az Egy gyűrűn a kamera Frodo kezében :))))))