17159

WAREZ = azonnali BAN!

• rrroka
    És ha szerviz kell, hogy érvényesíted a garit...?
  • Sephi
    En mar nem bizok semmiben. Maradok a kulfoldi rendelesnel. 2000 FT dragabb de legalabb tuti hogy vadonatuj bontatlant kapok.
  • rrroka
    van vmi gáz a tescos singstaros PS2kel? régebben hallotam ogy a szuper akciósok felújítottak voltak...
  • rrroka
    thx! :)
  • Sephi
    Nezd meg itt van az oszes szam!

WEB SITE
  • Sephi
    Ennek remek peldaja amaz jelenet amiko fent voltam egy japan csatin irc-en ahol negy reszuk tud angolul es csakis jatekokrol beszelenk. Ott meg lett emlitve egy ugynevezet Rikuto Saru (nem tudom ha jolirtam) vagy valami ilyesmi nevezetu jatek ami csakis japanba jelent meg Ps2-re. Azt mondjak a csavok hogy a jatek az egyik legjobb a stilusban es hogy ezt mi soha sem fogjuk latni angolul :(

Egyebkent egy Metal Gear stilusu FF harcrendszerel megaldott neo-gothik jatek.
  • rrroka
    Nem tudjátok tiszta véletlenül fejből, hogy a singstarnak milyen zenéi vannak? 50ropi a Tescoba a PS2+singstar+2 miki ;)
  • Bagó Péter
    Gyönyörű közhely amit mondtál, de amikor Japánban HETENTE jelenik meg olyan játék, amiből Amerikába ÉVENTE visznek egyet, addig sajnos nem mondhatnám azt, hogy minden távol-keleti konzolfejlesztés életképes maradhatna a további kontinenseken...
  • Devla
    Igenis van ra kereslet, a japan kultura rohamosan hodit amerikaban es europaban is.
  • Bagó Péter
    Remélem nem én vagyok az első, aki erről felvilágosít, de nem véletlen, hogy bizonyos programok kizárólag egyes kontinenseken látnak napvilágot csak! Egy japán, egy amerikai, vagy európai polgár élete, életvitele, és stílusa akár gyökeresen is eltérhet egymásétól, így nem hiszem, hogy különösebb csodálkozásra adhat okot, hogy míg az amerikaiak inkább akcióban, a japánok RPG-ben, az európaiak pedig kalandban szeretik jól érezni magukat. Hogy a durvább variációkról már ne is beszéljek. Szóval nem véletlen, hogy néha egy-egy cím, soha nem debütál más kontinensen, mert pár száz eladott példánynál többet nem érne meg, még ha adott esetben a nagy víz túloldalán akár milliós példányokat is teljesített...
  • Devla
    Es latod te is az ellentmondast? Ha olyan nagy sikere volt miert nem adjak ki mashol is? Ha meg nem, akkor mit keres a toplistan? :)
  • Bagó Péter
    Dehogy csinálnak külön régióspecifikus játékokat (apró eltérések adódhatnak, de a vázak adottak mindenütt). Én itt csupán arra mertem terelni kedves fórumtársam figyelmét, hogy sok, kizárólag japán nyelvterületen elérhető játék kapta meg a platina, illetve arany státuszt, ami valószínüsíthetőleg soha a büdös életben nem éri meg az amerikai, illetve európai premiert...
  • Devla
    Szerinted mind a harom piacra kulon jatekokat csinalnak? Az ok, hogy eleg sok jatekot csak Japanban adnak ki, de hogyha millioszamban adjak el ott akkor leforditjak es kiadjak mashol is. Nem tudom, ki allitotta ossze ezt a listat de nagyon be volt szivva. :)
  • Bagó Péter
    Nem akarok marhaságot mondani, mert nem vagyok benne egészen bizonyos, de nem lehet, hogy azért van ez, mert ez az ázsiai piacon forgalomba került játékok miatt van? ;)
  • Devla
    Van!!!!!!! A mukodo relativ fogalom. Mukodik kb. 3 fps-el, a grafika meg ugy nez ki mint virtua fighter 1-ben. (Kusza modelek gyakorlatilag textura nelkul).
  • csum666
    VAn mükődő emulátor????????
  • Sephi
    Bazz a Poluasban vagy hol vett a haver GC-re Mario Kart DD-et es kapott hozza egy erdeti GC Joy-t. Meg kell mag kerdezni pontosan hol is szervalta...
  • Seth
    Én meg Kingdom Hearts-ost... :)
  • Adi
    De eredeti Sony?
  • Adi
    Mhhh... Bejön ez az akció!:D
  • rrroka
    Meg kéne nézni, mer megéri, de annyi pénz szerintem nincs is :)))
  • zippofcy
    Akinek szüksége van PS2 memóriakártyára:
    hipermarketekben (pl. Tesco) lehet most kapni 8900 FTért 8MBs kártyát + 1 platinum játékot.
    Van többféle, köztük jók is, én pl. Ratchet and Clankost vettem.
  • Sephi
    Ha ebbol alig ismerek fel parat :(

De hogy a Samurai Warriors platinum?Hahahahhaahah
  • Cat #2109
    További képek
  • Cat #2108
    A 10. PlayStation AWARDS győztesei

• Adi
    BB, ADSL.... (axelerosat ajánlom)
  • rrroka
    tulképp mi kell egy netes játékhoz a BBadapteren kívül? ADSL, UPC vagy miszar?
  • Adi
    BB Adapter= Broadband Adapter= Internetes játék nyitja= jövő= www.cheapboy.hu!
  • esceeper
    Lenne pár kérdésem.Láttam a támogatott vinyók listáját.Mondjuk elmegyek venni 1-et.Megvan a feltört hd loader is.A vinyót ahoz a bb adapterhez kell csatlakoztatni,vagy mi a fenéhez,és hol tudok olyat beszerezni?
  • Sephi
    Adi , Lammer... ti jol beszeltek csak sokat!
  • JohnnySmith
    Hogy hogy csak az új géphez kell bb adapter ? bb adapteren van i-link kimenet is? Vagy a régin van bb bemenet (RJ-45) ? Emlékeim szerint nincs. Vagy csak valamit rosszúl értelmeztem az írásodban ?
  • Devla
    HDLoader es online jatek sajnos osszeferhetetlen, kiszurja hogy nem eredeti, meg akkor is, ha eredeti dvdrol masoltad le. Egyebkent meg olvasd el a hdloader hivatalos sitejan a faq-ot, legtobb kerdesed meg van benne valaszolva, azt kiveve, hogy honnan lehet feltort hdloadert szerezni, azt errefele keresgelj:http://www.suprnova.org/.
  • Adi
    Új gépet, hogy tud összekötni (linkelni) a régebbiekel?? Vagy BB-vel linekeled?
    Még vmi!
    Neked, hogy van megosztva az interneted? Gondolom megvan, mert a gépről is megy a net meg a ps2-nek is kell.
    Szóval 2 db hálózati kártya van neked van router. Nálam a router egyszer rossz is volt másodszor, meg a hardwere-s tűzfal nem engedte, hogy rohadjon, megnéha, hogy beugorjak egy két versenyre.(nfsu.).
    Most úgy, van, hogy két hálókártya van a gépembe de nem tudom, megcsinálni. Illetve nem is prószáltam még.
    Még vmi: Szerinted, hogy van akkor most. Ha vinyórol akarok netes játékkal netezni akkor az fel is meri, hogy backup?? Vagy nem? Mert akkor az kurva jóó lenne. Nem kéne a boltba 15 e körül megvennek a gémet.
    Mert pl.: ha backup-al akarok netezni akkor kiírja, hogy eredeti-t vegyek és úgy próbáljam. :).
  • Adi
    BB Adapterem van csak cheap amit adot abból kimaradt a account... .... mindegy.. majd vissza cserélem vele egy aminél tudok regelni a gépemet. Te tudod??
    Fhuu és végülis melyik game-k azok amelyikek támogatják a hdd-t? Hja még vmi?! És mondjuk felteszem a VC-t és pillanatok alatt fog betölteni nem? Megakkor elfelejthetem, azt, hogy véletlenül, mert másolt a game kifagy!:)
  • Lammer
    BBadapter a zúj géphez köll, egyébként lehet linkelni igen...
    Zárójelben PCvel is lehet linkelni, vannak FTP programok stb... de az mán mélyebb téma...
  • Lammer
    bót, végy egy vinyót...
    bocs kimaradt...
  • Lammer
    ŐŐŐ majdnem, látom még nem világos...
    Tehát elbattyogsz a legközelebbi sarki vincseszter bótba oszt letöltöd a krekkelt HDloadert, van a ps2ownz verzió ami azért majd 200mega mert van benne egy nagy dummy fájl, vagy a minimalizáltat letöltöd, kiírod CD-re és avval bootolsz, majd az betöltődik és ha a vinyót jól raktad be, akkor észreveszi a HDloader, hogy new HDD és megkérdi formatálhatja-é e
    THat's all, ha nincs DMS vagy Ripper/Sniper chipped, akkor a mindenkori bootolásnál köll a megírt HDLOADER!!!

VÁGOPISTA???
    Have FUN!
  • JohnnySmith
    Ahha gondolom mind két gébbe kell venni broadband adaptert és akkor lehet linkelni. (net nélkül is akár úgye?)
  • Adi
    HD loadert!:D
    Akkora gyökér nem vagyok, hogy vinyót ne tudjak szerezni... gondolom ahoz kell vmi dvd ami felteszi nekem azt a hd loader progit, hogy feltudjam tenni a gameket!
  • Devla
    Winchesterre nem lehet menteni. HDt pedig barmelyik szamitastechnikai boltban kapsz, szabvanyos IDE kell bele. Ha mindenkepp dupla aron akarsz Sony feliratos HD-t, akkor pedig barmelyik Sony markakereskedes.
    Itt egy nemhivatalos compatibility list:http://ps2drives.x-pec.com/