17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Kaplan
    nem olyan rossz a game, nekem a rajzos grafika miatt jön be.
  • Tyler Durden
    tothegame.com-on van fent pár screenshot, de attól sajna nem lettem okosabb, mondjuk a képek alapján nekem nem bejövős..
  • Sephi
    En sem tudok rola semmit. Te leltel kepeket?
  • rrroka
    pont azért... ;)
  • Kaplan
    a videó cd-t nálam alapból lejátsza pedig nincs megbuherálva...
  • Tazmania
    szaiasztok.ps2re keresek olyan programot,amivel vcd/svcd filmeket tudok lejátszani.a ps2 reality mediaplayert ismere,de az csak divx/xvid filmeket tudok lejátszani.köszi.
  • Tyler Durden
    Jackie Chan Adventures-t próbálta vki? Érdemes megírni avagy hulladék?
  • s73
    Helló!
    Hdloader ügyben nincs véletlenül valaki otthon? Küszködök, de már elég reménytelen a dolog, feltúrja a játékot a vinyóra, ki is tudom választani a listából, de ekkor fekete képernyővel befagy. Már több gámával is próbáltam, de ugyanaz. Azt hallottam, hogy 50004-es gépnél nem működik, de az enyém 39004-es, úgyhogy teljesen tanácstalan vagyok. Előre is kösz a segítséget!
  • Sephi
    Mit hallotatok a Nocturne nevezetujatekrol ami most jott ki? Aszongya FF stilusu a harcrendszer...
  • Adi
    Ezt meg azt írtad azzér!:) ;)
  • Adi
    Hát figy megveszed a kamerát és a Groove-t meg kiíratod ennyi!
  • Aakos
    Hello

Ha érdekel nagyon OLCSÓN rengeteg új PC, PlayStation2, XBOX és GameCube játék, akkor írj egy levelet az [email protected] címre!

Kösz, Ákos
  • rrroka
    találtam egy csóka warez listáját és van rajta eyetoy, meg groove... namost ennek nem túl nagy értelme van kamera nélkül nem...?
  • Cat #2360
    149 euró lesz a PS2 ára
  • GSiZSolti
    Háj

Singstar-hoz karaoke DVD-t nem tud valaki???
    Egyáltalán létezik a gyárin kívül más amit lejátszik a gép?
    Nem akarom magam égetni, de full lenne ha lenne más is....
  • esceeper
    Ugy müködik hogyha rárakod a mentéseidet és rádugod a végére az eredeti ps2-es memoriakártyát akkor memkártya is.De igy a kettö együtt 16mega.Ha külön használja az ember jobban jár,igaz ugy csak tárolni tudsz rajta de igy 16+8 megád van.
  • rrroka
    és ez csak egy kártya _tároló_ vagy maga a kártya, mer 3 pénzér nem mindegy :)))
  • esceeper
    Memoria kártya olvasó???Hát az meg mi?Láttam most egy ketyerét ps2-höz a Media Markban.16megás memoria kártya tároló 3000pénzért.Rohadtul megéri.
  • rrroka
    dc++ ps2 hubok, DVDíró progik, ügyesen, nemtom miaz.
    Hát nem nagy segítség, de az első az tuti válasz! :))
  • vki
    HI!
    Valaki mondja már meg megint, hogy honnan lehet ingyen letölteni PS2 játékokat, milyen programok kellenek az írásához, hogy kell kiírni és hogy honnan lehet memkártya (PS2) olvasót rendelni.
  • Sephi
    Aug vegen jon a Star Ocean!
  • rrroka
    Én meg csaj ugy általába szereznék be vmiket amik jól hangzanak :)
  • Al Age
    hát igazából nem tudom, amikre én nagyon várok azok még tuti odébb vannak...
  • Sephi
    Miert? Jelent meg valami emlitesre melto? En septemberig szunidozok szal nem tudom...
  • Al Age
    nekem írt egyszer júniusban, hogy balcsin dolgozik és keveset van otthon, nyáron szünetel az üzlet:(
    de szeptembertől újra aktív
  • Sephi
    Ahh nekem mar majdnem ket honapja nem valaszolt....
  • rrroka
    mi van Sanyival? nem válaszol.
  • Sephi
    Inkabb!
  • Adi
    Hihetetlen ügyi vagy!:D
  • Adi
    Na jóó van te is pihenjéé akko!!:D
    Inkább megyek csajozni mint itt veled értelmetlen fasz kérdésekről társalogni!:D:D
  • Sephi
    Ez szokvanyos megalapitas kerdese! Attol fugg hogyan ertelmezed!

A kerdes tokeletes volt. A valasz nem volt kielegito!

A Jani is alitja! Es oszinten amit a Jani alit azt nem igazan megcafolni szal pihenye' :))))
  • shevy
    na nagynehezen sikerült minden segitség nélkül, müködik :)
  • shevy
    nem sikerül átmásolni, lefut a cd bejön egy szürke menü, a memoria kártyán után egy corrupted data nevezetű valami lesz, de nem a játék nevén van hanem dorrupted data
  • shevy
    valaki segitsen pls! van egy option fájl ami egy játékhoz kell, ezt leszedtem netről, és kiirtam cd-re egy cue és bin file volt. Átkéne másolni a memoriakártyára. Annyi hogy beteszem a cd-t és copy,vagy hogy?
  • Adi
    Ahh.. oké.. .okoskodjál akkor tovább!
    A kérdés full hülye volt de végülis akkor te vagy hülye... :):) Ezt megmondtad!:D
  • Sephi
    Nekem egvilagon semmi bajom nincs vele! Csak egyszeruen nem erdekel :)
  • Sephi
    De lehet mast is csinalni vele mintsemhogy jaccani!

Es hol huklye akerdes! Te vagy hulye nem a kerdes!
  • Adi
    Szvsz sok minden baja nem lehet egy olyan dologgal amit csak láttot.
  • Adi
    Te kérdezted, hogy mit lehet vele csinálni?!?! Hülye kérdésre hülye válasz!
  • rrroka
    miér mi bajod az eyetoyjal?