17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Al Age
    Jézusom, Isten ments stb.... Uramisten....
    a világ utolsó dolga lenne amit csinálnék az az emu-zás...
  • Al Age
    húha meneklülőre kell fognom....
    én nem azért tettem fel, mert ezzel a fossal akarok játszani, hiszen minek, ha a ps2-nek már a kontrollerje is egy élmény
    azért tettem fel hogy legyen és ha jönnek a hitetlen haverjaim (akik miután látták a gt3-mat állandóan azt kérdezgetik, vagy van-e emu pc-re), akkor lássák hogy milyen f@sza is ez
  • barret
    Ne akarjál még az emuval játszani!!! Ez arról szól,hogy elindul-e a game...Majd később egyszer talán játszani is lehet...
  • Adi
    Madj bele jössz!:D
  • Al Age
    áh, hiába nagyon láma vagyok, de hát ez van
    meg arra is gondoltam hogy ez a játék asszem nincsen rajta azon a listán, biztos nem kompatibilis és a nem kompatibilis játékoknál rakja be unaloműzőnek ezt a beépített minigame-et
  • Adi
    Hát az a játék te kis buta!:D
    Az a lényeg, hogy minnél elöbb megtud érinteni a négysarkot!:D:D:
  • vki
    Hogy beleszóljak:
    csóró 320 km-re lakom Pesttől és nincs időm elmenni a nyári munka miatt.
  • Al Age
    jah, igazis ezt elfelejtettem
  • UNREG
    Ehh, szar a géped! Már a "Nobeldíjat..." topikban is benne van, hogy a legjobban egy 486-os gép emulálja a PS2-t.
  • Al Age
    hát izé kipróbáltam egy cd-s játékkal (forma1 2000valami)...
    kis aranyosan vicces volt:))
    fekete képernyő egy egérpointerrel (nagy előrelépés, hogy ez nem a vindows pointere volt, hanem a progié magáe szép ki fekete)
    na szal a pointer ment ránézésre kb 2 fps-sel...
    processzorterhelés szigorúan 100%, aztán 10 perc "semmi" után meguntam a dolgot
  • Devla
    Nem iis, az emu honlapjan levo egyik screenshot szerint a jatek menuje 6 fps-el ment!
  • UNREG
    Ja, elindítja a biost 2fps-el..
  • Devla
    Ez nem chat. Mindenki elolvasta a hozzaszolasod es ugy latszik senki se tud ilyen helyet. Ne tedd fel megegyszer a kerdest.
  • Devla
    Tuti mennek = lehet, hogy eljut az introig vagy a menuig. Jatszani meg mindig elegge remenytelen, az a lista csak arrol szol hogy azok a jatekok mutatnak valami eletjelet.
  • bodesz
    vagy legalábbbis ezek tuti mennek de más is állítólag ezek
  • bodesz
    ugytudom az új pcsx 2 már müködik és jó is na akkor szedjétek le és prószáljátok ki mert én letöröltem a ps2 es gameimet cuccos
  • Adi
    Aha!!:D:D
  • Lammer
    Hóógyne!
    Tudod tegnap a buszon az a kis szőke, megfelel? ;)
  • Adi
    Köszönöm szépen a helyet!:D
    Titkárnőm lesz?!:D
  • Lammer
    QL! az aláírás, üdvözlégy a klubban!!! vazzzze!!!!
    Elnökhelyettes úr foglalja el pozicióját!!!
    :P
  • Adi
    Vháááá.. pakolom a vinyóra a cuccokat!! Rrrr:D:D
  • Lammer
    nadeha csórinak ezreket kell kifizetnie vonat meg minden,,,
    (csakhogy belédkössek :P)
  • Adi
    Ahogy elnézzem a nagyja része az emberek mind pesti.. amúgy ennyi idő alatt már felhozztad volna a ps2-őd, elvitted volna a konzol kuckóba és kész is lenne már!
  • vki
    Valaki valami útmutatás adjon a #2191-esre
  • Adi
    Emberek!
    Vmelyikőtök beírt ide egy olyat, hogy lemérték melyik lemez terhelte lefjobban a ps2 fejét.. melyik hozzászólás volt az vki nem tudja?!
  • Adi
    Te a WinHiip-et vártad nem ezt! [lüke]:)
  • Lammer
    Jelentem Ádival megoldottuk, egésznapi baszakodás, szerelgetés de csak így lehetett megoldani...
    PCbe be a vinyója
    Winhiix programmal ISO vagy DVD felinstallálása, és tökéletsen futnak a játékok...
    ennyi...
    De mire végigjáccottuk a dolgokat, resetes próba, hotswap meg minden, sajnos az ő Magicje nem viszi a másolt játékokat...
    Szerencsére van Winhiip...
    Nagyszerü progi!
  • Adi
    Na gyerekek!
    Lammerel megoldottuk a problémát!
    EGy WinHiip nevezetű progival... Pc-ről kiírom a game-t a ps2 vincsijére!;)
  • Adi
    MSN-re gyere majd fel!!!
  • Lammer
    NAH Sziasztok!

Megjöttem, az agyam eldurran, mert bevállaltam 48as szolit, és ráadás tegnapelött egy hangot sem tudtam pihenni, tegnap egy kicsit, de még lüktet a fejem, lezuhany,kajcsi,alszik,visszajön, és segít...
    OFF
    Ádinak üzenem, kitartás...
    ;)
  • Neme.
    Nem kell hozzá, csak tedd be a vinyót a gépbe a hagyományos módon (vagy hívj valakit segítségül). Szedd le a WinHIIP vagy a hdl_dump (vagy hdl_dumb gui) progik valamelyikét, azok felismerik a ps2-n formázott vinyót, és rá tudják tenni a backupot.
  • Adi
    Mobil Rack...
  • Adi
    Aha.. csak pc-nél akkor mobil krekel érdemes a dolgot csinálni nem?!
    Mennyi egy mobil krek?! Vagy az hogy van?!
  • Neme.
    "Kiveszem a HD loader-t és beteszem a backup dvd-met?!"

Nem vagyok otthon nagyon a témában, de szerintem a chiptől is függ a dolog sikere.
    Egyébként ahogy Lammer írta, úgy kell indítani a gépet, hogy a backup dvd már bent figyel, és a hd loader a memcardról indul. Ezt csak Ripper2/DMS3 és hasonló chipekkel lehet megvalósítani, mert csak azokkal lehet 'Dev.olution' módban indítani a gépet, ami memcardról való futtatást tesz lehetővé mindenféle boot cd nélkül.
    Ha ez nincs és a backupot nem sikerül feltenni, marad az eredeti game, vagy a pc-s megoldás (ami sztem nem bonyi).
  • Adi
    Argrhgh.. de jó lenne megoldani ezt a vinyó problémát mmáán.. máár nagyon unom!:|
  • Al Age
    nekem ez az idézet is olyan nyüzgő fórumról származónak tűnt, úgyhogy sorry
    de ha ilyen kisebb fordítás kell akkor izenhetsz
  • Adi
    Tényleg nem tudtok vmi külföldi fórumot ami ps2-es és nagy a pörgés?!
  • Adi
    Thx.. ennyi kellet.. csak kérdezet vmit a gyerek!
  • Al Age
    de azért persze lefordíthatom:
    "ne törődj vele. mindenkinek csak az idejét vesztegettem a kérdés elküldésével. nem vettem észre, hogy volt volt 1 "8MB HD Loader" ami nem az "MC Exploit" volt. (gondolom megint egy ilyesmi program) kipróbáltam a direct-boot-os hd loader-t és amíg minden rendben lesz addig ott lesz a spiderman 2 backup-om, amit pár perc alatt installált fel"
  • Al Age
    ezt hol olvastad? kéne a fórum címe mert úgy tudnám pontosan megmondani mert lényegében hivatkozás van egy másik hozzászóláshoz