17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Al Age
    ps2 menü egy merevlemezes-projekt, az mcbootloader-ből és a ps2 independence mc loader-ből jött létre (gondolom hdloaderhez hasonló progik), azért hogy hdd(-ről való gondolom) indulást tegyen lehetővé a dms3-hoz hasonlóan egy nem módosított (chippeletlen) ps2-n
  • Adi
    "Nevermind. I have wasted everyones time by posting this question. I never realized that there was a 8MB HD Loader that was not the MC Exploit. I tried the direct boot 8 MB HD Loader and unless something goes amiss I will have my Spiderman 2 backup installed in a short few minutes."
    Ezt vki mondja máár meg, hogy mit mond?!?! PLS!
  • Adi
    PS2MENU PS2MENU is a Hard Drive project, born from mcbootloader and PS2 Independence MC loader, meant at start to offer hdd booting similar to that of dms3, on a no-mod or other ps2.

ps2menu 2.6
    Lots of bugfixes and added features, including recursive folder copy and UMCDR support.

van vmi ps2 menü?! Ez meg mi?!
  • Adi
    Slidetool az mi!?
  • Al Age
    swap magic-ről már volt szó korábban...
    egy csip nélküli megoldás back-up lemezek játszására
    én azt veszem ki ebből az írásból, hogy ez eredeti hd loader
    elindítod azt a progit
    berakod a swapmagic-et
    a hdloader felismeri, mert az eredeti
    kicseréled a swapmagic-et a slidetool-lal a másolt játékra
    és azt fel fogja másolni a vinyóra

ezek után már csak azt nemtom, hogy az a másolt játék a vinyóról hogy fog elindulni, mert ebben az írásban szereplő esetben sztem a gépben nincs csip
  • Adi
    Meg ha jól tom van az a mobil crack.. az mi is?!!
  • Adi
    De pc-hez meg nem értek úgy, hogy most cserélgesem meg fasztudja... meg asszem kábelem sincs elég!:(
  • Adi
    Na szóval ott tartok, hogy szeretném, hogy a másolt lemezeim a merevlemezen legyenek. De nem hajlandó felrakni és azt, mondja, hogy nem ps2 disc. Pedig krekelt versio. Viszont a HD loadert felrakja..
    Olvasgatam a külföldi fórumokat már amennyit tudtam azzal a hatalmas angol tudásommal!;)
    Szóval vmi ilyesmit olvastam:
    1. boot up HD Loader
    2. at main menu, use EJECT button to insert Swap Magic DVD
    3. go to install, the Swap Magic DVD will stop spinning
    4. swap with your back-up via Flip-Top or Slide Card
    5. press OK to install
    De ez a Swap Magic mi?!
    Nem lehet úgy megoldani, hogy csak annyit mondok, hogy rakja fel a játékot és kész?! Kiveszem a HD loader-t és beteszem a backup dvd-met?!
  • Neme.
    Pc-n is rá lehet tenni a (ps2-n előtte megformázott) vinyóra az anyagot, pontosan nem tudom, hogy hívják a progit, valami hdl_dump, ha jól emléxem.
  • Adi
    Megörülök.. vki heeelpp pllsss!!
  • Adi
    Rrr.. nem értem miért nem teszi fel a másolt gameket. Pedig crack-el versio van... rrr
  • Adi
    Memoria kártyáról, hogy tudom eltávolítani a HD loader-t?! Mert egyszerűen nincs az ikonja sehol!
  • Devla
    A memkartya exploit csak bizonyos chipekkel mukodik, asszem pont ripper az egyik.
  • Adi
    Free HDLoader ripped
    Description: This is the cracked and ripped HD Loader released by anonymous as a PS2OWNZ-ISO release. Reduced cue/bin size by Loy from #hdloaderiso on EFNet.
    Version: 040623 Filesize: 8527948 bytes
    Ez crackelt hd loader!
  • Adi
    Hihetetlen. A sima hdloadert felteszi ami másolt cd-n van viszont a dvd másolt játékot nem hajlandó. Ha esetleg beteszem a hd cd-t és a name megadás elött kicserélem akkor se jóó neki. Leszedtem egy progit:

Description: HDLoader with memory card exploit installer using hacked PS2Menu-K. PAL version.
    Version: 20040625 Filesize: 811558 bytes
    ami a Memory card-ra telepedik.. Ez se segített... Létezik, hogy más chipet tettek a ps2-be?! Esetleg egy Ripper-t?!
  • Devla
    Masolt dvdket csak a crackelt hdloader fog elfogadni.
  • vki
    Valaki chippelés ügyben?
  • Adi
    Mindig azt írja ki, hogy Disc inserted is not a valid PS2 disc!!
    Pedig dvd ps2-őt teszek bele. Igaz másoltat?!!? :|
  • Adi
    Na hogy kell feltenni a vincsire?! a gamet?
  • raymondwhistler
    Tud valaki segíteni PS2 chip ügyben.
  • lacokpatok
    Szasztok!
    Van egy eladó PS2-m. 1-éves, chippelt, tartozékokkal, kifogástalan állapotban.
    Ha valakit érdekel, akkor írjon a [email protected] címemre.
    Ja! Hajdúböszörményi vagyok. Keressetek!!!!
  • vki
    Hi!
    Valaki tud Debrecenbe vagy Nyíregyen chippelős csávót?
    szám, vagy cím kellene, de inkább szám. THX
  • Lammer
    fulldvdt nálam 20-25 perc...
  • Adi
    Mhh és tényleg mennyi idő míg rárak egy iso game-t?!?!
  • Adi
    OK! THX!
  • Devla
    Nem kell, a network adaptert egyszeruen ra kell dugni a vincsire majd egy csavarral rogziteni az egeszet hogy ne csusszon ki a ps2bol.
  • Adi
    kábelt vennem kell?!?!
  • Al Age
    jááááááááá
  • Al Age
    na ez már jól hangzik
  • Adi
    Kábeét is vegyek?!
  • Adi
    Nem láttok rajta semmit.. mindegy.
    Figy bluefish.hu-nál melyik az a vinyó amelyik jó?!
    80GB legyen:
    Én ezt találtam.. véletlenül lent késztszer ugyanazt linkeltem. EZt akartam:
    Merevlemez Maxtor 80GB 8MB 7200rpm ATA133 12,392 Ft,- 15,490 Ft,-
  • Lammer
    Aljasok ;)
  • Devla
    Ja. Csakis SCSI vincsit szabad! :)
  • Al Age
    a lényeg hogy a vinyóval ne említse senki egy lapon a SATA szót...;)
  • Lammer
    képen baloldaliba dugod az adatkábelt jobbra a jumperezés, azt megint jobbra a tápot!!!

IDE kábel ez jó, ehhez vegyél vinyót!!! nem kell kábel, csak a vinyó az adapterhez!!!
  • Lammer
    SATA nem jó, hanem sima ATA!!!

Ez nem jó, látod a kábelezést???

Neked ilyen kell!!! mert ATA-s!!! látod a kábelezésnél?
  • Adi
    Merevlemez Maxtor 80GB 8MB 7200rpm ATA150 SATA 13,892 Ft,- 17,365 Ft,- akkor ez jóóó?!
  • Al Age
    samsung se rossz választás az sztem még halkabb is
  • Lammer
    jah és ne vegyél 137gigánál nagyobb vinyót! mert afölött nem látja ergo bebukod az afölötti space-t!!!
    Vegyél egy sima ATAs 120as vinyót, lehetőleg olyat ami nem melegedig annyira, Maxtor felejt, Seagate pl, az yo!
  • Lammer
    NEM!!!!!!!!!!!
    SATA ember!!!
    oda ATA köll