43642
-
#1944 wanna play COD online?
CoD With out key checking !
Having troubles with your key? Get a server with out keychecking !
To disable the keychecking:
Deny the game or deticated server access to codauthorize.activision.com
There are a few known ways:
- Remove your dns server (for windows in network connection -> tcp/ip settings -> remove dns server ip) and the lookup to codauthorize.activision.com will fail
- Disable outgoing traffic thru port 53
- Disable outgoing traffic towards codauthorize.activision.com -
#1943 Részletesebben? -
#1942 Zaki: azona pályán nem az a lényeg, hogy időre meg, hanem 5 percig kell kitartani. Az egyik legkönyebb küldi volt szvsz. Mostr vagyok a hajón, na az már kezd benehezedni. -
#1941 Ugy tunik, meg van oldva a multi!!!! -
#1940 :)
jaja csak nálunk az általad felsoroltakból a "jó pénz" hiányzik de attól ez még jó igy is -
#1939 Csak nem Te is az vagy? :)
-
#1938 jó is a rendszergarázdák élete :) -
#1937 nálam az a gond, hogy 60 hz-re rakja monitort (pedig felülírás be van nyomva, nvidia...)
valaki nem tudja, hol lehet ezt orvosolni a játékban (vagy valami ini-ben..) -
#1936 ha ezt tőlem kérdezed, akkor jobb a Mohaa-nal. a BF-el meg nem nagyon játszottam, úgyhogy azt nem tudom, hogy jobb-e annál is -
steweee #1935 jó?modjuk a Medal of Honorhoz képest vagy a BF42? -
#1934 Rendszergazda vagyok, akinek köztudotan nincs sok munkálya, ha mindent rendben csinál, de ha valami elromlik, akkor akár este 10-ig 11-ig is bent lehetek. Szóval mikor milyen a nap. De azért játszani nem tudok it benn, csak netezni, de nekem ez pont elég, hogy elszórakoztassam magam.
Szóval elég jó kis munka ez, sok net, kevés munka, jó pénz. -
#1933 jó munkád lehet, hogy csak úgy benézegetsz közben az SG-re :) -
#1932 ja, tényleg -
#1931 Nem, tudod vannak szegény földi halandók is, akiknek dolgozniuk, vagy tanulniuk kell. -
#1930 nya mi van, mindeki tolja nagyban a game-t? :P -
#1929 fúú bazz, iszonyat feelingje vót annak a résznek, és iszonyat nehéz vót... -
#1928 performance-hoz nem nyúltam hozzá, csak a graphics-on toltam fel mindent maxra -
#1927 pegasusday nevű résznél voltatok már? amikor a hídon a tankokat kell kilőni, közben meg hemzsegnem az emberek is, és 5 perced van a küldire. na én onnan jövök, vmi iszonyatbrutélis volt, és az utolsó tankot az utolsó másodpercben lőttem ki :P -
#1926 hehe
ügyes ;)
vegyem célzásnak, mi? hétvégén meglesz, megígérem=) -
#1925 4x antialis es 8x anzioval? :) -
#1924 AA-t, anisot bekapcsoltad? (mert ha nem, akkor ott van kutya elásva nálam szaggatás-ügyileg) -
#1923 jaja :) -
#1922 nekem ceruza2100, 640sdram, gefti200 128mb, és minden max-on van, és szépen szaggatás nélkül, simán fut a game -
#1920 2.9 P4 + radeon 9800(440/380):
Minden maxra húzva tökéletes 1024-ben 4X AA 8X aniso
VISZONT: ha maxon van a world texture detail akkor már beröccen itt-ott.
Asszem erről írták a készítők, hogy 256 MB videomemória kell a tökéletes élvezethez. -
#1919 Reméljük minnél előbb. -
#1918 akarom mondani, csak az a kérdés, hogy mikó :P -
#1917 biztos megoldják majd. csak az a, hogy kérdés mikor (ez egy kicsit armageddenos vót :P) -
#1916 Hát egy ideig, biztos nem lesz rá megoldás, aztán majd kialakul, szerintem max 1 hét, és lesz multi is. -
#1915 Csak megfogják oldani. vagy nem?:) -
#1914 nem tudjuk :(((( -
#1913 hát engem 1ik szerverre sem engedett fel a rohadékkk... most mi lesz? -
#1912 mint a mohaa-nak! -
#1911 dobhatna valaki egy kis infot mi a vasigénye ? -
#1910 ezt a kérdést visszavonom :P -
#1909 Engem is kidobnak, de kozben cserelgetem a cd-key-emet, es nemelyik nem dob ki, csak probal csatlakozni, hosszu persekig, aztan megunom... -
#1908 JA már csak 3 órám van! :D -
#1907 tegnap óta beköhögtünk 700 hozzászólást, nem rossz, nem rossz :) -
#1906 Igen az nagyon jó lenne biztos lesznek nem? -
#1905 1ébként ki hol tart a játékban? én a 2. fokozaton nyomom, és most vagyok a hajóban, most lesz vmi partraszállás -
#1904 tudtok szervereket mondani?