Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
A BalckShot Hungary csoport célja, hogy olyan játékosokat gyűtjsön egy helyre, akik nem használnak semmiféle csalást vagy más egyéb segédprogramot, ami nem a saját tudását tükrözi, hanem a cheat program csinálja helyette. Nem értem azokat a játékosokat, akik önmagukat álltatják, hogy mennyire jó játékosok, miközben az AIM vagy más programot használják játék közben! Ne csatlakozz, ha csítelsz! Üdv, HUNter
A hivatalos oldal: BlackShot regisztráció és letöltés itt!
steamet nem ajánlom bár ott is van most volt akciósban de brutál drágán.
illetve www.g2a.com még reális beszerezhető áron
de ha igaz minden esetben steam használata javasolt.
hiába adja dobozosan előfordul hogy steamen kell aktiválnod.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
CommanDos23
Csináltam itthon coduo servert és ha valaki csatlakozik hozzá csak 20kb/sec sebességel megy mitől van mit állítok el?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Neked a Sztálingrádi küldetés előtt mindig kilép bármit csinálok.
Lehet ezzel valamit kezdeni?
Esetleg orosz oldalakon rubelért még talán lehet olcsóbban megkapni.
Bár a nagyon régieket nem tudom esetleg 576
Tudtok olyan helyet ahol még eredetiben kulccsal lehet kapni ezt a játékot?
Mert a külföldi szerókra nem enged fel mivel nem eredeti a cd key!
Köszi!
respect to the man in the ice cream van
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Kapcsold be a letöltés engedélyezõt, frissíts Pb-t ezeket tudom hirtelen mondani.
Már olyan rég volt?
"Call of Duty
A Call of Duty-t az Infinity Ward fejlesztette és 2003. október 29-én adták ki. 2004 szeptemberében az Activision kiadta a Call of Duty: United Offensive kiegészítõt, amit a Gray Matter Interactive a Pi Studios hozzájárulásával fejlesztett. A második világháborúban játszódik, a játékos amerikai, brit és szovjet katonát irányíthat." Wikipédia
q9400 (t3800mhz) HD7850 (t900/1300mhz) 4gb ram t950mhz) 22\' fullhd lcd logitech g500 mouse 5700dpi
q9400 (t3800mhz) HD7850 (t900/1300mhz) 4gb ram t950mhz) 22\' fullhd lcd logitech g500 mouse 5700dpi
http://clanbase.ggl.com/ladderpetition_vote.php?lpid=12830
gyertek szavazni!!!!
A rendes alatt egy "nem dobom át az egész pályát gránáttal", "x pontnál nem jönnek a kutyák, helikopterek, ufók, stb" és "nem lövöm a falat mit az állat" játékot értettem :)
Nieleen
A config_mp.cfg-ben kell átírni a következõ paramétereket:
seta cg_fov 90.3951
seta r_mode -1
seta r_customheight 1080
seta r_customwidth 1920
Valaki tudja, hogy rá e lehet bírni a codot, hogy 1920x1080-as felbontáson fusson ?
"Call of Duty
A Call of Duty-t az Infinity Ward fejlesztette és 2003. október 29-én adták ki. 2004 szeptemberében az Activision kiadta a Call of Duty: United Offensive kiegészítõt, amit a Gray Matter Interactive a Pi Studios hozzájárulásával fejlesztett. A második világháborúban játszódik, a játékos amerikai, brit és szovjet katonát irányíthat." Wikipédia
Lassan 10 éves lesz. Szép idõk voltak ezek...
Én anno próbálkoztam vele, vannak is tutoriálok hozzá Youtubon is.
Nem jut eszembe a neve. google maptools cod, biztos találsz.
Nem ide tartozik, de valaki mondana olyan FPS-t, amihez van pályakészítõ? A lényeg az lenne, hogy épületek belsejét is lehessen benne.
(vagy hasonlóhoz)
Szeretnék segítséget kérni a telepítést illetõen.
Köszönöm!
mail: [email protected]
msn: [email protected]
xfire: zndr0
de interneten szoktam keresgélni, csak nehéz találni.
azért kösz.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
a Giráozás topikban lehet érdeklõdni hogy keres-e valaki énekest bandába :)
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
köszönöm a segítséget Hecker007, a te hozzáértõ közremûködéseddel és az én éles meglátásommal, miszerint újra kellett telepíteni ezek után a játékot, megoldódott!
fut mindkettõ klasszul... visszaadtad a régi idõk nosztalgikus emlékeit, köszönöm!
awwhhh... régi szép idõk... mennyit zúztam a két játékot és mennyi multi volt, hajjaj... mára meg már alig él ez a két õskövület, cod2ben is annyi csíter van, hogy már pár éve elvették a kedvem a multitól.
de a single az epic a cod1nél és a united offensivenél, azt újból és újból elõ lehet venni és az élmény még mindig ugyanaz.
plusz hozzárakod ugye az alap második világháborús filmeket, pl Elit Alakulat és lehetne még sorolni és teljes az élmény.
mége gyszer köszönöm, de még egyszer mondom, az érdem nagy része a tied volt, köszönöm, respect.
...created window@0,0 (640x480)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 8 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (3)
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
-----------------------
Hunk_Clear: reset the hunk ok
Nem tudom betölteni az OpenGL alkalmazást. Ellenõrizd le, hogy a legfrissebb videókártya-illesztõprogram telepítve van-e a rendszeren!