43642
  • zaki
    díjusz :P
  • CarajoEsp
    Nah mindjárt énis teszek be olyan fantás cuccot.
  • Pityuka Fővezér
    Enemy armor spotted!
  • Xboxman
    bazeg mehetek angolra...Faszom
  • Pityuka Fővezér
    Nincs is ezzel semmi baj, csak ne várjátok, hogy valaha lesz olyan game, ahol a nácik lesznek a jó fiúk. Szvsz.
  • Hmuda
    Mondjuk egy Rommel felfogású egyénnel én is nyomatnék pár küldetést az oroszok ellen (mikor látom, hogy helyben lelövik a dezertőröket a politikai tisztek, hát szivesebben lőttem volna rájuk mint a németekre).
  • CarajoEsp
    Én is szivesebben nyomnám németként be kell vallanom. Nem szimpizek velük ,de valahogy mégis.
  • Hmuda
    Én is erröl beszélek. A multi más tészta, de akkor is hülyén venné ki magát, ha egy olyan nemzetet próbálnál megvédeni, ami 6-7 milió ártatlan ember értelmetlen halálát okozta az elvakultságával.
  • Pityuka Fővezér
    Mit mongyak neked? Én is Lazertől szedtem egy részét, nekem is mountolva van, és lement az install. Igaz nekem meg fagy a negyedik pályán. Igaz én nem hisztériázok, hanem hazamegyek és megpróbálom megoldani. Driver csere, miegymás. Lehet a winfost is újrarakom megérett már.
  • AirborneRanger
    Na nemigaz bazki ennyire nem vesztek észre? Plz segiccsetek... :((((((
  • CarajoEsp
    Megy valakinek a multi ha letiltja azt a Portot?
  • Pityuka Fővezér
    Nem az a baj, hogy kit gyilkolászol, hiszen multiban van olyan, hogy német lehecc lásd BF, hanem az hogy nehogymá főhősként szerepeltessék egy gaméban, vagy bárhol a náci Németországot.
  • Hmuda
    Amúgy ezt a Fanta Shokata oldalt a Macskajaj bejátszásaival lenne jó, eredeti nyelven. :D
  • Hmuda
    Van mégegy film. Nem a régi, ezen új szöveg van:
    CoD
  • CarajoEsp
    Szerinted a németek örülnek?:D
    Mellesleg nekem még mindíg nem megy a Multi. Akérmit is írok be:(
  • AirborneRanger
    Na lécci valaki segiccsen mer hagyom az egészet a picsába és törlöm le :(((((((
  • Hmuda
    Gondolj bele. Egy amcsi játékba csaknem fognak olyat csinálni, hogy amcsikat gyilkolhass. Azon kívül, hogy ez tényleg hülyeség, gondolom te se vennég jó néven, ha egy programban magyarokat kellene halomragyilkolni.
  • Hmuda
    Na, akinek eddig csak képek kellettek, csináltam párat. Morrowind, Max Payne 2 és Planetside mellett immár Call of Duty képek is vannak a galériámban.
  • I.C.ram
    Akkor szar, hogy ez a játék is a propaganda filmekről másol :(( MIÉRT NEM LEHET NÉMETEKKEL LENNI??????? SOKKAL JOBBAN ÉLVEZNÉM!!!
  • Punker
    :(
  • AirborneRanger
    Help Help Amikor elindittom installt bejön egy nagy feketeség és lefagy az install.
    Nem cd-n van hanem mountoltam, és dc++ [HUN]Laser-től szedtem pls help!!
  • CarajoEsp
    Affene. Nekem is Gef3-mal megy ,de néha szaggat:(
    Mindegy,most asszem belekezdek. Előre is kiváncsi vagyok:D
  • zaki
    engem nem, de másokat zavarhat...
  • Pityuka Fővezér
    Ja bocsi.
  • zaki
    mi meg itt
  • zaki
    SPOILER-t legközelebb írd oda :)
  • Pityuka Fővezér
    Mivel én a negyedik pályán kifagyok ezért csak az előzőről tudok nyilatkozni. A második és a harmadik a demóban volt, így arról nem írok. Az elsőnél viszont letettem a hajamat a billentyűzetre. Egyedül érkezel ejtőernyőn, te vagy a gépeket irányító jeladót elhelyező előörs. Egyedül bóklászol, lelősz 3 németet. Mondom ez tisztára moha, mikor jön a csata? Beállítod a jeladót, erre elszabadul a pokol: Dakoták jönnek hosszú, tömött sorokban, ejtőernyősök ereszkednek alá szintén tömött sorokban, ugat a légvédelmi tüzérség, közben elkezdjük rohamozni a falut.
    Szernited ez jó?
  • Xboxman
    Nekem a papagály jut eszembe róla sorry:)
  • Hmuda
    Csak gondoltam megelőzöm a félreértéseket. Zaki is megtette mint láthatjuk. :D
  • zaki
    nincs vele semmi gondom, csak kicsit furcsán hangzik :P
  • Pityuka Fővezér
    Mi bajod vele? Tényleg Pityuka vagyok, és fővezér.
    :-)
  • zaki
    bazzeg, nekem meg kicsit lassú a felfogásom, nem aludtam 1 percet sem az éjjel
  • Csacsi
    Azért ennyire nem vagyok hülye, csak azthittem jó poén lesz, és valaki értékeli, de mind1. Azért magamat jól elszórakoztattam vele... :))
  • Hmuda
    Az csak a 2100. üzinek a bejelentése volt. :DDDDDDDDD
  • Xboxman
    hát figyú ez így elég hülyeség:D
    Egy kezedel bármennyit meg tudsz számolni de mind1:P
  • Hmuda
    Ezt nem akarom lelőni, szedd le és meglátod. Elég legyen annyi, hogy minden idők egyik legjobb WW.II. játéka és nagyon hozza a filmek hangulatát.
  • Csacsi
    és utána egyből írtad, hogy 2100. Én erre mondtam, hogy érdekes kezed lehet, ha ennyit bírtál rajta megszámolni... :)))
  • zaki
    na jó, azt a kifejezét amit mondtam, azt úgy értettem, ahányat én ismerek, azokat az 1 kezemmel meg tudnám számolni, ahányan vannak
  • Csacsi
    Nekem megvan, csak még nem próbáltam, de szerintem KIRÁLYAK.
  • Csacsi
    Nem, ennyit nem, de egyet ismerek, nagyon jó haverom, nem is haverom, hanem inkább a barátnak, - a szó igazi értelmében (nem meleg barát)-, nevezném.

Szóval akkor nálam már van egy.