43642
-
#2072 sztem az eddigi legjobb II. vh-s game... -
Xboxman #2070 szvsz talán egy próbát megér hátha mégis teccik -
#2069 thx :P -
SG #2068 Köszönöm ! Kár már azt hittem lessz valami jó az OFP2-ig, na mindegy jó játékot a mohaa fanoknak ők biztos élvezni fogják. -
Smoke #2067 Van már vhol tört server? -
#2066 2cds! képeket sajna nem tok beszúrni, sorry :( -
#2065 tiszta MOHAA a játék, csak szebb grakifával, úgyhogy inkább le se töltsd :) -
Xboxman #2064 ugyanazok csinálták mint a MOH:AA-t és arra is hajaz az egész játék szal ne nagyon várj OFP feelinget... -
SG #2062 Tessék mondani, ez a MOHAA-ra hasonlít vagy inkább az OFP-re??? Mert ha a MOHAA-ra akkor inkább le sem töltöm. De ha az OFP-re akkor már izzítom is a WCO-t. Megköszönném ha valaki felvilágosítana. -
#2061 hú emberek, rohadt jól néz ki a víz-effekt, láttátok már? -
#2060 na, én most tartok ott :) -
#2059 Úristen :DDDD Ez kurvanagy! :D -
#2058 Na megy már a multi valakinek?
Deviance féle Cod-al?
-
Xboxman #2057 mittomén
Hershe RULEZZ!
VAgy mennyek inkább jáccan?! -
Smoke #2056 Ez hogy jön ide? -
Xboxman #2055 szeretitek a Hershe csokit? -
Smoke #2054 Van már vhol tört szerver? -
antijedi #2053 amugy megy a game multiban? :P -
antijedi #2052 tuneup utilities viszahoza a törölt fileokat, rendesen nem ugy mint suxxx norton :P
legalábbis nekem tuneup jobban bevált :P -
#2050 Valószínű, bár én nem állítottam semmit rajta. a lomtárat viszont visszavettem 5%-ra. A norton most kb. 3-4 GB anyagot tartalmaz, ez nálam belefér az 5%-ba.
Na, be is felyezem az off topikot, megyek cod-ozni. -
harczos #2049 elképzelhető. bár én nem az utilities-t használtam, hanem a nis-t (gondolom a navhoz van hozzá) -
#2047 Be lehet állítani a lomtárba is, hogy mekkora méretet használjon fel a vinyóbol, én ha jól tudom, akkor az alapbeállítás, az 10%-a az aktuális szabad területnek. Gondolom a norton utilitysben is be lehet állítani vmi hasonlót. -
Xboxman #2046 további jó szorakozást az angolhoz:P
-
#2045 köszke köszke ;) -
Xboxman #2044 hát evvel a méret elvem megdölt:)
-
#2043 én drukkolok :P -
#2041 most állítottam vissza a kill billt ami maga 685MB, és ezen kívül van még 1340 db másik fájl amit visszaállíthatnék -
Xboxman #2040 Hát djere szincserélőzni,tudjuk nyomni ám onlány:P -
harczos #2039 lényegében nem sok különbséget látok a lomtárhoz képest, max annyi h ez még kevesebbet tud visszaállítani :))
de télleg: volt h töröltem egy könyvtárat több 100 fájllal, de nem lehetett az egészet visszaállítani. szal nem jegyez meg mindent... -
Xboxman #2038 I.C-ot kérdezd ő volt nagy MOH:AA-s:)
Igazából amire én emlékszem az álneves mocskólódás meg ilyesmi volt -
Xboxman #2037 hát gondolom 700mb-nyi anyagot nem tud eltárolni( a zanyag nem vész el csak átalakúl:) ráadásúl eleve tömörítva is volt...de igazából fogalmam sincs ,hogy müxik a cucc -
#2036 olvasgasd a fórumot :D -
#2035 Húú.. erre sajnos nemtok mit mondani
én amikor feltettem nem volt vele semmi gondom
nekem ez van meg: Norton Utilities 2002- XP compatible-serial included.exe 30 MB -
#2034 Most mit csinálja 5 órán keresztül, amíg lejön ez a szar???? -
#2033 tudtam, hogy úgy is ez lesz a vége :P -
#2032 De nem tudom installálni :( Azt írja, hogy a control panelben szarakodjak. -
#2030 Áhhh szarok bele letöltöm újra az egészet :/ -
#2029 milyen jellegű?
én most megnéztem miket tudnék visszaállítani, és van abban minden képek, programfájlok, mappák, videók, zenék minden nyavaja -
#2028 Nem tudom setupolni ezt a szar nortont!!!! Azt írja, hogy menjen a cONTROL panelbe, ha konfigurálni akarom. Erre nincs mód, mert semmi nortonnal kapcsolatos dolog nincs ott. -
#2027 jó de mégis mi vót, anyázás, balázs palizás, meg ilyenek? ki kellett volna moderálni őket, így meg megölték az 1ik legnépszerűbb topicot :(