43642
-
#1985 nem is tudod visszaállítani? -
#1984 Töletek tanultam! :D -
#1983 degec :D -
#1982 ebből látszik hogy egy nagy LAMER vagy -
#1981 hogy-hogy olyan későn próbálod ki? -
#1980 Hát nekem már lejött, de messze van még a hétfő, mire kipróbálhatom....argh... :)
-
#1979 A qrva életbe. Én még mindig töltök róla, csak felakartam nézni. Nem tudom meddig fognak jönni a letöltéseim. -
#1978 Hehe, én tölthetem elölről az egészet!!! Véletlenül letöröltem a könyvtáarat!! -
#1977 nekem sem jön be az oldal, még jó, hogy idejében letöltöttem rólak a játékot :P -
#1976 Kicsit off leszek.
bejön valakinek a hdc oldala, mert nekem nem. Remélem nem szünt meg az oldal.
on -
#1975 ---------
= 60 Hz =
---------
konzolba:
r_displayrefresh 100
vid_restart
mint bármelyik Q3 engines játékban -
harczos #1974 ki kell próbálni -
#1973 ha én itthonról indítanék egyik gépről ilyet(dedicated,tört),a másikról meg csatlakoznék,élvezhető pingek lennének másoknak is akik csatlakoznak a neten? vagy ez nem megoldható? -
#1972 akkor indítsatok soksok tört servert... vagy nem? -
harczos #1971 lehet h én még este se tok multizni, még csak az 1. cd van meg félig :(( -
harczos #1970 ekkor azt is lehet pl csinálni, h elvileg a multi exe-ben van ilyen h "codauthorize.activision.com" (elvileg pont 1 db) ezt át kell írni ugyanilyen hosszú domainnévre hexeditorral, és azzal szervert indítani. és kész a tört szerver -
#1969 és akkor ez mit jelent? nekem mit kell tennem,hogy este multizzak? muszááj lenne! nem bírom tovább -
harczos #1968 hát ha igaz, akkor vagy nem tanultak az eddigiekből, vagy pedig ez a q3 motor "bugja" :))
ugyanígy kellett pl sof2-ben is tört szervert csinálni -
#1967 jó reggelt! na milyen?
nem fagyogat,nincs baja? -
#1966 Ez meg az enyém...
Unaloműzésnek kúrva jó szórakozás. -
#1965 Call of Duty Dedicated Linux Server ...khmmmmmmmmm -
#1963 Nézzétek meg, saját munka. :DDD -
steweee #1962 nekem is volt ilyen de már nem tudom melyik játéknál. akkor kipróbáltam egy pár Hz állító progit, a RefreshLock-ot ajánlom.Egyszerű,megbízható -
#1961 ok :) -
#1960 Bocs, kiscit reggel van és megfeledkeztem magamról. :-)))
SPOILER ZAKINAK!!!!
A hajón vagyok és eddig elég nehéz. Az egész tákolmányt elvileg egyedül kell kicsinálni. -
#1959 Köszönöm előre is. -
#1958 oks legközelebb odaírom... -
#1957 Nem kifejezetten Zakinek, szólt, hanem általánosságban. -
#1956 1ébként te hol tartasz, végigtoltad? -
#1955 Azért nem ártana, használni, hogy spoiler, mert vannak olyanok, akik még nem játszanak, és szeretnék, ha meglepetés lenne nekik a játék minden perce. -
#1954 Már nincs messze. -
#1953 ott még nem vótam ,még csak most fejeztem be az 5 perces túlélési küldit :P -
#1952 Hát azért az nem megy, mivel a főnök nyilván nem hagyná, vagy a tank kinyírna mindenkit, nemtudom, de különbenis, szvsz poén a tankokat lövöldözni. Viszont az eddigi legjobb részek az autós üldözések voltak. Főleg mikor a teherautóban nyomolunk, aztán a reptéren gyilkoljuk a stukákat. :DDD -
qrz #1951 Hali!
Esetleg tudja valaki,h parancssorból mivel indítható dedikált szerver? -
#1950 jó reggelt, ha még lehet ilyet mondani -
#1949 -
#1948 jah amugyüdv néktek cod fanok^.^ -
#1947 [10:43:04] <+AVH|MacRooN> wanna play COD online?
[10:43:04] <+AVH|MacRooN> _________________________
[10:43:04] <+AVH|MacRooN> CoD With out key checking !
[10:43:04] <+AVH|MacRooN> Having troubles with your key? Get a server with out keychecking !
[10:43:04] <+AVH|MacRooN> To disable the keychecking:
[10:43:05] <+AVH|MacRooN> Deny the game or deticated server access to codauthorize.activision.com
[10:43:08] <+AVH|MacRooN> There are a few known ways:
[10:43:10] <+AVH|MacRooN> - Remove your dns server (for windows in network connection -> tcp/ip settings -> remove dns server ip) and the lookup to codauthorize.activision.com will fail
[10:43:12] <+AVH|MacRooN> - Disable outgoing traffic thru port 53
[10:43:14] <+AVH|MacRooN> - Disable outgoing traffic towards codauthorize.activision.com -
#1946 5 percig kell kitartani? akkor ennyi erővel elbújhattam volna az 1ik bódéban is :P azért eddig sztem ez volt a leghúzósabb küldi... -
#1945 Remeljuk, mukodni fog!
(Meg nem probaltam! :))