43642
  • fm
    lefagyott a single is..de a hiba lehet,hogy az én készülékemben van.
    amúgy amit láttam fasza volt,best ww2 shooter ever..ahogy írták. a multi pályák hatalmasak,változatosak.(egyik map pl egy kurva nagy csatahajó)

jóéjt..
  • fm
    na,nekem van a játékkal gondom. single play-ben stimm,de multinál lefagyott az egyik gépen.itthon csináltam egy szervert,a másik géppel meg csatlakoztam,aztán 3gyilok után vége lett.azóta nem indul a multirésze,csak a single.
    (külön exe van single/multi)
    a hardverigénye mint a mohaa-nak,sztem..a grafika viszont nagyon kafa..minél hamarabb kérünk soksok tört servert!!!
  • Sol Dier
    Tényleg.
    Bazz. Most jöttem rá én is. Csak jobb klikk a wboldalon ahol vannak a linkek és download all. :)) (nem működnek a smájlik nálam :D)
  • harczos
    jaaaaa most nézem h ez az aláírásod :))
  • [Rush]
    NICK:
    (120x20 pixel nagyságú, max. 8 KByte méretű
    JPEG vagy GIF kép, amely a nick helyett jelenik meg)
  • harczos
  • Breki33
    fél orát kerestem kb, de csak azért mert bint szerettem volna
    és 70-el jött....

no comment
    Az idiotára meg
    hát mindenki magából indul ki :-)))))))))

Amugy itt a lentieket elnézve nemtom ki szarakodott :-))))
  • harczos
    #1829 szerint létezik 1*űbb megoldás is...
  • Dynamic
    Végigtoltam.Tényleg k.rövid:((
  • Slow
    bazz, ez mi?=)
    gem kinelej tteyleh kcin a ylema ,pék FIG ygav GEPJ űterém etyBK 8 .xam ,úgásygan lexip 02x021

=))
  • Sol Dier
    Ma nekem is televolt pakolva a reget.Fredy vs. Jason, worms 3d, call of duty, silent hill 3, mire ezeket belepakoltam majdnem megbolondultam.
  • I.C.ram
    Azért nem tökéletes az tuti. Eleve hiányolom belőle a PRIORITÁST, amivel belehet állítani, hogyha felborul a sorrend (megszakad vagy mittomén mi), akkor is azokra a fájlokra koncentráljon leginkább, amelyikeknek magas prioritás van beállítva.
  • I.C.ram
    Na lépek aludni, remélem, mire felkelek már ízzíthatom az INSTALL-t. :) Meg persze magát a játékot is.
  • harczos
    flashget rulz :))
  • I.C.ram
    Köszi de már beindult Flashget, úgyhogy feleslegessé vált a REGET :) Lehet, hogy jobb a REGET viszont FLASHgetbe már bevannak rakva a fájlok meg más progik is, amik kellenek, és nincs kedvem ezeket újra bepakolni.
  • Sol Dier
    egyenként húzd bele a fájlokat a kosárba, mert csak úgy működik
    a kosarat pedig odatudod tenni a linkek mellé, így nem kell messzire mozgatni az egeret
  • Sol Dier
    a beállításoknál a regetben 2-3-ra állítsd a letöltési szálat
    ja és még van 3 szines pont a menü alatt, ott a zöld legyen benyomva
  • I.C.ram
    Na most beindult valamiért. Fingom sincs miért te most kezdet beindulni a Flashget meg a Reget is :D Akkor nem a FLASHGET volt a hibás, hanem szarakodott biztos a táhely.
  • I.C.ram
    Én simán kijelöltem az egérrel az összes fájlt még az IE-ben, és úgy húztam rá az egészet a dologra. Te jelszó szükséges dolgot nem leeht bepipálni mert nincs!!
  • Sol Dier
    húzd bele a fájlt a kosárba
    aztán ugye megkell adnod hova töltse le beállítod rányomsz a rajzszegre, hogy többet ne keljen beállítani
    aztán kipőipálod a bejelentkezés szükséges négyzetet
    beírod a felhasználónevet és a jelszót majd okatt az ok-ra
    ezután elindul a letöltés

viszont a reget-ben van baloldalt menü, ott találod azt, hogy webhelyek, katt rá és jobb klikk hdc-re, tulajdonságok, és ott szintén beállítod a bejelentkezést majd leokézod és többi fájlnál már nem kell beírnod a felhasználónevet és a jelszót

ezután csak behúzod a kosárba a fájlokat és nyomod az entert

annyira nem bonyolult, mint amennyire hosszan leírtam
  • I.C.ram
    Ti hogy rakjátok be az összes fájlnak ezt a user/passt??? Ti hogy töltötök HDC-ről ezzel a REGET-tel??
  • I.C.ram
    Hát ez a REGEt semmit nem tud leszedni :( Állandóan hozzáféhetetlen fájlra hivatkozik, pedig passwordot is beírtam nekik. :(
  • [Rush]
    na ez YO kérdés :|
  • I.C.ram
    Azt úgy is lehet ugye, hogy kijelölöm az összes fájlt, és az egyikre megcsinálom ezt, akkor az összesre ezt veszi, amit kijelöltem, ugye? Ugye nem kell egyesével?!
  • harczos
  • [Rush]
    Rámész a FILE-okra, jobb gomb tulajdonságok és ott adod meg a USER-t meg a PASS-t
  • [Rush]
    Így jártál
  • I.C.ram
    USER/PASS-t SMSWEB-hez hol írom be REGETnél??? Nem találok semmi helyet neki.
  • harczos
    poén, mer én is leszedtem :))
    csak túl felületes voltam :)
  • [Rush]
    Reget-nél is van :D
  • [Rush]
    Én is így jártam vele legelöször amikor leszedtem, szerintem 100X jobb, mint a FLASHGET vagy akármelyik.....
  • harczos
    egyébként a flashgetben pl az jó h még asse kell h belehúzok mindent ami kell a kosárba, hanme ott van a "mindent letölt" 1-2 katt, és leszed minden linket amit akarsz. majdhogynem az ilyenekhez van kitalálva. és még mielőtt vki beszólna h itt meg ott is van ilyen, szólok h nem ismerem a többi progit :P
  • I.C.ram
    és hol lehet a regetben beállítani a jelszót?
  • [Rush]
    Az NFO-jában benne van, én mindig azt szedem le elöször
  • I.C.ram
    Basszus végig itt volt a kosár, csak olyan halvány, hogy beleolvadt a háttérbe! :D
  • harczos
    há honnan tugyam, még le se szedtem :P
  • [Rush]
    a tálcán van 1 zöld 3szög arra jobb egér gomb és ott kijelölöd a gyüjtőkosarat
  • [Rush]
    de
  • I.C.ram
    Ebben a REGETben nem lehet olyat, hogy van egy kosár, és abba csak be kell húznom a fájlokat, mint a Flashgetben???
  • Smoke
    Milyen jelszó a ziphez? én nem találtam semmit!