43642
-
#1858 lefagyott a single is..de a hiba lehet,hogy az én készülékemben van.
amúgy amit láttam fasza volt,best ww2 shooter ever..ahogy írták. a multi pályák hatalmasak,változatosak.(egyik map pl egy kurva nagy csatahajó)
jóéjt.. -
#1857 na,nekem van a játékkal gondom. single play-ben stimm,de multinál lefagyott az egyik gépen.itthon csináltam egy szervert,a másik géppel meg csatlakoztam,aztán 3gyilok után vége lett.azóta nem indul a multirésze,csak a single.
(külön exe van single/multi)
a hardverigénye mint a mohaa-nak,sztem..a grafika viszont nagyon kafa..minél hamarabb kérünk soksok tört servert!!! -
#1856 Tényleg.
Bazz. Most jöttem rá én is. Csak jobb klikk a wboldalon ahol vannak a linkek és download all. :)) (nem működnek a smájlik nálam :D) -
harczos #1855 jaaaaa most nézem h ez az aláírásod :)) -
#1854 NICK:
(120x20 pixel nagyságú, max. 8 KByte méretű
JPEG vagy GIF kép, amely a nick helyett jelenik meg) -
harczos #1853 -
#1852 fél orát kerestem kb, de csak azért mert bint szerettem volna
és 70-el jött....
no comment
Az idiotára meg
hát mindenki magából indul ki :-)))))))))
Amugy itt a lentieket elnézve nemtom ki szarakodott :-)))) -
harczos #1851 #1829 szerint létezik 1*űbb megoldás is... -
#1850 Végigtoltam.Tényleg k.rövid:(( -
#1849 bazz, ez mi?=)
gem kinelej tteyleh kcin a ylema ,pék FIG ygav GEPJ űterém etyBK 8 .xam ,úgásygan lexip 02x021
=)) -
#1848 Ma nekem is televolt pakolva a reget.Fredy vs. Jason, worms 3d, call of duty, silent hill 3, mire ezeket belepakoltam majdnem megbolondultam. -
#1847 Azért nem tökéletes az tuti. Eleve hiányolom belőle a PRIORITÁST, amivel belehet állítani, hogyha felborul a sorrend (megszakad vagy mittomén mi), akkor is azokra a fájlokra koncentráljon leginkább, amelyikeknek magas prioritás van beállítva. -
#1846 Na lépek aludni, remélem, mire felkelek már ízzíthatom az INSTALL-t. :) Meg persze magát a játékot is. -
harczos #1845 flashget rulz :)) -
#1844 Köszi de már beindult Flashget, úgyhogy feleslegessé vált a REGET :) Lehet, hogy jobb a REGET viszont FLASHgetbe már bevannak rakva a fájlok meg más progik is, amik kellenek, és nincs kedvem ezeket újra bepakolni. -
#1843 egyenként húzd bele a fájlokat a kosárba, mert csak úgy működik
a kosarat pedig odatudod tenni a linkek mellé, így nem kell messzire mozgatni az egeret -
#1842 a beállításoknál a regetben 2-3-ra állítsd a letöltési szálat
ja és még van 3 szines pont a menü alatt, ott a zöld legyen benyomva -
#1841 Na most beindult valamiért. Fingom sincs miért te most kezdet beindulni a Flashget meg a Reget is :D Akkor nem a FLASHGET volt a hibás, hanem szarakodott biztos a táhely. -
#1840 Én simán kijelöltem az egérrel az összes fájlt még az IE-ben, és úgy húztam rá az egészet a dologra. Te jelszó szükséges dolgot nem leeht bepipálni mert nincs!! -
#1839 húzd bele a fájlt a kosárba
aztán ugye megkell adnod hova töltse le beállítod rányomsz a rajzszegre, hogy többet ne keljen beállítani
aztán kipőipálod a bejelentkezés szükséges négyzetet
beírod a felhasználónevet és a jelszót majd okatt az ok-ra
ezután elindul a letöltés
viszont a reget-ben van baloldalt menü, ott találod azt, hogy webhelyek, katt rá és jobb klikk hdc-re, tulajdonságok, és ott szintén beállítod a bejelentkezést majd leokézod és többi fájlnál már nem kell beírnod a felhasználónevet és a jelszót
ezután csak behúzod a kosárba a fájlokat és nyomod az entert
annyira nem bonyolult, mint amennyire hosszan leírtam -
#1838 Ti hogy rakjátok be az összes fájlnak ezt a user/passt??? Ti hogy töltötök HDC-ről ezzel a REGET-tel?? -
#1837 Hát ez a REGEt semmit nem tud leszedni :( Állandóan hozzáféhetetlen fájlra hivatkozik, pedig passwordot is beírtam nekik. :( -
#1836 na ez YO kérdés :| -
#1835 Azt úgy is lehet ugye, hogy kijelölöm az összes fájlt, és az egyikre megcsinálom ezt, akkor az összesre ezt veszi, amit kijelöltem, ugye? Ugye nem kell egyesével?! -
harczos #1834 -
#1833 Rámész a FILE-okra, jobb gomb tulajdonságok és ott adod meg a USER-t meg a PASS-t -
#1832 Így jártál -
#1831 USER/PASS-t SMSWEB-hez hol írom be REGETnél??? Nem találok semmi helyet neki. -
harczos #1830 poén, mer én is leszedtem :))
csak túl felületes voltam :) -
#1829 Reget-nél is van :D -
#1828 Én is így jártam vele legelöször amikor leszedtem, szerintem 100X jobb, mint a FLASHGET vagy akármelyik..... -
harczos #1827 egyébként a flashgetben pl az jó h még asse kell h belehúzok mindent ami kell a kosárba, hanme ott van a "mindent letölt" 1-2 katt, és leszed minden linket amit akarsz. majdhogynem az ilyenekhez van kitalálva. és még mielőtt vki beszólna h itt meg ott is van ilyen, szólok h nem ismerem a többi progit :P -
#1826 és hol lehet a regetben beállítani a jelszót? -
#1825 Az NFO-jában benne van, én mindig azt szedem le elöször -
#1824 Basszus végig itt volt a kosár, csak olyan halvány, hogy beleolvadt a háttérbe! :D -
harczos #1823 há honnan tugyam, még le se szedtem :P -
#1822 a tálcán van 1 zöld 3szög arra jobb egér gomb és ott kijelölöd a gyüjtőkosarat -
#1821 de -
#1820 Ebben a REGETben nem lehet olyat, hogy van egy kosár, és abba csak be kell húznom a fájlokat, mint a Flashgetben??? -
Smoke #1819 Milyen jelszó a ziphez? én nem találtam semmit!