43642
  • Xboxman
    hát szerintem a ami ott folyt az tényleg a gumiba való...
  • zaki
    off: most komolyan, miért végezte a gumiban?
  • Xboxman
    Asszem a norton ilyen jellegű fileokat nem is tud visszaállítani,nem?
  • Xboxman
    nah látom megy a topic 1000l:)
    Remélem ez is megér majd olyan pályafutást mint a MOH:AA-s csak aztán ne úgy végezze:P
  • zaki
  • I.C.ram
    nem kell itt demoralizálni embereket!
  • harczos
    nem lesz, én már jártam így
  • I.C.ram
    Reménykedem.
  • Sol Dier
    Ha a szokásos jobb klikket nyomsz a lomtárra, lesz ott egy UnErase Wizard nevű lehetőség, arra rámész és aztán már egyértelmű.
    Bár ha csak most fogod feltenni, akkor nem tudom lesz e lehetőséged a korábban törölt dolgok visszaállítására.
  • Hmuda
    Ezis megalol. :DDD
  • Eisenhower
    enyém volt az 1000 tiéd a 2000 ki akar lenni a 3000.?
  • Hmuda
    Bakker ez most SPOILER!

A szovjeteknél az első pálya vmi haláli volt. Aszongya Borogyin, hogy ott egy romos épület, de ott egy komiszár és aki ugyebár kicsit is úgy tűnik, hogy menekül, azt lelövi. Erre ő "ne foglalkozz a komiszárral, majd én rendbeszedem. Rohanok az épülethez, erre Borogyin fejbelövi a fickót. :DDDD
  • Breki33
    lehet, hogy ezis van a Smart Exlorerben
  • I.C.ram
    Már töltöm. Ezzel a norton micsodával hogyan lehet visszaszerezni a törölt a cuccokat?
  • Sol Dier
    dc ről szerintem
  • I.C.ram
    Norton utilitiest honnan szedhetném le?
  • Sol Dier
    Nem tudtok valami progit a böngészőkhöz ami magától frissíti az adott oldalt x időnként?
  • zaki
    rácsaptam, mint légy a szarra :P
  • harczos
    persze, igaz, de én így jobban szeretem :))
  • Csacsi
    Pedig mindenki milyen csöndben leste a 2000-et, senki nem szólt, hogy mindjárt itt van... :))))
  • Hamlet
    Ladies and Gentlemen!

WE HAVE A WINNER!

Szingliben olyan feelingje van... Brit ként védjük a hidat, marad 14 golyó a piszolyomban és remegek a lövészárok fenekén néha elengedve egy-egy golyót arra aki közel jön. :) Jah pesze csak Veteránon :)

Multiban meg van tört szerver, legalábbis nekem ment! Szóval új király van, ennyi tömören.
  • Pityuka Fővezér
    2005
  • Pityuka Fővezér
    2000
  • zaki
  • Csacsi
    Vazzeg, ezt pont elbasztam.... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Csacsi
    2000
  • zaki
    2000. :P
  • Csacsi
    2000.
  • Sol Dier
    Ha még nem ürítetted a kukát akkor van.
    Ha kiürítetted és meg van a norton utilities akkor is visszatudod állítani asszem.
  • Csacsi
    Hát most hétvégre muszály dezertálnom, különben asszony dezertál tőlem, és akkor baj lesz.... :)))
  • Pityuka Fővezér
    Hali all. Nagy az én bánatom harcostársak minnyárt el is sírom magam. Nem tom mi lehet, de a negyedik pályán fagyokat. A hardwert visszavettem alapra, újrainstall a game, beállítások optimális szinten és mégis.
    P4 2.4, R9800, 1 giga ram, win xp és a cd-ről install dx. Monnyunk én ez utóbbira gyanaxom. Valami 5let?
  • Árnyvadász
    Katona! Ne adja fel a cél előtt! A hétvégén COD: ON, ASSZONY: OFF :)))
  • zaki
    ok, jó szórakozást előre is
  • Csacsi
    Asszonnyal elméletileg egy meszép hétvégt töltünk el, a weekend houseba. Kell egy kis kikapcsolódás, mert már lassan 2 hónapja, vagy ő, vagy én dolgoztam a hétvégén, és most már kicsit kettesben is szeretnénk lenni.

Szóval azért annyira nem bánom a dolgot... :)
  • toMpEr
    nemfontos atirni
    C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts filehoz eleg hozzaadni ezt pl:
    127.0.0.1 codauthorize.activision.com
    igy a hosthoz a 127.0.0.1 ip fog tartozni
  • I.C.ram
    Majd visszanövitek! :D
  • Eisenhower
    de mi már kinőttük^.^
  • I.C.ram
    Nem tudom hogy lehet. Va nerre valami mód?
  • Árnyvadász
    No gond. Rakd fel a powerstrip programot a gépedre és azzal állítsd be fix-re a Hz-eket. Többet nem lesz ilyen gondod soha:) Nekem anno volt nvrefresh, meg sok egyéb, de amióta a powerstrip van fent, minden program olyan Hz-en megy ahogy ott belőttem. Nvrefresh-el csak minden 10-ik kb... Mire vársz még? :)
  • I.C.ram
    Mindegy. Felrakták az FTP-mre, úgyhogy kb. 4 óra múlva tudok én is játszani.