43642
-
#2116 Közeli bombarobbanás nagy flash :)) -
#2115 Pityuka Fővezér... LOL ilyen nicket bazzeg :DDD -
#2114 irc:#cod.hu -
#2113 A DX-re ne gyanakodj, mert az mindig a legjobb van a játékok CD-jén, én inkább drivergondokra tippelek. -
Pityuka Fővezér #2112 Hali all. Nagy az én bánatom harcostársak minnyárt el is sírom magam. Nem tom mi lehet, de a negyedik pályán fagyokat. A hardwert visszavettem alapra, újrainstall a game, beállítások optimális szinten és mégis.
P4 2.4, R9800, 1 giga ram, win xp és a cd-ről install dx. Monnyunk én ez utóbbira gyanaxom. Valami 5let? -
#2111 Szerintem nem viccelt, ebben az egy szóban benne van minden jellemzője:
KIRÁLYAK!
:-))) -
#2109 Van alap screenshot gomb szingliben? -
harczos #2108 nah, lenn van az első cd -
#2107 miért, te olyan sokat ismersz? :) -
#2106 Tényleg, lehet, hogy leprás és lerohadtak az újjai. :DDD -
Coco #2105 lécci vki képeket:) -
#2103 Ennyit meg tudtál számolni 1 kezeden? Elég érdekes betegségben szenvedhetsz... :DDD -
Xboxman #2102 hát jah 1 a 10-hez az arány kb:P -
#2101 Nem újjra gondoltál, mert szerintem az a kéz kicsit tulzás. :DDD -
#2100 2100. :) -
#2099 végülis vannak rendes cigányok is, csak azt az 1 kezemmel megtudnám számolni, hogy hányan vannak... -
#2098 Nem neznek ki kisse viccesen a katonak?
En csak kepekrol lattam de nemlyeik olyan aranytlan lefordultam a szekrol a rohogesben :) -
#2097 hát majd figyelünk, nehogy má mi is a gumiba végezzük :P -
Xboxman #2096 Ez normális...cigányokat mindenki utálja(milyen volt már amikor kimentek Franciországba és ott is aluminium utjelzőtáblákat loptak bazze:) -
#2095 Az volt ami itt is fog menni, ha ez is annyira jo multiban mint a mohaa volt anno :) - mindenki memondta a frankot! (leglabbis azt hitte:>, es amikor rajott, hogy nem, akkor ujra megmondta a frankot :>) -
#2094 Nem sokkal jobb saját magadnak megtapasztalni, átélni, mint hallottak alapján előre tudni, hogy mi vár rád?
A háborúban sem tudták előre a katonák, hogy vajon mit hoz a holnap. -
#2093 királyak, ennyi elég? :) -
Xboxman #2092 :DDD -
#2090 Tök jó, mégis ki leszen próbálva a gamez ma, mert asszony éjfélig dolgozik, szóval este 6-tól 11-ig, csak a játéké lesz a főszerep.
Addig majd írja le vki, ha van vmi mód a multira, mert hentelni akarok ezerrel. -
#2089 Na de kanyarodjunk vissza kicsit. :-)
Ki hol tart? -
#2088 hát ezzel nem vagy egyedül... -
#2087 most mit mondjak róla? :PPP ha játszottál a demoval, akkor kb tudod, hogy milyen lehet a game :) -
#2086 De senki ne higyje, hogy rasszista vagyok, csak nem szeretem a cigányokat. -
Coco #2085 lécci rakjatok be (újra) 1pár képet!köszi -
#2084 jaja, még tán a golyók is gyorsabban igyekeznének. :DDD -
Xboxman #2083 Hogy miért nem cigámnyok voltak a nácik:)
Most lőhetnénk őket:P -
#2082 Ja bocs, gondoltam ez nem annyire nagy újság, úgyis csak ennyi van a töltőképernyő adattábláján. :-)) -
#2081 részvétem :) -
#2079 jaja, csak a SPOILER-t majd ne felejtsd ki, már szóltak is érte :) -
#2078 NEM TUDTA A NORTON SEM VISSZAIMÁDKOZNI A COD-ot a KUKÁBÓL!!!! :/// Még kb. 5 óra mire lejön. :(( -
#2077 Ezért is mondtam, hogy mostanában több német hal meg a játékokban mint szörny. :DDD -
Xboxman #2076 Szerintem meg a MOHAA volt a legjobb -
#2075 Most vagyok vmi orosz gyárban, ahhol a németek javítgatják a tankokat. Nagyon ász a játék! -
#2074 pedig van belőle pár db :) -
#2073 Szerintem is. :-)))