6506
The Movies & Stunt Effects
  • Since
    Hmuda van icq-d?
  • Hmuda
    Kira akkor Laccal együtt már megvan a három ember (persze ez csak minimum volt, ennél sokkal több is lehet). Majd Lacc elvileg ad tárhelyet (persze ez nem kötelező, mivel kezdésnek úgyis megfelelne egy UW-s tárhely is :-) ).
  • Since
    Idgeen nyelvi ismerettel is rendelkezem :-)
  • Since
    Hmuda én benne vagyok :-)
  • Help17
    NAGYON VÁROM!!!!!
    MIKOR LESZ MÁR???? :))
  • Hmuda
    Gondolkoztam egy The Movies oldal elindításán, de régebbi hibáimbol okulva nem akarok egyedül belekezdeni, hanem minimum két társ kéne még hozzá. Szóval ha még legalább két ember komolyan gondolja a dolgot, akkor elkezdhetnénk csinálni egy oldalt ami később lehetne a gyüjtőhelye a fanok filmjeinek meg mindenfélének. Ki van benne (csak komoly jelentkezőket kérnék, szóval nincs félúton kiszállás).
  • Hmuda
    Én is remélem az lesz. Gáz lenne pont most csalódni PM-ban miután ennyi felejthetetlen játékot akasztott a nyakunkba.
  • Lacc
    Frankó kis játék lesz ez úgy érzem :)
  • Hmuda
    Én küldtem be a FAQ-ot és majd lehet saját zenét, hangokat, szöveget akármit alárakni. :-)
  • CSOCSO
    nah... hardwireden van egy kisebb hir a jatekrol lessetek meg!! en nagyon be vagyok zsongva a jatektol:) kivancsi leszek a lehetosegekre!
    amire szuksegem van: sajat zenet lehessen a film ala rakni...
    kamerakezelest konnyeden tudjam sajat izles szerint alakitani... bar meg nemtom hogy nema film lesz e belole vagy majd konnyeden lehetnek e csinalni a szinkronokat de majd meglassuk:))))) a metal gear atvezetoi inspiralnak de szerintem azert olyat nem igazan lehet ezzel csinalni:) no mindegy.. mindenesetre szerintem egy 20 perces film mar elegge fasza munkaba kerulhet:)
  • antijedi
    akkor tuti megint március lesz :(
  • Lacc
    Nekem nagyon tetszett :)
  • Hmuda
    Á, az eredeti nem nagy durranás (majdnem elaludtam rajta, csak azért nem tudtam elszenderedni mert olyan undorító volt, hogy muszáj végignézni :-) ). Az igaiz ED az a 3. rész. :-)
  • Lacc
    Evil Dead nagyon jó film :)
  • Hmuda
    Csak kicsit utánanézegettem a dolgoknak. :-)
    Amúgy elvileg vagy most oktober vagy jövő március környékén.
  • Since
    Hmuda nagyon rá vagy kattanva a játékra :-) Mikor jön ki a játék?
  • Hmuda
    Talált sülyedt. :D
  • Serpa
    nesze chainsaw !
    :)

• Serpa
    Evil Dead ?
  • Hmuda
    A harmadik része már az, de az első "véresen" komoly, persze gyermeteg megvalósítással (asszem 70-es évekbei "műalkotás").

Extra segítség:
    "Hail to the king baby!"
  • Serpa
    vmi horror-vígjáték ?
  • Hmuda
    Márcsak remélni kell, hogy lesz benne láncfűrész meg shotgun. :-)
  • Hmuda
    Háromrészes, az első két rész majdnem ugyanaz, csak a második kicsit poénosabbra sikerült, a harmadik meg maga a poénzsák. :D
  • Serpa
    egy kis segítség ?
    :)
  • Hmuda
    Ez a kis vityilló annyira tökéletesen megfelel a célnak, hogy szinte ordít "CSINÁLD ÚJRA". :D
  • Hmuda
    Aki kitalálja hogy melyik film remakejét akarok majd ezen a díszleten csinálni az nagyon ügyes. :DDD
  • Hmuda
    Ha már angol:
    A három kismalac és a farkas
    :DDD
  • Hmuda
    Szivesen. :-)
  • BBird
    Köszi! :-)
    Egy-két szót én is értettem belőle, de gondoltam magyarok vagyunk, és biztos azért sokaknak ez a fordítás segített abban, hogy hasonlóan élvezhessék a hírt!
    Meg hát különben is... magyar oldal, magyar topic! :-))

Köszönjük Neked mégegyszer Hmuda, a tanulatlanok nevében is! :-)
  • Hmuda
    1:
    Szabadítsd filmjeid a való világra!

A The Movies nem csak egy részletes szimuláció. Ha sikeres vagy a játékban akkor mindig van pénzed a következő projekt finanszirozására. De te éppenséggel MiniFilmeknek nevezett képsorokat készítesz, szóval az igazi megmérettetés akkor lesz ha közzéteszed őket az interneten(akár a saját oldaladon, akár a hivatalos központi oldalon) és megmutatod őket a nagyvilágnak. Ha megteszed, akkor a publikum megszavazza a legjobbat és különféle díjak és nyeremények lesznek elérhetők.

2:
    Milyen platformokra jön a játék?
    Mindegyikre; PC, Xbox, PS2 és Nintendo Gamecube. Mindegyik erősségét ki fogja használni a játék. Ez azt jeleni hogy platformonként fog változni a kezelőfelület. We Mi nem portokról beszélünk, mindegyik platformon más csapat dolgozik.

3:
    Milyen hosszuak lehetnek a filmjeim?
    A filmjeid oylan hosszuak amilyen hosszúnak készíted őket. Az átlagos hosszúság 30mp és 3perc között változik, but de ha akarod (és az időd meg pénzed is emgvan hozzá), akár két órás is lehet. Mégha a nézők nem is akarnak ilyen sokáig ülni a moziban, a filmek olyan hosszúak amilyennek azt te akarod. A The Movies rendelkezik Sandbox móddal is, ahhol nem kell aggódnod a pénz miatt.

4:
    Milyen filmműfajokra lehet számítani?
    Nyolc műfaj lesz, de reménykedünk hogy ez bővülni fog a későbbi kiegészítőkben, kosztümökkel, díszletekkel, stb… A nyolc műfaj: akció, horror, komédia, románc, Sci Fi, western, thriller és háborús. Ezeket keverheted is, hogy új kategóriákat hozz létre, mint pl. horror/komédia vagy wester/románc.

5:
    Lehetőségem lesz editálni a filmjeim (szerkeszteni)?
    Ha ezalatt azt érted, hogy képes vagy-e új sorrendbe rakni a felvett jeleneteket, akkor igen. Extra alámondásokat adhatsz hozzá és Peter Molyneux reméli hogy majd kiadnak egy Director's Cut változatot, ami több editálási módot tartalmaz.

6:
    Mások is megnézhetik az elkészült filmeket?
    Miután elkészültél a forgatással, exportálhatod a filmedet olyan formátumba, ami bármely PC-n megtekinthető. A másik fajta módszer, hogy egy In-Game formátumban mented le azok számára akik rendelkeznek a játékkal. Ez utóbbi módszer mentése olyan kicsi méretű, ami lehetővé teszi, hogy memoriakártyákra lementhessük őket konzolos barátaink számára.

7:
    Van még más is amit nem mondtál el a közösségnek?
    El se hinnéd menynire remek ez a játék. Nincs még egy játék ami lehetővé tenné, hogy leforgasd a saját filmedet és közben a studiódat menedzseld és ezt nem csak azért mondom, mert a készítők között vagyok. Néha egész estéket töltök álmatlanul azon gondolkodva hogy milyen lesz a következő filmem.
  • antijedi
    szvsz mamár elég ritka az ilyen ember..., főleg hogy a játékok a viszonylag fiatalab korosztálynak készültek, nem pedig nagyapáinknak akik még nem tanultak nagyon tul sok nyelveket :)
  • Hmuda
    Ha gondolod én ide le tudopm őket fordítani.
  • Hmuda
    Elvileg a Sandbox módban nem kell foglalkozni a pénzzel és ott majd lehet hogy olyan hosszú muvit csinálsz amilyet csak akarsz. Mondjuk tény, hogy egy átlag játékos nem fog végigülni egy ilyen progival készült másfél órás filmet és a játékban meg nem lenne kifizetődő mert senki nem ülne be a moziba.
  • a
    mert így rendes filmet (2 óra) csak cheattel lehet csinálni

bár jobban belegondolva durva meló lehet egy 2 órás film a movies-al szal akkor 30 min
  • a
    hát írjunk petíciót, hogy ne 30 sec - 3 min legyen az átlagos :) mert ez télleg ratyi
    inkább 3 min - 30 min kéne (vagy reális másfél óra)
  • BBird
    Hát ez tényleg király... főleg aki nem tud angolul. :-))
    Esetleg tolmácsot is rendeljünk a topichoz? ;-))
  • Hmuda
    Még ehhez hozzáfűzném, hogy remélem a Director's Cut is leszedhető lesz a netről.
  • Hmuda
    "Is there anything more you want to tell the communities?
    AM: "You would not believe how fun this game is. There is no other game that allows you to create your own movies and run their own movie studio, and I'm not just saying that because I'm on the team. I lie awake at night with excitement sometimes thinking about the next movie I'm going to make.""

Elég meggyőzően érvel a srác. :D
  • Hmuda
    "Can other people view the finished movies?
    After you have finished filming, you can export your movies as an external movie file that is viewable on any PC. Alternatively it can be saved using an in-game format for people with the game, either on console or PC. The latter file size is much smaller, allowing movies to be easily saved onto memory cards."

Ez egyre jobb. :D
  • Hmuda
    "Will I be able to edit my film?
    In the sense that you can change the order of the scenes you shot, yes. You can add voiceovers and Peter Molyneux expressed the wish to bring out a Director’s Cut with even more possibilities to edit your movies."

Utálom mikor egynél több változata van egy játéknak. :P