6506
The Movies & Stunt Effects
  • antijedi
    meny máshova emailezni :P
  • Hmuda
    Kezem unni hogy napi rendszerességgel benyögnek egy rendszerhibát és a levelek néha egy egész napot késnek. :P
  • Hmuda
    Utálom hogy ilyen tetűlassú a primposta. :P
  • Hmuda
    A Régi galériám volt odaregelve. Még jó hogy közben bejöt az SG-s galéria. :-)
  • antijedi
    de nagyonjó pedig
    majd holnap bereklámozlak a csatornázáson dolgozo munkásoknak, hátha akarnak nálad tárhelyet ilyen kúúl domain név alatt :D
  • Hmuda
    Mi a f.....

Már van regisztrálva az én mailvcimmel.Na lássuk melyik oldalam nincs törölve. :D
  • Hmuda
    Na jo mentem regelni :-)
  • Lacc
    ftp://talicska.myip.hu
  • Lacc
  • Hmuda
    Én meg aszittem hogy a te domained "http://kutyat.gorget/azesti/szello.html"
  • Lacc
    Örülnék ha nem hurrugnád a domainnevem ami egyébként is talicska
  • Since
    Számodat majd priviben küldd el
  • Hmuda
    Már leszedtem az ICQ-t még jó hogy régebbröl van egy accom. :-)
  • Hmuda
    Megbeszéltem vele, hogy egyelőre elég az UW-s és ha látványosan nagyok lesznek a filmek méretei, akkor majd megtárgyaljuk a tárhely kérdését. :-)
  • Since
    Itt nagyon nem lehet megbeszélni a dolgokat, ezért kéne valami progi, vagy mirc, nekem mindegy.
  • Since
    Hmmm tehát nem bízol bennünk? Muszáj valami chatelős progi, nemfogok mindig sg-n írni neked ha valami eszembe jut...
  • antijedi
    azért hogy ne itt offoljuk szanaszéjel a topicot :D
  • antijedi
    tőőőlem :) bár ha scythee ad helyet... :)
    bér nem tom miylen jol hangzik a tepsishurka vagy milyen host néve :PPP
  • Hmuda
    Ja télleg. Amúgy minek a szám? Itt is megbeszélhetjük a dolgokat, a titkossabb cuccokat (pl jelszavak) elmennek priviben. Nem szeretem az ilyen ICQ-s csetprogikat.
  • Since
    először dobjál meg egy icq számmal vagy valamivel :-) Regisztrálhatod
  • Hmuda
    Na megmondtam a tutit. Regisztráljam az oldalt?
  • Since
    Ehh
  • Hmuda
    Valami gyík a megkérdezésem nélkül rakta ki a KOTOR végigjátszásomat és semmi forrás nincs kirakva. Kicsit zokonveszi az ember az ilyesmit.
  • Since
    Hehehe csak keményen :-)
  • antijedi
    tolvajal copyrightról? mik nem vannak :D
  • antijedi
    énis arra gondoltam, alapnak, kicsit eccerübb ako a frissités :)
  • Hmuda
    ICQ kicsit később lesz, most fontos copyright jogokról kell tárgyalnom egy tolvajjal.
  • Hmuda
    Honlapkésztéssel nincs gond, mivel alapból egy PHP-Nuke-al lenne jó kezdeni.
  • Since
    Na Hmuda adj egy számot
  • Since
    :) Valamilyen szinten mindenki csinált már honlapot. Nemvagyok egy nagy zseni honlapkészítésben, de tippeket én is tudok adni esetleg :-)
  • antijedi
    énis inkább angolra szavazok, 9 évig tanultam németet de kb 10 szóig terjed a szókincsem :P
  • antijedi
    az addig még ok, ha nincs valaki nagyon pro honlapkészitésben ako abba is be tok segiteni alap szinten :P
  • Hmuda
    Ja, megyeket az angol. :-)
  • Since
    :-) Nekem talán az a előnyöm hogy egész jól tudok németül, Hmuda pedig nagyon jó angolos elméletileg. Legalábbis láttam hogy szépen fordított le szöveget :-)
  • Hmuda
    Huh kira egyre gyarapodunk. :-)

Nyilván nem kell ötven oldalas esszéket írni, csak fordítgatások, tippek-trükkök irogatása, meg ilyesmikre gondoltam.
  • antijedi
    forditás még ok,de nem tudok regényt irni nagyon :D
    fogalmazási készségem kb a programozási alapismeretekből ismert "Hello world!"ben ki is merül :D
    najó nem de hasonlo :P
  • antijedi
    icq nekem is jöhetne :)
    msn-t meg felejtsük :P
  • Since
    Hmuda add meg priviben elérhetősgéedet, de lehetőleg ne emailcímet :-) Mondjuk ICQ vagy MSN
  • Since
    :-) 5 oldalast nem, de mondjuk 4 és felet. Na csak vicc volt :-) Én sem rendelkezem újságírói készséggel, nem is az a lényeg
  • antijedi
    hát elileg énis bennevagyok, de ne várjatok tőlem 5 oldalas saját fogalmazásu cikket :PPP