6506
The Movies & Stunt Effects
-
antijedi #284 meny máshova emailezni :P -
#283 Kezem unni hogy napi rendszerességgel benyögnek egy rendszerhibát és a levelek néha egy egész napot késnek. :P -
#282 Utálom hogy ilyen tetűlassú a primposta. :P -
#281 A Régi galériám volt odaregelve. Még jó hogy közben bejöt az SG-s galéria. :-) -
antijedi #280 de nagyonjó pedig
majd holnap bereklámozlak a csatornázáson dolgozo munkásoknak, hátha akarnak nálad tárhelyet ilyen kúúl domain név alatt :D -
#279 Mi a f.....
Már van regisztrálva az én mailvcimmel.Na lássuk melyik oldalam nincs törölve. :D -
#278 Na jo mentem regelni :-) -
#277 ftp://talicska.myip.hu -
#276 -
#275 Én meg aszittem hogy a te domained "http://kutyat.gorget/azesti/szello.html" -
#274 Örülnék ha nem hurrugnád a domainnevem ami egyébként is talicska -
Since #273 Számodat majd priviben küldd el -
#272 Már leszedtem az ICQ-t még jó hogy régebbröl van egy accom. :-) -
#271 Megbeszéltem vele, hogy egyelőre elég az UW-s és ha látványosan nagyok lesznek a filmek méretei, akkor majd megtárgyaljuk a tárhely kérdését. :-) -
Since #270 Itt nagyon nem lehet megbeszélni a dolgokat, ezért kéne valami progi, vagy mirc, nekem mindegy. -
Since #269 Hmmm tehát nem bízol bennünk? Muszáj valami chatelős progi, nemfogok mindig sg-n írni neked ha valami eszembe jut... -
antijedi #268 azért hogy ne itt offoljuk szanaszéjel a topicot :D -
antijedi #267 tőőőlem :) bár ha scythee ad helyet... :)
bér nem tom miylen jol hangzik a tepsishurka vagy milyen host néve :PPP -
#266 Ja télleg. Amúgy minek a szám? Itt is megbeszélhetjük a dolgokat, a titkossabb cuccokat (pl jelszavak) elmennek priviben. Nem szeretem az ilyen ICQ-s csetprogikat. -
Since #265 először dobjál meg egy icq számmal vagy valamivel :-) Regisztrálhatod -
#264 Na megmondtam a tutit. Regisztráljam az oldalt? -
Since #263 Ehh -
#262 Valami gyík a megkérdezésem nélkül rakta ki a KOTOR végigjátszásomat és semmi forrás nincs kirakva. Kicsit zokonveszi az ember az ilyesmit. -
Since #261 Hehehe csak keményen :-) -
antijedi #260 tolvajal copyrightról? mik nem vannak :D -
antijedi #259 énis arra gondoltam, alapnak, kicsit eccerübb ako a frissités :) -
#258 ICQ kicsit később lesz, most fontos copyright jogokról kell tárgyalnom egy tolvajjal. -
#257 Honlapkésztéssel nincs gond, mivel alapból egy PHP-Nuke-al lenne jó kezdeni. -
Since #256 Na Hmuda adj egy számot -
Since #255 :) Valamilyen szinten mindenki csinált már honlapot. Nemvagyok egy nagy zseni honlapkészítésben, de tippeket én is tudok adni esetleg :-) -
antijedi #254 énis inkább angolra szavazok, 9 évig tanultam németet de kb 10 szóig terjed a szókincsem :P -
antijedi #253 az addig még ok, ha nincs valaki nagyon pro honlapkészitésben ako abba is be tok segiteni alap szinten :P
-
#252 Ja, megyeket az angol. :-) -
Since #251 :-) Nekem talán az a előnyöm hogy egész jól tudok németül, Hmuda pedig nagyon jó angolos elméletileg. Legalábbis láttam hogy szépen fordított le szöveget :-) -
#250 Huh kira egyre gyarapodunk. :-)
Nyilván nem kell ötven oldalas esszéket írni, csak fordítgatások, tippek-trükkök irogatása, meg ilyesmikre gondoltam. -
antijedi #249 forditás még ok,de nem tudok regényt irni nagyon :D
fogalmazási készségem kb a programozási alapismeretekből ismert "Hello world!"ben ki is merül :D
najó nem de hasonlo :P -
antijedi #248 icq nekem is jöhetne :)
msn-t meg felejtsük :P -
Since #247 Hmuda add meg priviben elérhetősgéedet, de lehetőleg ne emailcímet :-) Mondjuk ICQ vagy MSN -
Since #246 :-) 5 oldalast nem, de mondjuk 4 és felet. Na csak vicc volt :-) Én sem rendelkezem újságírói készséggel, nem is az a lényeg -
antijedi #245 hát elileg énis bennevagyok, de ne várjatok tőlem 5 oldalas saját fogalmazásu cikket :PPP