6506
The Movies & Stunt Effects
-
#202 Which genres can I expect for my movies?
There will be eight genres to begin with; but we hope there will be expansion packs with new sets, costumes, genres etc… The eight genres are: Action, Horror, Comedy, Romance, Sci Fi, Western, Thriller and War. You can mix genres to create subgenres e.g. horror / comedy, Western / romance.
Nincs Fantasy. :-((( -
#201 Ez a 30mp-3min dolog elég gáz. Jobb lenne az átlag egy órás film, mert ha egy 3 perces film felel meg a mai két órás filmek kötségvetésének akkor a játékban egy rendes másfél órás filmecske elég durván drága lesz. -
#200 How long can my movies be?
The movies you create can be as long as you want. The average movie length is between 30 seconds and 3 minutes, but if you wanted to and had the money and the time, that movie could go on for two hours. Though your audience may not want to sit through them, they can be as long as YOU want. The Movies also has a sandbox mode which allows you to play around without worrying about money. -
#199 Huh, kicsit megnyugodtam:
"On which formats will this game be released?
The Movies will be available on all formats; PC, Xbox, PS2 and Nintendo Gamecube. The Movies will take advantage of each console’s strengths. This means each system on which the game is released, will vary in interface. We are not talking about ports; every version is done by a different team." -
#198 Hehe, majd lehet majd én is megpróbálok egy DA:GUS-t vagy egy Dűnét. :D -
#197 amúgy nekem a játékban az első nagy projectem vmilyen überbrutál könyv-adaptáció lesz :) -
#196 hát reméljük a konzolos version a PC-s butított változata lesz és nem egy szinten a PC-sel (mert ugyebár a konzolokból BIZTOS kihozzák a maximumot PC-ből nem valószínű) -
#195 Engem csak egyvalami aggaszt de az nagyon. Nem csak PC-s lesz a game, hanem még kiadják PS"-re, boxra és GC-re is, és NAGYON remélem, hogy ez nem vesz le a lehetőségekből. -
#194 ja télleg most hirtelen a sims nem jutott eszembe :) -
#193 Hogyérted? A lentebb emlegetett kisfilmben pl csak SIMS szerű hümmögések meg blabla volt szóval szvsz a fullban is csak ennyi lesz, max majd feliratozni lehet a filmeket. -
#192 már csak azt nem értem, hogy a "szinkron" miként lesz megoldva? -
#191 Hoppá:
"UNLEASH YOUR MOVIES ON THE REAL WORLD
The Movies isn't just a detailed simulation. Being successful in the game is a great way to earn money and prestige, and to finance your next projects. But you are actually creating motion pictures called MiniMovies so the real test is whether you're prepared to post these on the internet (either your own site or The Movies central site) and show them to the real world. If you are, the public will be voting for the best, and if you win, the rewards and accolades will flood in." -
#190 Igazábol az lenne a jó, ha mindkét fajtára lehetőség lenne. AVI azoknak akiknek nincs meg a game, és a kisebb fileok meg azoknak akiknek megvan. -
#189 Passz, semi info nincs még erröl sehol (legalábbis én nem találtam). -
#188 És azt lehet már tudni, hogy .avi-ba konvertál-e filmet, vagy csak ilyen spec., pár Kbyteos formátum lesz amit csak a progival lehet lejátszani? -
#187 Én tuti meg fogok próbálkozni egy SW remakkel, persze normális E1,2,3-al, JarJar, lamur és repülő R2D2-k nélkül, hogy normális legyen. -
#186 Ez is majd elválik. Lehet hogy olyan lesz mint a MW és akármilyen mod feltehető a tört gamékra is, vagy lehet, hogy olyan lesz mint a Sims. -
#185 de gondolom a hivatalos díszleteket csak original játékkal lehet letölteni, mint a sims esetében (vagy rosszul tudom?)
a fan-made-eknek sztem csak 10%-a lesz normális (mint általában bármilyen fan-made-nél)
adja az ég, hogy ne így legyen és minden OK legyen -
#184 Ezt nem lehet teljesen 100%-ra kimondani, mivel a hirek alapján folyamatosan fognak áramlani a hivatalos és a fan-made díszletek, kosztümök, stb. -
#183 én attól tartok, hogy mivel kb. pár millió ember fog filmeket csinálni egy ido után nem lehet eredeti dolgokat kitalálni a játék tág, de korántsem végtelen keretein belül -
#182 Hm, egyszerűbb lenne egy kisebb méretű filebe lementeni és csak a különböző fontos adatok lennének kimentve. Kisebb helyet foglalna egy hoszabb eposz (mert én tuti nem érem be a régebbi muviban látható "They Came From Uranus" film hosszával, minden filmem min. másfél órás lesz :D). Lehetne rendezni csak magyaroknak ilyet (mivel úgyis mindenki letölti és a hivatalos versenyeken úgyis csak legit cuccal lehetne nevezni). -
#181 Én az online Oscar idejét várom már:) Tudjátok, hogy DivX-es Aviba lehet menteni a elkészült filmet és elvileg lesz valami online banzáj ahol ezeket értékelik:) Legalább is szavazni lehet majd rájuk.. Az sem lenne utsó nem?:) -
#180 Pl:
-
#179 Láttátok már a hivatalso oldalt? Oltári sok kép van fent és oltári sok köztük a sehol nem látott pic. -
antijedi #178 irj moderátoroknak topicba, csak kap egy kis pihenőt :) bár eddig még csak itt meg nfsu2 topicban láttam, bár bizti van msáhol is :D -
#177 Banánt neki... -
antijedi #176 erre mongyák hogy kamu? :) pls máshol reklámozz :) -
#175 Itt olyan képeket nézhettek meg a játékból amiket ide nem tettek be. -
#174 lehet tudni mikor jön ? Rákeresni a neten szinte őrültség :) -
OPM #173 jó lesz ez, csak jönne már!! -
#172 up.
Új képek ! -
OPM #171 végre rendes ingame képek!
mellesleg, nekem is nagyon tetszenek :) -
#170 zsír -
#169 3 új kép ! -
#168 Hála istennek/sajnos legalább nem kell csak a Sims 2-őt megvennem ősszel. Egyébként mivel valamennyire hasonló zsánerű játékok, nyilvánvaló volt hogy nem ehyszerre fognak megjelenni. -
OPM #167 nem érdekel?? -
#166 Engem nem érdekel mikor csak jelenjen már meg.... -
Beagie #165 mondtam hogy 2005 :(
Activision távlati tervek
Játékipar - 2004-07-22 09:41:00
A Dead Rush jegelése mellett az elkövetkezendő üzleti évre vonatkozó távlati terveiről is beszélt az Activision, minek köszönhetően megtudhattuk, hogy a jövő év áprilisától 2006 márciusáig terjedő periódust oly alkotások fémjelzik majd, mint a True Crime, a Tony Hawk's Pro Skater, a Call of Duty, a Spider-Man vagy éppen a Quake folytatásai. A THPS-sorozatért felelős Neversoft elszakad a gördeszkázós huncutságoktól, és egy teljesen új (nem extrém-sport) játékot tesznek le az asztalra - ez gyaníthatóan már a következő generációs konzolokat célozza be (a csapat épp a múlt hónapban keresett magának Xbox 2 engine programozót.)
<b>Ami pedig a PC-s frontot illeti: a Molyneux mester kezei alatt nevelkedő The Movies szintén a 2005-ös üzleti esztendőben érkezik, egyelőre konkrét megjelenési dátum nélkül. </b>
576.hu
-
#164 szia danika -
#163 majóisten' ez meg visszatért? DAAAANNNIIIKAAA!!!! Zaki! A fejeden lesz a kötél és puff!!