6506
The Movies & Stunt Effects
  • PiszkosFred
    Szerintem igy .hu-val meg talan jobb is, es nekunk is megmarad a HQ. Tudtam en hogy veled lehet ertelmesen beszelni, koszonom neked es a csapatodnak a megertest!
  • Lacc
    Hajrá :)
  • Hmuda
    Nos az oldal már tulajdonképpen készen van, már csak egy kis adatfeltöltés és lehet nézelődni.
  • Hmuda
    így most megfelel? :-)
  • Hmuda
    Hupsz télleg, bocsi. :-)
  • PiszkosFred
    Semmi extra nincs a keres mogott, keszulget egy oldalunk nekunk is a jatek kapcsan, es tobb mint valoszinu hogy igencsak hasonlo lesz a ket nev. (gumininja HQ-n beluli - volt es leendo oldalak - altalaban kapnak egy HQ jelzest, utalva a csapatra akik csinaljak, a mi oldalunk neve is (The) Movies HQ lesz, es szerettem volna a kesobbiekben esetleg elojovo felreerteseket elkerulni. De megoldjuk majd valahogy.)
  • Since
    Mi bajod van a HQ-val? :-)
  • Since
    szerintem biztos hogy lesznek hozzá modok, kiegészítések, így biztos vagyok benne hogy majd lesznek benne. Az alapjátékban azonban kétlem.
  • PiszkosFred
    A HQ-t nem lehetne elhagyni? ;]
  • Hmuda
    Na most mennem kell, majd pár nap és újra jövök dolgozni az oldalon.
  • Hmuda
    Hivatalos álláspont szerinte nem lesznek.
  • Serpa
    arról nem tudsz vmit, hogy a lovak és kutyák mellett lesz e vmi állat ?
  • Hmuda
    A lényegen nem változtat. :-)
  • Serpa
    mármint "opening soon"

:)
  • Since
    Jó reggelt mindenkinek
  • Hmuda
    Naszóval:

Megnyílt a The Movies magyar HQ oldala.

Egyelőre csak a szokásos "Coming soon!" felirat díszeleg ott, de később majd a PHP-s lap is meg fog nyílni.
  • Hmuda
    Oksa így műxik. Majd ha holnap nem kezdenék el dolgozni akkor Pesten leszek mert tesómat kisérem a reptérre. Majd legközelebb csütörtök környékén leszek.
  • PiszkosFred
    nemvanmit
  • Hmuda
    Köszi, csak este már nem tudok figyelni az apróbb részletekre. :-)
  • PiszkosFred
    $dbhost = ultrawebnel meg van adva mi ez, altalaban localhost, de vannak szolgaltatok kulon serverrel
    $dbuname = valoszinu hogy a regelt oldal neve (themovies)
    $dbpass = a jelszo amit kaptal (ftp, statisztika es egyebhez kapott jelszo kell ide is)
    $dbname = adatbazis neve, vszinu ez is az oldal neve (themovies)
    $prefix = nuke alapallapotban, amig at nem irod itt, es az adatbazisban is. Mivel egy adatbazisod lesz valoszinuleg, felesleges atirni, de szived joga persze. Viszont a kesobbiekben erre figyelni kell majd, ha ujabb modulokat akarsz telepiteni, mert azok altalaban nuke prefix-szel dolgoznak. (amig at nem irod azokban is persze)

De minden le van irva az uw adminfeluleten, ha jol emlexem.
  • Hmuda
    Persze példákkal alátámasztva, mert sajna elég késő van és ilyenkor lassul a felfogóképességem. :-)
  • Hmuda
    Huh, kiestem már a gyakorlatból. Szóval:

Feltöltöttem a html könyvtár tartalmát.
    Felinstalláltam a MYSQL-t.
    Vsziont szvsz a cfg file-al lesz gond.Vki elmondaná hogyan is kell kitölteni? Sajna már régen dolgoztam PHP-Nuke-al.
  • Des
    hali.
    örömmel olvasom hogy vannak lelkes movies rajongók rajtam kívül is itthon:) szívesen segítenék az oldal készítésében, legyen az akár php, akár fordítás, akármi... ha kellek, privizzetek rám!
  • Hmuda
    Köszi és nektek is a Pirateshez. :-)
  • PiszkosFred
    Hm, meg mondja valaki hogy nem letezik a "kozos tudat" mint jelenseg. Sok sikert es jo munkat ;]
  • antijedi
    oks :)
  • Hmuda
    Csak előbb megszerkesztem az ideiglenes helykitöltő képet amit mindig is szoktam csinálni ha oldalt kezdek. :D
  • Hmuda
    Naszóval le van foglalva az oldal cime.

themovies.uw.hu

Remélem megfelel mindenkinek. Elkezdem beüzemelni a PHP-nuke-ot.
  • antijedi
    nalátod montam én hogy jóóó ! :)
  • antijedi
    milyen jó? elmondaásaid alapján primpostánál tuti jobb :D
    de probálkozhacc a mailboxal, vipmailel, hotmailel is, van a yahoonak is fee emailrésze aszem,szal sok van :)
  • Hmuda
    Most lett elegem a Primpostából. A freemailre bezzeg az első másodpercben megjött az aktiváló levél, de a primpostára még a törlést aktiváló üzi se jött meg. :P
  • Hmuda
    Hát nem is tudom. Tényleg van oylan jó az a szolgátató?
  • antijedi
    freemail? :)
  • Hmuda
    Na jó. Mindenki irjon be ide egy emilszolgáltatót amire regeljem az oldalt, mert a büdös életben nem fog megjönni az aktiválós mail. Érveket is kérnék a szolgáltatóhoz, mert vaktában nem fogok regelni. Lehetőleg az ilyen ideiglenes szolgáltatóktól kíméljetek, folyamatos cím kellene, amihez az egész stábnak bejárása lesz.
  • Since
    antijedi icq számodat privibe légyszi
  • antijedi
    oks :)
  • Hmuda
    Na jo egyelőre úgy látszik holnapra marad a reg. Eltelik még egy idő mire megjön a konfirmation emil. Addig is megnzem a cuccot ami most ért le. :-)
  • Hmuda
    Irtam is msot egy hibaüzenetet a két problémával hátha odafigyelnek.
  • antijedi
    :D
  • Hmuda
    Már túl sok helyre van beregisztrálva. Csak reménykedek, hogy talán majd egyszer megjavul.