6506
The Movies & Stunt Effects
  • Hmuda
    Új képek!!!

Állati jók szvsz. :-)
  • Hmuda
    Semmi. De úgy naponta egyszer felnézek a hivatalos oldalra meg néha böngészgetem a hivatalos fúrumot, de semmi.
  • Serpa
    semmi újdonság ?
  • cenobite
    Ohhh... Csodák csodájára kicserélték a bannert.
    Köööösszzzööönnnjüüüüüüüükkkk szzzzzzzééééééééééépppppppeeenn! :)
  • Hmuda
    Végre. Már aszittem sose rakják be. Mellesleg megint leírom, hogy ha találtok hírt a játékról akkor küldjétek el a "hírküldéssel".
  • ZsZso
    "Szépen kérlek benneteket most már sokadjára, és bocsi is ezért... lécci tegyétek már be ezt a képet ebbe a topikba.
    Nagyon szépen köszönöm előre is ..."

úgy láccik, csak a hangsúlyon megfogalmazáson múlik ... :)
  • ZsZso
    Lehet, hogy pikkelnek a The Movies tokpikra
  • Hmuda
    Nekem se rakták be eddig. Nem tudom mi van velük.
  • ZsZso
    kép

Köszi, de már rég feltettem az galériába, csak először nyomtam fel a tar -ra. Szal itt a jó URL
  • CSOCSO
    dgyaaa.. azt hittem majd lesz valami szavazas.... no mindegy...
    igen, gondoltma hogy azert van ott a negyes
  • Hmuda
    Csak képletesen értve verseny. Semmi tétje nem volt a dolognak azon kívül, hogy kikerül az oldalra a kép. Plusz a tied később érkezett.
  • CSOCSO
    "Mivel összesen négy embertől érkezett a "versenyre" kép"

ot... amugy.. verseny?? mikor volt szavazas vagy valami?
  • Hmuda
    Ja látom az URL-jét. Ha elfogadsz egy jótanácsot: veszettül messzire kerüld el a tar.hu-t mert az magyaroroszág legszarabb szolgáltatója. Akadozik, lassú, leszarják a felhasználót, stb, stb. Akkor már inkább az UW vagy az SG galéria.
  • Hmuda
    Nemhiszem hogy rám jobban hallgatnak de megpróbálom. Add meg a kép URL-jét és szólok.
  • ZsZso
    Hmuda ... te nem tucc tenni vmit azért, hogy a moderátorok lecseréljék a bannert ? Ezt vhogy nem akarják ... :(
  • Serpa
    megtörtént.
    :)
  • Hmuda
    De ennek örömére új szavazás. :-)
  • Hmuda
    Hát igen. Semmi hír, semmi újdonság. Minden LH-s a Fable hájpolásával van elfoglalva. :P
  • Serpa
    up.
  • Hmuda
    Oks, köszi. :-)
  • PiszkosFred
    Most jo nalam is. Valoszinu hogy tul volt terhelve az uw. Na mindegy, csak gondoltam szolok. ;]
  • Hmuda
    Folyamatosan csekkolom, de ilyen hibát még nem láttam.
  • ZsZso
    hát sajna úgy néz ki sose lesz új banner ... pedig már kértem kéccer is ... :(
  • PiszkosFred
    Hmuda: majd nezz ra az oldalra szerintem, mert "A php script tul lassan futott le, optimalizald a kodot!" uzenettel elszall. Ez az uw hulyesege, amiota megnott a php oldalak szama a rendszerukon, picit lekorlatozzal a generalasi idot.
  • Help17
    Nem tudtok addig is ajánlani valami tv vagy moz menedzselő játékot?
  • Hmuda
    Látom már fölös válaszolni. Max annyit hogy tudtom szerint nem lesz.
  • ZsZso
    Tömören szólva ...

JA
  • PiszkosFred
    Hasonlo volt a helyzet a Hollywood Pictures nevezetu jatekkal is, valamikor 10-12 éve. Nagyszerű progi volt, de shareware valtozat volt csak meg. Egy honapot tudtam a jatekban jatsznai. Annyi ido alatt egy filmet nem tudtma leforgatni, sem moziba vinni. Es az istennek nem volt fenn egyetlen bbsen sem, igy csak ragtam a kefet es probaltam minden uton modon feltorni. Nem sikerult, igy megmaradt egy szep emleknek. Aztan leszedtem valami nemet verziot belole, de az mar nem volt az igazi...
  • skristof
    szvsz az ilyen stílusú gémek demoinak nincs sok értelme
    idő/lehetőségek lekorlátozása, de ugy meg nem jó, és csak lelövik vele a meglepetés varázsát
    ha lesz is, én nem játszom majd vele
  • Serpa
    demo várható ?
    vagy felesleges lenne ?
  • Serpa
    up.
  • PiszkosFred
    Naja, megkezdodott az iskola nekik.
  • ZsZso
    Nem mert törölni se törlik az üziket, amiket beírtak/beírtam. Szieszta van ... vagy vmit gőzerővel csinálnak a srácok ...
  • PiszkosFred
    Lehet hogy a magassagnak sok az a 150, de ezt mondjuk jelezhetnek is.
  • ZsZso
    Moderátor már 2 lassan 2 napja nem teszik be a bannert ... nem értem mi van ... lehet kihaltak :)
  • Hmuda
    Majd elválik de én is reménykedem.
  • Hmuda
    Télleg. Csak fura volt hogy kilóg a többi üzenet közül.
  • ZsZso
    700 pixel széles ... 700x150es
  • cenobite
    Jajjj...! Remélem azért nem fogunk benne csalódni... Bár ez a "filmkészítős" +jegyzés kissé +ijesztett. Hmmm.... Csak nehogy a Republic sorsára jusson. Nem az, mert jó volt a Rep. csak nem azt kaptuk amit beharangoztak.
  • Hmuda
    Hm, most olvasom a hivatalos fórumon:

"Aki kimondottan filmkészítő programot vár, az nagyot fog csalódni."

Őszintén szólvanem baj ha nem lesz maximálisan kontrollálható a filmkészítés, csak lehessen egyedi cuccokat csinálni (meg amúgyis jönnek majd a modok milliárdszámra).