7005
Athlon 64
  • Anee
    én azért egy ATi+ULi kombót is megnéznék még...
  • Zsoldos
    Sztem az nem fikazas, ha belatjuk, hogy a jelentosege majdnem a 0-val egyenlo. Az amd-intel temanak meg nemtom mi koze van ehhez.
  • Gabesz amd64
    The nforce4 most better

• jani1191
    De azok már PCI-E és gondolom VGA-t nem akar cserélni.
  • Anee
    NF4-es lapok már vannak hazánkban vicces áron....nézzétek meg e-connect árait:(
    Szvsz Dual channel amd-nél még annyit se ér mint Intelnél, annyira penge a single memvezérlője is....
  • jani1191
    Lehet de nem sok helyen láttam még a legelterjettebbek az Abit AV8-3rd eye, K8N Neo2 Platinum, K8T Neo2-FIR. Egyik sem rossz választás.
  • Gabesz amd64
    pontosan!!!nem kell fikázni!

az nforce3 250Gb a nyerő.I'thnik..
  • trabant
    A dual channel elég hasznos dolog, nem kell lefikázni csak mert az amd nem támogatta - eddig. Ha jól tudom minden socket 939 proci dual channeles, van 3000+-osban is olyan (kb 40 rongy tréfával).

Más: lehet már kapni nforce4-es alaplapot (lehetőleg nem Tokióban)? Nem nforce4-es socket939 alaplapban melyik a jó (nforce3 250 vs. k8t890, valamint ezen belül konkrétan melyik ajánlott)? Több alaplapnál írják hogy a HT busz sebessége 800 MHz vagy 2 GHz. Namost ez nem a prociba integrált memvezérlőtől függ?
  • Anee
    Én most még nem rakom újra a wint mert ezen kívül semmi baja nincs...csak ezért meg.....
  • Gabesz amd64
    Azt viszont nem mindenki használ( renderelést,mp3 kodólás,stb)
    Inkább legtöbben játék véget vesznek gépet és erre az AMD64 a jó!
  • Bandee
    az túlzás h parasztvakítás lenne, pl video mp3 kódolás, renderelésnél jó, csak tudni kell mit és hol :)
  • Bandee
    miért ne lenne jó? amúgy meg elindul minden. mivel a 64bites kiterjesztés csak x86-os platform-ra, működik minden ami x86-os procikon
  • ZaJanga
    Parasztvakítás a DC!
  • Gabesz amd64
    Pontosan!
  • Shongi
    THX végre egy értelmes válasz.
  • Narancs
    Dula Channelt szarjad már le!
    Összeteljesítményt kell nézni...3000+on A64 32bites alkalmazásokban is lenyomja a P4 et, DC ide vagy oda...olvass teszteket...ajánlom PH! -t (www.prohardver.hu)
  • Shongi
    Lenne egy kérdésem. SZtetek megéri MOSTANÁBAN venni egy Athlon 64 3000-est és hozzá való alaplapot, vagy inkább joggy egy 3000-es P4-es+alaplap ami támogatja a Dual Channel-es RAM futtatást?
  • DBoy
    hi!
    tegnap kaptam a hírt egy msn-es havertól, hogy ő is vett: első telepitésre neki is hibát irt aztán ujrarakta és minden tökéletes!
    (mármint a winfost) :)
    és nem reinstallálok hanem várok még 1-2 hetet aztán ha semmi megpróbálom!
    de ha te kipróbálnád akkor pls jelezz vissza,hogy müködik!
    thx!
  • Narancs
  • Zsoldos
    miert ne indulne el vele barmi?
  • Aspyrin
    semmi gondom vele
  • Shongi
    Még egy utsó kérdés, Athlon64 hez sima WINXP SP2 jó?
    Sok szoftrver nem indul el avgy azért ritka?
  • DBoy
    Windows XP SP2 HUN
  • Bandee
    1 kérdés: 64bites beta xp van fent vagy mi? mert amúgy nem lenne vele semmi gond
  • Shongi
    Ez az alaplap támogatja a dual channeles ddr-t?
  • Shongi
    Lenne egy kérdésem, az MSI K8N NEO-Platinum alaplap uyge Athlon 64-es?
  • Anee
    nekem SP1-em van s azon se megy
  • [Jakuza]
    Amugy lehet az SP2 kavar be nem ?
  • DBoy
    azért néztem meg a DT mert az alcohol nem ment , mondtam HÁTHA...
    :(( de sajnos nem...
  • DBoy
    ok de az mpeg4modifilter se megy :((
  • Anee
    Daemon tools...amúgy nállam se megy fel egy Alcohol se, kellene neki szerinem egy A64 patch vagy egy A64 kiadás...
  • DBoy
    hi!
    te valamit nagyon félreérthettél..
    mivel én nem tudom telepiteni mert hibát ír..!ű
    nah mindegy
  • Bucser
    másrészt az előző kérdésedre a válasz.. Valszeg az íród nem tudja azt amire rá akarod venni.... Vagy az írószoftver a béna (ezért utálom az easy cd creatort a nero express és Alcohol soft tsait mert a név miattazthiszik, hogy ugyanazok a feature-ok bennük vbannak mint a normális írókban... sajnos nem... eléggé le vannak butítva...

Szerintem próbáld meg egy Alcohol 120%-al és ne a softal-at.. aztán meg Próbáld meg, hogy a dvd íród meghajtóját újratelepíted és utána próbáld meg esetleg a dvd íród firmware cseréjét... Csak néhány dolog amit kapásból ki is próbálhatsz...
  • Bucser
    Mert mondjuk Cue-t csak notepaddal tudod megnyitni vagy Cd író szoftverbe betöltve csakhogy a cue mellé kellene még egy Bin fájl is ami hozzátartozik....
  • DBoy
    Hi!
    valaki tudna segíteni nekem ebben
    előre is thx! fontos!
    nem tudok cue kat nyitni grr
    nem tudok dvix lejátszomra rendesen filmet irni GRRR
  • ZaJanga
    Na ez egy elég jó kis teszt igaz ref. lapokkal
  • Bandee
    irány prohardver a64 fórum, ott van élet, és elárasztanak a válaszokkal.
  • Zsoldos
    Tudja vki milyen fejlesztoeszkozok vannak, amivel lehet programozni ezeket a procikat? Vagy win32 alatt eselytelen? Oprendszer szempontjabol elvi akadalya azt hiszem nem lenne.
  • Crazyn
    És milyen hűtővel?
  • Crazyn
    Nektek hány MHz-es procitok van és hány fokon megy?