6370
Vampire - Bloodlines
-
Takezó #729 Mafia grafikája 500szor jobb volt... ne haragudjatok, de ilyen nincs, hogy csúnyább grafikával, mint amilyen 1-1 régebbi jtáék volt, jobban akad 768mb 400-as rammal, amd 2,5+szal és egy gef4200tivel... A történettel eddig nincs gondom, nem rossz, a zene a discoban is jó. Hangulat: hmmm, a Redemption ebben is jobb volt :( -
#728 Már bocs ,de ebbeis belekötök:D
Én Spanyolt és Oroszt tanulok:d
Akkor nekem hol van a két másik világnyelv?:D
Mindegy majd a Stalkert fordítom:D -
antijedi #727 régen énis néha jáccotam pár gamet amgyarul de már szinte semmit..., nexust is inkább angolul, mert förtelmes amit a forditásokban elkövetnek (hivatalosban főleg, de sokszor a hobbiforditásokban is...) mert lehet hogy forditásilag helyes meg minden de olyan kafán eltolja az egész hangulatát hogy az csuda... -
Deajka #726 A spanyol figurával. -
#725 Várj:"Magyarán a középfokú angolt el lehet felejteni ,mert a játék német nyelvű? Esetleg az bezavar:D" Már bocs ez télleg kötekedés ,de ezt is ki lehet szűrni a mondatból:D -
antijedi #724 érteni leeht csak te ezt olyan stilusban irtad hogy mintha ez full a játék hibája lenne..., igazad van kurva jó lenne a game ovodás angol szintű szövegekel, gratulálok :)
mellesleg meg ma már aki nem tud normálisan angolul az erőteljesen kissebbség... -
#723 Nah énezt azért nem állítom ,mert azért énse vagyok egy császár angolból.:DD
Amúgy ha olyan fordítása lenne ,minta Falloutoknak, vagy a Gothicnak ,akkor azthiszem azért is fizetnék:D -
Deajka #722 A gyengébbek kedvéért :
"Van mégegy dolog de ez egyébként nem a játék megítéléséhez tartozik.
A középfokú angol nyelvtudást felejtsd el, ha élvezni is akarod a gamét."
Mit nem lehet ezen érteni?
-
antijedi #721 amugy az angolra visszatérve ez pont egy olyan game amit a világ minden kincséért nem jáccanék magyarul, kegyetlenül elbaszná az egész hangulatát... -
#720 Milyen karakterrel kezdted?
mert én elkezdtem egy Nosf-al és így már nem az a mész és hentelsz.
Szépen bújkálni kell ,mert ha meglát valaki ,akkor biza hívják a rendőrt:D -
antijedi #719 én jáccotam vele..., szvsz hangulat minden hibája ellenére se rossz, nekem elgalább is bejön, történet se rossz... -
#718 Nah.A Vpk-fájlokban vannak a szövegek.
Persze gondolom a fordítók ráugranak majd ,de addig megnézem ,ha csak simán kicserélem a szöveget ,akkor megy-e. -
#717 Játszottál te a Vampire The Masquarade: Redemption-el???? Hasonlítható hozzá?? történetben stíluban mennyire illik a képbe??? -
Deajka #716 Meg kell nézni, játszani kell vele. Én csak a véleményem írtam le és mint irtam olyan 2,5-3 órai játék után. -
antijedi #715 -
antijedi #714 amugy birom amikor egy rpg-t vagy annak készült gamet olyanok itélnek meg akiknek az agyuk nem terjed tovább a doomnál, lo... :PP -
#713 Ezen mondjuk énis kiakadtam:D
Én se fikázom a Gothic kiegjét ,mert nemtok németül és nem értem meg:D -
antijedi #712 nehogy a game hibája legyen már hogy te hülye vagy..., tanulj meg angolul azt ennyi..., mellesleg ha oylan gamet akarsz amihez nem kell angol akkor talán ne rpg-t akarjá mán jáccani... -
Alblink #711 Hu ennyi sokk egy altalam nagyon vart jatekrol.lehangoltal rendesen hat a videok alapjan nincs ok a grafra de biztos nem olyan ezek szerint.amugy mint szereojatek mien fejlodes varazslataok stb? -
#710 jajj bazzeg. Mindenki csak a grafikával ,meg a hangal tud jönni.
Én egy fillért nem adtam még ki a gaméra tehát ingyért nem is rossz.
na tegye fel a kezét ,aki megvette. Az reklamálhat ,hogymit kapott a pénzéért.
Apropó holnap valszeg veszem meg a Hl2-vel együtt. -
Deajka #709 Deusex a játékmenetre vonatkozott. A mafiát kb 1 hónapja játszottam újra. Ok. Lehet, hogy a mafia tényleg erős. Az sokkal jobb.
-
Gear #708 "A grafika minden csak nem szar." Hát nézz meg pár HL2 képet , nem hazudik. Ez szar. aláirom hogy a mimika nagyon ottvan de a textúrázottság fos. -
Sanca #707 Gothic2-be volt mindketto... -
#706 Valami nagyon el lehet gázolódva egyeseknél. A grafika minden csak nem szar. Deus Ex? Mafia? Rakjátok mer fel őket! Ne az emlékekre hagyatkozzatok, hogy milyen király volt akkor! 1999-es év színvonala? Csináljatok már pár screent mer ezt furcsállom. A fizika tényleg fos, harcrendszer detto (Ill. a pusztakezes okés a fegyverekkel nem boldogultam. Blokkolni sem tudok.) -
Deajka #705 Nem azt írtam ,hogy nem értem, hanem azt, hogy ha élvezni is akarod.
A két dolog különbözik egy kicsit. Ugyanis olvashatsz te Yeats-et is középfokú tudással(oklevéllel) csak kiváncsi lennék mit adnál vissza belőle.
Azért is írtam, mivel a game többi része -khmm- nem túl jó , így ha még a story sem teljesen tiszta...
Ja, jó játék. Lesz.
-
pzs #704 Videókártya beállításoknál vedd vissza a 800x600 ban a firissítést alapértelmezettről amenyit bíra moncsi , utána elindul.
Én is ezzel szoptam jool
-
#703 Ha közép angolod van és nem érted meg a szövegeket akkor legközelebb nem a piacon kéne venni az oklevelet
Egyébként a többi dologgal én is egyetértek, viszont szerintem ez egy nagyon jó játék, főleg a történetek és a küldetések miatt. -
Deajka #702 Barátaim !
Néhány hozzászólással lejebb olvastam, hogy ez egy "deusex" játék!
Hát emberek szerintem:
1.Grafika:
Ez valami oltári szar.(Ok,ok, rpg meg minden!)
- Ha belenézek a tükörbe akkor egy szinpalettát látok! Egy pacát!
Hát melyik évben vagyunk?
- Texturák néhol jók de általában gagyi. Szó szerint. Olyan 1999 es év színvonala.
- A karakterek kidolgozása jó de kb annyira mint a mafiában.
2. Hang: Ugyanazokat lehet elmondani mint a grafikára. Kevés, hibás, igénytelen.
3. Harcrendszer: Kb mint a pókemberben vagy miben... Szóval: jajj.
4. Ragdoll: Hol?
5. Fizika : 2 órai játék közben 2 db ajtófedéllel találkoztam.
Egyébként minden rögzített. Példa: pisztollyal belelőttem az ablakba és betöredezett. Goldoltam odabaszok neki lássuk mi történik.
Hát semmi. Égés. 1 deka üvegszilánk sem bírt kiesni.
Van mégegy dolog de ez egyébként nem a játék megítéléséhez tartozik.
A középfokú angol nyelvtudást felejtsd el, ha élvezni is akarod a gamét.
Összefoglalva: Gáz de nagyon... Ha ez a Hl2 motor akkor azt hiszem, hogy nem nagyon tudnak programozni, mert ez szar.
Nagyon sajnálom, később patch + magyarosítás akkor újra kezdem.
Most uninstall. :(((((((
-
#701 Csak érted ez általában úgy van hogy,ha alapból TPS nézet van és mellé még van FPS nézet is akkor az úgy eggyértelműen mindkettő szar...
Nem olyan mintha 1 nézetet dolgoztak volna...szal na világos vagyok:)))
Ilyen játékból nekem 10/4 volt olyan mi nem lett elcseszve ezzel a módszerrel. -
Takezó #700 választhatsz a 2 nézet közül... -
#699 Izéna na TPS nézet de abbahagyom ezt a hülye filozofálást inkább meséljetek arról hogy mennyire nyitott a gém:) -
haxoror #698 Vedaokártya beállításnál lehet limitálni a felbontásokhoz a max hertzet -
#697 Nah énis szedem,éjfélre kb lejön a harmadik cídí.
Láttam ojan képeket is ahol volt FPS nézet...
Pls vki nyugtasson meg azzal hogy ezt a jókis vámpír rpg-t nem basszák el ezzel a hülye fps nézettel...
A Vampire Redemtion nagyon király játék volt aztis kb 3 hónappal ezelött vittem végig,mikor meg vmi 3 éves gém,de tényleg kár lenne elcseszni fps nézettel...
Hát lehet hülének tartotok de nekem télleg ijen fontos hogy TPS vagy FPS...TPS a királlyyyyy [Reméli hogy az FPS nézet csak 1 egyfajta extra,és nem a TTS nézet rovására]
-
#696 Na 1-2 órányi játék után iszonyat unalams (a töltések még unalmasabbá teszik) abszolut nem tetszik. Grafika az nem olyan vészes lehentne szebb is.. (uninstall megvolt)
Lehet csak én nem tudom elfoglalni vele magamat..:) -
#695 agyam eldobom
2 órát szoptam, mire sikerült felinstallni
erre...
a kúrva MONITORt bassza, mert 150 Hz-en akar indulni, és annit meg nem tud a moncsim
legalább egy kibaszott options filet találtam volna...
most úgy nagyjából szétbasz az ideg
ÖTLET?
-
Gear #694 Nagyon jó a game. A graf sajna tényleg gyenge és nem értek egyet azokkal akik azt mondják hogy nem kell szebb graf 1 szerepjátékhoz. Nem baj az ha egy játék jó is meg szép is. Adva volt egy jó engine a fejlesztőknek erre benyomnak az arcunkba ilyen xar textúrákat és egy csomó kari anim bugot! Mint pld az intróba mikor a teremből szószerint kicsúszik 3-4 karakter. Hát nemtudtam hogy nevessek vagy sírjak.Most hogy láttam a HL2 -t tudom mire képes a motorja a gamának és hát szégyen. Mindezek ellenére nagyon tetszik a prog és végig is óhajtom játszani mert nagy kedvelője vagyok a Vampire the masquerade regényeknek.De a graf akkor is szégyen. -
antijedi #693 de doom3-nál nem kellet betölténi csak mindig 1-1 texturát a két négyzetméteres max terek miatt :PPP -
kiskorúbézoltán #692 Így olvasgatva a kritikákat a DeusEx2 ugrik be , az első nagyon ott volt a szeren a második meg ...
Remélem ennyire azért nem rötyi a helyzet !
A CDgalaxis oldalán erre a hónapra van kiírva , ha valakinek még nem ment volna el a kedve , és eredeti dobozra vágyik . -
#691 Hát ja. 512 rammal a fél játékidő a töltögetéssel megy el. Pedig messze nem tud annyit ez a játék, hogy erőgép kelljen hozzá. A Doom 3 döccenés nélkül megy nálam, ez meg csak vánszorog. Hát ne szórakozzunk már! -
#690 SPOILER-Zálogház
Ha ugyanarról beszélünk akkor a laksán a számítógépből kiderül, hogy hol bújkál és az is, hogy hogy lehet oda bejutni...
(Tattooo shop a key meg a TVn van)