6370
Vampire - Bloodlines
  • mike369
    Csóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóórikáim!
    Most nézem, hogy valóban a nov. 2.-a utáni rész NINCS IS MEG! Márpedig ez a game 10-e után "jelent meg"!
  • mike369
    na, ez meg a másik!
    tényleg, mit keres egy bétán a safedisk?
    amúgy pont azért nem szoktak az nforce-ról törölni, hogy tudja csórikám, éppen mit is tölt...
  • Boroskóla
    Az Nforceról lekerült egy csomó játék nemcsak ez, 2.-a után szinte minden.
    De a bétákra nemnagyon szoktak védemetrakni,nem?
  • ShaiHulud
    hat nekem is gyanus volt hogy ez nem lehet a teljes igy a leirasotok alapjan...egyszeruen nem tudom elhinni hogy benne hagytak volna ennyi bugot, hisz mar reg kesz van a game,szal boven volt idejuk bugmentesiteni. nekem is az volt a sejtesem hogy ez nem egeszen a teljes game. remelem igaz lesz.
  • Hmuda
    Hja, ezen csodálkozom én is. Lehet hogy csak a leállásuk miatt törlődött véletlenül.
  • mike369
    jó, dehát nem szokott onnan szinte semmi LEKERÜLNI, csak nuke-olják, vagy odateszik, hogy BÉTA...
  • Hmuda
    Hm, lekerült az NForce-ról? Nincs a listán. Remélem ez azt jelenti, hogy tényleg béta volt és az igazi majd nemsokára jön.
  • mike369
    Ez még amúgy sem 100%!
    Nézd meg az nforce-on is csak tanakodnak, hogy béta-e.
    Abban meg szerintem semmi furcsa nincs, hogy 1 héttel a hivatalos dátum előtt "jelent meg"...
  • Drawain
    Én nem tapasztaltam ilyet. Próbáld a walk használatát, bár asszem a settenkedésnél azt nem lehet. Egyébként megtalálta valaki a Tremere mágust, aki egy levelet hagyott a játék elején az asztalon? Valami "égő napos" cuccosnál kellene lennie. Ha vki megtalálta plíz írja meg hun van!
  • Drawain
    Ha nem törődsz a grafikai bugokkal (lebegő cuccosok néha, meg néha rossz mozgásanimáció), akkor szedd le nyugodtan, mert egyébként játékmenetben és hangulatban nagyon odaver! :)
  • Dunpeal
    Amcsiknál tegnap jelent meg!
  • Drawain
    Node nem ez lett volna az első progi ami kijön a hivatalos megjelenés előtt! Mivel ezt nem kell steamen aktiválni, a kilopott gold verzió is tökéletes, ami akár már múlt héten is megjelenhetett volna.
  • Shep
    az a jó, hogy most nem tudom szedjem e vagy sem 1 CD már lent van.
  • Shep
    elvileg tegnap adták ki mint ahogyan a HL2-t is
  • Drawain
    Hát az egyik képen a muki a Last Round előtt normálisan fogja a fegyóját, ilyen nálam nem nagyon szokott lenni :). Az egyik házban is kártyáztak, csak a kártyák jó 10 centivel a kezük előtt lebegtek :)
  • Braveheart
    Hát azokból ítélve amiket elmondtatok mindneki egy jó kis bétaverziót szedett le... eleve meg sem jelenhetett volna HL2 miatt még...
  • HUN Thomas
    Sziasztok, szerintem egész jó a játék (nekem jó), de van egy pici problémám, namármos én mint Nosferatu klántag a settenkedés mestere simán lebukok mindenhol, mert a csávóka állandóan tovább megy mint kéne, (értsd: már nem nyomom a gombot de ő mégis megy vagy egyszerűen nem fordul irányba csak megy a falnak, meg ilyenek) van erre valami megoldás vagy ez egy jó kis mozgás bug?
  • Shep
    valaki hasonlítsa össze a képeket azzal amit ő lát a monitorán és már az is jelenthet vmit.
  • Deajka
    Béta? Na, úgy már semmi probléma vele!
  • MrDevil
    Hát jó!!! most hívtam a cd galaxis-t és még nem tudja, hogy mikor jön!!! Vagy pénteken vagy a jövőhéten gondolom!!!
  • mike369
    nforce-on se tudják, hogy béta-e
    amúgy bétának elég komplett...
  • MrDevil
    Itt egy értékelés róla és itt elég jónak írják a grafikát meg a hangokat!!!
    Vampire
  • mike369
    ...ettől persze felőlem még lehet béta
  • mike369
    mellesleg:
    "...csúnya környezet, csak a karakterek kidolgozottak..."
    néztél már HL2 képeket (vagy magát a hl2-t)?
    erről téptem a számat tegnep, hogy a Source motornak a jelek szerint pontosan ez a hibája.
    áll a tökéletesen kidolgozott manusz egy broken sword 1-et idéző, megrajzolt épület előtt...
  • MrDevil
    Szerintem még itt Mo.-n még senkinek nincs meg a bolti!!!
  • hapi
    Én kikerestem a reg.ből és a verzió szám megegyezik az általad beta-nak nevezettel. Akkor most ez egy Beta?
  • pluhi
    Hol érdekel az engem, hogy itt vette-e az a valaki vagy az USAban. Csak irja be a verziót.
  • Doma #822
    Sziasztok!
    Kérdésem lenne, most raktam fel a gammát, minden zsírul ment, szó nálkül települt! Dx9c fent volt már a gépemen!
    A hiba akkor jlentkezett amikor elindítottam!
    Kis fehér pontok hullámoztak a képernyőn!
    Az nvidia logo bejött rendesen, a white wolf logo is, de amikor (szerintem) a menü megjelen (volna) megint fehér pöttyök hullámoztak a képen!

Fx5200 64 mb, 256mb ddr, 1.9 AMD
    Hozzá tenném hogy ennél volt olyan gamma, aminek a recommended gépigénye ezt simán felülmúlta, de mégis jáccottam vele!

Szerintetek mi nem stimmel?
  • Shep
    olyasmi mint az nforce
  • MrDevil
    Gondolom úgy értette, hogy nálunk!!!! Nálunk 19-n jön!!
  • pluhi
    Was? Nem tegnap kellett volna kijönnie?
  • MrDevil
    Amúgy megy az NFROCE!!
  • [HUN]Crassus
    mi ez a ruszki oldal??
  • [HUN]Crassus
    Ne szivass bazzeeeee:)Tegnap asszem en szenvedtem a legtobbet,hogy felmenjen ,vegul egy windows install mentett meg,hogy beforduljak,mert vegre felment a game es nagyon allat,de most ez a Beta dolog ez igaz lenne???Mondjuk a graf tenyleg nem csucsszuper de bugokkal meg nemnagyon talakoztam,mert csak tutorialra volt idom.
  • Drawain
    Ha ez csak a béta:
    1. remélem a save-eket át lehet majd vinni a rendesbe is
    2. hú ha ez béta, akkor majd milyen lehet a teljes játék? :))))))
  • mike369
    boltban még meg se jelent!!!
  • pluhi
    Valaki, akinek bolti van, irjon már egy verziószámot. (Registry-ből)
    Az állitólagos beta: 1.1.409c.0.255.0.0.3601
  • pluhi
    Az nforce-on rollback volt, gondolom most frissitenek. Jó lenne, ha igaz lenne.
  • Shep
    ezen az oldalon se írják hogy egyáltalán lenne bloodlinesmindenesetre érdekes, hogy az nforceról is eltűnt
  • mike369
    bétához képest eléggé KÉSZ állapotban van...