6370
Vampire - Bloodlines
  • IMYke2.0.0.0
    igen!

-------------------------
    "Jó munkásember" vagyok...
  • mike369
    igen!
  • BlackWolf
    nemtudom mi van de nekem swappol mint a diszno ugyanakkor a cs:s nem tette ..
  • ThugEdge
    hali srácok!elképzelhető,hogy vki nekiesik a magyarításnak?sztem sír érte ez a gém:)
  • pluhi
    Nem tudom miért sirtok a grafika miatt. A videókon és screenshotokon szépen látszott, hogy nem attól fogjuk lefosni a bokánkat. Még nagyon az elején vagyok, de eddig a szinkronok tökéletesek, hangulat jó. A fizikától én is többet vártam. AI is érdekes néha. Az első fickónál, akit le kell verni futottam egy kört, erre beakadt egy dobozba. Futott felém, mint az állat, nem zavarta, hogy nem halad. Az átvezetők beakadnak a töltögetés miatt. Nagy kár.
  • mike369
    igen!
  • mike369
    nekem nem írta...meg cd-ről sem írja...
  • JuanG
    nocd crack kéne :(....
  • JuanG
    amúgy nektek hogy indul el daemon tools-al?? Nekem azt írta ki, hogy állítsak le minden virtuális meghajtót, amikor el akartam indítani a játékot!!!

válasz plz!!!
  • mike369
    nem kellettek szegény, kallódó bannerkéim a kutyának se?!
  • Takezó
    van egy jelszavam a http://wandoo.try.hu/-ra, nekem már nem kell, csaka vempájrt akartam leszedni... szóval az első privátban jelentkezőnek szívesen megadom :)
  • JohnnySmith
    pirvát ftp-ről egyébként a Vengeance féle verzió (nem tudok róla hogy lenne más is)

Ja consolt megoldottam.
  • mike369
    egyfelől igazad van, másfelől viszont van egy olyan ősi szabálymódosítás, miszerint az emberséget egy bizonyos szint alá már csak valami HATALMAS gonoszság viszi (ezt mondjuk nem nagyon értem, mert 1 gyilkosság és 2538 gyilkosság közt azért van egy ÁRNYALATNYI különbség)
  • [HUN]Crassus
    még ebben bízom,hogy valami szar az én verziómban Havernak estére lejön (máshonnan mint ahonnan én szedtem) majd kiírjuk és remélem az menni fog.
  • [HUN]Crassus
    #594 honnan szedted le a játékot?
  • JohnnySmith
    Nekem simán.
  • Hmuda
    Hm, érdekesen kezeli a játék az emberséget. Lemészároltam az egész downtown területet (csak a zsaruk maradtak, akik az üldözésemre jöttek, de azok is folyamatosan fogytak miközben újabbak jötek állandóan), de 3 pont alá nem sikerült vinnem. Amúgy még mindig azt mondom, hogy baromi állati jó játék, és azért erős tulzás azt mondani, hogy grafikailag alig jobb mint a DE1 (még a hulladék DE2-t is magasan veri látványügyileg).
  • [HUN]Crassus
    ha van Sp2-es windowsal rendelkező ember akinek felment az keressen meg plíz! köszönöm!
  • JohnnySmith
    consolt hogyan hívod le ?
  • JuanG
    nem tudom...#582
  • The Garrett
    áá már kijött? erről jól lemaradtam :/
    na mind1 bepótolom a lemaradást ;O)
  • [HUN]Crassus
    ha kiírom a cd-ket az esetleg segíthet??
  • [HUN]Crassus
    Érdekes különben,hogy sokaknak a mountolással volt probléma meg hogy akadt az alkohollal,namármost nekem simán feltelepült ilyen jellegű problémám nem volt erre ez a köcsög vampire.exe hibaészlelés viszont qurvára van!:)
  • [HUN]Crassus
    directX9.c van az nem lehet gond.....viszont lehet sp2-vel akadna??Valakinek fenntvan már akinek sp2-je van???
  • Zsoldos
    Az se csunyabb mint ez , csak hat multiban tobb dolgot nez el az ember, single-ben azert nem art ha lehet bameszkodni :) Amugy nem gaz, atlagos szintet megkozeliti, csak ugy agyon ajnaroztak elotte, hogy nem ilyet varna az ember.
  • Zsoldos
    megneztem ;)
  • JuanG
    ja bocs...látom, hogy mountoltad, akkor az más...

amúgy nektek hogy indul el daemon tools-al?? Nekem azt írta ki, hogy állítsak le minden virtuális meghajtót, amikor el akartam indítani a játékot!!!
  • JuanG
    és nem csinálja azt, hogy indítás után nem tekeri meg rendesen a cd-t? Mert nekem is feltelepül, és amikor indítom a játékot feljön a Vampires ki kép, és nem tekeri meg rendesen a CD-t...erőlködik 4-5 percig, aztán nekem is kiírja hogy a vampire.exe hibát észlel, leáll...nekem SP2 nincs fenn...
  • mike369
    ez igaz...
  • ruzsinho
    A directx-et is felraktad a cdről?
  • ruzsinho
    Az SP2 elég sok proginál bezeavar!!!
  • [HUN]Crassus
    Kira köszönöm!

Amúgy sp2-es windowsom van 1GB ram athlon 64-es cpu asus k8N alaplap audigy2 és gefti4200
  • mike369
    ha eszembe jut valami, szólok!
  • [HUN]Crassus
    hát ez reménytelen 4x installáltam fel(pipa be ki,összes nem összes),de ugyanúgy a vampire.exe hibát észlelt ezért leáll van:(
  • mike369
    akkor próbálj mindent bepipálni (ld:#573)
  • [HUN]Crassus
    CRC??? nem hiszem ,hogy gáz lett volna a letöltéssel hiszen mindent fainul kicsomagolt és maga a játék feltelepül csak nem indul,mert kapom azt a hibaüzenetet.....teljesen le vagyok taglózva:((((
  • CarajoEsp
    Noh nekem minden bepipálva Daemonban. és tökéletesen ment. Alcohol fent van.
  • mike369
    de mondjuk próbálhatsz mindent bepipálni, hátha...
  • mike369
    nekem SEMMI nem volt kipipálva.
  • mike369
    hmmmmmm...
    és a letöltés is rendben volt? nem volt CRC sehol?