6370
Vampire - Bloodlines
  • Eye-scream
    SPOILER-Lily megtalálása

Bemész a vérbankba, és az egyik raktárszobában van egy kóddal védett ajtó. A kódot kiszedheted a számítógépből az egyik itteni szobában...
  • LSG

Sikerült megoldanom a CD/DVD emuláló hibát. Itt a megoldás. Simán deamonnal (3.47) telepítettem. Majd leszedtem a clone cd-t. Majd újra feltelepítettem, és a CloneCD Trayben a HIDE CDR media-t bekapcsoltam illetve azonnal ki is kapcsoltam. Ezután simán elindult a game.
    Sok sikert mindenkinek.

• NZiM
    Ezt a kidobálást nem csinálja senkinek? Új ATI driver is van fent,de semmi.
  • pzs
    Na visszavonom
    Thx a helpet
    Alapból 800*600 ban indult el a karim 150 hz akar menni a moncsi meg csak 120-t bírt .
    Kitalálhattam volna magam is , de thx még 1x

• CarajoEsp
    Nah. Én valszeg egy Nosferatuval ,vagy Brujahhal kezdek. A napló nekem elég gázos ,nem nagyon értem:D
    Viszont remélem nemsokára belevethetem magam(A Mai napon mindeképp)
    Amúgy remélhetőleg 50+óra felett van a játék:D
  • pzs
    Thx , de sajna igy sem
    a vsync-et bekapcsolva is ugyanaz a hibajelenség , uj drivert raktam fel , akkor sem történt semmi , felülbíráltam , de akkor sem nagyon.
    Nincs több ötletem , nem hiszem , hogy ez a játék védelme lenne.
  • Hmuda
    Viszont egyvalamit nem értek. Már hónapok óta készen van a játék, csak a HL2 megjelenésére vártak és ezidő alatt semmi idejük nem volt foltozásra és bugmentesítésre (neadj Isten, optimalizációra)? Elég gázos. De legalább az űberbrutál hangulat meg a küldetések kárpótolnak. :D

Viszont:

Merre van Lily? Azt írta a naplóban, hogy be akar törni a vérbankba, de se ott, se a környéken nincs sehol.

Mi van a zálogház tulajának a küldijével? Lenyomoztam, hogy a fickó elment Downtown-ba a Skyline apts-ba felmentem a lakásra, lehalgattam az üzenetrögzítőt, de semmi támpont.

Illetve van még egy küldi de nem jut eszembe.
  • NZiM
    Valaki segítsen! Loadolni nem sikerül és csak gyártogatja a crash logokat a progi. Valami memóriát zeng,dehát 512nek elégek kell lennie. Nem dzsuvás a rendszer,mert csak ez a game van fennt.
  • Hmuda
    Brujah aki erős közelharcos. Szépeket tudok odasózni a delikvenseknek. :-)
  • CarajoEsp
    Hmuda milyen karival vagy?
  • Hmuda
    Találd meg a sorrendet.
  • NZiM
    Nincs valami crackelt peccs még? (Tudom korai)
  • NZiM
    Nos. Én most próbáltam nemrég. A hangulata nagyon yo, viszont iszonyat bugok vannak benne:( Lebegő patkány,beragad a karakter stb. stb. Most meg nem akarja visszatölteni a save-eket... Istenem! Pedig király lett volna ha nem is bugmentes,de legalább játszható. Nem mondom h ultrayo gépem van, de a CSS reccenés nélkül ment, ez is megyeget,de néha swappel és azért nem kell annyi dolgot, pláne a tutorial elején kezelni h ez kelljen... Plusz a Subtitle-k néha eltűnnek a semmibe, mint egy igazi vámpír. Mindenesetre még gyűröm,mert yo a feelingje. Most még. HL2-ben bízok már csak. De rossz omen ez.
  • Xelo
    Meg azt hallottam itt is vannak klánok? Azok hogy állnak föl?
  • Xelo
    Nahh valamit mondanátok a játékról?:D
  • CarajoEsp
    Nah ez az:D
    5-10 sec. Ezzel van nekem egyedül gondom:D
  • Eye-scream
    Szvsz iszonyat jó lett a játék! A grafika tényleg nem valami hűha és a hangeffektek sem, de ezért bőven kárpótol a hangulata, ami szerintem baromi jó és hozza a WoD feelinget... A küldetések ötletesek, és a több megoldás nagyon tetszetős, mint ahogy az is, hogy nincs benne amolyan "vidd el a nagyinak a mézesbödönt a polcról, kapsz nyóccáz ikszpét, csá" típusú dolog az elején. Egyetlen komoly probléma az, hogy néha rendesen beszaggat, amit azért nem kéne neki... 9800 PRO meg 1024 RAM, bár csak 333-as egy 2200+ on...
    Most már csak azt remélem, hogy valakinek eszébe jut, hogy csináljon egy hasonlót werewolfosban :D
  • CarajoEsp
    Hát nemtom ezek egyike se volt a Falloutba és nekem mégsi egyik kedvenc játékom. Hogy azóta volt teknikai fejlődés? Kit érdekel ,ha a játék isten:D
  • alma2
    van ami nem szereti, ha nincs vsync bekapcsolva.
    De lehet, hogy siman arra a frekire akarja allitani az aktualis felbontasban a jatekot, amit meg a videokartyad elbir, es a monitor nem.
    allitsd be fixen mennyire valthatja max a frekit es nem lesz ilyen gond.
  • pluhi
    Vicces vagy, 1 giga rammal nem tölt sokat. Még szép.
  • alma2
    a toltessel nalam nincs gond, max 5-10 sec minden palya..
    a gepet is rendben kell tartani, azert mogotte :)

• Xelo
    Mondanátok még valami jó játékot?? Mert ha reggel felkelek elkezdek még valmami letölteni!
  • alma2
    Fullon van minden.Megha ugy tunik esz nelkul irom az 'anyazasom' azert van mogotte esz, hidd el :)
    A ghotik2 -ben azert volt fantazia rendesen es meg sok midnen mas is, ami itt hianycikk sajna.ezert kar volt a source engine, az unreal 1 enginevel sokkal szebb jatekokat irtak, ami meg a mai napig is szebbek ennel joval./marmint osszhatasilag es hat ugye az a lenyeg/
    plusz menne sok ember gepen legalabb.
    Ha mar karekteres consolehoz ragaszkodnak es ragaszkodnak a oskorhoz,miert van az, hogy bemegyek egy idegen helyre es egybol a home konyvtaromba talalom magam ? csk az emailhez kell jelszo ? Ha mar ilyennel rontjak el a programot legalabb figyelnenek oda...

bemegyek a helyi klubba, tancol 5 ember, odamegyek a csajhoz mondja csalodott, azert jott ide arizonabol azt hitte itt legalabb van ejszakai elet. erre 5 ember ugral... hat szivem szerint mondtam volna neki, ennyit tudtak a programozok, bocs :)
    meg minek van zebra, parkolo auto, gyalogos jelzolampa, amikor mozgo auto nincs ? biztos ma paros nap van es tilos bejonni kocsival a varosba.Ezek apro dolgok, ha megvannak nem tunik fel, de ha hianyzik akkor csak faj, es rohogsz ezen a benasagon.Es csak ilyennel tallkoztam eddig.
    De kozdok meg egy picit, hatha van valami pozitiv is benne :)

• pluhi
    Fel akartam menni Theresa-hoz erre benn ragadok a liftben. (Se fel se le, gombok nem élnek.) Kezd elegem lenni. Emellett iszonyatosakat swappel, mikor végre betöltött még másodpercekig nem ajánlatos elindulni, mert egyszerűen megáll, a hang loopol majd nagy nehezen tovább megy. Két lépést. Tiszta MOH:PA, az is folyamatosan szüttyögött. 512Mb 400-as DDR legyen már elég. A FarCry-nak mér elég? (Jobban is néz ki és óriási belátható terep van.)
  • Xelo
    Naaaaa, köcce. Anyám telefonját elcsentem és azon regiztem...:D
  • antijedi
    akkó menyé pitfallozni...
  • antijedi
    ellenvarázsolj!! :P
    najó nem tom még nem tartok ott :)
  • Lacc
    Valaki árulja már el, hogy hogyan lehet szétvagdosni a galériában késsel a képeket? Védőmágia van rajtuk, és én sérülök tőlük...
  • CarajoEsp
    Nah azért ez egy kicsit erős volt. A grafika tényleg nem number 1 ,de nem is kell egy szerepjátékhoz.
    Apropó a sebesség: A Gothic 2 ettől is csunyább és néha azis beakadt ám.
  • Xelo
    Háát nemtudom.. Sztem valami 640×valahányban játszol, minden low-on, dx9 efektek kikapcsolva. Nemhiszem hogy ilyen lenne a grafója...
  • alma2
    egy kis velemeny a kulcsinrol: kb a duke nukemben az elso palya jobban nezett ki /az utca/ anno 10 eve, mint ez.
    olyan hogy fizika ahh sehol. a parna betonbol van, a pohar oda van ragasztva, sot nem is torik, a klotyot nem lehet lehuzni, minden utesnel minden targyon ugyanaz az utes effekt. lassu mint az allat a nagy semmiert az utcan.A texutrak ugy neznek ki mint, ha xbox konverzio lenne...az ember laba eltunik a lepcsoben.
    reg lattam ilyen csunya jatekot. a hangokrol ne is beszeljunk.
    Pedig anno az elso resz gyonyoru volt.ez valahol meg az alpha verzional jarhat...
    Bar azt sem ertem mit ettek a sourceos counter strikeon, mert azon kivul. hogy tetu lassu volt meg tok csunya is.a jelek szerint minden programozot es grafikust a guild wars projektbe tomoritettek, mert azon kivul, csak sz@rt gyartanak manapsag, bar azert egy ket kivetel van...
    ez van, ezt kell szeretni.
    a tartalomrol nem nyilatkozom inkabb :), de ilyen hulye otletet, mintha egy consolerol nezegetned unixon a leveleid. bennnaaaaa
    ettolam rpg es interactive a jatek,
    beirhatom a consoleba, hogy help meg list, hurra kiraly...barmok....
    bocs akinek a szivebe tiportam :)

• pzs
    Sziasztok
    Nekem az a problem , hogy elindul , de utána nyavajog , hogy nem megfelelő a szinkron/monitor /.
    Aztán kilépek az eszközkezelőbe vissza a geméba , akkor lenyomja a logókat /nvidia, stb, stb, / aztán megint fekete képernyő
    Videókarim :6800 gt
    Ötlet valakinek ?
  • Xelo
    ??Tessék?? Vagy nem nekem szólt??
  • Bucser
    Bunkó leszek, de3 IJ....
  • Xelo
    Tudnál adni accot még letöltöm?? PLease.. Nincs mani a telcsimen! Örök hálámat adnám
  • CarajoEsp
    Hmmm. Nekem egy 3000-es Xp-vel és 768DDr-el csinálja ezt. Nem mondom ,hogy sokat tölt(és játék közben nem swappol) ,csak a pálya méretéhez képest szar.
    Ez csak azért zavar ,mert elviselem ,ha 1pixel egy karakter ,de ha sokat tölt és kizökkent azt nem:(
  • davos80
    dox.uw.hu
  • davos80
    2.5 -ös barton 2*256 DDR 266 (dual)
    Radeon 9000.
  • Xelo
    Nektek emgvan eredetiben? Vagy honnan töltöttétek? Légyszi.. Ki akarom próbálni.. Igaz 512MB DDR-ramom van csak, de NV 5900XT a grafikus kártya, a proc meg 2400+ AMD, sztoval nagyobb baj nem lehet.. Még annak is örülnék ha eggyáltalán lehetne baj, mert akkor legalább már letudtam volna tölteni..
  • antijedi
    nekem ati9800pro, de nem hiszem hogy pont ez befolyásolná a töltést