6370
Vampire - Bloodlines
  • Deajka
    Wazz, emberek!
    Akinek szarul néz ki + akadozik : próbáljátok magasabb felbontásba tenni! Nekem bejött->1024*768 ról 1280*1024-re tettem és kevesebbet akadozik és ég és föld a különbség.
    Hát érdekes, de a béta mivolta megmagyarázhatja.

• Drawain
    Lockpick és hacking képességekkel sokra mész, a manipulating cuccos egyelőre nem tűnt nekem olyan meghatározónak, mint mondjuk a papíros szerepjáték esetében :-/
  • Takezó
    bocs, hülye voltam... megoldva
  • CarajoEsp
    Nabazz. Most vagy vak és süket írta ezt a cikket ,vagy ez télleg béta:D
  • Takezó
    Hmmm, hol van még zálogház azon kívül, ahol én lakom? Mert aszongya, hogy a csaj egy pawnshop felett lakik.. no most azokba a lakásokba nem tok bemenni :|
  • dan104
    nincs egy kép belőle?
  • Takezó
    Lehet, hogy amiatt... amúgy én nem ugattalak le :)
  • McHaals
  • McHaals
    na mind1, nem hergelem magam
  • dan104
    Hello!milyen a játék?
  • McHaals
    Nekem nem írt ki semmi ctrl+c-t... ezért nem kell egyből leugatni.
    Ja amúgy Toreador vagyok, annak alapból nem volt computer skillje...
    Amúgy azt is imádom, mikor leugatjátok azt, aki nem tud kimenni az ajtón a tutorialban. Hát persze, hogy ő a béna. Nem a játék bugos... áááá dehogy.
  • Braveheart
    Pros:

Graphics are without compare
    Music, sound, and voice are incredible
    7 clans are unique
    Vast speech options
    Interactivity is incredible
    Storyline is unrivaled
    Gameplay is rumored to reach 60+ hours

Cons:

Odd occasional graphic glitch
    Occasional AI freeze
    Unbalanced weapon / claw attacks
    Occasional sound glitches

Forrás:http://www.consolegold.com/Reviews/review/293.html
  • psyCoded Riot
    hella
    olyan gondom van hogy már kiirtam lemezre...mégis ezt a hibaüzenetet irja ki:
    "Please insert VTM Bloodlines Disk 1, select OK and resstart application"
    mi lehet a gond?
    pls vki
  • dolfy #916
    Aki már játszott vele kicsit többet mi a tapasztalata, melyik tulajdonságokat kell tápolni a legjobban?
  • MrDevil
    Azt a fertözős dolgot hol kell keresni??? Amikor csövessel kell elötte beszélni???
  • Lacc
    Jaja, addig én is pihentetem amig ki nem derül hogy ez tényleg béta. Addig itt a HL2 :P
  • Hmuda
    Kicsi spoiler:

Ja azon már túlvagyok. Most épp leellenőriztem a szarkofágot a hajón és leabáltam a fertőzés fő fő terjesztőjét (nem a csatornásat hanem a bíborost). Most inkább nem játszok a gaméval addig amíg nem tisztázódik ez a beta dolog, hogy ha igaznak bizonyul akkor ne kelljen sokat újrajátszani.
  • IMYke2.0.0.0
    [Hát ja, a Quake 3 /és társai/ erősen amortizáló is tud lenni az agysejtekre ]

-------------------------
    "Jó munkásember" vagyok...
  • MrDevil
    Amúgy merre tartasz a játkban??? Warehouse robantás gondolom már meg volt!
  • Hmuda
    Ja. Emlékszem volt egy gyerek annó egy eldugott KOTOR topicban (Asszem PC-Dome), aki azt kifogásolta, hogy a gép számolja ki a harcokat meg túl sok benne a szöveg. Mondom lol.
  • IMYke2.0.0.0
    [ Ja, így jár, aki FPS-stílusban nyom egy RPG-t, azaz nem olvas csak játszik :)) ]

• Hmuda
    Alul kiírja, hogy ctrl-c a hackeléshez (sőt még a tutorialban is benne volt). :PPP
  • Takezó
    CTRL-C-vel használod a hack szkilled
  • McHaals
    Lehet, hogy én vagyok béna, de a számítógépekkel mit kell kezdeni? hogy lehet megtudni az emilekhez a pass-t?
  • Hmuda
    Meg kell találni a megfelelő sorrendet. Ha megfelelő sorrendben szabdalod őket akkor tudsz továbbmenni.
  • Hmuda
    Nem az égő nap, hanem "mistycal sun". Keress egy épületet amin egy "misztikus nap" van és megtalálod. Nemhiszem, hogy a tremerék holmi falfirkákkal pepecselnének, annál ők sokkal kifinomultabbak. :-)
  • Hmuda
    Én klántalanra tippelek. Később szóbeszédek alapján azt derítettem ki róla eddig, hogy LaCroix Afrikában bukkant rá és hozta magával, de csak ennyi.
  • dolfy #902
    Az első rész valóban istenkirálycsászár játék volt. Csak már nem tudom hova is tettem azt a két cd-t. Pedig szivesen nekikezdenék hatodszorra is. Talán az a játék volt az amelyikre mindig is szívesen gondolok vissza. További jó munkát a fordításhoz
  • Hmuda
    Mert meg kell nézni az emailedet hogy visszaigazolták a vér megérkezését. Semmi bug nincs abban a küldiben.
  • CarajoEsp
    Jah és Pirates arany:D Behalok:D
    nah ON
  • CarajoEsp
    Jah most látom .De azért leszedem és ha tetzsik,akkor bizony szótár a kézbe:D
  • Forrest Tomee
    Csak németül, egyelőre.
  • CarajoEsp
    Hoppá. Kicsit off ,de kijött a The Fall című játék. Rpg és Fallout szerelmeseknek(nekem?) ajánlott!!!
  • zizzzzencs
    Az érdekelne, ki merjem írni az első cd-t simán neroval, működni fog úgy?
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony.
    Amondó vagyok, az első részével sokkal jobban jártok.
    Az igazi klasszikus és a maga nemében időtállóan szép is.
    A magyarítását anno egyedül kezdtem, de mostanában társultak hozzám RaveAir, ibrik, Mike és így már túl is vagyunk a dialógusok garmadáján. [Ez volt a legnagyobb falat!]

• dolfy #894
  • Xelo
    Nekem se irta ki amikor probáltam. Nembaj majd késöbb...
  • CarajoEsp
    Dettóó!!!!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Inkább játszd végig - ne várj a magyarításra!
    Ha azt teszed, akkor majd csak fél év múlva űlhetsz a - az addig pár peccsel megtámogatott játék - magyar verzió elé...

• dolfy #890
    Van egy ajtó azon be kell átmenni. Odamész ikon jelez use és hopp már benn is vagy. Egyébként nekem is csak másodikra sikerült mert az első próbálkozásnál nem jött elő az ikon. Be kellett tölteni megen előröl a pályát. Atom bug, amúgy teccik és az a lényeg. Csak a magyarosítást várom mert nem nagyon vágom így angolul a story-t.