6370
Vampire - Bloodlines
-
Deajka #929 Wazz, emberek!
Akinek szarul néz ki + akadozik : próbáljátok magasabb felbontásba tenni! Nekem bejött->1024*768 ról 1280*1024-re tettem és kevesebbet akadozik és ég és föld a különbség.
Hát érdekes, de a béta mivolta megmagyarázhatja.
-
Drawain #928 Lockpick és hacking képességekkel sokra mész, a manipulating cuccos egyelőre nem tűnt nekem olyan meghatározónak, mint mondjuk a papíros szerepjáték esetében :-/ -
Takezó #927 bocs, hülye voltam... megoldva -
#926 Nabazz. Most vagy vak és süket írta ezt a cikket ,vagy ez télleg béta:D -
Takezó #925 Hmmm, hol van még zálogház azon kívül, ahol én lakom? Mert aszongya, hogy a csaj egy pawnshop felett lakik.. no most azokba a lakásokba nem tok bemenni :| -
#924 nincs egy kép belőle? -
Takezó #923 Lehet, hogy amiatt... amúgy én nem ugattalak le :) -
#922 jó -
#921 na mind1, nem hergelem magam -
#920 Hello!milyen a játék? -
#919 Nekem nem írt ki semmi ctrl+c-t... ezért nem kell egyből leugatni.
Ja amúgy Toreador vagyok, annak alapból nem volt computer skillje...
Amúgy azt is imádom, mikor leugatjátok azt, aki nem tud kimenni az ajtón a tutorialban. Hát persze, hogy ő a béna. Nem a játék bugos... áááá dehogy. -
Braveheart #918 Pros:
Graphics are without compare
Music, sound, and voice are incredible
7 clans are unique
Vast speech options
Interactivity is incredible
Storyline is unrivaled
Gameplay is rumored to reach 60+ hours
Cons:
Odd occasional graphic glitch
Occasional AI freeze
Unbalanced weapon / claw attacks
Occasional sound glitches
Forrás:http://www.consolegold.com/Reviews/review/293.html -
psyCoded Riot #917 hella
olyan gondom van hogy már kiirtam lemezre...mégis ezt a hibaüzenetet irja ki:
"Please insert VTM Bloodlines Disk 1, select OK and resstart application"
mi lehet a gond?
pls vki -
dolfy #916 Aki már játszott vele kicsit többet mi a tapasztalata, melyik tulajdonságokat kell tápolni a legjobban? -
#915 Azt a fertözős dolgot hol kell keresni??? Amikor csövessel kell elötte beszélni??? -
#914 Jaja, addig én is pihentetem amig ki nem derül hogy ez tényleg béta. Addig itt a HL2 :P -
#913 Kicsi spoiler:
Ja azon már túlvagyok. Most épp leellenőriztem a szarkofágot a hajón és leabáltam a fertőzés fő fő terjesztőjét (nem a csatornásat hanem a bíborost). Most inkább nem játszok a gaméval addig amíg nem tisztázódik ez a beta dolog, hogy ha igaznak bizonyul akkor ne kelljen sokat újrajátszani. -
#912 [Hát ja, a Quake 3 /és társai/ erősen amortizáló is tud lenni az agysejtekre ]
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok... -
#911 Amúgy merre tartasz a játkban??? Warehouse robantás gondolom már meg volt! -
#910 Ja. Emlékszem volt egy gyerek annó egy eldugott KOTOR topicban (Asszem PC-Dome), aki azt kifogásolta, hogy a gép számolja ki a harcokat meg túl sok benne a szöveg. Mondom lol. -
#909 [ Ja, így jár, aki FPS-stílusban nyom egy RPG-t, azaz nem olvas csak játszik :)) ]
#908 Alul kiírja, hogy ctrl-c a hackeléshez (sőt még a tutorialban is benne volt). :PPP -
Takezó #907 CTRL-C-vel használod a hack szkilled -
#906 Lehet, hogy én vagyok béna, de a számítógépekkel mit kell kezdeni? hogy lehet megtudni az emilekhez a pass-t? -
#905 Meg kell találni a megfelelő sorrendet. Ha megfelelő sorrendben szabdalod őket akkor tudsz továbbmenni. -
#904 Nem az égő nap, hanem "mistycal sun". Keress egy épületet amin egy "misztikus nap" van és megtalálod. Nemhiszem, hogy a tremerék holmi falfirkákkal pepecselnének, annál ők sokkal kifinomultabbak. :-) -
#903 Én klántalanra tippelek. Később szóbeszédek alapján azt derítettem ki róla eddig, hogy LaCroix Afrikában bukkant rá és hozta magával, de csak ennyi. -
dolfy #902 Az első rész valóban istenkirálycsászár játék volt. Csak már nem tudom hova is tettem azt a két cd-t. Pedig szivesen nekikezdenék hatodszorra is. Talán az a játék volt az amelyikre mindig is szívesen gondolok vissza. További jó munkát a fordításhoz -
#901 Mert meg kell nézni az emailedet hogy visszaigazolták a vér megérkezését. Semmi bug nincs abban a küldiben. -
#900 Jah és Pirates arany:D Behalok:D
nah ON -
#899 Jah most látom .De azért leszedem és ha tetzsik,akkor bizony szótár a kézbe:D -
#898 Csak németül, egyelőre. -
#897 Hoppá. Kicsit off ,de kijött a The Fall című játék. Rpg és Fallout szerelmeseknek(nekem?) ajánlott!!! -
zizzzzencs #896 Az érdekelne, ki merjem írni az első cd-t simán neroval, működni fog úgy? -
#895 Bizony.
Amondó vagyok, az első részével sokkal jobban jártok.
Az igazi klasszikus és a maga nemében időtállóan szép is.
A magyarítását anno egyedül kezdtem, de mostanában társultak hozzám RaveAir, ibrik, Mike és így már túl is vagyunk a dialógusok garmadáján. [Ez volt a legnagyobb falat!]
dolfy #894 -
Xelo #893 Nekem se irta ki amikor probáltam. Nembaj majd késöbb... -
#892 Dettóó!!!!!! -
#891 Inkább játszd végig - ne várj a magyarításra!
Ha azt teszed, akkor majd csak fél év múlva űlhetsz a - az addig pár peccsel megtámogatott játék - magyar verzió elé...
dolfy #890 Van egy ajtó azon be kell átmenni. Odamész ikon jelez use és hopp már benn is vagy. Egyébként nekem is csak másodikra sikerült mert az első próbálkozásnál nem jött elő az ikon. Be kellett tölteni megen előröl a pályát. Atom bug, amúgy teccik és az a lényeg. Csak a magyarosítást várom mert nem nagyon vágom így angolul a story-t.