6370
Vampire - Bloodlines
  • mike369
    én nemt'om...
  • pluhi
    Mér ez már 100%, hogy igaz? Az nforce-on fenn sincs, nem hogy nuke-olva.
  • Davidus
    hm
  • Methylisocloro
    A magyarositáshoz főleg magyarul kell jól tudni nem angolul.
    Egy dolog az angol jelentést megérteni, a nehezebb úgy leírni magyarul hogy ne röhögjön rajta mindenki :D
  • mike369
    Minek nyomozni?
    A gépen jól elvan addig a béta, míg meg nem lesz a végleges...
  • pluhi
    Látom mindenki nyomoz. Nforce foruma meg nem jön be.
  • Sharinghan
    Srácok, csak hogy ne haljatok meg hülyén: Ez a játék béta, az Nforce.nl-en nuke-olva lett! Ne mondjátok hogy nem vettétek észre az alábbi jeleket:
    -Az introban az emberkék lebegnek, általánosak a hangelcsúszások
    -Egy csomo grafikai bug van
    -indokolatlan belagzások
    -csúnya környezet, csak a karakterek kidolgozottak

A lényeg vegyétek meg a játékot, nem fogtok csalódni!
  • Boroskóla
    THX
  • Sith
    Persze persze de azthiszem egy kezemen meg tudnám számolni a kamarilás Lasombrákat. Tzimeket ill Assamitákat... nah jó külön külön.. én még reménykedek valami féle mod ban... kiegben..
  • Voltan
    Mondjuk ez annyiból nem igaz, hogy a Kamarilla nyitott szervzet. Renegát Sabbatosok, és függetlenek is beállhatnak a soraikba, és onnantól már rájuk is vonatkoznak a törvények. Még anno a Vampire csapatunkban volt egy Gangrel, egy Malakavita és egy renegát Lasombra, mindhárom a Kamarilla fennhatósága alatt.
  • Voltan
    A sztoriba nagyon nem passzolna bele, ha egy Sabbat-vámpírral rohangálnál. Bár az Asszamitákat, meg a Ravnosokat még bele tehették volna.
  • mike369
    Már meg van beszélve, csak előbb végzünk az 1. rész magyarításával.
    (kukk: Játékmagyarításról... topic)
  • CarajoEsp
    Biztos lessz előbb-utóbb. Amúgy szerintem nem is lenne olyan vészesen nehéz fordítani.
  • CarajoEsp
    Íg is elég sok klán van és a történet is remélhetőleg hosszú. És abban egyetértünk ugye ,hogy akkor bizony még 1 történet kellett volna. Mert hülyén nézne ki Assimitánál az "Ön megszegte a maszkabál szabályait.Most rosszul érzi magát, mert elárulta klánját:D"
  • Boroskóla
    Magyarosítást,nemakar valaki csinálni?
    Rohadt jó lenne ez a játék csak hát angoltudás a béka seggében.
  • mike369
    nm
  • mike369
    ebben mondjuk van valami...
  • Shep
    thx.
  • Ridley
    azé kib@szás,hogy csak a kamarilla klánok közül választhatunk..(

assamita és lasombra ruleZ
  • mike369
    Nálam AMD2800+, ATI9600XT, 1Gb RAM-mal 1024x768-ban minden maxon tökéletesen fut...
  • mike369
    MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS

3D hardware accelerator card required - 100% DirectX® 9.0c-compatible 64MB video card and drivers

1.2 GHz Athlon™ or 1.2 GHz Pentium® III processor or higher

384MB of RAM (512MB of RAM recommended)

Microsoft® Windows® 98/ME/2000/XP

Quad-Speed CD-ROM drive (600 K/sec sustained transfer rate) and drivers

3.3 GB of uncompressed hard disk space for game files and saved games (plus 1.4 GB for Windows® swap file)

100% DirectX® 9.0-compatible 16-bit sound card and drivers

100% Windows® 98/ME/2000/XP-compatible mouse, keyboard, and drivers
  • Shep
    Egyébként a gépigénye milyen?
  • mike369
    van feliratozás.
    ha beszéd közben nyomsz egy action-t, megjelenik.
  • Sanca
    En nem tudom, meg csak most toltom
  • HRaVeN1
    A játékban van feliratozás? Vagy mindent hallás után kell megérteni?
  • Methylisocloro
    Ezt nem tudom én se megérteni. Akiknek a grafika a mindenük azok játszanak a 3Dmark 2003-al. Jó szórakozást!
  • Mr_no_NaMe
    És még ki se tudom hagyni az egészet mert akkor még holnap délután is itt ülnék.
    A hang filéket megtaláltam a cd-n nem értem mi a franc baja van vele...
  • Mr_no_NaMe
    Mikor telepítem reading error van és kb a telepítés végén az összes mp3 filékra megkérdi hogy Kilépek Újra vagy Kihagyom...
    Daemon toolsal van mountolva nem értem mi a baj
  • Hmuda
    Amúgy kicsit olvasgattam a legutóbbi beszólásom utáni üzik egy kis részét:

Szánalom jópár ember. Elég jó elkülöníthető két tipus van itt. Egyik aki csak ránéz a grafikára és abszolút az engine alapján ítéli meg a játékot. Tipikus vérpistike hozzáállás. Ami nem csilli-villi megabrutálszép az már csak egy rakás fos lehet. Még szerencse hogy vannak akik ezen képesek túltenni magukat és legalább egy nagyon jót játszanak ezzel az óriási játékkal, mert megértik, hogy a kűlcsín nem minden.
  • Hmuda
    Kösz, gondoltam, hogy az a panel jó lesz még valamire, scak sajna túl alacsony a hack skillem, asszem következőnek azt fogom fejleszteni.
  • Hmuda
    Nem a fejvadász kell, már más a meló.
  • ceas
    basszus, be volt kapcsolva az autolevel, mert azt hittem akkor van kikapcsolva amikor azt olvasom, hogy autolevel off, de persze pont forditva:P
  • hapi
    Én is sok grafikai bugot találtam. Pl az őrült végtag készítőnél teljesen elszállt a game olyan volt mint régen counterstrikeban mikor spectatorként falból néztél, vagy a pályán kívülről. Ki is kellet lépnem és újra indítani. De a Progi tényleg ott van...
  • ceas
    én már több mint 10 pontot is elosztottam, de nem egyszerre. Akarnék egy 6 pontos skillt, ahhoz ugye hat xp is kéne, de 4 után ahogy lentebb is írtam, nem 5 lesz hanem nulla
  • Sith
    Azt hiszem egyre kevesebb olyan játékot várhatunk aminek története is van... tény hogy soha nem volt s nem is lesz olyan játék ami mindekinek megfelelne..
    bevallom öszintén hogy mikor elkezdtem játszani vele kicsit meglepödtem.. söt talán csalodtam is egy egészen picit.. DE azóta megbarátkoztam vele s nagyon megtetszett
    hangulatos, szép... s RPG
    grafika? teszek rá
    láttam mostanában csodálatos grafikával megáldott programokat..
    aminek az egész storya anyibol áltt mint itt egy küldetés,
    nem tehetek róla hogy engem nem vakit el az felém tartó szörny szemébyen megcsillano multybuurantialasing hiper szuper mega efekt
    az hogy története legyen... esetleg fordulaos játékmenet.. minek?
    mostanában erre sem vevők az emberek
    ez van.. attol még szeretni kell a néha megjelenő gyöngyszemeket is
    nekem tetszik s remélem a hbiái nagy részét idővel javitani fogják

• Drawain
    Aki jókat akar röhögni malkavitával kezd :D Istenem azok a dialógusok hihetetlen eltaláltak :D (már már el is feledteti, hogy bár nőcivel vagyok, sokszor férfiként kezelnek :DD (him-et meg sir-t használnak :)))
  • antijedi
    hát valami oltári nagy gáz van nálad...
    nálam ilyen nem volt, már elosztogattam vagy 10 pontot
  • ceas
    Most csak nálam van gáz, vagy ez egy oltári nagy bug? 4xp után lenullázza nálam, azaz amikor 5-re kellenne emelkednie akkor, nulla lesz és utánna 1-től kezdődik megint. Először azt hittem, hogy csak az egyik küldetés bug-os, de nem, kipróbáltam egy másik küldetésnél, akkor is nullázza 4 után. Nálatok nem volt ilyen? Mert igy elég gáz.
  • antijedi
    siker..., köszike...
    viszont igy elnézve elég körülményes ez hogy ha valamit hamarabb megalálok mint ahogy kéne egy adott feladathoz újra meg kell találni... :(
  • antijedi
    hm, ezt nem is tutam..., én végig néztem bent az összes gépet de csak a felesége vagy ki irogatot az egyik muksinak, meg ugyanannak asszem irta egy másik alkalmazott hogy a koszos kis titkai, és hogy törölje az e-mail-t de abban szvsz semmi kompromitáló nem volt :)