6370
Vampire - Bloodlines
-
#769 Amúgy mekkora már, hogy le lehet húzni a sebészt a kórházban kompromitáló e-mailekkel :D Az ilyen apró jópofaságok adják meg azt a hangulatot a játéknak ami miatt tőlem pálcikaemberes grafikája is lehetne... Másik kedvencem az volt, mikor az elején megnézed az e-mailed és ott figyel a penis enlargement üzenet :) -
antijedi #768 oks köszi :)
bár én ecer végignéztem a gépet, lehet nem rendesen, :)ja és tomhogy ő adta azt az azét csak nem tudtam vele mit kezdeni, de ako probálkozok, köce :) -
#767 SPOILER
Előbb a kocsit keresd meg, és utána lesz csak benn az adat a gépben...
Ha jól emléxem akkor nem ő az :) Az a nemtommi egy olyan cucc amit a bérgyilkosokat foglalkoztató csávó ad, az ő számítógépén nézz utána a névnek és úgy meglesz, hogy melyik kocsit keresd!
-
antijedi #766 SPOILERVESZÉLY! ;P
a vérbankban mindent átkutatam meg van a számitógép is de amikor le akarom kérni a kódot nem adja, keresem emg az adminisztrátort..., na msot ez a normális 8végignéztem az épületet sehol semmi más info erről) vagy amiatt lehet hogy még nem értem el odáig hogy tudom hogy ott van? (megkaptam az ebédlőben a banyától a kocsikulcsot a képet meg még valamit amire má nem emléxem :P, és az egyik számitógépben volt egy jean doe nevű bejegyzés, gondolom ő az...)
szal valami 5let? mit hagytam ki? :) -
antijedi #765 egy a szelemhez kötődö tárgyat... -
NZiM #764 Naaaa végre megy! Ez a kisértetház iszonyatpara, mikor megjelent a szellem mert megfordultam,majdnem leestem a kib...-t székemről. De vajh' mi a ló***t keresek itt????????? -magyarul elakadtam:(
-
#763 Ok. Bár assze ez nem ati kártya:D -
antijedi #762 4.12béta :DDDD -
#761 Figy. nekem történetileg tetszi. Azzal együtt most találtam egy csomó grafikai bugot:(
Szóval valszeg driver csere is kell.
Csak tudnám melyik jó a geforce 3-hoz:D
Szóval storiban ott van:D -
#760 Miért nem tudja itt maszkolni magát a nosferatu, hogy embernek nézzen ki? -
#759 Amúgy segítene vki, hogy hogy kell megcsinálni az idegesítő ghoul (vmi koax vagy ki) küldetését?
SPOILER
Ugye odaadja a jogosítványt amin rajt a fickó neve. Elmentem a kórházba, és hekkeléssel kiderült, hogy a fickó halott már. Átmegyek a hullaházba, ott a teste és egy dobozban mellette találok vmi gyűrűt, de hiába viszem el, nem jelenik meg új conversation a ghoulnál. -
#758 Ezzel 1et értek, kivéve a tremerés részt, mert hülye nagyképű köcsögök
Gangrel rulz! -
KH #757 Hali, nem jáccom, de ezt találtam az rpgcodex egy topikjában (egy troikás fejlesztő írta be):
"IGN has a "HL2 Optimization gude" up which would help performance for just about any pc game. I'd recommend doing this stuff before you install HL2, Bloodlines, etc:
Also, if things run a bit slow in Bloodlines, turning off "Environmental Effects" in the "Audio" tab will net you a good speed boost, probably the best bang for the buck if you are CPU bound. If you're render bound (i.e. slow video card but vast CPU), then of course you'll want to tweak the "Visual" options settings."
Itt az
IGN cikk -
Deajka #756 Azért abban egyetértünk ,hogy nem ezt vártuk!
A graf. egyébként nem érdekel mert pl. 1 hónapja vettem meg a ofp goty-t (valahogy kimaradt és mekkora barom voltam!) és azt teljesen rendben találtam, néhol pedig egyenesen leesett az állam. Pedig az sem a grafról szól.
-
Drawain #755 Egyébként nem értem mi a bajotok a fizikával, mert egy csomó dolgot fel lehet kapni: székeket, asztalokat, üvegeket, stb. és egymásnak meg persze az ellennek dobálni (use - e), és azért ott lehet érezni, hogy megvan a fizika motor. Egyébként nekem scene-enként köbö 10, max 15 mp-et tölt amit sztem vhogy túl lehet élni :-/. És végül: hajrá tremerék :) -
antijedi #754 jah az poén volt, meg szvsz a kisértetkastáj se rossz :) -
#753 De amúgy ötletes az egész, pl. az őrült doki nagyon tetszett a pincében :D -
#752 Engem az akadozás is idegesit de hát itt csak a gépem hurka :) -
#751 Elhiszem. A grafikára nekem nincs panaszom ,inkább a töltögetés idegesít, mai szerintem túl hosszú ez engem kizökkent.
(Nem túl jó a rövidtávú memóriám:DDDD -
antijedi #750 ez viszont igaz..., énis csak onnét jöttem rá hogy hl2 engine hogy irták nfo-ban :P -
antijedi #749 hypot nem kell figyelembe venni..., én a hl2vel is ugy vagyok hogy majd hiszem ha látom,a ddig bármi is lehet... :) -
#748 Egyébként tényleg furcsa hogy le vannak betonozva a tárgyak. Ha nem lenne odairva erre biztos nem mondanám rá hogy hl2 engine. -
Deajka #747 Persze igazad van, de engem úgy felb..tt ,hogy csak na. A hülye bebetonozott dolgok+szar graf. amikor én éppen az ellenkezőjét vártam.
És szerintem más is ,hiszen a trailerek meg egyéb hype a hiányolt dolgokat erőltették. Hogy Hl2 graf engine, meg fizika.
-
antijedi #746 nah az meg főleg... :D
de pl a doom3 is az, tuti van akinek meg az nem teccik :) -
#745 Jaja.Ezzel teljes mértékben egyetértek.
Én azt mondom ,ha valaki igazán meg akarja szeretni ezt a stílust és rá akar jönni neki való-e. Az tegye fel Bg1-2-t és a Falloutokat.
Ha meghalja Ron Perlman hangját és mikor belép a játékba ,nem érzi azt ,hogy nem számít a grafika ,akkor semmi nem tud segíteni az illetőn:D -
#744 Minden játék rétegjáték megamekmester -
antijedi #743 aki egy rpg-t a grafika után itél meg kapásból annak tényleg nem való ez a stilus..., és szive joga végülis nem baj ez, mint tugyuk minden játék réteg játék... :P (rpg-k meg főleg :) ) -
Takezó #742 örülök neki, úgyis :no offense: üzi volt ;) -
#741 :DDDDD Tudod ritkán nevetek fórumüziken ,de ezzel most ezt érted el.(Teljesen pozitív értelemben):DD -
Deajka #740 Irj utánam még 1 választ és te győztél. -
#739 Az a baj ,hogy manapság a játékok)vagy csak nagyon-nagyon kevés) bír azzal a tul.-val ,hogy mindenből jó.
A Vampirenek nincs túl jó grafikája, viszont Hmuda már egy napja nem jelentkezett ,ami azt jelenti ,hogy jó a játék.
Én bízom benne ,nekem is tetszik és szerintem végig kell vinni ,hogy igazán megitélhesd. -
antijedi #738 nem én nem értem hanem te irtál érdekes stilusban és utána meg neked áll feljebb, gratulálok :)
a többi részével még nem is lett volna probléma mert az magánvélemény és kész de azért lehuzni valamit mert hogy TE nem tudsz angolul kicsit gáz... (erre modnhatod hogy nem pont ezt irtad és tény is csak tod a stilus is sok mindent meghatároz....) -
Takezó #737 Ácshoz elmegy, pofa satuba, összeszorít:) hidd el, garantált hatás... nem lesz ekkora pofád -
antijedi #736 jah énis ezen csodálkoztam hogy intronál meg tutnál nem votl valami jó a hang de a rendes game közben egész jó, full jól kezeli 5.1et meg minden (5.1 pl tv-nél vehető jól ki ha forogsz :P) -
Deajka #735 Én még midig nem értem , hogy te mit nem értesz!
Egyébként király a kötekedő stílusod. Biztos gyerek betegség. -
antijedi #734 butch te meg mász fál már néha icukára pls... :) -
#733 Most már nincs bajom a hangokkal, és örülök hogy leszinkronizáltak minden szereplőt! Eddig legalábbis nagyon eltalálták a szereplők hangjait, nagyon megdobja az összhatást, hogy mindenki elmondja amit akar, és nem olvasni kell. Igaz ez kicsit egyszerűbb párbeszédeket eredményez, de ennek ellenére is tetszik. -
antijedi #732 én meg 9 évig németet a suliban..., és mégis angolul tudok jobban 8nmetül szinte egyátalán nem :P), szóval ez full nem oylan krédés hogy ki mit tanult :) -
#731 Köszönjük. Ezért egy 3-ast kaphatsz. és most ülj vissza a helyedre....... -
antijedi #730 spanyol figurával??? hát ember neked aztán tényleg nem sok közöd van a gamehez :DDD