6370
Vampire - Bloodlines
  • Eye-scream
    Na, mentem festményt szabdalni, csak még nemtom hogyan :D
  • Eye-scream
    Az ajtónál próbáld... lent megjelenik egy kis ajtó ikon is, hogy mikor kell nyomni, a gyengébbek kedvéért...:P
  • Xelo
    Hát ok, de azért... És mivel lehet bemenni a házba?:D E-t hiába nyomkodom...:D
  • CarajoEsp
    Ne szidd a Broken Sword 1-et. Attól jobb játék nem sok van!!!!
  • Eye-scream
    Ha jól emléxem be kell menni a házba, de szvsz aki már a tutorialban elakad az ne játszon ezzel a játékkal...
  • Xelo
    HELP, SOS, HELP, SOS, HELP!
  • Eye-scream
    Az az égő nap a logója vmi olajüzletnek vagy minek, csak eddig sehogy sem tudtam oda bejutni szal én is szívesen vennék vmi ötletet...

A #759-esben segíthetne valaki okos, aki már megcsinálta...:\
  • Xelo
    Mit kell csinálni miután kiszittam az elejln a csákó vérit félig majd jön a durrogááás?
  • mike369
    na, ez viszont nem a játék hibája, hanem a safedisk miatt van.
    most dumáltam erről kül. fórumokon egy kicsit és a végeredmény az, hogy van, akinél megy tökéletesen másoknál meg tiszta bug...
  • Alblink
    Ugyebar leht hogy beta,nekem meg nincs meg de szerintem nem az,mar csak abbol kovetkeztetek hogy 16.-ara hoztak a megjelenest amerikaba mar akkor elobb is kijott a full(persze attol lehhet az is beta verzioszamu)es ha beta lenne szerintem mar reg megszereztuk volna a netrol.na mindenesetre,a grafra es a hangokra 10-bol 9.5-adtak az azert eleg jo ahoz kepest ahogy leirtatok,ha tenyleg nem olyan akkor remelem hogy beta es mar jon a full is.
  • Xelo
    Hella. Nahh kipróbáltam. Első benyomásom: nagyon szép grafika, második: ez egy bughalmaz, harmadik: hogy lehet továbbjutni az elején mituán kiszivtam a vérét a csákónak, utána lövöldözés hallatszik. És utánna hova mennyek?
  • Drawain
    Brujah-ra tippelek
  • Mr_no_NaMe
    Nomeg az intróban az a nagybarab alabárdos csávó amiejik lenykaz 1 vempályört az mejik klán?:)))))))))
  • Mr_no_NaMe
    nah végig nyomtam az installt,eggy csomó mp3 hangot kihagytam...most generálom a karim,egyébként megmondanátok mejik az a skillek között hogy akrobatika és falmászás?:)
  • Drawain
    Ezt azért írtam, hátha vki tud segíteni benne, szal köfi :).
    Az, hogy bugos, az egyszer biztos, de, hogy a küldetések azok, azt mint írtam, az nforce-on olvastam
  • kHares
    Miért lenne bugos? Fogadjunk nem olvastad el az e-mailt amit a herceg visszaírt. akkor adja az xp-t
  • Boroskóla
    Én nemigazán így gondoltam.
    Mountold be a cd-ket az alcoholba majd a cd-ék tartalmát másold egy könyvtárba.
  • Drawain
    1 giga rammal azért jelentem semmi ilyen gond nincs, minden helyszínre olyan 10-15mp-et tölt :)
  • Mr_no_NaMe
    Hát eggy könyvtárban van a három bin meg cue file...
    De azt írja hogy a CD!!-n nem találja:((
    Akkor azlesz hogy kihagyom az egészet...
    De azé vki segítsen ha tud mert ez tuti nem normális!
  • mike369
    1-2 napon belül úgyis fény derül a titokra, mert kijön a boltokba... is...
  • Voltan
    Dettó.
  • pluhi
    Én leszarnám majdnem az összes bugot, de ez a memory leak kikészit. Másfél percet tölt, ha az utcára megyek. Ha zárt térbe, az 15 sec körül van. Teljesen kizökkent.
  • Voltan
    Hát ezt észrevettük. A Minimal requirements-ben 256 mb ram van megadva, és 512 recommended. Hát nálam 512 van, és annyit töltöget, mint anno a C64-sem.
  • Boroskóla
    Próbáld kicsomagolni a 3cd-t egy könyvtárba és telepitsd onnan, hátha úgy nem hibázik.Ha netán sikerülne ne felejtsd mountolni az 1-es cd-t
  • Drawain
    Igen vki csinált egy crash logot, ami szerint a program nem használ swap fájlt, így irdatlan memóriaigénye van, amit a windows elég szarul tud csak lekezelni...
  • Lacc
    Mindenesetre optimalizációs problémák bőven akadnak benne.
  • Lacc
    Szóval csak béta lenne? Hmmm..
  • Mr_no_NaMe
    Nem tudja vki mi leeht a gond? #782
  • Drawain
    Nincs a játékban ilyen, még a cfgjében sem :(.

Egyébként itt van az nforce-on is amit említett itt vki:
    "[...] and also i noticed that simetimes the character just does not respond properly,.. when you press a direction,.. and than release ,.. he jist keeps on running foward for some time,.. - I konw this two problem are related,.."
  • Boroskóla
    Csak onnan, vagy van a játékban is beállítási lehetőség mert én olyat nem találtam.
  • Drawain
    Egyébként az tényleg gyanús, amit az Nforce fórumán felvetettek, hogy a HL2 szebb, de mégis folyamatosabb képet produkál, meg egy csomó küldetést nem lehet befejezni (nekem pölö van egy bugos küldetés, hogy meg kell szereznem egy vérfarkas vérét, aztán berakni a postaládámba, majd várni, hogy kicseréljék a jutalmamra, de hiába veszem ki a jutalmamat később, nem fejezi be a questet és így xp-t sem kapok :( )
  • mike369
    játékon kívül (vezérlőpultból) próbáltad már?
  • Boroskóla
    Nálam sincs semmi gond a gaméval. Az egyedüli amit már más is felvetett a tengerparti háznál mikor kártyáznak,vagy 10 centire van tőlük a lap de amúgy szuper, az egész.
    Ja és egy kérdés a játék támogatja a teljesképernyős AntiA.-ot, mert én hiába állítom akár hova nem történik semmi.
  • Drawain
    Nforce-on azt írták, hogy egy jó hónappal ezelőtti adatbázishoz térnek vissza.
  • mike369
    majd kutatok én is...
  • pluhi
    Igen, isonews forumán is hasonlóan indult a legend. Ezért kéne egy fószerrel felvenni a kapcsolatot, akinek megvan és rövidre lehetne záeni a témát 1 perc alatt.
  • mike369
    nálam pl. minden rendesen megjelenik. semmi bug, semmi hiányzó file...
  • mike369
    én nem találtam senkit, akinek lenne...
    viszont nézd meg az nf fórumot! az egész abból indult, hogy egy csávó beírta, hogy ez tutira béta, mert nála hibák vannak...LOL
  • pluhi
    Mondtam már, hogy rollback volt. Irták is tegnap, mikor még nem ment az oldal. Senki nem tudott szerezni egy verziószámot a bolti verzióról? Nincs valami irc channel ahol külföldiekkel lehetne dumálni a game-ről?
  • Boroskóla
    Ezaz, pedig mostanában jelent meg egy jópár játék és nem hiszem hogy mind béta lett volna.
    Pacific Assault, Flat Out, biztos a tegnapi server hiba miatt nem tudták/akarták visszarakni.