6370
Vampire - Bloodlines
-
#569 és neked csak a safe disk volt kipipálva? -
#568 igen 3.47 -
mike369 #567 azért nem értem, mert én csak simán felraktam a daemonnal és elsőre ment.
a legfrissebb verziót használod? -
#566 Mike segííííííts4:) -
#565 Nha énis kipróbáltam. Hát a hang nekem is szar volt ,de amint kikapcsoltam az Envirementes marhaságot megjavul(Patch).
Az átvezetők valóban satnyák ,de ez a legkevesebb:D
Jah és nekem olyan mintha swappelne ,de 768mbyte 440-es memónaál ez azért nem szerencsés:D
Viszont maga a játék félelmetes. Már a training is behalás és remélem a játék többi része is meghozza azt amit reméltem tőle.
-
#564 franc így zölden felinstallálva is ua probléma mint az #553-as hozzászólásomban..... -
mike369 #563 a daemonban be tudod kapcsolni, hogy melyik másolásvédelmi eljárást imitálja (safedisk,...). az tálcaikon színe ilyenkor változik ennek megfelelően -
#562 ??? na ez most kínai volt nekem..... -
mike369 #561 a szín azt jelzi, hogy melyik védelmet emulálod éppen -
#560 A daemonnál mindegy,hogy zöld vagy piros az ikonja ott az óra mellett?,mert most bekapcsoltam az emulation optionst így próbálom installálni.......lehet ,hogy így menni fog? -
#559 Vagy a HL2-t:D -
#558 Néz meg a CS:Source-t. -
Zsoldos #557 Csak a sok source-hype.. Kicsit tobbet vart volna az ember tole -
Zsoldos #556 Hat dx1-et se a grafert szerettuk, ezt se azert fogjuk :) -
#555 Hát, lehet, hogy elindul, de nálam 512 RAM-mal annyit tölt néha, hogy botrány. Tehát könyvet, kakaót kikészíteni, és várni. -
#554 Hát a graf nem sokkal jobb mint a DX1-é az biztos;) Az atmoszférával viszont nincs gond. -
#553 Na valamit biztos nemjól csináltam,mert feltelepítettem a gémet daemonnal(nincs alcholol gépen)rendesen virtuális cd-k ről berakva az egyes cd-ket.Install complete meg minden,de az ikonra klikkelve:Vampire.exe has encountered a problem and needs to close stb stb szarság jön be...........mi gáz van nálam?? -
Zsoldos #552 Grafika egy gyenge harmas ala', rosszak a hangok, rosszul belott fizika, es meg van par elbokott dolog boven.
De summa summarum azt kell mondjam: a jatek amugy jo.
De ordit rola, hogy kellett volna egy evet meg raszanni erre es megcsinalni rendesen (esetleg vmi jobb motorral -bar ez majd a hl2 utan kiderul, lehet hogy csak nagyon osszecsaptak-) -
#551 Hát ez a game üt! Deus Ex trónja erősen inog;) Egyedül az átvezetők amik nem a legjobbak. Odaszólhattak volna Kojima-nak hogy küldje már át a motion capture brigádját;) -
#550 hümmm,majd otthon kipróba.....HL2-ért úgyis csak hétvégén tudok Pestre menni haverhoz aki megvette nekem... -
#549 Még szép!! -
#548 ha leszedem a gépről a clonecd-t,meg az alkoholt,akkor müxik a daemon tool?? -
mike369 #547 nem biztos, hogy kell!
én kiírtam, ahogy javasolták, a gépen van alcohol, clonecd, clonedvd, nero, daemon és mégis feltelepedett/megy simán... -
#546 Bejövős a játék tényleg, sok mellékszál van, hangulatos környezet, stb. Az egyetlen dolog ami hiányzik az a sok használható tárgy ami pl. a Deus Ex-ben volt. Itt sajna nem lehet annyi minden felvenni. :( -
#545 a menüben másnak is csak stereo hangot lehet kiválasztani? -
#544 Úgyértve hogy töröld le a gépről az alcoholt és a clonet -
#543 Nem kell semmi trükk, szedd le az alcoholt és a clone-t, csak a daemon legújabb legyen fennt, azzal emulálod, és tökéleten megy. -
#542 Legújabb -
Alblink #541 EZt kérdezem en is?de szerintem megy mert mar jatszottam olyannal aminek ennyi voltz a ramigenye es mukodott. -
ruzsinho #540 256 mega rammal abszolult nem megy? -
Akuma-D #539 valaki segítsen! Mi lehet ennek az oka? ->
Karaktergenerálás után, mikor töltené az első pályát, ezt löki be nekem és kiszáll a gémből.
A képen is látszik, hogy a rendszer vinyómon is van majdnem 3 giga hely és a játék vinyóján is van több mint 5... -
antijedi #538 alaplapi de mielött fennakadsz ezen nagyon elmondom hogy minden gameval tökéletesen ment eddig 5.1ben... semmi lassulást nem okozott szal nem kéne ennek se ennyire fennakadnia rajta..., szvsz egyszerüen fosul csinálták meg a hangrészleget... :/ -
Alblink #537 mien hangkartyaval nyomod? -
antijedi #536 és mégegyszer: minden apró cseprő hibája ellenére szerintem is nagy vétek kihagyni... -
antijedi #535 pedig a game határozottan király egyedül a hang a nem igazi, bár game közbe full jó csak intronál meg tutorial párbeszédeináél szarakodott...,
graf meg csak atekintetben nem az igazi hogy hl2 engine, amugy simán jó...
szvsz még igy hibái ellenére is kötelező darab... -
#534 Na én ezt az uccsó 12 fájlt nem várom meg 4.50-kor kelek! -
#533 Valaki pliz írja le összefoglalva,hogy a az installnál mi a teendő simán daemon vagy alch és felmegy a game?
aki már játszik plíz ossza meg a nOOb-okkal(pl mint én!:) -
Sanca #532 Vki plz dobjon meg a torrentes linkkel, koszi. -
#531 Aki ezt a játékot kihagyja az nemkis élménytől fosztja meg magát. Lehet hogy grafik nem tökéletes (nem is kell, mivel pont megfelelő a király kidolgozású karakterekkel és közepes tereppel), lehet hogy gondok vannak a hangokkal (én mellesleg nem tapasztaltam, lehet csak nem figyeltem), de ha egyszer a hangulat mesterien eltalált és a küldetések megoldása végtelenül ötletes és változatos, akkor én is csak sajnálni tudom azt aki kihagyja. Vessen magára. -
Takezó #530 kösz :) ez megnyugtató... nah, 1. cd lenn van