6370
Vampire - Bloodlines
-
LSG #529 Nekem is az van fent és erre dobja ezt
CD/DVD emulation software has been detected.Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game -
#528 3.47 -
#527 Ez szép meg jó.de itt mindenkinek mountolva megy,csak nekem nem:-((
Melyik verziójú daemon toolt használjátok? -
davos80 #526 Baszki, ennek Massive Attack a zenéje!!!!!!! -
#525 #521 én is ezt szorgalmazom,hogy valaki ossza meg a titkot töviről hegyire,mert mire reggel felkelek már lennt lesz és szeretném egyből kiprószálni.....:) -
Sanca #524 Hihetetlen amit itt serulnek egyesek. Nem a legjobb a grafika(hat ja, doom3-e jobb 1 fokkal), a hang meg jonak se nevezheto. De akkor most mi van? lol. Mai napig a kedvenc jatekom a Gothic, amit nem is regen nyomtam(a grafikaja akkoriban mar rondanak szamitott), a hangja meg faszan nemet volt, es en 1 szot sem ertek nemetul. De meg igyis a legjobb elmenyt nyujtotta az osszes jatek kozul. Szal aki a grafika vagy hang miatt elitel 1 jatekot(holott a tortenet, a megoldasok zsenialisak), azt csak sajnalni tudom:( -
#523 Nézd meg és döntsd el hogy tényleg szar e az a graf. SG-s tetxtúragyerekekre nem szabad adni. -
#522 Én nekem is ez a véleményem. Túls ok játékról mondták már mások ,hogy"Szar...Gané" Mostmár csak úgy ítélek ,ha magam is kipróbáltam. -
LSG #521 Nem szoktam ennyit bénázni, de nálam sehogysem akar futni. Feltelepítettem simán Daemon-tools segítségével, ezután jött a emulátor észleléses hiba. Kiírtam Clone cd vel az első cd-t úgy hogy alcohol emuláltam, leszedtem az alcohol-t, Daemon-t, CloneCD-t a megírt első cd van a valós dvd meghajtóban, de így meg azt írja ki hogy rakjam be az első cd-t. Valakinek ötlet? Ti hogy raktátok fel?
-
#520 hát te hülye vagy
és nem bocs:P -
#519 Valaki pliz írja le összefoglalva,hogy a az installnál mi a teendő simán daemon vagy alch és felmegy a game? -
Drizzthsz #518 Attól, hogy szar a graf+hang, lehet király a játék. Én ezzel a játékkal szemben mindaddig kitartok, amíg saját magam nem játszottam vele legalább 10 órát. Utána ítélkezek. -
#517 Akkor mégse olyan jó ez a game pedig én ugy vártam!? -
#516 Hang dolog sztem nálad specifikus. -
#515 Az van Jedi, hogy ennyi idő után már tényleg csak a minőségi munkák érdekelnek, minden más egyszerűen untat, hiába jó vagy közepes, az már nem érdekel, régebben mindent végigvittem, ízekre szedtem, ma már csak tényleg az egyöntetűen elismert játékok érdekelnek. -
#514 Nézd meg most elrontottad Kandúr kedvét. -
antijedi #513 lol :) azért egy probát megér, mások véleménye miatt én nem vágnám sutba egy gamet se az tuti :) -
antijedi #512 amugy a chanelváltogatás lehet hogy speciális gond valami miatt, de a pocsék hangminőség szeirntem nem..., az egyszerüen iylen igénytelenül lett emgcsinálva :( -
#511 [Letöltésekből komor képpel kivágta a játékot, pedig már leszedett 500megát, most dühös, megy aludni] -
antijedi #510 jah pedig vártam a gamet..., hát msotmár valami kiemelkedő történet kéen hogy legyen hogy ne legyen citromdijnyertes nálam... -
antijedi #509 eddig egyetlen gameban sem volt érdekes módon... ,amugy lehet hogy specifikus de akkor meg megint csodás optimalizációnak lehetünk szem, de inkább fül tanúi... -
#508 Úgy látszik a mennyiségre mentek rá a minőség helyett -
antijedi #507 amugy hl2 enginek nyoma se láccik rajta, msot vagy ilyen szar léesz azis és megint csak reklám vót vagy sikerült ugy istenesen elbaszniuk az egészet...
ráadásul gameban én nem láttam aa és af állitást, azt driverből kell emgoldani? -
#506 Nem nálad van a hiba? -
antijedi #505 visszhang nincs, csak egyszerűen láccik hogy pocsék minőség basztak rendesen megcsinálni... + ez a váltogattot irány kruva zavaró intronál meg beszélgetésnél is van néha igaz ott ritkábban -
antijedi #504 jah történtel eddig nincs problem az tény, de a mindenféle beszélgetéseket me gintrokat ez a kurva hang élvezhetetlenné teszi... -
#503 Ja, nekem is volt bajom a hanggal, visszhangos volt elég gyakran. -
#502 A játékmenettel semmi probléma, nekem nagyon tetszik, de még az elején vagyok én is nagyon :) A Deus Ex 1 jutott róla eszembe, ami nagy kedvencem volt. Tisztára deja vu, csak ez nem sci-fi környezet. -
antijedi #501 hát én is kiprobáltam..., graf engem anyira nem izgatna (kivéve a "csodás" lövéseffectet pl tutorialnál egy részen amit a duke nukem is megirgyelhetett volna :(( ) de ezeket a hagokat ezek komolyan gondolták? iylen pocsék hangal rég nem találkoztam,r áadásul az introban hol egyik chanelből jön a hang hol a másikbol folyamatosan változtatva, kifjezetten irritáló... -
#500 A karakterek nagyon pöpecül néznek ki, el kell ismerni :) De sajna máshol elég gyakoriak a low-rez textúrák, úgy láttam. -
#499 Hát ki a halált érdekel a grafika ,ha a játék isten??
Én nekem a mai napig top1-be számít a Gothic vagya Fallout és nézzétek meg ,hogy néz ki.
Szóval inkább legyenek pálcika emberek ,de fasza történet. -
#498 A FlatOutnál is ez volt.
Le kellett szedni az Alcoholt és a CloneCd-t(már ha van). -
#497 Szerintem az sokkal szebb mármint a HL2. -
#496 öööö lehet,hogy csak nálam van ezzel gond,de mikor bemountoltam daemon tool-al,és indítanám asszongya,hogy CD/DVD emulation software has been detected.Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game.....
Érdekes,hogy egy fél crack exe-t sem találtam.....nektek,hogy megy mountolva? -
Drizzthsz #495 A picsa azért jó ki van dolgozva... A HL2-ben is az emberek néznek ki flakszául.. -
Gear #494 Hát a HL 2 képek kissé szebb textúrákkal rendelkeztek. Majd holnap remélem meglátjuk hogy a HL2 mennyire lett túlajnározva. -
#493 X800XT@PE és valóban csak így néznek ki a textúrák. Driverben Quality beállítás, AF nem volt bekapcsolva. Attól tartok a HL2 is csak túl van ajnározva... -
Gear #492 Valóban ilyen gyengék lennének a textúrák? -
#491 Milyen vgad van? -
#490 RAM kell neki. Nálam kb 5 mp.