6370
Vampire - Bloodlines
-
#6010 Ez a magyarítás felmegy a hivatalos steam verzióra? -
#6009 Nekem szerencsére max 2-3 perc.
Azért a tesztelök érdekes munkát végeztek... -
#6008 Nos, egyszer még leszenvedtem a 150 MB-ot... de látom, lesznek még itt javítások, és mindig 150-et lekaparni nekem nem egyszerű: inkább hagyom. -
#6007 Magyarítás v1.1
Szóval itt a javított verzió, ami javítja az Elizabeth Dane-s küldetést, az angol mondatot és az irányításbeli mizériát.
A küldetésbug esetén lehetőleg egy korábbi mentést töltsetek vissza. -
#6006 1. Friss telepítésre raktad?
2. Nem raktál fel semmilyen patchet a magyarítás előtt, ugye? -
VampireKain #6005 Hali, nekem a játék feltelepítése után elindításnál nem jönnek be a "video-logók" csak a hang jön át, és a főmenüt sem látom csak a fekete képernyőt...
ötletek?
a video még lehet codec hiba, de a főmenü??? -
#6004 Köszi! -
#6003 Meggyözés - kék
Csábitás - rózsaszín
Megfélelmités - zöld -
#6002 A párbeszédekben a színek párosítását íja le valaki plz,mert sikerült elfelejtenem.(melyik szín a megfélemlítés stb). -
#6001 erre rá sem izgultok?! ejj csalódnom kell?? -
kissssss #6000 hatalmas nagy puszi neked :) köszi -
#5999 -
#5998 Na, fent van a javított verzió, a link ugyanaz:
http://lostprophet.weboldala.net/downloads/vamp/vamphun_v1.0.zip -
#5997 Valamiért beütött a gebasz és nem lehet irányítást változtatni a játékban. De itt a javítás:
http://rghost.net/25374151
Csomagoljátok ki a telepítési könyvtáron belül a Vampire mappába és írjátok felül, amire rákérdez.
Holnap feltöltöm a javított verziót és Magyaritasok.hu-n is az kerül már ki hírbe. -
#5996 Hála! 1000 thx up ! -
#5995 Eddig mindenkinek működött az a ResPatcher, amit a telepítőhöz csomagoltam. -
#5994 Lehet, hogy nálam van a hiba de a resolution patch nem müködik /még rendszergazdaként se/
Ezzel viszont jó ha esetleg más is hasonlót tapasztal. -
#5993 Király, thx! -
#5992 Nos, eljött az idő!
Az alábbi linkről letölthető a Vampire: The Masquerade - Bloodlines magyarítása!
És ne felejtsétek elolvasni az OLVASSEL.txt-t, elkerülendő a felesleges kérdéseket smiley
http://lostprophet.weboldala.net/downloads/vamp/vamphun_v1.0.zip -
#5991 mivel a WODO topikot nem nézegetitek ezért:
-
#5990 Tökéletes az időzítés mert a skyrimig ugy sincs engem érdeklő játék / az Arkham city megjelenését sajnos eltolták / -
Rotcsa #5989 Nagyon jó ez a flash!
Egyáltalán nem idegesítő, 20000 nél is úgy vigyorogtam, mint a tejbetök :D
-
#5988 Először úgy hatszáz valamennyiig... akkor rányomtam az "is that enough..."-ra... erre elkezdték, hogy 'de hát én megérdemlem' és folytatták... :)... na, mondom, hátha abbahagyják... megint rányomtam... hálálkodás, de hát én megérdemlem... és folytatták [a számláló közben még a háttérben is számlált].
És kiléptem :)
De mindeközben széles vigyor az arcomon. -
#5987 Meddig bírtad? -
#5986 Ez a flash beszarás :)))))))) -
#5985 Köszönjük..........:) -
#5984 Nos, ebben a pillanatban értem a fordítás végére. Ma még leellenőrzünk pár fájlt elgépelésügyileg és akár holnap már fel is töltöm a magyarítást. -
#5983 Halleluja! 1000 hála és köszönet! :)
-
#5982 -
#5981 xD -
#5980 -
#5979 Max, jövőhét. -
#5978 Senki, semmi infó? :( -
#5977 HI! Mikor lesz publikus a fordítás? Már kipróbálnám :)
-
Rotcsa #5976 -
#5975 A 4 fordító megkapta a 2. csomagot a magyarításból, így folytatódik a tesztelés. -
#5974 -
#5973 -
#5972 Nos, a négy tesztelő már javában nyüstöli a magyarítás bétaverzióját, illetve meg is kaptam az első csomagot a javítanivaló szövegekkel. -
kissssss #5971 "A textúra csak kozmetika,semmilyen befolyással nincs arra,hogy megértsd a játékot,vagy a történetet"
csak egyetérteni tudok,szerintem is ki lehet hagyni.
ez csak akkor lenne a gond hogyha az egyik küldetés vagy éppen a játékban való továbbjutás függne egy falra írt szöveg miatt, és ezért nem lehetne tovább jutni.