6370
Vampire - Bloodlines
-
Xsillione #6210 Szvsz egy kultúrált játéknak saját zenéje van, és nem igazán érdekes, hogy a zeneszerző mennyire ismer random zenéket, mert a játékhoz valót készít. Ebben pedig a Paradox elég jól teljesít általában. -
Alanw #6209 Annyiban korrigalnam a dogokat hogy a mai zenek kozt is lenne megfelelo;csak nehany pelda. She Past Away,Beauty of Gemina,clan of Xymox,Frozen Autumn,Das Ich stb....az egesz attol fugg hogy a fejleszto mennyire ismeri a nem radios zeneket.......amugy erdemes megnezni hogy ennek a szubkuturanak kulfoldon meg nagyobb tabora van mint sokan gondolnak.....eleg rakeresni egy Mera Luna festivalra pl youtubeon :-)
Utoljára szerkesztette: Alanw, 2019.03.24. 11:49:22 -
fluency #6208 Azért ma is lehet hangulatos zenéket összeszedni, de az tény, hogy a mai világ nem az én zenei izlésem felé tart. A keresztgyerekek meg a munkatársak is folyamatosan mutogatják a zenéket nekem YT-n, mert úgy gondolják, hogy ezt meg Kell hallgatnom és nem akarok genyó lenni velük, de a nagy részük rohadtul nem jön be. Nem vagyok már fiatal na.
Az elsőbe azért elég elborult volt a karakter dizájn. Ahhoz tökre illettek azok a típusú zenék.
Kíváncsi vagyok azokat a fajta extravagáns kinézeteket itt is megcsinálják-e, mint az elsőbe. Vagy inkább konzervativabbak lesznek. Főleg a Malkaviták érdekelnek. :)
Egy csávó újravágta a trailert és az első main theme-jét dobta alá. Elég érdekes lett.
Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.03.23. 12:46:02 -
ShaiHulud #6207 kis cosplay sminkek az 1 alapjan:
https://twitter.com/ab1n0rmal/status/1109081185978855424 -
ShaiHulud #6206 ja de a licencelt zeneket nem o fogja :) es a bloodlines 1 ben nagy hangulatot adtak azok is: Ministry, Tiamat, Daniel Ash, Chiasm, Genitorturers, Die My Darling, Aerial2012, Darling Violetta, Lacuna Coil ez mind kurvajo volt. Jo lenne valami hasonlo trackeket talalni a 2 hoz is es nem valami modern szarokat hasznalni.
meg azt olvastam hogy az 1 hez ezeket a trackeket nem is a troika kereste, hanem az activision tukmalta rajuk, vegre valami jot is csinalt az activision:D " The licensed tracks were chosen by Activision without input from Troika." -
fluency #6205 Rik Schaffer lesz a zeneszerző, szóval nem hiszem, hogy le kellene mondani a jó zenei hangulatról. :) -
ShaiHulud #6204 benne lesz a jatekban a thin-blood alchemy, legalabbis most meg ezt mondjak. -
#6203 Hát, ha a Sabbat nem is, a Camarilla vagy az Anarch sanszossan választható lesz..
Btw a Thin-Blooded (14-16. generáció) a szerepjátékban is úgy működik, hogy gyakorlatilag klántalan, mint a Caitiff, függetlenűl attól, hogy kiktől származik, de ha diablerizál egy "teljes értékű" vámpírt, akkor gyakorlatilag annak a klánjába kerül be, annak hátrányait, diszciplináit kapja meg, és 13. generációssá válik
Saját diszciplináik nincsenek is, csak egy ún. véralkimía, amivel vámpíroktól lopott vérrel és némi egyéb szer hozzáadásával kapnak egy kotyvaszt, amitől ideiglenesen diszciplina-szerű képességekre tesznek szert
Lehet hülyeségnek hangzik, szerintem is z, köbö a könyv egyedüli olyan része,amit valszeg letiltanék a játékosoknál.. -
ShaiHulud #6202 most ujra neztem/hallgattam, de most nem talalom hol mondta hogy 3 frakcio, szoval lehet felrehallottam, lenyeg hogy lesznek majd frakciok amikkel egyutt lehet mukodni/be lehet lepni.
Meg karakter alkotas a jelen allapot szeirnt mas lesz. Testreszabhatosag kinezetben elvileg nagyon valtozatos lesz, lehet elotortenetet valasztani majd ami kihat majd a jatek kozben egyes helyekkel vagy karakterekkel kapcsolatban. Thin-blooded vampir lesz a jatekos elejen nem is tudsz majd klant valasztani, hanem kesobb lesz lehetoseg ra belepni, ill felvenni az adott disciplinakat.
Tehat teljesne mas lesz, lesz valami bevezetes ahol megismerhetjuk a vilagot, karaktereket es utana lehet majd donteni a tovabbiakrol. Celjuk hogy midnenkeppen meglegyen a bloodlines 1 hangulata, remelem ehhez a zeneket is jol valasztjak majd, ha lesznek megint licenceltek, bar ugye most 2019ben mar teljesen mas zenek az aktualisak :( lesznek alapbol klanok a jatekban, aztan idovel kesobb is jonnek majd a jatekhoz tovabbi clanok, minden kesobb kijott clan ingyenes lesz.
Modolast is tamogatjak, tehat lehet majd modokat kesziteni a jatekhoz.
-
#6201 Csak így legyen és tapsikolok örömömben! :D -
#6200 remélem a Messy Critical is belekerül
3 frakció ? hmm.. Camarilla, Anarch, Sabbat ? (: -
ShaiHulud #6199 amit a twitchen elarultak, hogy:
- v5 szabaly rendszerre epul,
-verivasnal nem csak hpt szivsz hanem erzelmeket/erzeseket is amik attol fuggoen millyet szivtal mas kepessegeidet noveli/erositi.
-harc porgos, akcio dus lesz.
-elejen valaszhtatsz majd 3 faction kozul es klanok kozul.
-parbeszedek joval osszetetttebbek es terjedelmesebbek lesznek mint bloodlines 1 ben volt.
-Beszelt az egyik thinblood disciplinerol (spell) Nebulation, ami egyfajta ködalak, vagyis anyagtalnna valsz es igy lehet majd vedekezesre, vagy akar utazas konnyitesre hasznalni, gondolom majd ajtokon, repedeseken at lehet menni vele stb.
-Ezen kivul persze a szokasos kotelezok, hogy minden dontes befolyasolja a vilagot es stbstb.
Ott van a csapatban Brian Mitsoda is, aki a bloodlines 1 storyjat is irta, illetve par karakternek hangjat is adta.
Tovabba azt is elmondtak, hogy a fejleszto csapat azonnal lecsapott paradoxnal a lehetosegre hogy vampire jatekot fejleszthessen, ahogy paradox megvette a jogokat, tehat mar azota fejlesztik. A v5 szabalyrendszert is egyutt fejlesztettek ezzel aprojekttel, sokminden a szabalyrendszerbe azert kerult bele mert a jatekban levo otletet vettek at es vice-versa.
Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2019.03.22. 18:36:22 -
#6198 Szerintem 2020 kari lesz belőle. Jó csak elragadott a hév.. biztos előrébb vannak már. Az engine szerintem szép volt ebben a videóban. -
#6197 Mondjuk 2020 tavaszt irnak megjelenesre, remelem a tervnel mar tobbnel tartanak :) E3-ra hatha mennek.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.22. 17:32:31 -
fluency #6196 "Remélem később több infónk lesz arról, hogy milyen játékot szándékoznak csinálni."
Írtam is reggel. A franc se akart itt drámázni, de amikor vadidegen ember le öcsémez, meg azt mondja rinyálok meg hülye vagyok, csak mert nem jött be a trailer, akkor azért elszakadt nálam is valami. Nem vagyunk egyformák na. Jobb lett volna konstruktívan vitázni, hogy miért nem érzem jól, azt amit érzek. Nem véletlenül linkeltem a régi Trailert, de belátom már hiba volt. Emlékszem tök jó volt a régiben ( meg most visszanézve is), ahogy a kamera követte a karaktereket különböző szögekből, meg volt egy csomó helyszín és többféle karaktertípus. Itt meg azt látom, hogy FPS nézetből futkosol, verekszel meg ugrálsz és vér, vér , vér...
Amúgy úgy tűnik, hogy Chris Avellone fog dolgozni a cuccon, szóval ez már egy nagy nagy pozitívum. :)
Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.03.22. 17:04:26 -
#6195 Story ha jó lesz ez meg a cyberpunk lesz a várós.. remélem a Sabbat is helyet kap játékosként is.
Srácok ne menjetek ölre egy játék miatt ami még teev szintjén jàr kb.. nem érdemes! -
Although #6194 Szia!
Ez még kevés egyenlőre. A mai piacon főleg már csak akciórpg-k vannak, például ha jó története lesz, esetleg lesz valami karakterfejlesztés, annak már örülni lehet. Aztán legfeljebb nem így lesz. Több info kell érdemben, hogy tudjuk, gameplay trailerek, valami a történetről, karakterekről, stb. -
CrashBoostZoom #6193 "Nincsenek jó előérzeteim ezzel kapcsolatban."
Ezzel kvázi anélkül véleményeztél valamit, hogy láttad volna. Továbbá nincs mit hozzágondolni. A viselkedésedből tökéletesen látszik, hogy mit gondolsz a játékról és azokról akik eltérő véleménnyel vannak róla. Ha pedig az a legnagyobb gondod, hogy az "A" trailer nem olyan a "B" akkor szerintem ne is vedd meg majd a játékot mert nagy csalódás fog érni téged.
A további válaszaid nem érdekelnek, ne is válaszolj. Nem vagyok kíváncsi ilyen emberekre mint te. Végre itt a folytatás és már a trailer is fikázva lett. Ez annyira gyerekes. Én ebből nem kérek.
Köszöntem, Viszlát. Majd visszanézek ebbe a topikba ha majd érdemben lehet beszélni a játékról. -
fluency #6192 Látom nem akarjátok megérteni, amit írtam. Nem tesztik a Trailer, mert szerintem ez a Trailer egy kliséhalmaz. Sehol nem írtam, hogy a játék szar lesz. Egyszerűen csak annyit, hogy nekem nem teszik, pont. A többit már te/ti gondoltátok hozzá. Légyszi írd már le melyik mondatommal fikáztam a játékot. Amit írtam az aTrailerről szólt és az azzal kapcsolatos érzésemmel kora reggel. -
ShaiHulud #6191 hulye vagy...es bloodlines 1 nagy kedvencem. de semmit se tudsz a 2rol es mar fikazod...a video nem ingame volt ki volt irva az elejen.
Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2019.03.22. 15:50:48 -
CrashBoostZoom #6190 Csinálj amit akarsz de megint hülyeséget mondtál. Még SEMMIT sem láttunk a játékból és te már előre tudod, hogy kliséhalmaz? Látatlanban ítélkezel és amikor erre felhívják a figyelmed akkor meg csak azért is folytatod meg tetézed. Komolyan, mint egy 10 éves gyerek. Jobb is ha nem foglalkozol többet ezzel. -
fluency #6189 Huha...most aztán jól megmondtad, a tutit. Bocs, de nekem ez akkor sem tetszik, akár tartalmaz gameplayt, akár nem. Kliséhalmaz ez egyenlőre. Ezzel én itt le is zártam.
-
CrashBoostZoom #6188 Azon kívül, hogy most csak egy bejelentés trailer kaptunk aminek az elejére oda lett biggyesztve, hogy "Not Actual Gameplay" azaz még semmit sem láttunk a játékból csak annyit tudunk, hogy készül és amit te linkeltél most pedig már a majdnem kész árut mutatta annak idején?
Bocs te vagy az aki a kis agyával nem tudta felfogni, hogy mit is nézett meg. Előbb gondolkozni kellene aztán leszólni másokat a hülyeségeiddel.
Utoljára szerkesztette: CrashBoostZoom, 2019.03.22. 15:36:59 -
fluency #6187 Nézd meg ezt a trailert és te kis agyad is felfogja mi a bajom az újjal..öcsém...
Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.03.22. 15:04:13 -
#6186 Köszönöm a leírást nagyon teljes!! Így már képbe kerültem mi a probléma a vámpírokkal :D -
#6185 a White Wolf -ot 2006-ban felvásárolta a CCP Games, ők tervezték kiadni a Vampire Online-t ..
könyveket is adtak ki, bár egyre ritkábban, egészen 2013-ig.. viszont ezek már a 2004-ben "reboot" szándékkal elindított új World of Darkness vonalat képviselték (Vampire the Requiem, Mage the Awakening, Werewolf the Forsaken, stb..)
amikor kezdett elhalni az egész, a WW régi kreatív igazgatója nem akarta veszni hagyni a dolgot, így megalapította az Onyx Path Publishing-et, licenszelni kezdte a jogokat,
és rendkívül sikeres Kickstarter kampányokkal mondhatni torporból hozta vissza a sötétség világát..
majd 2015-ben jött a svéd Paradox, és az eredetileg amúgy is svéd White Wolf-ot kivásárolta a CCP -től .. mivel a Paradox már akkor is nem csak játékkészítő, hanem mint kiadó is tevékenykedett, sejteni lehetett, hogy nem csak klasszikus tabletop szerepjáték-szabálykönyvekre fogják pazarolni a jogokat, és várható pár számítógépes játék is..
miután a Vampire v5 szabálykönyvben megemlítik a Santa Monica-i Asylum-ot és annak "két" tulajdonosát a Voerman nővéreket, mondhatni hivatalossá, ténylegesen a világ részévé tették a Bloodlines játékot, lehetett bízni egy folytatásban
viszont a Paradox szerintem itt inkább mint kiadó szerepel..
a játékot a lógók alapján a Hardsuit Labs készíti, korábbi nevükön Zombie Studios, akik ahogy elnézem több FPS-t készítettek már..
(meg ahogy elnézem, azért 33%-os részesedést szerzett náluk a Paradox tavaly, szóval nem teljesen függetlenek)
amúgy a Harebrained Schemes-et is (Shadowrun Returns/Hong Kong/Dragonfall, BattleTech) is felvásárolták, voltak is pletykák, hogy ők meg valami Werewolf RPG-n ügyködnek..
balhé nem konkrétan a Brujah klánnal volt.. a Paradox miután megvette a WW-t, elég szabad kezet adott nekik, szinte önálló leányvállalatként tevékenykedhettek.. ők kiadták a VtM v5-öt, meg hozzá két kiegészítőt, az Anarch-ot és a Camarilla-t .. utóbbiba sikerült egy olyan fejezetet betenni, hogy Csecsenföld egy megvalósult káinia utópia, ahol a tucatjával kivégzett melegek esete nem más, mint egy fedősztori a maszkabál fenntartásához.. ez többeknél kicsapta a biztosítékot, és megindult az esztelen anyázás, meleg-gyűlölőnek és fasisztának kikiáltva a készítőket, függetlenül attól, hogy mondjuk az összes többi tartalom pont az ellentétjét mutatja (és ironikus módon az alapkönyvet pölö az rpg.hu -n is azért fikázták páran, hogy túlságosan meleg-párti..)
a Paradox próbálta menteni a menthetőt, szorosabbra fogták a pórázt, fejek hullottak a WW-nél, a könyveket ezentúl csak az ő jóváhagyásukkal lehet kiadni, a könyvek kiszállítását hetekre felfüggesztették és olyan példányokat szállítottak már csak ki, amelyből kivették a problémás részt..
(illetve mintha szó lett volna arról is, hogy a Camarilla és Anarch könyvet csak azok kapják meg, akik előrendelték és kifizették, és több példány nem készül belőlük, bár ennek sok értelmét nem látom...)
és a végére még némi plusz információ, azért az Onyx Path sem maradt hoppon, a White Wolf viszi a klasszikus World of Darkness sorozatot (Vampire the Masquerade , Werewolf the Apocalypse, Mage the Ascension , ...), ők meg a korábban már említett újabb verziókat, amivel eddig is foglalkoztak, csak immár Chronicles of Darkness -re átnevezve
azért együttműködnek a WW-vel (meg ezáltal a Paradox-szal), például a v5 Chicago by Night kiegészítőjét ők készíthetik el, szóval azt sem tartom lehetetlennek, hogy nem csak World of Darkness, hanem Chronicles of Darkness témában is lesznek játékok (hisz lényegében annak a jogai is a Paradox-nál vannak..)
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2019.03.22. 13:12:37 -
CrashBoostZoom #6184 Na ez egy fokkal jobb egy remake-nél :D
MarkBlade: A White Wolf nem hanyagolta el, nyomatták ők rendesen a World of Darkness cuccaikat írott formátumban. Viszont pont a csillogós vámpír filmek miatt nem akart semmilyen fejlesztő játékot egy n+1 vámpíros játékot készíteni (ami évekig tartott volna). Volt ugyan később egy MMO terv amikor az volt az őrület de végül az is kukázva lett. A PiszkosFred által említett balhé után tavaly pedig a Paradox úgy döntött, hogy húznak a pórázon és teljesen magukba olvasztották őket. Itt tartunk most.
Annyit viszont most mondhatok, hogy számomra nagyon sok múlik a hangulaton, történet minőségén és a játék atmoszféráján.
És igen, az IRL Nosferatu-k (a Bloodlines rajongói) előkerültek és már ömlenek a diskurzusok a játékkal kapcsolatban. :D -
#6183 Mindig volt valami balhe veluk :) Peldaul a legfrissebb szabalyrendszer utan a WoD egyik klanjaval (Brujah) vontak parhuzamot a valo vilagbol, es hamar nagy (neo)nacizas es zsidozas lett belole, amely nem allt meg a jateknal/konyvnel, hanem mar a kiado es annak munkatarsai is bele lettek vonva, vagyis omlott a szar a ventillatorba...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.22. 09:49:41 -
#6182 Én is így vagyok vele :D Nyomtuk haverokkal az RPG-t, nyomtuk kártyában majd LackeyCCG-n mikor már nem tudtunk annyit találkozni- Egyszóval ismerem az érzést. Nekem a kártya játéka is nagyon bejött. Viszont nem értem a White Wolf miért hanyagolja el és miért ragaszkodik ennyire a jogokhoz. Nagyon komoly rajongó tábora van/volt. És simán meg lehet/kellett volna meglovagolni a csillogó vámpír sorozatot. Lenne rá igény csak valami miatt nem élnek a lehetőséggel inkább csendben eltűnnek.. -
#6181 10+ nem fogadott hivas vart reggel egy gyerekkori cimboramtol, aki iszonyat nagy vampire rajongo (evekig vezetett pnp vampire klubbot) es akivel csak par evente futok ossze a tavolsag miatt, erre mit sem sejtve visszahivtam es akkorat uvoltott a telefonba, hogy meg most is cseng a fulem. :) Neki mar biztos, hogy jo hetvegeje lesz/van. -
#6180 Én is..:D Már jó régóta várom ezt. Mondjuk furcsa hogy a paradox csinálja.Ettől kicsit tartok viszont ők meg eddig szart nem csináltak csak stratégiát. Remélem jó lesz mert a vampire univerzum baxot jó.. kellene már film is belőle..nem ilyen csillogó love story.. -
#6179 Hat, en egyre jobban varom a 2020-as evet :) -
#6178 Remélem Epic Store exkluzív lesz. -
ShaiHulud #6177 ofc kapasbol a rinya... meg sem lepodok:D NEM, kesobb nem lesz tobb info...ocsem... -
fluency #6176 Megnéztem ezt a trailert és sok volt ez így kicsit reggel. Első látásra ez valami semmilyen lett. Nincsenek jó előérzeteim ezzel kapcsolatban.
Remélem később több infónk lesz arról, hogy milyen játékot szándékoznak csinálni.
ui:
Ja a trailer:
Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.03.22. 05:34:04 -
#6175 www.bloodlines2.com -
#6174 Bejelentették a második részt : D -
ShaiHulud #6173 https://www.twitch.tv/paradoxinteractive 7 es fel ora mulva. addig is osszelinkelt twitch-paradox accountnal az uj jatekhoz ingame dropok eshetnek. -
Although #6172 Köszi. Most ránéztem pár címükre mert csak régi képem volt kik voltak ők az elején. Igen tényleg jó számaik vannak. Milyen az időbeli lefutás az lehet a kérdés. Ezt látva viszont jogos ha sokan nem kedvelik őket. Persze lehet okosan csinálni kinéz pár dlct az ember és megveszi tudja hány darab az amit érdemes egy játékhoz ha meg valaki rajongó. -
ShaiHulud #6171 en orulnek barminek ami vampire vagy akar mas WoD vilagban jatszodo jatek/film/sorozat :) bloodlines nagy kedvenc vegit vittem tobbszor is, remakenek is orulnek nagyon. Lenyeg hogy a Gehennas rulesetben jatszodjon, camarilla meg sabbat, stb.