6370
Vampire - Bloodlines
  • krisztajo
    Crassus! Néha van olyan hogy sietni kell, most többet nem mondanék...

Calver! Nem fogom tovább vesézni ezt dolgot mert lassan döntésre kell jussak.
    De akkor ezek szerint egy meggyőzésre kihegyezett Toreador-ral is lehet jól harcolni?
    Nem fogok megszenvedni vele a harcokban és a főellenségeknél?
    Azt írtad mindenkit szétkap lőfegyverekkel, de mi a helyzet az elején amikor még béna a kari és rosszul céloz?
    Vagy a Toreador-nál mindenképp a lőfegyvereket kell erőltetni semmi közelharc?

Fidolorous! Mint mondtam elhiszem hogy Venture nagyon élvezetes.
    De sosem szerettem a varázsló karikat így elsőre nem ezzel szeretnék lenni.
    Majd talán később.
  • Fidolorous
    Én anno Venture-ral vittem végig, így legalább picit értelmesebb hogy a Princenek "dolgozol". Nomeg öltönyben is flangálni stílusosabb.
  • kissssss
    ajjaj
  • [HUN]Crassus
    ha már így pörög a topik:

Quote from CCP Financial Report:

"Another massive playable milestone was World of Darkness Year One, a first pass at touching on all gameplay features that will be shipped in the final product."

... this isn't exact pre-production state anymore... let's cross our fingers that we're talking about a 2012 release. =)
  • Calver
    minden karakter tud meggyőzni, attól függően h hogy fejleszted - egy-két klán ad extra mókákat párbeszédekbe (Dominate diszciplína pl, ami Ventrue és Treme trükk), de kb ennyi, ezek nélkül is bőven el lehet lenni.
    harci képességek már megint mások... én spec Gangrel-t favorizálom - remek pofozógép elejétől a végéig, főleg mert unarmed-re kell vele amúgy is gyúrni, később meg még karmokat is kap, amik kb minden fegyvert ütnek. ezen kívül van Animalism, ami szerintem egy veszettül szórakoztató diszciplína, a vérszívó denevérekkel és instakillelő farkassal
    Brujah és Toreador hasonlóan pofozkodik, felgyorsul és szétkap mindenkit, legalábbis lőfegyverekkel, amihez Celerity ász... Brujah-féle Potence-ről sajnos nem tudok nyilatkozni.
  • [HUN]Crassus
    " kell végigjátszanom" wtf? balgaság lenne sietni ezzel a játékkal!
  • krisztajo
    Zero! Ebben teljesen igazad van.
    Csak épp nekem most gyorsan és a lehető legjobban haladva kell végigjátszanom.
    Ezért próbálok informálódni.
    Wedge! Komolyan nem tudom melyik irányból jobb közelíteni.
    Mint mondtam nekem most az idő is fontos tényező, hiszen haladnom kell.
    Őszintén szólva Tremere-rel nem merek próbálkozni.
    Nem igazán szeretem így sosem szoktam varázsló lenni.
    Talán később kipróbálom de elsőre nem lenne szerintem szerencsés ezzel kezdeni.
  • wedge31
    Ha nem ragaszkodsz a közelharchoz akkor a Toreador.

Szerintem a Tremerével a legkönnyebb mert elég tápos a Thaumaturgy Disciplines de lehet csak azért látom így mert az a egyik kedvenc klánom.
  • dronkZero
    Ez egy olyan játék, ahol eldöntheted. Harcolhatsz is, meg rábeszélhetsz is. Valamennyire harcolni azért mindenkivel tudni kell, de egy Malkavian pl sosem lesz akkora brutális tank, mint egy feltápolt Gangrel.

Több végigjátszás van a játékban, kipróbálhatod így is, úgy is.

Kicsit talán túlzás is.
    Én ezzel a játékkal folyton úgy járok, hogy elkezdem, megcsinálom az unalomig ismert részeket, aztán kedvem lesz megnézni egy másik karaktert, újrakezdem azzal, aztán mire eljutnék addig, hogy új részét lássam a játéknak, megunom az egészet és félrerakom. Elkezdtem már Gangrellel, Malkavitával, Ventrueval, Tremerével, de a végét a játéknak még sosem láttam. A kínai negyed eleje volt a legtovább, amíg jutottam. :)
  • krisztajo
    Köszönöm a sok hasznos infót.
    Elsőre a Venture-re és Tremere-re nem gondoltam.
    Igazából most a Brujah és a Toreador között vacillálok.
    Nem tudom melyikből lehetne inkább ilyen rábeszélőharcolós karit összehozni.
    Szerintetek?
    Én eddig úgy tűnik teljesen elvoltam tájolva.
    Azt hittem Toreador egyáltalán nem tud harcolni és fordítva a Brujah dumálni.
    De ha létezik áthidaló megoldás, akkor már csak döntenem kell.
    Egyébként hogyan könnyebb játszani?
    Ha a harcra vagy a meggyőzésre helyezi az ember bocsánat vámpír a hangsúlyt?
  • Calver
    klánból... amelyik szimpatikus. Gangrel egy zseniális (szerintem legkraftosabb) pofozógép, Brujah és Toreador rendelkezik gyorsasággal, ami igen hatékony harcosokká teszi őket, Malkávok pedig veszettül szórakoztatóak, mondjuk velük a pofozkodás szvsz szívás. de igazából ami szimpatikus, mindegyik klán hatékony tud lenni.
  • wedge31
    Ez attol függ mennyire rp játékos vagy. Ha egy Toreador karit inditasz első sorban minden konfliktust Seduction Feattel érdemes megoldani és ha nem megy akkor elő a lőfegyvert mert ez a klán nem mocskolja be a kezét, ugyan ez igaz a Ventrue klánra is csak hozzájuk a Persuasion illik.

A Brujah és Gangrel elöbb üt aztán kérdez ezért hozzájuk a megfélelmités illik de ök nem a szavakhoz értenek elsődlegesen.

Tremere meg ugye egy " varázsló " klán ö hozájuk se igazán illik az izmozás.
  • Calver
    ez hülyeség. ha csinálgatod a mellékküldetéseket, simán összeraksz egy olyan Gangrel-t, ami lyukat beszél mindenki hasába, majd az unszimpatikusokat karmincáival apró cafatokra tépi.
  • krisztajo
    Igen erről a két klánról én is tudtam hogy közelharcos.
    De azt olvastam, hogy nálunk nem nagyon lehet a meggyőzést fejleszteni.
    Néztem leírásokat és azokban az volt hogy minden klánnál csak azt érdemes fejleszteni amit a kari alap jellemzőként kap amik ebben nem szerepelnek azzal nem megyünk sokra.
    Ez téves információ?
    Bármelyik klán tagjából lehet nagydumás harcost faragni?
    Lehetek Brujah-ként is olyan meggyőző mint Toreador-ként és fordítva ugyanolyan jó harcos?
  • wedge31
    Közelharcosnak szerintem vagy Brujah vagy Gangrel és ezekhez a Intimidate Feat illenne a legjobban.

A meggyözésnek ha nézted három fajtája van így mindenképp tudod és érdemes is fejlesztened az egyiket.

• krisztajo
    Sziasztok! Kicsit utána néztem a játéknak.
    Úgy látom igen nagy jelentősége van a meggyőzésnek de sokat kell harcolni is.
    Viszont olyan klán nincs amelyik mindkettőben jó lenne.
    Milyen klánhoz csatlakozva érdemes így a karit indítani?
    Én alapjában véve általában közelharcos szoktam lenni de itt meggyőzés nélkül sok mindent nem tud megcsinálni az ember.
    Kérlek, adjatok tanácsot!
  • lostprophet
    Köszi a felajánlást, a maradék diagok fordításával már megbirkózok:) A leghosszabbak kész vannak, beleértve Jack, LaCroix, Beckett, a régens párbeszédeit.
    Ha az összes párbszéd kész, kidobok egy Beta 1-et és amíg azt tesztelik, befejezem a .lip fájlokat (ezek a szövegek, amik a képernyő bal felső sarkában jelennek meg, amikor a közelben dumál valaki) és a textúrákat.
  • kissssss
  • Rotcsa
    Ez nagyon jó hír! :) Grat!
  • Fidolorous
    Mondjad ha kell segítség, asszem én írtam is anno, de nem jött válasz.
  • lostprophet
    Már 75%-on ál la fordítás, de most nyáron befigyel munka is.
  • Rotcsa
    Ez szinte már közhasznú tevékenységnek mondható! :D
  • wedge31
    60% áll jelenleg a forditás amit lostprophet egyedül csinál a szabadidejében, így nehéz megjósolni.
  • kissssss
    én is épp ezért hagytam abba a játékot, majd ha meg lesz a fordítás akkor újra előveszem a játékot és vagy 2 hónapig le sem szállok róla.
  • Rotcsa
    Kb mennyi idő múlva lesz fordítás?
  • wedge31
    Ez szerepjáték persze, hogy sok benne a szöveg, ha nem érted jobban járnál ha várnál a forditásra mert kb a játék feléről lemaradsz.
  • Rotcsa
    Csináltam egy Gangrel csajt.
    Azt hittem, ha átváltozik állattá, akkor az alakja is más lesz.
    Kicsit unalmassá teszi a játékot a sok párbeszéd, pláne, h nem is értem mi van.
    A grafika a mai szemmel már elég gagyi, de nah, nem mai gyerek...:)
    Amúgy elvagyok vele
  • Rotcsa
    Már feltettem a 7.5-öt...:( Azt írja csak a hivatalos 1.2 vel megy..
  • mascarun
    Egyébként van egy béta magyarítás amit ha felraksz akkor az elején ezt a cuccot lefordítja + a küldetéseket menüt! A párbeszédeket sajnos nem!Link

Valamit szenvedni kellett vele hogy működjön de már nem emlékszem!
  • Rotcsa
    Nem érteni annyira english, hogy megfelelő válaszokat adhatni...:)

Ezért várom a magyarítást.
    AZt írta valaki, integrálják valami javításba, h ne kelljen külön föltenni.
  • mascarun
    Ha meg gondban vagy a klánválasztásban akkor töltsd ki az elején azt a "tesztet"! Kb olyan klánt fogsz kapni ami hozzád illik! :)
    Én a Gangrel-el meg voltam elégedve.
    Magyarítás meg még folyamatban! Már én is várom.
    Hirtelen azt hittem kész van azért jött ennyi hozzászólás!xD
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, az a legújabb.
  • Rotcsa
    A 7.5 a legújabb?
  • IMYke2.0.0.0
    0 - játék feltelepít
    1 - hivatalos v1.2 Patch feltelepít
    2 - legutolsó "nem hivatalos" (anglomániákusoknak*: unofficial) javítást (*: Patch) felteszed és örülsz.
  • Rotcsa
    Elég a legújabb patchet feltennem, vagy egyenként kell külön-külön?
  • Rotcsa
    Hangulatos kis játéknak nézek elébe, úgy látom! :))
  • Rotcsa
    A krekkelés csesztem el, de már ok minden!
  • Rotcsa
    Leszedtem a játékot, feltettem a hivtalos 1.2-es patchet,de gondjaim vannak az indítással. Vista sp 2 re tettem fel.
    Először még bejött a menó, meg az options is, de aztán amikor játszania akrtam csak nagy feketeséget láttam és az egér mozgatására sohugást hallok, semmi más nincs.
    Toshiba l40-es notim van. 64 mb ram, 2 gb memó, dua core 1.5 proci

A kérdésem az lenne még:
    -mely patcheket lenne érdemes feltennem a játékhoz?
    -Melyik klánt érdmes választani?
    -Magyarítás van-e?
  • lostprophet
    Tekintve, hogy Win7en is megy:)
  • Rotcsa
    Sziasztok!
    Megy ez a játék vista sp2-n?
    Az oldalának a rendszerminimumában csak xp ig volt LOK és Bloodrayne fan vagyok, azt hallottam ez is jó játék. :)