Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kell, hogy megölje! Ha akarod, akkor szabadon engeded, és "éli" világát, nem hal meg.
Jöhetne már egy Sequel.
Szeretem a cicákat
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
+ néha ad pénzt vagy valami tárgyat amit eladhatsz. 😊
A játék végkifejletét tartalmazza! Ne olvasd el ha még nem értél a végére!
Én azért sajnáltam hogy a végén szegényt megöli a Sabbat!
fogsz még találkozni vele, igen, ahol "felajánlja"
hogy a ghoulod lesz. megéri elfogadni, legjobb páncélt õ szállítja neked többek között.
"The trees move. Do you not see it?"
jajj Zeroka... egy ideig szórakoztató volt ez a "nagyon trollkodni akarok, de túl buta vagyok hozzá" mûsorszám - ne értsd félre, az emberek akkor is rajtad röhögtek, nem veled - de kezd baromi unalmassá válni.
legyél kicsit kreatívabb - vagy még inkább: csendesebb - még mielõtt valaki majd szintúgy "kicsit trollkodni akar" és nagyon csúnyán belegázol a csöppnyi ártatlan lelkedbe.
vagy kivágnak innen mint egy macskát szarni, mert ez szokott a másik verzió lenni <#gonosz1>#gonosz1>
legyél kicsit kreatívabb - vagy még inkább: csendesebb - még mielõtt valaki majd szintúgy "kicsit trollkodni akar" és nagyon csúnyán belegázol a csöppnyi ártatlan lelkedbe.
vagy kivágnak innen mint egy macskát szarni, mert ez szokott a másik verzió lenni <#gonosz1>#gonosz1>
"The trees move. Do you not see it?"
Kérni kérhetek most is, csak nem hozza... 😊 Lõszert meg annyiért árul mint más, szóval az a fene nagy hála hogy nem köptem be valahogy nem mutatkozik meg...
Akkor a csajjal akit vérrel mentettem meg, valamikor majd összefutok az utcán azt mondod?
Akkor a csajjal akit vérrel mentettem meg, valamikor majd összefutok az utcán azt mondod?
Majd te határozod meg, hogy mit csinálok, nem? Höhö, jó vicc. Valóban felesleges és meddõ dolog, de engem szórakoztat, úgyhogy elkezdhetsz hozzászokni!
Egyébként semmivel nem volt feleslegesebb, mint a te kérdésed. Játszani akarsz a játékkal, vagy nem? Ha igen, akkor menj még egy kört, aztán majd megtalálod amit kerestél. Megtanulni tájékozódni _helyetted_ egy kicsit lehetetlen.
Egyébként semmivel nem volt feleslegesebb, mint a te kérdésed. Játszani akarsz a játékkal, vagy nem? Ha igen, akkor menj még egy kört, aztán majd megtalálod amit kerestél. Megtanulni tájékozódni _helyetted_ egy kicsit lehetetlen.
Kis idõnek el kell telnie, amíg mercuriotól felszerelést kérhetsz.
Asszem egy másik városban kell hozzá pár küldetést csinálni és a kérés után is el kell telnie néhány missionnek.
Asszem egy másik városban kell hozzá pár küldetést csinálni és a kérés után is el kell telnie néhány missionnek.
Majd fogod látni, érdemes megtartani a ghoul csajt mert egy nagyon jó páncélt ad a játék vége felé.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ha kinyírtam volna kérdezném hogy hol van? 😊
A csaj már a kórházban megkérdezte mit tettem vele, sok választás nem volt, mert ha azt mondom vámpír téma, akkor sziréna, meg sikoltozás. Szóval mit tudom én álláspont, azóta nem láttam.
Meglett közben, a
A csaj már a kórházban megkérdezte mit tettem vele, sok választás nem volt, mert ha azt mondom vámpír téma, akkor sziréna, meg sikoltozás. Szóval mit tudom én álláspont, azóta nem láttam.
Meglett közben, a
parton volt.
Nem nyírtad ki, ugye? 😊
Mert ha igen, akkor ennek annyi....
Továbbá amit majd csinálsz vámpír csajt a kórházban (Ha még nem csináltál), se zavard majd el az utcán, amikor megkérdez, hogy mi a fenét tettél vele, amitõl sokkal jobban lett. 😊
Mert ha igen, akkor ennek annyi....
Továbbá amit majd csinálsz vámpír csajt a kórházban (Ha még nem csináltál), se zavard majd el az utcán, amikor megkérdez, hogy mi a fenét tettél vele, amitõl sokkal jobban lett. 😊
A raktár felrobbantása után jött egy levél Mercurio-tól hogy ugorjak be hozzá ad felszerelést. A lakása viszont üres, csak a szokásos vér. Meg kell keresni vagy ez bug? Magyarítás fenn van, szûz installra.
Nem tudok róla, h elõ lehetne-e valahogy hívni, nekem is nagy segítség lett volna, de meg lehet csinálni anélkül is.
Kicsit tényleg jobb, ha tudod már, mi merre van, mert olyan otthonos tõle a játék 😄
Én a végigjátszást nézegettem ki-ki lépkedve a játékból, ha olyan küldetés volt.
Asszem csak egyszer kellett használnom, valami hülye földalatti katakombás izénél.
Kicsit tényleg jobb, ha tudod már, mi merre van, mert olyan otthonos tõle a játék 😄
Én a végigjátszást nézegettem ki-ki lépkedve a játékból, ha olyan küldetés volt.
Asszem csak egyszer kellett használnom, valami hülye földalatti katakombás izénél.
Rámászni. Pl a bankban van egy olyan küldetés, ahol visszamászni nem tudsz a szellõzõbe, csak ha alá teszed azt.
Úgy tudom semmilyen más modifikácóval nem megy, csak a hivatalos patchekkel, de azok meg már eleve benne vannak a honosításban.
Megpróbálhatod, de szerintem a szöveg nem lesz magyar.
Megpróbálhatod, de szerintem a szöveg nem lesz magyar.
Na ez jó kérdés, én ezért játszottam végigjátszással egy idõ után...
Azt hiszem mondja is, h a Giovanni házhoz többé nincs lehetõséged visszamenni.
A múzeumba sem tudsz szerintem , mert az is olyan hely, ami nincs a városok térképén.
Azt hiszem mondja is, h a Giovanni házhoz többé nincs lehetõséged visszamenni.
A múzeumba sem tudsz szerintem , mert az is olyan hely, ami nincs a városok térképén.
Pisa ad két küldetést. Egyet a múzeumban másikat meg a Giovanniknál.
Ha véletlenül már jártam mind a két helyszínen mielõtt felvenném a feladatokat akkor már esélytelen visszamenni oda. Ezt jól tudom?
Ha véletlenül már jártam mind a két helyszínen mielõtt felvenném a feladatokat akkor már esélytelen visszamenni oda. Ezt jól tudom?
Buszmegállóban és a csatornában lent van térkép, de nekem is használhatóbbnak tûnik ha megnézem mi hol van.
Olyan egyszeri (egyszerû?) playerek, mint te pl, okoskodjanak csak ahol akarnak.. ha nem tudsz értelmesen válaszolni, akkor csak azért ne gyere ide hogy valamit leírj.. felesleges és idõrabló cselekedet.. Köszi.
Helló, a játékban meg lehet fogni pl papírdobozokat, de az mire jó?
Ha idõvel csak egyre inkább belezavarodsz, akkor ott nálad lehet valami egyedi probléma. Jellemzõen idõvel egyre _jobban_ ismeri az egyszeri pléjer a pályákat... 😛
Térképet nem lehet elõhívni valahogy a játékban? Kezdek belezavarodni mi merre van így pár óra játék után <#miaz>#miaz>
Úgy tudom, amit fel szabad tenni rá/mellé, az már amúgy is benne van a magyarításban.
Kérdés: A rajongoi modifikáciot fel lehet tenni a magyaritás után vagy nem érdemes?
http://www.patches-scrolls.de/vampire_bloodlines.php
errõl lenne szó, gondolom ismeritek. köszi
http://www.patches-scrolls.de/vampire_bloodlines.php
errõl lenne szó, gondolom ismeritek. köszi
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Nem tudom, hogy Jacknél milyen kézen van, de a taxisban van egy adag sunyiság....
Ha lenne folytatása, szerintem érdekes fejlemények lennének....😊 Messerach van a koporsóan, mert Jack mondja is a végén.
Beckett is elmondta, h ki vagy mi ez, amikor megállított út közben az utosló kör felé, de már nem emlékszek.
Ha lenne folytatása, szerintem érdekes fejlemények lennének....😊 Messerach van a koporsóan, mert Jack mondja is a végén.
Beckett is elmondta, h ki vagy mi ez, amikor megállított út közben az utosló kör felé, de már nem emlékszek.
volt róla szó, hogy a múmia egy harmadik generációs vámpír, egy klánatya....lényegében egy irgalmatlan erejû vámpír torporban...a gondok akkor kezdõdnének, ha rossz kezekbe kerülne és valaki diablerizálja vagy épp felébreszti...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ja,láttam. Na igen, az tényleg gáz. Ha valahol, akkor hát itt igazán vártam, hogy végre kiderül mi a franc olyan különleges abban a szarkofágban és kiderül, mire jó az a múmia. Lényegében semmire. . 😄 Még a gyehana se jött el. Annyit gürizett érte az ember,és mégsincs semmi izgi benne.
Akkor nézd meg a Kuei-Jin véget, na az szerintem tényleg totál más és totál szivás a többihez képest.
Figyelem, a SPOILER AZ ESEMÉNYEK VÉGÉT TARTALMAZZA, MEGNYITÁS SAJÁT FELELÕSSÉGRE! 😊
Én a Kamarillát választottam, azaz a régens Strauss mellé álltam. Beszélgettem Lacroaix-val és egyszer csak megjelent a régens a semmibõl még pár emberével. A koporsót elzárták valami raktárba, mert mint a feladatkor mondta "Jobb bizonyos dolgokat nem háborgatni" vagy valami ilyesmi. Ha ezt a véget választod, akkor a koporsó felnyitatlan marad. Megnéztem az összes végét a játéknak youtubeon,igazából csak ez különbözik élesen a többitõl. Azokban vagy Lacroaix-val együtt maradsz a felrobbanó szobában, vagy csak Õ marad ott. Éreztem, hogy a taxisnak valami titka van..... 😄
Soiler-ben kiírod nekem hogy mi lett a vége? Mert ha jól tudom több befejezés is van. Legalábbis nekem nem az volt mint amit youtube-on láttam...
Nagyon jó játék volt, nem bántam meg, hogy elkezdtem! 😊
Végigtoltam a Brujah-val.
Viszont megõrülök, mert nem derült ki, hogy mi van abban a kikúrt szarkofágban!
Hajam kitépem! !!
<#falbav>#falbav><#violent>#violent>
Végigtoltam a Brujah-val.
Hajam kitépem! !!
<#falbav>#falbav><#violent>#violent>
Milyen csendben a topic, mióta van magyarítás.
Na mi van, mindenki a Bloodliness-al játszik? 😄
Na mi van, mindenki a Bloodliness-al játszik? 😄
Gyerekek, ha a végén a Karmarilla mellé állok, akkor a kínai negyed templomának a fürdõjében hogy a fenébe húzzam el azt a nagy fa gerendát? Sehogy se megy, nem csinál semmit.
AZ "e"(használ) billentyûvel kéne, nem igaz? Mégse jó..😞
AZ "e"(használ) billentyûvel kéne, nem igaz? Mégse jó..😞
Újrapakoltam a játékot az 1.1 es magyarítással.
A kérdésem az lenne, hogy mennyire legyen régi az a mentés?
Van több mentésem. Az, amikor a LA-i hotelben gyílkolom le a járványos csajt, már elég régi?
Korábbra nem szívesen mennék vissza, mert már 3-adjára kéne újfent kinyírnom mindenkit.
Van egy olyan mentésem is, ami elõtt közvetlen a herceggel beszélek, majd felajánlja a hajós küldetést, de ugyan az a hiba fordul elõ, mint eddig, Ugrik és mosódik a hang, küldetés meg sehol a naplómban.
Másik mentésem akkor van, amikor Arthur leállít a Muddy-s ügyrõl, de a progi mondja, hogy keressem meg, hátha jól jön még, ez után indulnék a belvárosba a skyl. ap.2a-ba.
Harmadik meg akkor van, amikor közvetlen belépek az elhagyatott épületbe és a csöves mondja, hogy Muddyval beszélt a fickó, mielõtt felkoncolta valami dög.
Szerintetek?
A kérdésem az lenne, hogy mennyire legyen régi az a mentés?
Van több mentésem. Az, amikor a LA-i hotelben gyílkolom le a járványos csajt, már elég régi?
Korábbra nem szívesen mennék vissza, mert már 3-adjára kéne újfent kinyírnom mindenkit.
Van egy olyan mentésem is, ami elõtt közvetlen a herceggel beszélek, majd felajánlja a hajós küldetést, de ugyan az a hiba fordul elõ, mint eddig, Ugrik és mosódik a hang, küldetés meg sehol a naplómban.
Másik mentésem akkor van, amikor Arthur leállít a Muddy-s ügyrõl, de a progi mondja, hogy keressem meg, hátha jól jön még, ez után indulnék a belvárosba a skyl. ap.2a-ba.
Harmadik meg akkor van, amikor közvetlen belépek az elhagyatott épületbe és a csöves mondja, hogy Muddyval beszélt a fickó, mielõtt felkoncolta valami dög.
Szerintetek?
Az!
Már játszanék mint a veszett, de nem jó az újratelepített magyarítással sem.,,,..😞
Már játszanék mint a veszett, de nem jó az újratelepített magyarítással sem.,,,..😞
függõség? <#banplz>#banplz>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Nektek nem jönnek elõ ezek a gondok, csak nekem?
Hihetetlen, de már 3 napi játék után függõ lettem....
Fél napokon át bírnék játszani vele....😄
Fél napokon át bírnék játszani vele....😄
Azt nem kéne feliratoznia a programnak, amikor felmegyek Milton LA-i lakására a második emeletre és ott benyomom az üzenetrögzítõt?
A csövest, aki látta a gyílkost pedig nem lehet meggyõzni.
Van 17! felhasználható pontom,mielõtt belépek az épületbe, h beszéljek vele, de fel se jött a meggyõzéses válasz lehetõsége.
Letöltöttem, de még most sem . Ugyan az van, mint eddig. A hang összezavarodik és a naplóm sem frissül. 😞
Csak rátelepítettem, mert azt mondták, majd mûködni fog, de semmi...
Ja és még elõtte lévõ küldetéshez is kéne a taxis térképre Hollywood, de nincs rajta.
Csak rátelepítettem, mert azt mondták, majd mûködni fog, de semmi...
Ja és még elõtte lévõ küldetéshez is kéne a taxis térképre Hollywood, de nincs rajta.
Megnézem, köszi!
Nem kell eltávolitani újra telepited és jó lesz de volt olyan aki emiatt bebukta a mentéseit.
De a fordítás nem távolítható el.
Akkor újra kell pakolnom az egész játékot a fordítással, nem?
Ha kimásolom a mentést és vissza teszem, azzal rendben lesz?
Akkor újra kell pakolnom az egész játékot a fordítással, nem?
Ha kimásolom a mentést és vissza teszem, azzal rendben lesz?
Viszont az a bajom, hogy nincs a taxis térképen Hollywood. :S
Csak SM és LA között tudok mozogni. Bár haladtam valamennyit, most már meg kéne szereznem annak a dögevõnek azt a két okkult tárgyat, viszont se oda kéne mennem HW-ba,mint ahogy a magyar VMB-oldalon is látom.
Meg nem egészen úgy csináltam pár küldetést, mint ahogy kellett volna.
Pl nem csaltam oda a tv-st a Pisha-nak,.
A lakásommal szemben meg lehallgattam a rögzítõt, de Arturral nem tudok beszélni. Nem ajánlj fel mást....
Csak SM és LA között tudok mozogni. Bár haladtam valamennyit, most már meg kéne szereznem annak a dögevõnek azt a két okkult tárgyat, viszont se oda kéne mennem HW-ba,mint ahogy a magyar VMB-oldalon is látom.
Meg nem egészen úgy csináltam pár küldetést, mint ahogy kellett volna.
Pl nem csaltam oda a tv-st a Pisha-nak,.
A lakásommal szemben meg lehallgattam a rögzítõt, de Arturral nem tudok beszélni. Nem ajánlj fel mást....
<#eljen>#eljen>
A hajós bug meg foditási hiba, tölsd le a legujabb verziót abban javitva van de nem vagyok biztos, hogy a mentéseid is megmaradnak.
A hajós bug meg foditási hiba, tölsd le a legujabb verziót abban javitva van de nem vagyok biztos, hogy a mentéseid is megmaradnak.
Köszi, de a Respatch-el átírtam a felbontást és már megy, ki is tudom választani az 1280x800-at.
A 1280x800 az nem 4:3 hanem 16:10.
A forditáshoz melllékelt respatch nálam se müködik tölsd le ezt és másold be a bin könyvtárba majd rendszergazdaként indisd el.
A videokat meg célszerû kitörölni a vampire mappából mert minek nézze az ember állandóan.
A forditáshoz melllékelt respatch nálam se müködik tölsd le ezt és másold be a bin könyvtárba majd rendszergazdaként indisd el.
A videokat meg célszerû kitörölni a vampire mappából mert minek nézze az ember állandóan.
Az elõbb elírtam, a monitorom 1280x800 at bír, max.
A játékban csak 1024x768 a full, amit be tudok állítani. Úgy értem ezt, hogy más paramétert nem is látok.
A játékban csak 1024x768 a full, amit be tudok állítani. Úgy értem ezt, hogy más paramétert nem is látok.
Iszonyatosan tetszik a játék, viszont kis segítség kéne!
Egy vér-Mágus-karaktert csináltam. (Tremente, vagy mi)
A többi spoliler:
Nos, a helyzet az, hogy már egy LA-ben is jártam/járok és Lacroaix-herceg megbízatásából egy hajó fedélzetére kéne mennem valami szarkofágért.
Amikor beszélgetek vele és azt mondja, hogy "Egy hajó vár rád Santa Monica tengerpartján, akkor kicsit a hang is eltorzul és nem frissül a küldetésnaplóm sem. Elmentem SA-ba a partra, de a hajó nem volt ott.
Amit eddig megcsináltam:
-Kiszabadítottam Lily-t a vérbankból annak az õrültnek a kezei közül
-VIsszaszereztem a vérfarkas-vért a vérbankból-
-KInyírtam az ázsiai vámpírt, aki Knoxot üldözte
-Az idióta hisztispicsák közül a Therese-személyiség maradt életben. Most kisit durca rám, de az ügy elrendezve.
-Raktár a Csendes-Óceán mélyén....😊
-Megtaláltam a mágus-régenst: Járvány oka felkutatva, fertõzés-hordozó csatornaszörny elpusztítva.
-A drogtanyán is kinyírtam a püspököt.
-Megtaláltam a hisztis-csajt a Confenance-bárban vagy hol, és az egyk anrarhista kérésére elcsaltam a sikátroba és kinyírtam.
-Az orosz maffiavezérrel is vért hányattam, ezért most már részesülök a Conf. Night Club bevételeibõl LA-ben.
-Visszaszereztem a hájasnak a táskáját a LA-i parkolóházból.
Nem volt egyszerû 😄
Ami még megoldatlan:
Egyik:
Zavaros fejvadászat
A fejvadász Artúr bár levett arról az ügyrõl, hogy keressem meg Dubrint, vagy kit, de lehallgattam egy telefonrögzítõt, ami azt mondja, h LA Skyline AP. 2A-ba tart a már halott MIlton Lakására. Találjam meg, hátha csurran-cseppen majd valami. 😊
Másik:
A halál karneválja:
Beszéltem egy csövessel a raktárban, ahol felkoncolták Miltont és a karmos szörny állítóla bosszút emlegetett.....
Na, jelenleg nem tudok egyik megoldatlan story vonalon sem elindulni, egyik sem zöld.
A LaCroaix-es hajós küldetés pedig valamiért nem kerül bele a naplómba.
[/spoiler]
Segítsetek léci!!
Egy vér-Mágus-karaktert csináltam. (Tremente, vagy mi)
A többi spoliler:
Amikor beszélgetek vele és azt mondja, hogy "Egy hajó vár rád Santa Monica tengerpartján, akkor kicsit a hang is eltorzul és nem frissül a küldetésnaplóm sem. Elmentem SA-ba a partra, de a hajó nem volt ott.
Amit eddig megcsináltam:
-Kiszabadítottam Lily-t a vérbankból annak az õrültnek a kezei közül
-VIsszaszereztem a vérfarkas-vért a vérbankból-
-KInyírtam az ázsiai vámpírt, aki Knoxot üldözte
-Az idióta hisztispicsák közül a Therese-személyiség maradt életben. Most kisit durca rám, de az ügy elrendezve.
-Raktár a Csendes-Óceán mélyén....😊
-Megtaláltam a mágus-régenst: Járvány oka felkutatva, fertõzés-hordozó csatornaszörny elpusztítva.
-A drogtanyán is kinyírtam a püspököt.
-Megtaláltam a hisztis-csajt a Confenance-bárban vagy hol, és az egyk anrarhista kérésére elcsaltam a sikátroba és kinyírtam.
-Az orosz maffiavezérrel is vért hányattam, ezért most már részesülök a Conf. Night Club bevételeibõl LA-ben.
-Visszaszereztem a hájasnak a táskáját a LA-i parkolóházból.
Nem volt egyszerû 😄
Ami még megoldatlan:
Egyik:
Zavaros fejvadászat
A fejvadász Artúr bár levett arról az ügyrõl, hogy keressem meg Dubrint, vagy kit, de lehallgattam egy telefonrögzítõt, ami azt mondja, h LA Skyline AP. 2A-ba tart a már halott MIlton Lakására. Találjam meg, hátha csurran-cseppen majd valami. 😊
Másik:
A halál karneválja:
Beszéltem egy csövessel a raktárban, ahol felkoncolták Miltont és a karmos szörny állítóla bosszút emlegetett.....
Na, jelenleg nem tudok egyik megoldatlan story vonalon sem elindulni, egyik sem zöld.
A LaCroaix-es hajós küldetés pedig valamiért nem kerül bele a naplómba.
[/spoiler]
Segítsetek léci!!
Szia!
Küldtem neked privit.
Küldtem neked privit.
Sikerült megoldanod?
Nálam ue. a probléma, hogy nincs menü, csak hang.
Nálam ue. a probléma, hogy nincs menü, csak hang.