6370
Vampire - Bloodlines
-
SAFIII #6130 Nem hiszem el, hogy nem látják át, hogy lenne igény egy minőségi játékra.
A Rockstar Games a RAGE motorral összedobhatna valamit -
Fidolorous #6129 Majd lesz, adjatok pár évet, összeszedem magam anyagilag és finanszírozok egy vérbeli vámpíros rpg-t a régi Troikás társasággal közreműködve.
Utoljára szerkesztette: Fidolorous, 2015.11.22. 01:11:31 -
SAFIII #6128 Kár érte..... -
#6127 Nem igazán tudok róla sajnos. :( -
SAFIII #6126 Más hasonló vámpíros játék nincs 2004 óta? -
kissssss #6125 vagy még több. -
StrikeFor #6124 3-5 év múlva kb -
#6123 A Paradox megvette a World of Darknesst.
Ezzel megint lehet reménykedni, hogy végre lesz egy jó vámpiros rpg. -
SAFIII #6122 Jó ötlet, sok sikert és kitartást hozzá! -
#6121 Sziasztok! Készítek egy végigjátszás videót egy Malkavitával, akit érdekel az kukkantson rá:
http://www.youtube.com/channel/UCEmL18Oiahb4nBG0DOLmc4g
Illetve, mivel még folyamatban van a videó és még csak Santa Monicát csináltam meg eddig, szívesen fogadnék tanácsokat a karakterrel kapcsolatban, aki jól ismeri. Előre is köszönöm! -
#6120 Gondolom ez is egy olyan mókás hiba mint amikor a múzeumba hamarabb mész mint hogy az emberevőtől felvetted volna az ereklyemegszerzős küldetést!
Már nem fogsz tudni visszamenni érte! -
Rotcsa #6119 Egy érdekes dolog történt:
Ventrue-vel nyomom, bementem az utolsó körbe. Ott Damsel véletlenül elkottyintotta, hogy van valami fertőzés. Tudtam, hogy mi az, mert már 2x végigvittem a játékot, de nem kérdeztem róla, mert úgy is tele voltam feladattal, meg gondoltam,később talán ismét felhozza majd. Ez után elmentem a régenshez, aki mondta, h menjek be az utolsó körbe, mert ott tudnak valamit a ferőtésről. Na, gondoltam egye fene, csak elfogadom az a feladatot. Elmentem, de Damsel már nem ajánlja fel...
Gondoltam talán majd az Elisabeth Queen-es hajókázás után mondja.... de nem mondja...
Azóta már a Malkáv primogénes küldetésen is túlvagyok, de nem ajánlja fel azt a feladatot Damsel...
Mi a fenének? Másnak volt ilyen gondja?
-
Fidolorous #6118 :D
Akkor egy kis pozitív visszhang.. Legutolsó legkedvesebb játékélményem a Silent Hill 2 volt, egy vacak őskővület pc-n kb. 3 éve.. Semmi nem volt olyan emlékezetes, megrázó és meghatározó játék azóta.. (na jó a Downpour néha majdnem hozta azt, de az már csak egy gyenge spinoffnak felel meg..) -
SAFIII #6117 Na most nehogy megsértődjél már mert leírtam a véleményem. -
Rotcsa #6116 Modifikációkkal megy a bloodlines hun?
-
#6115 Én nem savaztam a GTA-t te viszont egyből a SH-t...sg én igy szeretlek. -
SAFIII #6114 Ízlések és.....
Nekem meg a Silent Hill a komolytalan.
Fido!
Jaja voltam, te is nagy gta fan voltál, emlékszem akkor toltad ki sorban az összes részt csak vagy én téged vagy te engem töröltél vagy, vagy van egy tippem:D -
Fidolorous #6113 SAFII ! Te még régen msn partnerem voltál nem ? ex Fido4life vagyok :D -
#6112 Érdekes lista...a bloodlines nekem is benne van a top5-ben. -
SAFIII #6111 Jah és mielőtt valaki felakadna, a hangulata miatt az egyik legjobb játék! -
SAFIII #6110 Ezt én se értem, jó nem vagyok egy hatalmas játékos, de azért nagyjából képbe vagyok így szerintem nem mondok hülyeséget, ha azt mondom, h a valaha készült egyik legjobb játék.
Legalábbis nekem benne van a Top3-ban(az első persze a GTA3, utána meg a MAFIA1) -
#6109 nem, az ilyen le se kéne, hogy üljön egy CRPG játék elé, az ilyen játsszon 10 óra alatt végigvihető agyatlan FPS-ekkel..
-
Fidolorous #6108 idióták, lekötöztem volna őket a géphez hogy Te ezt AKKROIS végigjátszod !! -
Rotcsa #6107 Csak gondolom a sok duma nincs a játékban. Néhány ismerősöm a Bloodlines-t pont emiatt hagyta abba már az elején.
"Csak sok duma, meg mászkálás" , "Ez engem nem érdekel" ! :D
-
Susarc #6106 olyannyira,hogy a story kb ugyanaz:P -
Rotcsa #6105 Nekem úgy tűnt, ez a Dark valami Bloodlines kópia lesz. :))
Amúgy a z új Legacy of Kaint várom.... Félő, hogy valami elbaszott MMO lesz belőle.. :(
-
#6104 Toljad a Darkot az is vámpíros csak a gagyibból :D -
Susarc #6103 nem vágom amúgy miért nem folytatják ezt a sorozatot...:(( -
kissssss #6102 mmo -
Susarc #6101 WODO MMO 2015:P -
SAFIII #6100 Nem készül valami folytatás?
-
#6099 és könyvből is csak a live rpg hódolóinak lesz hasznos.. -
Rotcsa #6098 Kár, h csak könyv lesz...
Jó lenne egy bloodlines II :) -
#6097 az a kérdés, hogy valyon a CCP hozzájárult -e a dologhoz..
(miután már övék a White-Wolf, ezáltal a WtM jogai) -
#6096 LOL szinte 0-day meg is lett a pénz :D -
Rotcsa #6095 http://www.kickstarter.com/projects/bynightstudios/minds-eye-theatre-vampire-the-masquerade -
#6094 Én még csak nem is hallottam róla! :)
A videót meg közben sajnos eltávolították! -
Rotcsa #6093 A Rquiem of the Night-ról mit tudtok?
Állítólag az a Boloodlines multija.
-
SAFIII #6092 Valaki véletlenül nem tudja, hogy lehet aktiválni a Missing Data c. küldetést? -
Rotcsa #6091 Vámpír fanok. figyelem!
( Kicsit off, de remélem nem haragszik meg senki érte!)
Elkészült a LOK-szövegkönyve!
http://magyaritasok.hu/downloads/details/1306/legacy_of_kain_szovegkonyv
Immár megtekinthető a teljes esemény magyarul is! Köszönjük szépen! :)