6370
Vampire - Bloodlines
-
Zero 7th #6050 Ha idővel csak egyre inkább belezavarodsz, akkor ott nálad lehet valami egyedi probléma. Jellemzően idővel egyre _jobban_ ismeri az egyszeri pléjer a pályákat... :P -
Szuni #6049 Térképet nem lehet előhívni valahogy a játékban? Kezdek belezavarodni mi merre van így pár óra játék után -
Rotcsa #6048 Úgy tudom, amit fel szabad tenni rá/mellé, az már amúgy is benne van a magyarításban.
-
#6047 Kérdés: A rajongoi modifikáciot fel lehet tenni a magyaritás után vagy nem érdemes?
http://www.patches-scrolls.de/vampire_bloodlines.php
erről lenne szó, gondolom ismeritek. köszi -
Rotcsa #6046 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudom, hogy Jacknél milyen kézen van, de a taxisban van egy adag sunyiság....
Ha lenne folytatása, szerintem érdekes fejlemények lennének....:) Messerach van a koporsóan, mert Jack mondja is a végén.
Beckett is elmondta, h ki vagy mi ez, amikor megállított út közben az utosló kör felé, de már nem emlékszek.
-
#6045 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!volt róla szó, hogy a múmia egy harmadik generációs vámpír, egy klánatya....lényegében egy irgalmatlan erejű vámpír torporban...a gondok akkor kezdődnének, ha rossz kezekbe kerülne és valaki diablerizálja vagy épp felébreszti... -
Rotcsa #6044 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja,láttam. Na igen, az tényleg gáz. Ha valahol, akkor hát itt igazán vártam, hogy végre kiderül mi a franc olyan különleges abban a szarkofágban és kiderül, mire jó az a múmia. Lényegében semmire. . :D Még a gyehana se jött el. Annyit gürizett érte az ember,és mégsincs semmi izgi benne.
-
#6043 Akkor nézd meg a Kuei-Jin véget, na az szerintem tényleg totál más és totál szivás a többihez képest. -
Rotcsa #6042 Figyelem, a SPOILER AZ ESEMÉNYEK VÉGÉT TARTALMAZZA, MEGNYITÁS SAJÁT FELELŐSSÉGRE! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én a Kamarillát választottam, azaz a régens Strauss mellé álltam. Beszélgettem Lacroaix-val és egyszer csak megjelent a régens a semmiből még pár emberével. A koporsót elzárták valami raktárba, mert mint a feladatkor mondta "Jobb bizonyos dolgokat nem háborgatni" vagy valami ilyesmi. Ha ezt a véget választod, akkor a koporsó felnyitatlan marad. Megnéztem az összes végét a játéknak youtubeon,igazából csak ez különbözik élesen a többitől. Azokban vagy Lacroaix-val együtt maradsz a felrobbanó szobában, vagy csak Ő marad ott. Éreztem, hogy a taxisnak valami titka van..... :D
-
#6041 Soiler-ben kiírod nekem hogy mi lett a vége? Mert ha jól tudom több befejezés is van. Legalábbis nekem nem az volt mint amit youtube-on láttam... -
Rotcsa #6040 Nagyon jó játék volt, nem bántam meg, hogy elkezdtem! :)
Végigtoltam a Brujah-val.
[spoiler] Viszont megőrülök, mert nem derült ki, hogy mi van abban a kikúrt szarkofágban!
Hajam kitépem! !!
-
Rotcsa #6039 Milyen csendben a topic, mióta van magyarítás.
Na mi van, mindenki a Bloodliness-al játszik? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gyerekek, ha a végén a Karmarilla mellé állok, akkor a kínai negyed templomának a fürdőjében hogy a fenébe húzzam el azt a nagy fa gerendát? Sehogy se megy, nem csinál semmit.
AZ "e"(használ) billentyűvel kéne, nem igaz? Mégse jó..:(
-
Rotcsa #6038 Újrapakoltam a játékot az 1.1 es magyarítással.
A kérdésem az lenne, hogy mennyire legyen régi az a mentés?
Van több mentésem. Az, amikor a LA-i hotelben gyílkolom le a járványos csajt, már elég régi?
Korábbra nem szívesen mennék vissza, mert már 3-adjára kéne újfent kinyírnom mindenkit.
Van egy olyan mentésem is, ami előtt közvetlen a herceggel beszélek, majd felajánlja a hajós küldetést, de ugyan az a hiba fordul elő, mint eddig, Ugrik és mosódik a hang, küldetés meg sehol a naplómban.
Másik mentésem akkor van, amikor Arthur leállít a Muddy-s ügyről, de a progi mondja, hogy keressem meg, hátha jól jön még, ez után indulnék a belvárosba a skyl. ap.2a-ba.
Harmadik meg akkor van, amikor közvetlen belépek az elhagyatott épületbe és a csöves mondja, hogy Muddyval beszélt a fickó, mielőtt felkoncolta valami dög.
Szerintetek?
-
Rotcsa #6037 Az!
Már játszanék mint a veszett, de nem jó az újratelepített magyarítással sem.,,,..:(
-
kissssss #6036 függőség? -
Rotcsa #6035 Nektek nem jönnek elő ezek a gondok, csak nekem?
-
Rotcsa #6034 Hihetetlen, de már 3 napi játék után függő lettem....
Fél napokon át bírnék játszani vele....:D
-
Rotcsa #6033 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Azt nem kéne feliratoznia a programnak, amikor felmegyek Milton LA-i lakására a második emeletre és ott benyomom az üzenetrögzítőt?
A csövest, aki látta a gyílkost pedig nem lehet meggyőzni.
Van 17! felhasználható pontom,mielőtt belépek az épületbe, h beszéljek vele, de fel se jött a meggyőzéses válasz lehetősége.
-
Rotcsa #6032 Letöltöttem, de még most sem . Ugyan az van, mint eddig. A hang összezavarodik és a naplóm sem frissül. :(
Csak rátelepítettem, mert azt mondták, majd működni fog, de semmi...
Ja és még előtte lévő küldetéshez is kéne a taxis térképre Hollywood, de nincs rajta.
-
Rotcsa #6031 Megnézem, köszi!
-
#6030 Nem kell eltávolitani újra telepited és jó lesz de volt olyan aki emiatt bebukta a mentéseit. -
Rotcsa #6029 De a fordítás nem távolítható el.
Akkor újra kell pakolnom az egész játékot a fordítással, nem?
Ha kimásolom a mentést és vissza teszem, azzal rendben lesz?
-
Rotcsa #6028 Viszont az a bajom, hogy nincs a taxis térképen Hollywood. :S
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Csak SM és LA között tudok mozogni. Bár haladtam valamennyit, most már meg kéne szereznem annak a dögevőnek azt a két okkult tárgyat, viszont se oda kéne mennem HW-ba,mint ahogy a magyar VMB-oldalon is látom.
Meg nem egészen úgy csináltam pár küldetést, mint ahogy kellett volna.
Pl nem csaltam oda a tv-st a Pisha-nak,.
A lakásommal szemben meg lehallgattam a rögzítőt, de Arturral nem tudok beszélni. Nem ajánlj fel mást....
-
A hajós bug meg foditási hiba, tölsd le a legujabb verziót abban javitva van de nem vagyok biztos, hogy a mentéseid is megmaradnak. -
Rotcsa #6026 Köszi, de a Respatch-el átírtam a felbontást és már megy, ki is tudom választani az 1280x800-at.
-
#6025 A 1280x800 az nem 4:3 hanem 16:10.
A forditáshoz melllékelt respatch nálam se müködik tölsd le ezt és másold be a bin könyvtárba majd rendszergazdaként indisd el.
A videokat meg célszerű kitörölni a vampire mappából mert minek nézze az ember állandóan. -
Rotcsa #6024 Az előbb elírtam, a monitorom 1280x800 at bír, max.
A játékban csak 1024x768 a full, amit be tudok állítani. Úgy értem ezt, hogy más paramétert nem is látok.
-
Rotcsa #6023 Iszonyatosan tetszik a játék, viszont kis segítség kéne!
Egy vér-Mágus-karaktert csináltam. (Tremente, vagy mi)
A többi spoliler:
[spoliler]Nos, a helyzet az, hogy már egy LA-ben is jártam/járok és Lacroaix-herceg megbízatásából egy hajó fedélzetére kéne mennem valami szarkofágért.
Amikor beszélgetek vele és azt mondja, hogy "Egy hajó vár rád Santa Monica tengerpartján, akkor kicsit a hang is eltorzul és nem frissül a küldetésnaplóm sem. Elmentem SA-ba a partra, de a hajó nem volt ott.
Amit eddig megcsináltam:
-Kiszabadítottam Lily-t a vérbankból annak az őrültnek a kezei közül
-VIsszaszereztem a vérfarkas-vért a vérbankból-
-KInyírtam az ázsiai vámpírt, aki Knoxot üldözte
-Az idióta hisztispicsák közül a Therese-személyiség maradt életben. Most kisit durca rám, de az ügy elrendezve.
-Raktár a Csendes-Óceán mélyén....:)
-Megtaláltam a mágus-régenst: Járvány oka felkutatva, fertőzés-hordozó csatornaszörny elpusztítva.
-A drogtanyán is kinyírtam a püspököt.
-Megtaláltam a hisztis-csajt a Confenance-bárban vagy hol, és az egyk anrarhista kérésére elcsaltam a sikátroba és kinyírtam.
-Az orosz maffiavezérrel is vért hányattam, ezért most már részesülök a Conf. Night Club bevételeiből LA-ben.
-Visszaszereztem a hájasnak a táskáját a LA-i parkolóházból.
Nem volt egyszerű :D
Ami még megoldatlan:
Egyik:
Zavaros fejvadászat
A fejvadász Artúr bár levett arról az ügyről, hogy keressem meg Dubrint, vagy kit, de lehallgattam egy telefonrögzítőt, ami azt mondja, h LA Skyline AP. 2A-ba tart a már halott MIlton Lakására. Találjam meg, hátha csurran-cseppen majd valami. :)
Másik:
A halál karneválja:
Beszéltem egy csövessel a raktárban, ahol felkoncolták Miltont és a karmos szörny állítóla bosszút emlegetett.....
Na, jelenleg nem tudok egyik megoldatlan story vonalon sem elindulni, egyik sem zöld.
A LaCroaix-es hajós küldetés pedig valamiért nem kerül bele a naplómba.
[/spoiler]
Segítsetek léci!! -
josi #6022 Szia!
Küldtem neked privit. -
SAFIII #6021 Sikerült megoldanod?
Nálam ue. a probléma, hogy nincs menü, csak hang. -
#6020 Ha 4:3-as a monitorod nem kell semmi patch tedd 1280x960-ra és ugy tökéletesen kell futnia. -
Rotcsa #6019 Uh, nekem ez már kínai..:D
De ha átállítom a monitorom 1024x768-ra, akkor már klappol minden. :)
Egyébként 1200x1800 ban használom
-
#6018 alternatív megoldás, bár hexeditelés kell hozzá -
Rotcsa #6017 Sikerült elindítanom.
Picivel mintha jobb lenne, de a képernyő széléből még mindíg marad egy kis fekete csík
-
Rotcsa #6016 A ResPatcher nem indul el.
-
Rotcsa #6015 Mi az a ResPatcher?
A magyarítás? Ott kérdezett valami képarányos dolgot, de asszem nekem 4:3-as monitorom van, ezért úgy hagytam. Amúgy nem tudom.
-
#6014 A ResPatcher után beállítottad a felbontást? -
Rotcsa #6013 Így a magyarítással marha jó a játék, ajánlom mindenkinek! :)
Nekem am az a problémám, hogy néha, ha kilépek a játék közben a menübe, akkor nem tudok, vagy csak nehezen tudok beállításokat eszközölni. Lényegében ez a gond megvan akkor is, ha nem játék közben lépek ki, csak simán állítani akarok valamit. Nincsenek a szövegek a helyükön, nem tudok az "ok", vagy "mégse" gombokra kattintani. A menüben csak akkor tudok a fülek között mozogni, ha a menü neve fölé kattintok. Elég érdekes és kellemetlen is.
Meg a játékban a "kattints az egérrel" felirat egy része nem is látszik, ki van csúszva a helyéről és vibrál is.
Vista-m van amúgy.
-
#6012 Igen. -
VampireKain #6011 Nem nem raktam föl semmilyen patch-et, és előtte installáltam föl!
A teljes történet annyi, hogy
először elindul de intronál akkor sem volt kép, csak a főmenünél, majd mikor átállítottam 1600x1200p felbontásra na váltás után tök sötét maradt..
de nem tudom ez lehet-e a fő probléma, mert se a magyarításba tett "felbontás állító" patch-el (utólag) nem javult a helyzet, sem pedig ha kompatibilitásnál 640x480p erőltetek rá...
szóval nem tudom..:(