6370
Vampire - Bloodlines
  • Fidolorous
    Azért nagy mákod van, ha az asszony is tolja a Bloodlines-t..:)
  • Shiwo
    jah, és szintén 1.2-es patch + magyarítás
  • Shiwo
    valami lehet a dologban, mert nekem sikerült venni 1-et Tremere-rel, de az assszony a Malkavita nőjével nem tudott venni
  • Anonymusx
    Tudom elvileg lehet venni mindenkinek, a magyarításban benne van az 1.2-es patch, és a True vampire patch és a 6-os hotfixe..
    De írták a magyarítások portálon is hogy a magyarítás miatt van ez a hiba.
  • wedge31
    Tremerének is lehetett venni ruhát.
    Az 1.1-es verziót raktad fel?
  • Anonymusx
    Úgy tudom hogy a magyarítás miatt nem lehet venni ruhát..
  • mascarun
    Hogy hogy nem lehet úgy venni ruhát? Én a Gangrel-nek tudtam ruhát venni!
  • josi
    Lehetséges, én is ruha/páncél nélkül győztem le.
  • Anonymusx
    Szerintetek jó ruha/páncél nélkül le lehet győzni Ming-Xiao-t?
    Mert magyarítással játszom, és emiatt nem lehet ruhákat venni.
    Ming-Xiao kb 3szor eltalál és meg is halok, én meg amit sebzek az meg se látszik azon ami az életerejét jelzi..
  • Anonymusx
    Közben megoltottam, nem Kankernél volt hanem a csajnál..
  • josi
    Nem nála van, valahol a szobában.Ami ekképpen néz ki: vörös nap, közepén egy koponyával!
  • Anonymusx
    Megöltem Kankert, de nem dobott ki brotherhood flyert, pedig úgy tudom hogy kellett volna, vagy nem?
  • Rotcsa
    Nekem is csak nehezen sikerült, mondjuk én magyarítással játszottam.
    Arra emlékszem, hogy van benne egy fordulópont, amikor arra kell sarkallni az egyiket, hogy kinyírja a másikat és épp ezért nem fogja megtenni. Mindig a lehető lekisebb rossz felé kell vinni a beszélgetést.
  • Shiwo
    nem elég a meggyőzés, nagyban függ attól is, hogy miket beszéltél velük...mindkettővel kedvesnek kell lenni, kedvükre tenni

itt elvileg van leírás, hogy mikor mit kell mondani nekik
  • Anonymusx
    Az előbb kóddal felnyomtam az összes tulajdonságomat a maxra, de így sem jött össze...
  • Anonymusx
    A játékban a Sibling Rivalry küldetésnél hogy lehet azt megoldani hogy a két személyiség kibéküljön? A neten nézelődtem és csak annyit találtam hogy a meggyőzés tulajdonságnak a 4-esen kell lenni, de én hiába viszem fel 5-re, akkor sem sikerül kibékítenem őket...
  • trident
    A kuei jin végigjátszást szeretném megnézni, de a "taxisofőrnél" nem tudom ilyen irányba vezetni a beszélgetést. Én csesztem el valamit?
    Ahogy itt írják? Vagyis az egyik előző küldetésnél kellett volna....
  • totya4
    Kösz, de nem nagyon vagyok a végigjátszások híve időtlen idők óta, amelyik játékhoz az kell az igencsak el van cseszve (mint pl. az összes kalandjáték). Majd félszemmel megpróbálom meglesni azt a részt :)

Steamen kb 1500ft ma a játék.
  • SAFIII
    http://zoenn.uw.hu/htmls/vampire_bloodlines_vegigjatszas.html
  • totya4
    A hacker azt írja nekem emailban, hogy (a magyarítás szerint) valahol LA-ban egy kísértetjárta lakásban nézzek szét. Melyikre gondolt? A kísértetkastély a térképen már nem elérhető ha arra gondolt.
  • Triantafillo
    Nem kell, hogy megölje! Ha akarod, akkor szabadon engeded, és "éli" világát, nem hal meg.
  • Fidolorous

Jöhetne már egy Sequel.
  • mascarun
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    + néha ad pénzt vagy valami tárgyat amit eladhatsz. :)

A játék végkifejletét tartalmazza! Ne olvasd el ha még nem értél a végére!
    Én azért sajnáltam hogy a végén szegényt megöli a Sabbat!
  • Calver
    fogsz még találkozni vele, igen, ahol "felajánlja"
    hogy a ghoulod lesz. megéri elfogadni, legjobb páncélt ő szállítja neked többek között.
  • Calver
    jajj Zeroka... egy ideig szórakoztató volt ez a "nagyon trollkodni akarok, de túl buta vagyok hozzá" műsorszám - ne értsd félre, az emberek akkor is rajtad röhögtek, nem veled - de kezd baromi unalmassá válni.
    legyél kicsit kreatívabb - vagy még inkább: csendesebb - még mielőtt valaki majd szintúgy "kicsit trollkodni akar" és nagyon csúnyán belegázol a csöppnyi ártatlan lelkedbe.
    vagy kivágnak innen mint egy macskát szarni, mert ez szokott a másik verzió lenni
  • totya4
    Kérni kérhetek most is, csak nem hozza... :) Lőszert meg annyiért árul mint más, szóval az a fene nagy hála hogy nem köptem be valahogy nem mutatkozik meg...

Akkor a csajjal akit vérrel mentettem meg, valamikor majd összefutok az utcán azt mondod?
  • Zero 7th
    Majd te határozod meg, hogy mit csinálok, nem? Höhö, jó vicc. Valóban felesleges és meddő dolog, de engem szórakoztat, úgyhogy elkezdhetsz hozzászokni!

Egyébként semmivel nem volt feleslegesebb, mint a te kérdésed. Játszani akarsz a játékkal, vagy nem? Ha igen, akkor menj még egy kört, aztán majd megtalálod amit kerestél. Megtanulni tájékozódni _helyetted_ egy kicsit lehetetlen.
  • Rotcsa
    Kis időnek el kell telnie, amíg mercuriotól felszerelést kérhetsz.
    Asszem egy másik városban kell hozzá pár küldetést csinálni és a kérés után is el kell telnie néhány missionnek.
  • wedge31
    Majd fogod látni, érdemes megtartani a ghoul csajt mert egy nagyon jó páncélt ad a játék vége felé.
  • totya4
    Ha kinyírtam volna kérdezném hogy hol van? :)

A csaj már a kórházban megkérdezte mit tettem vele, sok választás nem volt, mert ha azt mondom vámpír téma, akkor sziréna, meg sikoltozás. Szóval mit tudom én álláspont, azóta nem láttam.

Meglett közben, a
  • Rotcsa
    Nem nyírtad ki, ugye? :)
    Mert ha igen, akkor ennek annyi....
    Továbbá amit majd csinálsz vámpír csajt a kórházban (Ha még nem csináltál), se zavard majd el az utcán, amikor megkérdez, hogy mi a fenét tettél vele, amitől sokkal jobban lett. :)
  • totya4
    A raktár felrobbantása után jött egy levél Mercurio-tól hogy ugorjak be hozzá ad felszerelést. A lakása viszont üres, csak a szokásos vér. Meg kell keresni vagy ez bug? Magyarítás fenn van, szűz installra.
  • Rotcsa
    Nem tudok róla, h elő lehetne-e valahogy hívni, nekem is nagy segítség lett volna, de meg lehet csinálni anélkül is.
    Kicsit tényleg jobb, ha tudod már, mi merre van, mert olyan otthonos tőle a játék :D

Én a végigjátszást nézegettem ki-ki lépkedve a játékból, ha olyan küldetés volt.
    Asszem csak egyszer kellett használnom, valami hülye földalatti katakombás izénél.
  • Rotcsa
    Rámászni. Pl a bankban van egy olyan küldetés, ahol visszamászni nem tudsz a szellőzőbe, csak ha alá teszed azt.
  • Rotcsa
    Úgy tudom semmilyen más modifikácóval nem megy, csak a hivatalos patchekkel, de azok meg már eleve benne vannak a honosításban.
    Megpróbálhatod, de szerintem a szöveg nem lesz magyar.
  • Rotcsa
    Na ez jó kérdés, én ezért játszottam végigjátszással egy idő után...
    Azt hiszem mondja is, h a Giovanni házhoz többé nincs lehetőséged visszamenni.
    A múzeumba sem tudsz szerintem , mert az is olyan hely, ami nincs a városok térképén.
  • mascarun
    Pisa ad két küldetést. Egyet a múzeumban másikat meg a Giovanniknál.
    Ha véletlenül már jártam mind a két helyszínen mielőtt felvenném a feladatokat akkor már esélytelen visszamenni oda. Ezt jól tudom?
  • totya4
    Buszmegállóban és a csatornában lent van térkép, de nekem is használhatóbbnak tűnik ha megnézem mi hol van.
  • Szuni
    Olyan egyszeri (egyszerű?) playerek, mint te pl, okoskodjanak csak ahol akarnak.. ha nem tudsz értelmesen válaszolni, akkor csak azért ne gyere ide hogy valamit leírj.. felesleges és időrabló cselekedet.. Köszi.

• totya4
    Helló, a játékban meg lehet fogni pl papírdobozokat, de az mire jó?