6370
Vampire - Bloodlines
-
#5810 6.7-es Update 167MB -
mrpauloking #5809 Nincs valami setup file amiben át lehet írni a felbontást hogy abba indítsa el?
-
mrpauloking #5808 Nem a szélessávval van a gond. Nekem 1440X900 felbontásom van.
Egyszerűen mintha a monitor kikapcsolna.
-
#5807 ha arra gondolsz, h szélesvásznúra beállítani, akkor erre keresgélj. -
mrpauloking #5806 Mit lehet ilyenkor csinálni? -
mrpauloking #5805 Nem akar indulni valami baj van a játék kezdő képfelbotásával. -
mrpauloking #5804 Tud valaki mondani egy olyan programot amivel meg tudom váltotatni a játék képernyő felbontását.
Itt, ezen a fórumon már volt szó ilyenről.
(legalábbis azt hiszem) -
#5803 Nem baj - de ha nem indul el, akkor mindenképp másold vissza az eredeti indító alkalmazását és csináld azt, amit lejjebb írtam [*.iso mount] és meglásd, indulni fog.
-
mrpauloking #5802 Baj ha már crack-eltem? -
#5801 Sorrend
0. Játék telepítése
1. v1.2 Patch - 13 MB
2. Unofficial v6.6 Patch - Wesp-féle, 167 MB
MOD-okat nem ajánlok, mert egyrészt nem nagyon vagyok hívük, másrészt, az Unofficial Patch is eleget tartalmaz, harmadrészt, előbb meg kell ismerni az alapjátékot, aztán érdemes feltenni bármiféle fanmade baromságot.
-
mrpauloking #5800 De baj ha már crack-eltem? -
mrpauloking #5799 Értem.
Milyen patch-eket javasolsz? -
#5798 Hát úgy, hogy benne hagyod a Daemon Tools, PowerISO, Alcohol 52% stb. virtuális meghajtójában. Mintha a DVD-meghajtódban lenne az eredeti lemez.
-
mrpauloking #5797 Nem értem hogy hagyhatom mountolva a lemezt.
-
#5796 Ne crackeld! Az 1.20-as hivatalos javítás után, az Unofficial Patch-ekkel tökéletesen játszható a játék, ha az első lemez érintetlen *.iso-ját mountolva hagyod.
-
mrpauloking #5795 Mit csináljak hogy jó legyen? -
mrpauloking #5794 Igen most töltöttem le.
De hogy szurhatom el crack-elésnél?
És ha ot szúrtam el akkor mit csináljak? -
#5793 Most töltötted le? Mert ha igen gondolom te is a crack-elésnél szúrtad el! -
mrpauloking #5792 Hali
Tud nekem valaki segíteni?
Elindítom a játékot, fekete képernyő, aztán kilép és azt írja hogy a vampire.exe működése leáll.
Pls valaki segítsen -
Daryl Hall #5791 Oks értem, mindenkitől köszönöm a segítséget. Azért remélem egyszer lesz magyarítása is a Bloodlinesnak, mert ez a játék igazán megérdemelné. Láttam Béta magyarosítás már létezik, de sajnos nem sokat ér. -
#5790 Szerintem gyanúsan nincs értelme felrakni!
A 6.6 gondolom tartalmazza azokat amiket az 5.9.
Csak a 6.6ot később találtam meg! -
Daryl Hall #5789 Nagyon szépen köszönöm a segítséget, feltelepítettem az alap játékot, utána a hivatalos 1.2 patchet, majd pedig a 167MB angol 6.6 VTMB patchet, a felbontást pedig azzal a programmal tudtam megoldani, amit megadtál nagyon szépen köszönöm a segítséget a játék nagyon faxa, nagy kár, hogy a Troika Games megszűnt. :-(
'mascarun': az 5.9 patch mire jó vagy van értelme feltelepíteni, ha már egyszer feltelepítettem a 6.6 verziót? Mert pl. a felbontást nekem a Resolution-Patcher sikerült beállítani.
-
#5788 1.2
5.9
6.6 os patch eket raktam fel!
legnagyobb felbontás 1280x1024x32 nállam! -
#5787 Na végigtoltam! Most nem akadt meg ahol eddig! Azt azért látom hogy több befejezés is van. Amit nekem bedobott az teljesen más volt mint amit youtube-on láttam!
Nagyon jó kis játék! még végigtolom egy másik karakterrel!
Az egyetlen hiba ami nagyon felbaszott benne hogy egyszerre vettem fel két webcam hoz kapcsolódó küldetést és összeakadtak!
Az egyik adag webcam ot nem kaptam meg! Erre majd még odafigyelek legközelebb! -
#5786 Az 1.2 hivatalos patch után egyből a 6.6 patchet telepítsd és a 6.5 hagyjd ki.
Én innen csináltam meg a widescreen felbontást még tavaly.
De mintha olvastam volna valamelyik ujjabb unofficial patch changelogjában hogy már benne van a nagyobb felbontás támogatása. -
Daryl Hall #5785 Hello, sziasztok
Kb. 3 hete szeretem meg ezt a játékot. Emlékszem még anno a Bloodlines 2004-es megjelenésére nagy hype vette körül a játékot, de sajnos a sok bug és hiba miatt a kritikusok nagyon lehúzták. Akkoriban inkább a Half-Life 2-vel voltam elfoglalva, most viszont szívesen végigjátszanám a Bloodlinest. A játékot már kipróbáltam, de egy két dolog előtt értetlenül állok. Feltelepítettem az alap játékot utána pedig az offical 1.2 hivatalos patchet, az 1.2patchre a 6.5 VTMB javítást ez idáig ugye ez volt a legjobb javítás a játékhoz. Most viszont érdemes a 6.6 patchet felrakni a 6.5-ös után vagy ha, újra feltelepítem a játékot az 1.2 hivatalos patch után egyből a 6.6 patchet telepítsem és a 6.5 hagyjam ki? És a játékot 1024X768-as felbontásnál feljebb lehet állítani, mert nekem nem engedi, hogy feljebb húzzam? Válaszotokat előre is köszönöm.
-
#5784 Köszönet! Majd kiszúrta a szemem! Csak én a kék derengést kerestem felette de az nem volt!
Kimaxoltam a szivósságot és a lőfegyverek gyakorlatilag nem is sebeztek. -
#5783 Ezta végigjátszást használd. -
#5782 Sikátor -
#5781 HAIL!
Emlékszik rá valaki hogy a Giovanni stronghold ban hol van az a könyv amit Pisa-nak kellene elvinni? A végigjátszásban nem volt benne.
Egyébként még mindig találok benne újdonságokat! Pl nem is tudtam hogy van egy shop a china town ban is! Úgyhogy van egy öltözéke a Gangrel nek amit ma láttam először! gondolom a többi karakternél is így van! :D -
#5780 6.6 patch! -
#5779 Mint korábban mondtam ha kell segítség én itt vagyok, időm mint a tenger, csak tesztelni nem tudnám a fordítást ingame mer a gépemen egy Pacman se futna el, nemhogy ez. -
#5778 A honlapomat jó ideje foltozgatom offline... hamarosan frissülni fog.
Addig is, érdemes ebben a topikban tájékozódni, ugyanis, ide fogok mindent jelezni a játékkal kapcsolatban :)
De, érdemes a "Játékmagyarítások fóruma" témakört is nézegetni.
-
#5777 Nem állt szándékomban! :)
Inkább elzarándokoltam i2k honlapra hátha ott van hír! xD
-
#5776 Ne zaklass PM-mel... :)
Jelzem: lassan, de biztosan - részemről legalábbis.
A társak nem jelentkeztek jó ideje. :(
-
#5775 Zaklasd IMYke2.0.0.0 egy pm-el. -
#5774 Szerintem nem igen! -
#5773 HAIL!
Valahol nyomon tudnám követni hogy hogyan áll az új fordítás jelenlegi állapota??? -
ShaiHulud #5772 nem vagyok biztos hogy CSAK a chantrynal, viszont abban igen, hogy a chantrynal CSAK a tremere kaphat. -
#5771 Tremere mér csak "chantry"-nál ?