6370
Vampire - Bloodlines
-
#6170 Hát remélem is, hogy nem egy Bloodlines remake lesz. Csináljanak valami újat, rengeteg lehetőség van ebben az univerzumban -
#6169 Lehet, hogy neked hasonlítanak, de nekem még csak emlékeztetni sem említenek az eredetiben szereplő helyszínekre. -
#6168 Nem igazán érdekel, mert ha más cégek meg bírják oldani, akkor nekik is meg kéne. Ráadásul ott van a Magicka, a Stellaris, a Cities in Motion 2, de szinte bármelyik általuk kiadott játékot említhetném, ha a tucatnyi, borsos árú DLC-re szeretnék példát mondani. -
#6167 A paradox már régóta nem olyan kis közösség... Stellaris a piacon a legnépszerűbb űrstratégia több mint 5 millió tulajdonossal, de CK2, EU4, HOI4 hasonlóan népszerű.. A Cities Skylineról nem is beszélve, amit nem ők fejlesztettek, de ők adnak ki.. annak is hatalmas rajongótábora van.
A paradox 2015-ben vásárolta meg a Vampire jogokat a CCP-től.
2017 felvásárolták a Triumph studiot az Age of Wonders sorozattal és az Overlorddal együtt.
2018-ban felvásárolták a Harebrained Schemes akik a Battletechet és a Shadowrun Returnst készítették.
2019-ben megvásárolták az egész Prison Architect jogát így már ők viszik tovább a játékot és az esetleges folytatást is ők készítik.
Plusz ebben az évben nyitottak egy új studiót az USA-ban ami megint csak játékokat fejleszt.
A paradoxból 5%-ot birtokol a kínai Tencent.
Minden évben megrendezik a saját játékshowjukat PDXCON néven, idén októberben lesz.
Szóval már nem egy kis studió pár emberrel.
És igen, eléggé nyereségesek.
-
CrashBoostZoom #6166 Akkor nézd meg jobban mert ott van az Ocean Hotel, Santa Monica, Grout's Mansion és a Hollowbrook Hotel a képeken. -
Although #6165 Talán itt majd nem annyi dlc lesz sőt szerintem biztos, mert ez nem CK2. Népszerűbb lehet. Több pénzt kereshetnek vele.
Alapvetően jó játékokat csinálnak időnként veszek dlc-ket. Támogatva a bandát mert megérdemlik. Kis közösség ez :) Aki rajong a játékaikért.
Agyaltam mi legyen a következő de megjött a kedvem a CK2-hőz. Veszek is egy dlc-t hozzá.
Tudja valaki nyereségesek vagy vesztességesek?
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.03.18. 18:52:34 -
Although #6164 Ez igaz. Valamiből meg kell éljenek nekik nincs széles vásárlói rétegük, a programozóikat viszont ugyanúgy meg kell fizessék mint a jól menő cégek. Gondolom ez egy megoldás volt nekik. -
#6163 Paradox = DLC pokol. -
Although #6162 Paradox név pont nem a buta játékok logója.
Szerk: Várósnak mondanám így.
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.03.18. 18:38:43 -
#6161 Nem tudom mi alapján mondják, hogy ez a Bloodlines, mert a képek baromira nem hasonlítanak az eredetire :)
A régi egyébként még ma is játszható és most az a legnagyobb gond vele, mint annak idején: a szűk bejárható környezet (annak ellenére, hogy HL 2 motorja pont a nagy terekben volt nagy). -
CrashBoostZoom #6160 Nagy az esély rá a screenshotok alapján, hogy egy remaster lesz. Ami biztos szép lesz meg minden de na. A grafikai része sose érdekelt nagyon. -
#6159 Vampire: The Masquerade - a héten jön a bejelentés -
#6158 hát, azért várható volt, hogy a Paradox ha már felvásárolta a WoD jogait, akkor nem a polcon hagyja porosodni -
#6157 Egyre biztosabb az új Vampire: The Masquerade-játék -
#6156 Minek fejlesszem magam hova? Én már elértem a csúcsot , nekem ez így jó Elég jó a fizetésem is.
Aztán ha kirúgnak mi lesz? Megyek máshova a magyar munkahelyek 90%-ához nem kell nyelvtudás.
#6155:
Mert mást nem csinálok az életben csak meló és játék ami a hobbim.
-
Xsillione #6155 Akkor miért is játszol számítógépes játékokal? Vagy mi a munkád, ha kell hozzá, hogy időt töltesz rá? (És még nem egyéb tevékenységet kérdeztem, ami a munkához nem kell, ám érdemes időt "pazarolni" rá.) -
hawkie22 #6154 Ez egy elég érdekes hozzáállás. Így soha nem is akarod továbbképezni magad? Semmi vágy, hogy fejlödj? Engem nem elégítene ki ez a hozzáállás. Meg azért a mai világban nyelvtudás nélkül, hát nem tudom. Mi van, ha kirúgnak és a területeden nem tudsz elhelyezkedni? De te tudod. :) Na mindegy, ez már nagyon off ebben a topikban. :) -
#6153 Tanulni is utáltam kb nem is tettem only puskát gyártottam mindig (bár valaki szerint ez is tanulás mert 1x mig kiirtam legalább elolvastam)
Ami a munkámhoz nem kell nem pazarlok rá időt.. -
CrashBoostZoom #6152 Micsoda válasz egy több mint 2 éves posztra :D -
Alanw #6151 Facepalm......te az angolt utálod vagy csak lusta vagy tanulni? -
#6150 Ennek csak a próféta a megmondhatója...
De nem valószinű, hogy hozzá igazitja mert lostprophet eleve nem támogatta a Wesp5 féle patcheket. -
#6149 A 9.6 unoffical pachel megy a magyarítás vagy valaha fog (hozzá lesz igazítva)? -
69Gyugyo #6148 Azért köszönöm hogy legalább Te válaszra méltattál. -
#6147 Sajnos nem tudok segiteni mert nekem a steames verzio van meg azzal win7 alatt jó volt a honositás. -
69Gyugyo #6146 Persze GOG-os verzió. -
69Gyugyo #6145 Szevasztok!
Bocs a zavarásért, de erősen kínlódok a magyarítással. Pl nem találok vampire.dll-t ami 7.49 mb csak olyat (kettőt) ami 7.667 mb. Az egyik az Unofficial_Patch\dlls\-ben a másik a másik a Vampire\dlls\-ben van. A vanilla_claner futtatása hiba üzenetet hoz hogy nem talál valamilyen elérési utat. A magyarítás pedig nem tud a legvégén a windows\fonts\ könyvtárból fájlokat törölni mert nincs hozzáférése pedig rendszergazdaként indítottam.
Van valamilyen jó tanácsotok? Egyébként Win10/64-et használok és próbáltam a winxp/sp2+rendszergazda beállítást is. Eddig a legjobb amit elértem egy ékezetes karakterek helyett random kriszk-kraszk-os verzio.
Kösz. -
#6144 Ehhez a szinte lehetetlen érvényesni baromsághoz csatolj hozzá valami olyat amire igaz is lesz a baromságod.
Maximum az angol játékokban lehetetlen érvényesülni a magyarországi élethez meg véletlenül se kell. Max kötelező jeleggel végiggörcsölni az iskolában.. -
#6143 Nem tudom, hány éves vagy, de hidd el, érdemes megtanulni, mert ma már szinte lehetetlen érvényesülni angol nyelvtudás nélkül.
Arról nem is beszélve, hogy abban a 2 játékban amihez eddig magyarul volt szerencsém (mivel nem volt bennük elérhető az angol), iszonyatos félrefordítások és érthetetlen/értelmezhetetlen dolgok fordultak elő. -
Anonymusxx #6142 Írtak egy páran a magyarítással kapcsolatban, leírom ide is:
Kimásolod másik helyre a vampire.dll 7.49 mb - hirtelen nem tudom melyik mappában van
lefuttatod ezt a cmd-t,
https://www.gog.com/forum/vampire_the_masquerade_series/installing_true_patch_gold_to_the_gog_version_of_bloodlines
vagy
https://drive.google.com/file/d/0B1BxsqzJbT1FTWxLc2EwSjlGU1U/view
felrakod a magyarítást a magyarítás fixxel együtt
Ha nem indul el a játék:
Visszamásolod a vampire.dll 7.49 mb felülírván a másik vampire dll-t
Az exe fájlt beállítod xp sp 2-re
és program futtatása rendszergazdaként -
Anonymusxx #6141 :D
Mert nem vagyok nagy angolos, a játékokban meg amúgy elég nehéz a szöveg...
Amúgy sikerült megoldani a gog-ra rárakni a magyarítást.. -
#6140 A steames verzió honositással együtt, tavaly még tökéletesen müködött nálam win7 alatt. -
#6139 Magyarítás? Az meg minek?
Ha régebbi játékot vásárolsz, mindenképp gog-os verziót válassz, mert ők törődnek is a régi játékok időnként kompatibilitás felújításával, nem úgy, mint pl. a steam. A CD-s eredeti sem működik? Nálam régebben, xp alatt hibátlanul futott. -
Anonymusxx #6138 Ezt a játékot hogy lehet elindítani? A gog-os verzió elindul, de az összes többi a new game után egy hibaüzenettel leáll ..
Próbáltam vmware-n xp-én, és win 8.1-el, különféle patchekkel, de ugyanaz a hiba...
A magyarítás meg pont ahhoz a verzióhoz nem jó, ami meg elindulna (gog) -
#6137 Azt hittem magyar annyira ajánlgattad ,de nem :( -
SAFIII #6136 Igen! -
#6135 Az első Vampire the Masquerade megvan? -
SAFIII #6134 Kössz.
Megnéztem, de elég mellőzött, de király játéknak tűnik.
Véleményetek? -
#6133 Sokkoló... -
#6132 Tessék a Bloodlust: Shadowhunter-t megnézni Steamen :) -
Fidolorous #6131 Végülis a Read Dead-et is felkapták szóval nem kizárt :D De egy RPG-t nehéz elképzelni a Rockstartól..