Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom ez is egy olyan mókás hiba mint amikor a múzeumba hamarabb mész mint hogy az emberevõtõl felvetted volna az ereklyemegszerzõs küldetést!
Már nem fogsz tudni visszamenni érte!
Már nem fogsz tudni visszamenni érte!
Egy érdekes dolog történt:
Ventrue-vel nyomom, bementem az utolsó körbe. Ott Damsel véletlenül elkottyintotta, hogy van valami fertõzés. Tudtam, hogy mi az, mert már 2x végigvittem a játékot, de nem kérdeztem róla, mert úgy is tele voltam feladattal, meg gondoltam,késõbb talán ismét felhozza majd. Ez után elmentem a régenshez, aki mondta, h menjek be az utolsó körbe, mert ott tudnak valamit a ferõtésrõl. Na, gondoltam egye fene, csak elfogadom az a feladatot. Elmentem, de Damsel már nem ajánlja fel...
Gondoltam talán majd az Elisabeth Queen-es hajókázás után mondja.... de nem mondja...
Azóta már a Malkáv primogénes küldetésen is túlvagyok, de nem ajánlja fel azt a feladatot Damsel...
Mi a fenének? Másnak volt ilyen gondja?
Ventrue-vel nyomom, bementem az utolsó körbe. Ott Damsel véletlenül elkottyintotta, hogy van valami fertõzés. Tudtam, hogy mi az, mert már 2x végigvittem a játékot, de nem kérdeztem róla, mert úgy is tele voltam feladattal, meg gondoltam,késõbb talán ismét felhozza majd. Ez után elmentem a régenshez, aki mondta, h menjek be az utolsó körbe, mert ott tudnak valamit a ferõtésrõl. Na, gondoltam egye fene, csak elfogadom az a feladatot. Elmentem, de Damsel már nem ajánlja fel...
Gondoltam talán majd az Elisabeth Queen-es hajókázás után mondja.... de nem mondja...
Azóta már a Malkáv primogénes küldetésen is túlvagyok, de nem ajánlja fel azt a feladatot Damsel...
Mi a fenének? Másnak volt ilyen gondja?
😄
Akkor egy kis pozitív visszhang.. Legutolsó legkedvesebb játékélményem a Silent Hill 2 volt, egy vacak õskõvület pc-n kb. 3 éve.. Semmi nem volt olyan emlékezetes, megrázó és meghatározó játék azóta.. (na jó a Downpour néha majdnem hozta azt, de az már csak egy gyenge spinoffnak felel meg..)
Akkor egy kis pozitív visszhang.. Legutolsó legkedvesebb játékélményem a Silent Hill 2 volt, egy vacak õskõvület pc-n kb. 3 éve.. Semmi nem volt olyan emlékezetes, megrázó és meghatározó játék azóta.. (na jó a Downpour néha majdnem hozta azt, de az már csak egy gyenge spinoffnak felel meg..)
Szeretem a cicákat
Na most nehogy megsértõdjél már mert leírtam a véleményem.
Modifikációkkal megy a bloodlines hun?
Én nem savaztam a GTA-t te viszont egybõl a SH-t...sg én igy szeretlek.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ízlések és.....
Nekem meg a Silent Hill a komolytalan.
Fido!
Jaja voltam, te is nagy gta fan voltál, emlékszem akkor toltad ki sorban az összes részt csak vagy én téged vagy te engem töröltél vagy, vagy van egy tippem😄
Nekem meg a Silent Hill a komolytalan.
Fido!
Jaja voltam, te is nagy gta fan voltál, emlékszem akkor toltad ki sorban az összes részt csak vagy én téged vagy te engem töröltél vagy, vagy van egy tippem😄
SAFII ! Te még régen msn partnerem voltál nem ? ex Fido4life vagyok 😄
Szeretem a cicákat
Érdekes lista...a bloodlines nekem is benne van a top5-ben.
Jah és mielõtt valaki felakadna, a hangulata miatt az egyik legjobb játék!
Ezt én se értem, jó nem vagyok egy hatalmas játékos, de azért nagyjából képbe vagyok így szerintem nem mondok hülyeséget, ha azt mondom, h a valaha készült egyik legjobb játék.
Legalábbis nekem benne van a Top3-ban(az elsõ persze a GTA3, utána meg a MAFIA1)
Legalábbis nekem benne van a Top3-ban(az elsõ persze a GTA3, utána meg a MAFIA1)
nem, az ilyen le se kéne, hogy üljön egy CRPG játék elé, az ilyen játsszon 10 óra alatt végigvihetõ agyatlan FPS-ekkel..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
idióták, lekötöztem volna õket a géphez hogy Te ezt AKKROIS végigjátszod !!
Szeretem a cicákat
Csak gondolom a sok duma nincs a játékban. Néhány ismerõsöm a Bloodlines-t pont emiatt hagyta abba már az elején.
"Csak sok duma, meg mászkálás" , "Ez engem nem érdekel" ! 😄
<#beka3>#beka3>
"Csak sok duma, meg mászkálás" , "Ez engem nem érdekel" ! 😄
<#beka3>#beka3>
olyannyira,hogy a story kb ugyanaz😛
Nekem úgy tûnt, ez a Dark valami Bloodlines kópia lesz. 😊)
Amúgy a z új Legacy of Kaint várom.... Félõ, hogy valami elbaszott MMO lesz belõle.. 😞
Amúgy a z új Legacy of Kaint várom.... Félõ, hogy valami elbaszott MMO lesz belõle.. 😞
nem vágom amúgy miért nem folytatják ezt a sorozatot...😞(
mmo <#shakehead>#shakehead>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
WODO MMO 2015😛
Nem készül valami folytatás?
Kár, h csak könyv lesz...
Jó lenne egy bloodlines II 😊
Jó lenne egy bloodlines II 😊
az a kérdés, hogy valyon a CCP hozzájárult -e a dologhoz..
(miután már övék a White-Wolf, ezáltal a WtM jogai)
(miután már övék a White-Wolf, ezáltal a WtM jogai)
A Rquiem of the Night-ról mit tudtok?
Állítólag az a Boloodlines multija.
Állítólag az a Boloodlines multija.
Valaki véletlenül nem tudja, hogy lehet aktiválni a Missing Data c. küldetést?
Vámpír fanok. figyelem!
( Kicsit off, de remélem nem haragszik meg senki érte!)
Elkészült a LOK-szövegkönyve!
http://magyaritasok.hu/downloads/details/1306/legacy_of_kain_szovegkonyv
Immár megtekinthetõ a teljes esemény magyarul is! Köszönjük szépen! 😊
( Kicsit off, de remélem nem haragszik meg senki érte!)
Elkészült a LOK-szövegkönyve!
http://magyaritasok.hu/downloads/details/1306/legacy_of_kain_szovegkonyv
Immár megtekinthetõ a teljes esemény magyarul is! Köszönjük szépen! 😊
Azért nagy mákod van, ha az asszony is tolja a Bloodlines-t..😊
Szeretem a cicákat
valami lehet a dologban, mert nekem sikerült venni 1-et Tremere-rel, de az assszony a Malkavita nõjével nem tudott venni
Tudom elvileg lehet venni mindenkinek, a magyarításban benne van az 1.2-es patch, és a True vampire patch és a 6-os hotfixe..
De írták a magyarítások portálon is hogy a magyarítás miatt van ez a hiba.
De írták a magyarítások portálon is hogy a magyarítás miatt van ez a hiba.
Tremerének is lehetett venni ruhát.
Az 1.1-es verziót raktad fel?
Az 1.1-es verziót raktad fel?
Úgy tudom hogy a magyarítás miatt nem lehet venni ruhát..
Lehetséges, én is ruha/páncél nélkül gyõztem le.
Szerintetek jó ruha/páncél nélkül le lehet gyõzni Ming-Xiao-t?
Mert magyarítással játszom, és emiatt nem lehet ruhákat venni.
Ming-Xiao kb 3szor eltalál és meg is halok, én meg amit sebzek az meg se látszik azon ami az életerejét jelzi..
Mert magyarítással játszom, és emiatt nem lehet ruhákat venni.
Ming-Xiao kb 3szor eltalál és meg is halok, én meg amit sebzek az meg se látszik azon ami az életerejét jelzi..
Közben megoltottam, nem Kankernél volt hanem a csajnál..
Nem nála van, valahol a szobában.Ami ekképpen néz ki: vörös nap, közepén egy koponyával!
Megöltem Kankert, de nem dobott ki brotherhood flyert, pedig úgy tudom hogy kellett volna, vagy nem?
Nekem is csak nehezen sikerült, mondjuk én magyarítással játszottam.
Arra emlékszem, hogy van benne egy fordulópont, amikor arra kell sarkallni az egyiket, hogy kinyírja a másikat és épp ezért nem fogja megtenni. Mindig a lehetõ lekisebb rossz felé kell vinni a beszélgetést.
Arra emlékszem, hogy van benne egy fordulópont, amikor arra kell sarkallni az egyiket, hogy kinyírja a másikat és épp ezért nem fogja megtenni. Mindig a lehetõ lekisebb rossz felé kell vinni a beszélgetést.
nem elég a meggyõzés, nagyban függ attól is, hogy miket beszéltél velük...mindkettõvel kedvesnek kell lenni, kedvükre tenni
itt elvileg van leírás, hogy mikor mit kell mondani nekik
itt elvileg van leírás, hogy mikor mit kell mondani nekik
Az elõbb kóddal felnyomtam az összes tulajdonságomat a maxra, de így sem jött össze...
A játékban a Sibling Rivalry küldetésnél hogy lehet azt megoldani hogy a két személyiség kibéküljön? A neten nézelõdtem és csak annyit találtam hogy a meggyõzés tulajdonságnak a 4-esen kell lenni, de én hiába viszem fel 5-re, akkor sem sikerül kibékítenem õket...
A kuei jin végigjátszást szeretném megnézni, de a "taxisofõrnél" nem tudom ilyen irányba vezetni a beszélgetést. Én csesztem el valamit?
Ahogy itt írják? Vagyis az egyik elõzõ küldetésnél kellett volna....
Ahogy itt írják? Vagyis az egyik elõzõ küldetésnél kellett volna....
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Kösz, de nem nagyon vagyok a végigjátszások híve idõtlen idõk óta, amelyik játékhoz az kell az igencsak el van cseszve (mint pl. az összes kalandjáték). Majd félszemmel megpróbálom meglesni azt a részt 😊
Steamen kb 1500ft ma a játék.
Steamen kb 1500ft ma a játék.
http://zoenn.uw.hu/htmls/vampire_bloodlines_vegigjatszas.html
A hacker azt írja nekem emailban, hogy (a magyarítás szerint) valahol LA-ban egy kísértetjárta lakásban nézzek szét. Melyikre gondolt? A kísértetkastély a térképen már nem elérhetõ ha arra gondolt.