17064
-
#1772 még 229 üzi kell 2000 ig :) -
#1771 Nemkell, en megtanultam az ingame adminolast konzolbol ;> volt kin gyakorolni ;> -
#1770 Jah és egyébként jó8 -
#1769 De úgy látom nem túl sokan tanulmányozták a www.battlefield.hu-n a konzol parancsokat, ezért most ezt tegyétek meg :) http://www.battlefield.hu/faq/konzol.htm -
#1768 Bannolni nem így kő -
#1767 :DD és igy bannolni is lehet? pl meghatározott időre? és lelehet idő előtt venni a bant? -
#1766 Danny ugyebár miért kéne kilépni? egyrészt DW BF remote manager nem megy, így szépen konzolba gépelési gyakorlat admin.enableremoteadmin *********** admin.execremotecommand "admin.kickplayer x" -
#1765 Hopsz :D -
#1764 Akkor azért nem tudtam múltkor kickelni, mert már nem jó a passwordom. Pedig már valószínűleg sikerült volna konzolból. :( -
#1763 Szoktak ok azt latni, csak ugye a kick-hez ki kell lepni a desktopra, hogy elinditsd a remote admint. -
#1762 Elméletileg én is az vagyok, vagy voltam, nem tom de én nem kaptam új pass-t, a régivel nem mükszik, szóval én nem tok semmit tenni az ügy érdekében... -
#1761 bf má 1.5 ;) -
Unreal1942 #1760 Hat igen.. elviekben en is az adminok kozott vagyok!
A Sok admin az elvileg most 4 emberke mivel valaki kiadta idegen kezbe a pass-t "Petko"
Sajonos en meg lusta voltam arra ,hogy konzolbol megtanuljak adminolgatni!
Progi meg biztonsagi okokbol..(amit nem ertek HBA serveren jo itt miert nem?) szoval nem fut!
Pedig igazad van.. nem telik el nap ,hogy se tortenne valami f*szsag! Nemreg valaki kibanolta az egyik tagunkat!
Pedig elvileg Admin a kozelben sem volt.. raadasul U'42 es admin nem hinnem ,hogy kitete volna!
Arrol meg nem is beszelve ,hogy a srac...erosen atlag felett normalis!
Igyekszem osszekapni magam es idot szanok mar a konzol adminolgatas elsajatitasara! :) Akkor viszont nem lesz kegyelem osztogatom a bant mint komunistak a virslit! :) -
#1759 Thanx.
Most meg azt írja hogy Wrong version... Felaraktam az 1.45-ös bf peccset meg a 0.5-os dc full installt. Valamit kihagytam ezek szerint? -
#1758 Oops ez én voltam csakhát ugye ki meg be jelentkezni :/ -
#1757 bf42hu -
#1756 Danny sztem ha epp ott van valamelyik admin szolj neki, biztos tehet vanalmit az ugy erdekeben. -
#1755 Hail emberek! Régebben sokat dc-ztem, de az előző verziónál abbahagytam mert közbejöttek a dolgok. Viszont most jönnék újra, látom már nagy klánozás is van meg minden, aminek csak örülni tudok, így már gondolom normális létszám van a servereken :)
De most mennék fel a DW-re, és nem tudom a jelszót. Ezek szerint megváltozott vagy én emlékszem rosszul? Nem dchun vagy dchu volt? -
Borg #1754 Én azt nem értem, hogy annyi ember kapott admin jogot a dwr-re, a pénz miatt, azok miért nem törödnek ilyesmivel?
Meg pl azzal, amikor usa-nak beáll 20 ember, másiknak meg 12, es hiaba tépi a száját bárki, hogy ugyan álljon már át valaki, rá se szarik egyikse.
Ha ennyi admin van a szerveren, csinaljanak is mar valamit legalabb...
Pl kezdhetnétek azzal a destiny nevű egyénnel, folyton csak szid valakit, nem birja elviselni ha lelövik, rögtön anyáz... -
#1753 De lehetne. Ha rajtam mulna mar a mult heten 10 ember ki lett volna bannolva. Aki egy keresbol nem ert, annak nincs akkora az ertelmi szintje, hogy megerdemelje a jatekot velunk. ;) -
#1752 Hát azért ezt a "magas hatásfokkal"-t kétlem -
Petko #1751 gondolom c
azért akkor is kellemetes dolog hogy már ilyen munkahelyeken is lehet netezni, meg gamelni is esetleg:) -
#1749 köff -
#1748 Ma megdönthetem az ébrenlét rekordomat. Most 22 óránál tartok( tegnap de. fel, írányulás boltról boltra, este melóba, ma de. nyomulás újra), de legalább az összes ajándékot megvettem. Huh. Nem kis meló volt. Ti már túlvagytok rajta?;)
Na ennyi volt az OFF.
-MeOw: hmmm.:) Szerencsére a Trauma studios nem a Valve, és a Desert combat nem a Hl2 és nem is CZ...:D
Kellemes megelepetés lehetne! Főleg így az elüzleteseidett karácsonykor.:(
-tk? Amúgy ilyenkor nem sajnálom, hogy nem játszhatom. Igencsak elveheti az ember kedvét a JÁTÉKTÓL. Persze gondolom ezt hiába magyarázod....a tk-zónak...
Nem lehet ellene tenni? Admin, ban, vagy beállítani, hogy a friendly sebzés önsebzés?
-TheGoro: mondták már, hogy a "mobilis ak" nagyon jó lett?:) -
#1745 Én is előtte 1 nappal értesültem róla :)), azt akkor már fenn volt fórumonkon is, és wrájtoltam neked dc++-on. :)) De sorry... -
#1744 -éééérdekes
Aki tud németül, nem nézné meg, mit írnak a Comanche-ról december 1.-ei keltezéssel? Hogy én is okosodjak.:) Mindenesetre megugrik bárkinek a vércukra a képek láttán, aki szeret a Dc-ben repkedni...Szvsz...
-A little bird már csak kismiska....Gondolom a mezőgazdasági hajlamú bf-sek ezzel tudnak permetezni Bocage mezein.
-Azt a három pályát meg ki kellene próbállni (bár a "killbox" színvilága egyedi, de szép).
(hírezni nem akartam, lévén friss vagyok, pervollal vagyok még mosva, de ha még nem láttátok, akkor "kellemes és üde reggeli színfolt" lehet a fenti link. -
#1743 -Petko: had játszak Vágó Pityu bát. Találd ki, a lehetőségek:
a; a BSA éjszakai brigád tagja vagyok, oszt unatkoztam...
b; a cserkeszőlősröcsögei intel gyár portása vagyok.
c; sürgősségi ellátásban tevékenykedem magas hatásfokkal.
d; krókikus hazudozó vagyok, most pattantam a 'lipótról. Ott csak úgy ismernek: "a heteske".
-Ha a Nimitzen egyszerre tényleg ennyi jármű található egyszerre akkor már felszállni is művészet lesz.
-mikor is esedékes a 0.6? -
#1742 De télleg, lekközelebb szójjatok időbe'
Majd meghalok egy jó kis gyakásért erre elsunnyogjátok nélkülem... Ehh... :( -
#1741 Hali! Stingert a popsitokba kedves kollégáim DF klán! Gyakwartok nélkülem? Oszt mikor kell ilyen esetben szólni? roarrrrr... Előre bezony! Hogy az a jó távcsöves atyaúristen puffantson le mindőtöket 120 km-ről oldalszélben! Olyat teszek, hogy a barret adja a másikat! Grrrr..hrrr..roarr..hörrggh!"+!%³£$÷#&@#
:) -
Unreal1942 #1740 Ja... mondjuk [email protected]
Ide csapatkapitanyok! :)
-
Unreal1942 #1739 Hi all!
Na megint elohozakodnek a Februarban tartando BF/ DC lan partyval kapcsolatban!
Valszeg Februar 13-14-15 lenne az idopont!
Eddig 38 ember jelezte ,hogy erdekli! 34 hogy nem!
Felemas eredmeny.. 50 fo alatt nem is kerul megrendezesre!
Valoszinuleg BF es ek tobben jonnenek.. mivel nagyobb a scene!
Azert nem volna rossz ha az aktiv DC csapatok keviselnek magukat legalabb 8 fovel!
Jo kis gamakat tolnank! Egyenlobb eselyek a lan miatt!
Raadasul testkozelbol lathatnank kit is miert anyazunk "egyesek" !
U'42.:.Pampalini
ui: Lehet potyott tenni az igen vagy a nem melle aki meg nem tete meg, hogy lassuk van e meg igeny!
illetve csapatok vezetoi kuldhetnek nekem e-mailt esetleg szandekukrol ,hogy jonnenek vagy ne is szamitsunk ra!
Termeszetesen funbol is el lehet jonni... jatek jut majd mindenkinek :) -
#1738 amugy thx :D -
#1737 ujj reg :P -
#1736 Gyonyoru az uj ruhad! :) -
#1735 Jeeh :)) -
#1734 Huu csak nem én voltam az ottan 1 el lejjebb? :DDD -
#1733 Uffantás belétek :D -
#1732 jah jelszavunk a mobilitás -
#1731 Szukseg eseten tank utan is kotheto :D -
#1730 láccat ne tévesszen meg ak47-essel felszerelt tolokocsis igen is veszélyes! főleg ha helit, tankot vagy repzajt is vezet közbe. Szal az egész lényege a megtévesztés.