7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• Alexease
    A HPCC-hoz csinaltam egy gyors, sajat cockpit belso szelvedot (tukrozodes+kosz). En szeretem "latni" a szelvedot, jobb a tererzet:)))) Nem ir felul semmit, egy BMP, ha nem kell, torlendo: HPCC Alexease Cockpit Window

Es detto a HPCC-ben lecsereltem az osszes hagot, efektet (kiveve motorhang). Szinte mind a GTR-bol van;P A hangok a ..\Audio\Vehicle\Carrera_Alexease konyvtarban lesznek, nem irnak felul semmit. De a CARRERA.SFX-et be kell masolni a ../PCCSeasonData/Vehicles konyvtarba! Az eredetit archivaljatok!!! HPCC Alexease Sounds (THX GTR:DDDDD)
  • b-type
    sira' kösz.
    (de fűvel is passzolhatod) :)
  • avcom
    Rouen meg Daytona Road (kérdésedre a válasz igen :-)) bent van a Prototype-C MOD-ban, ha nincs meg nektek egy kis idő alatt kioperálhatom aztán fű alatt lepasszolom
  • JuanG
    nem most vasárnap, hanem jövőhét vasárnap...
  • b-type
    fogalmazásból-értelmezésből 1-es...unéz ki kirázta a force feedback
    Naszal, persze vannak alap pályák, egyrészt mert jók, másrészt mert biztosan nem lesz velük zűr. :)
    és Nordschleife meg üt, de csak ketten vagyunk rá igazán ráindulva. :(
    na asszem így vmivel érthetőbb.
  • b-type
    mivel vasárnap már nekifogunk bajnokságnak, ezért kellettek a pályák.
    kb. 12, majd Juan dönt, viszont oké, hogy mentem/mentünk rajtuk, de az új pályákat még nem teszteltük le,..ez folyamatában fog menni.
    pl. most kezdünk mondjuk Melbourne-el, mert az beép.pálya, biztos hogy nincs gond.
    Közben pedig derülnek ki, hogy melyik pálya milyen, van-e vmi baja.
    Pl. OstereichRing is nagyon jó, de még teszten is lejött, hogy a tényleges célvonal vagy 400méterrel odébb van, mint a kiépített célvonal/transzparens :)
    Kösz :), Nordschleife az egyik nagy kedvencem(7:47a best HPCC/PCC-vel), és imádnám, ha versenyezhetnénk rajta, de sztem le lennénk szavazva (mert Juan is mellette lenne sztem )
    Rouen-t még nem néztem, a Rolex 24H Daytona, az road course Daytona?
    van kis ovál egy sikánnal törve, majd a katlan belsején kanyargós aszfalt?
    z tetszene..még nem volt hozzá szerencsém F1 Challenge alatt.
  • avcom
    nem teljesen értem a listát, egy részük alapból bent van a MOD-ban (Imola, Barcelona, Magny-Cours 2002, Hungaroring 2004, A1-Ring, Canada, Suzuka)

extra pályákkal még nem folgalkoztam (most éppen az első és remélhetőleg egyetlen patchen dolgozom), az viszont biztos, hogy egy oval add-ont fogunk csinálni, melyben feltápolt pályák lesznek valamelyik Thunder-ből. Ezen kívül szeretnék kiadni egy külön csomagot, amiben néhány pályára megfelelő szabványos grafikák (ikon, betöltőkép stb), scn és gdb fájlok lesznek.

Viszont ha már kérdeztél szerintem Nordschleife-t, a Norisringet, Rolex 24H Daytona-t és Rouen-t érdemes megnézni

A TOCA Race Driver-ből kiszedett pályák valóban nagyon szűkek, ez általános probléma, így fennáll Knockhill esetében is (ha jól emlékszem ez abból van)
  • b-type
    szivessen beleraktam volna Knockhill-t is, mert valami eszméletlen jó kis pálya, de sajnos versenyezni szűk. :(
  • b-type
    :D
    kösz, az még odébb van igaz márcsak egy 10-es hiányzik.
    viszont vannak olyan pályákamik nem igazán számítanak, pl. oval, vagy tesztpályák :(
    Épp most adtam le a pályaajánló listám:
    "-Imola
    -Barcelona
    -Magny-Cours 2002
    -Monaco
    -Sears Long
    -Hungaroring 2004
    -Caruaru (Ayrton Senna)
    -Road Atlanta
    -Sepang
    -Sears Point
    -A1-Ring
    -Detroit Belle Isle
    -Canada
    -Suzuka
    -Watkins-Glen DTM
    -Sardian Park

Ez 16 pálya, van benne dimb-domb, sík pályás, trükkös-ugratós, hangulatos, palánkos, városi, és sóderágyas, homokos."
    Van benne szopattyú pálya is, de alapvetően amiket megnéztem, azok közül ezek a legjobbak sztem.
    Tudnál ajánlani? Neked van kedvenced, vagy ami szinte a HPCC-re van kitalálva?
  • avcom
    autónál van korlát azt tudom (anno az F1 2002-es GTR2002 eszméletlen autóarzenálja miatt jött elő), így úgy gondolom, hogy van a pályánál is. Ha majd 100 körül jársz és nem indul el a játék, akkor egyet esetleg vegyél ki és megtudjuk
  • b-type
    Misu, szasz :)
    Szted van vmi NR2003-hoz hasonló korlát az F1 Challenge-hez, (ott nem lehet 138 pályánál többet betenni) az F1 Challenge-nél most tartok 61-nél, nem fog ez bekavarni?
  • b-type
    kösz szépen, müxik is. :)
    Persze számít a kinézet is..mindjárt nézem az F1C verziót, de ami ált. érdekel, az a vonalvezetés, és az aszfalt (mennyire kézbentartható rajta az autó)
    Az sosem baj, ha ezek mellett még szép is :)
    Akkor ennek a mintájára meg tudom csinálni az összes kilépkedő pályámat remélem, köszi
  • avcom
    Tantra F1C pályája
  • avcom
    na leszedtem, beraktam, megoldottam :-)

tehát Fiorano.SCN fájl eleje:

CUBEASF

//-------------------------------------------------------

//SearchPath=PCCSEASONDATA\CIRCUITS\Fiorano\MTS
    //SearchPath=PCCSEASONDATA\CIRCUITS\Fiorano\MAPS
    SearchPath=PCCSEASONDATA\CIRCUITS\Fiorano\
    SearchPath=PCCSEASONDATA\VEHICLES\
    SearchPath=PCCSEASONDATA\CIRCUITS\COMMON

MASFile=FIORANOMAP.MAS
    MASFile=FIORANO.MAS
    MASFile=FIORANO1.MAS
    MASFile=FIORANO2.MAS
    MASFile=CDB.MAS
    MASFile=CMAPS.MAS

többi maradhat

írtam egy teljesen új GDB fájlt, az időjárás adatokat Magny-Cours-ból másoltam ki a gyorsaság kedvéért, ha nem tetszik ezen már Te is tudsz változtatni

Fiorano.gdb

Fiorano
    {
    Filter Properties = hsw
    RaceLaps = 14
    Attrition = 30
    TrackName = Off Season - Fiorano
    GrandPrixName = Fiorano, Porsche Carrera Cup
    EventName = Hungarian Porsche Carrera Cup
    VenueName = Hungarian Porsche Carrera Cup ITALY
    Location = Italy, Fiorano
    Length = N/A
    Track Record = N/A
    Qualifying
    {
    Attila Barta =
    Barna Kovary =
    Csaba Kun =
    Ferenc Ratkai =
    Frigyes Turan =
    Gyorgy Butyka =
    Gergo Szabo =
    Gabor Talmacsi =
    Gabor Weber =
    Ingy =
    Istvan Racz =
    Janos Kesjar =
    Kalman Bodis =
    Laszlo Brachna =
    Laszlo Szasz =
    Misu =
    Peter Moczar =
    Tamas Illes =
    Toya =
    Tibor Vladar =
    Zoltan Zengo =

}
    Weather
    {
    Practice1
    {
    Conditions = Best
    TrackWetness = Dry
    AmbientTemp = 24
    TrackTemp = 40
    }
    Practice2
    {
    Conditions = Best
    TrackWetness = Dry
    AmbientTemp = 25
    TrackTemp = 44
    }
    Practice3
    {
    Conditions = Best
    TrackWetness = Dry
    AmbientTemp = 22
    TrackTemp = 32
    }
    Practice4
    {
    Conditions = Best
    TrackWetness = Dry
    AmbientTemp = 24
    TrackTemp = 32
    }
    Qualify
    {
    Conditions = Best
    TrackWetness = Dry
    AmbientTemp = 26
    TrackTemp = 44
    }
    Warmup
    {
    Conditions = Best
    TrackWetness = Dry
    AmbientTemp = 20
    TrackTemp = 28
    }
    Race
    {
    Conditions = Best
    TrackWetness = Dry
    AmbientTemp = 26
    TrackTemp = 43
    }

}
    SettingsFolder = Fiorano
    SettingsCopy = default.svm
    SettingsCopy = Fiorano.svm
    SettingsAI = Porsche GT3.svm
    Qualify Laptime = 90.000
    Race Laptime = 90.000
    }

ez itt a fájl vége
    Ez az F1 2002-ből van átrakva, előnye, hogy a boxban több autó is meg tud állni, hátránya, hogy iszonyatosan néz ki mai szemmel. Van egy direkt F1C változat, az sokkal szebb, viszont csak egy autóval, test day-ben használható

rFactor kapcsán most leginkább a háttérben folynak a dolgok, olyan dolog készül, amelyet már ismertek, de az rFactor kapcsán még nem hallottatok róla
  • lac coo
    /off:

Misu ! Mi hír az rFactorrol ?
  • b-type
    Road America is szép, de hosszú nekünk, ShortAssen meg csak a célegyenes szép, a többinél elvész az aszfaltcsík határa :(
  • JuanG
    otthon majd berakom Fiorano-t :)...
  • JuanG
    ja igen így :)...melóhelyről írtam, ezért csak fejből nyomtam az előzőt :)))...
  • b-type
    köszi:)
    Erősen próbálkozom.. :))
    Fiorano sajna kidobál még asztalra, de próbálkozom.
    Kiváncsi vagyok rá, mert ha jól emléxem a Ferrari tesztpályáján még nem mentem. :)
  • avcom
    ha megcsinálod azt, amit leírtam akkor működni fog, az én HPCC-mben is vannak innen extra pályák és ez amúgy is egy gyűjtemény, szal nem lehet párhuzamot vonni a fájlok között, mert különböző emberek készítették őket.

az SCN-ről...
    ... de jó, ez még egy F1 2002-ből konvertált pálya

CUBEASF

SearchPath=PCCSEASONDATA\CIRCUITS\Fiorano\
    SearchPath=PCCSEASONDATA\VEHICLES\
    SearchPath=PCCSEASONDATA\CIRCUITS\COMMON

MASFile=FIORANOMAP.MAS
    MASFile=FIORANO1.MAS
    MASFile=FIORANO2.MAS
    MASFile=CDB.MAS
    MASFile=CMAPS.MAS

ha nem megy, akkor elírtam valamit
  • b-type
    vazz, te tudsz ilyeneket??? :D
    akkor nézd meg ezeket légyszi:
    -páylák
    a 2. mirror jól jön.
    ezeket nem hajlandó berakni.
  • JuanG
    pl.

MASFile=PCCSEASONDATA\CIRCUITS\FIORINA\FIORANOMAP.MAS

...már ha tényleg ott van :)...
  • b-type
    kösz az infót, megpróbálom értelmezni.., segítenél mondjuk annyiban, hogy ha lesz fölös időd (jaj,de béna duma), akkor ezt az egy SCN-t megcsinálod mintának?
    próba .SCN
  • avcom
    a launcher elvileg képes pályakonvertálásra, de én általában jobban szeretem a kézi megoldást...

fogod a pályát és beteszed a PCCSEASONDATA\CIRCUITS könyvtárba, utána a gdb fájlban a filter properties-hez megadod azt, hogy HSW

utána az SCN fájlban pontosítod a mas fájlok elérési útját és ha szeretnéd, hogy a bajnokságnak is eleme legyen, akkor a HPCC_HSW.gdb-be be kell raknod a pályaneve.gdb fájl első sorát (pl 2002_Sebring)
  • b-type
    Ha ezt megkerülve akarom, hogy bent legyen a játékmenűben a választható pályák közt, akkor mit lépjek?
    ..márha ötlet nincs, és újratelepítés kellene, akkor inkább megoldanám így máshogy, ha van rá mód.
  • b-type
    Misu, tudsz arra megoldást, hogy filterezni szeretnék HPCC/PCC alá új pályákat, és egyszerűen nem tölti be őket..
    akár az alapba rakom, akár más mod pályái közé, rákattintok, hogy pálya betöltése,..erre óriási homokórázásba kezd, és a semmi van...nem volt még türelmem kivárni meddig.
    migáza lehet?
  • KulacsKa
    Hello all plz privibe mondja el valaki hogy és mi szükségeltetik a multi módhoz Jó pár mondatba :)
  • avcom
    én még nem raktam fel, ha simán rárakod elvileg akkor is jó, bár készült egy külön "update leírás", amit asszem be is linkeltem

a változások leginkább apró fizikai módosítások és pálya specifikus összetevők
  • lac coo
    Misu !

Ezt az új RH-t hogy kell felrakni ? Simán az 1.04-re vagy teljes reinstall ? Mert én simán ráraktam de nem látok változást .Vagy csak annyira kicsik a javítások ,hogy nem veszem észre , ( Remélem a BMW orrát kijavították ....)Köszi !
  • vki
    Hi!

Azt szeretném megkérdezni, hogy lehet-e saját kocsit csinálni, és ha lehet, akkor azt hogy? Kell-e hozzá valami progi. Köszi!
  • vki
    Csá!
    Azt szeretném kérdezni, hogy az RH2004 MOD jobb-e mint a CTDP féle, és hogy honnan lehet azt letölteni?

Kösz!
  • avcom
    direct IP-vel lehet játszani
  • KulacsKa
    Helló all akinek van ötlete vagy gondolata hogy ezt a király progit lehet törtel neten nyomni az plz ossza meg velem is köcce előre is .
  • avcom
    összegyűjtöttem a textúrákat, amelyek szükségesek lehetnek a CTDP 2004 MOD-dal küszködők számára, nem garantálom, hogy jó lesz, de elvileg annak kéne lennie. Megjegyzem, hogy erősen ajánlott a MOD-ot egy friss F1C telepítésre installálni ugyanis a hiba oka meglátásom szerint 2 dolog lehet:
    a. nem friss a telepítés, ezért a telepítő módosított fájlokat másol
    b. a Track Pack telepítő nem fut le rendesen

mind1, annyit tudok tenni, hogy feltöltöttem a fájlokat, amelyek talán megoldják a gondokat. A CTDPLOG könyvtárból töröljétek a .hat fájlokat
  • b-type
    érzem nagy katyvasz lesz ebből.... :D
    nem baj eredeti cuccokat mentettem/félreraktam. :)
  • avcom
    ha úgy tetszik minden versenyzőhöz külön hangot rendelhetsz
  • b-type
    megnézem akkor így, elvileg akkor nem a .wav-okat éri meg átnevezni, ahogy én csináltam, hanem az .sfx-ben kell átírni az elérést és maradhat az eredeti néven az rFactor hangja .wav-ja a mappában....
    ezekszerint lehet bővíteni is a hangokat, vagy azért annyira ne nézzek túl a korlátaimon? :DD
  • vki
    Most szedek lefele egy másik trackpackot. Hátha jó!
  • avcom
    ezt mondom
    az SCN fájl-lal csak azt akartam mondani, hogy ha differencia van, akkor rossz a track pack install
  • vki
    Nem is az SKN file-okkal van a baj, hanem a MAS-ból hiányoznak a cuccok.