7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
Akey #964 Gondban vagyok. Kérlek segítsetek! A HF1L-ről nem tudom letölteni a hf1l2_mod.zip fájlt, de nagyon kéne a csütörtöki futamhoz. Tud valaki segíteni? -
#963 egyelőre sajnos nem tudni semmit, még a végleges 2004 MOD expansion pack sincs kész. Még januárban beszélgettem Godzilával, azt mondta, hogy szanaszét van a csapat így nem tud semmit mondani. Nem hiszem, hogy ne lenne, de egyelőre elég nagy az elmaradás. Viszont a CTDP lassan ugyan, de elkezdett dolgozni és 2 másik MOD is készül, de azok csak rFactorra
@ForRedGlory: éjfélkor volt egy szerver restart, azóta nincs hírem, hogy mi történt -
#962 Nekem még az oldal sem jön be tegnap este óta -
#961 Hali!! Misuhoz lenne egy könnyű kérdésem!? Mert ő az "őreg motoros" a hsw-ről!Az RH 2005-ről lehet már hallani valamit??Vagy nem is lesz! Köszke!! -
#960 Szedd le teljesen, és másik könyvtárba rakd bele, talán megjavul, ha újra beírja magát a registrybe. Nekem is előfordult ez a "szindróma", de nekem akkor, amikor a registry-t buheráltam, hogy felmenjen a GTR. Nekem biztos ez rontotta el. Ha te is buheráltad a GTr miatt, akkor ezzen már csak a wundows újratelepítés segít. Ha van egy biztonsági mentésed akkor szerencséd van. -
Fox44 #959 Hat en ugy csinaltam ahogy le van irva es megis betolti a menut elinditom a gyakorlast vagy a versenyt es a feleig betolti es kilep a windows-ba! -
#958 köszönjük szépen :-)
most dolgozunk egy javításon, amely remélhetőleg jobbá teszi egy kicsit :-) -
#957 Nagyszerűen sikerült a HPCC mod! Nagy Grat mindenkinek.
WatGlen 'DTM' meg vmi kegyetlen. :) -
Nadi #956 Ha neten csinálok 1 szervert a haverom mért nem tud csatlakozni?(ugyanaz a verzió meg minden) -
#955 Jaj, elfelejtettem, hogy a patch nem kell, csak ha az 1.0-ás verziod van meg... -
#954 Hát igen, kifagy....
Nem jó sorrendben rakod fel...Ezt a sorrendet tartsd be:
1.conversionpack4ctdp.exe
2.CTDP2004MOD_V1.1Basic.exe
3.PatchCTDP04_V1.1.exe
4.TrackPack2004.exe
-
#953 A Conversion pack azoknak kell, akiknek nincs fel instalalva a CTDP2003-as mod. Ezt a Basic elott kell feltenni!!!! -
#952 Letezik valami CTDP Conversionpack2004 is. Bar nem tudom mire jo - meg nem tettem fel - de lehet hogy ez is kell;)) -
#951 Viszont már a játék betöltésénél kifagy, nem tudod véletlenül, hogy miért? -
#950 Mégsem kell, köszi, már jön! -
#949 Megmondanád honnan szedted le a CTDP 2004 MOD expansion pack v1. -t? -
#948 Közben megleltem a választ, remélem működik is. -
#947 Köszi...Még annyi bajom lenne, hogy leszedtem ezt a CDTP 2004-es kiegészítést, és a pálya betöltésekor kilép...
Ezeket szedtem le, mégis kidob az asztalra pályabetöltéskor:
CTDP 2004 MOD basic pack v1.1 / patch v1.1 +
CTDP 2004 MOD expansion pack v1.0 -
#946 http://www.bhmotorsports.com/ -
#945 Honnan tudnám letölteni ezeket: CTDP HQ 2003 MOD + Patch + FPS Pack
A hsw.hu -n nem üködik, és kéne a '98-as modhoz. -
balint08 #944 csá skacok!
plíz! help! valaki meg tudná mondani honnan tudom leszedni a játékot??
(SMSweb is) -
#943 volt, nem gátolnak senkit, csak azt, aki fogja a paintet, csinál egy gagyi BMW skint és "eladja" a saját nevén 2005-ös Williams-nek :) -
#942 És volt már rá példa , hogy valakinek megadták az engedélyt ? Vagy meg se próbáljam ? -
#941 Az ELF-et ki csinálta ? -
#940 kontakt
EmacF1
EmacF1 Fórum (reg szükséges) -
#939 szerkesztőnek szerkesztő vagyok, de mielőtt megjelennének a template-ek ki kellene kérni az EmacF1.com engedélyét, ugyanis rohadtul allergiásak arra, ha a tudtuk nélkül közöl valaki valamit, ami MOD-jaik bármely elemén alapul.
Ezt követően köszönettel kitesszük. -
#938 jó példa arra ha átfestenek mindent.Nem látszik egy vonal és egy árnyék sem ...
-
#937 Jól látod , sajnos csak egy rétegből áll a kép :-)De csak egyszer kell megcsinálnom ! -
#936 mert ha az egész egy réteg akkor gáz, van vele munka rendesen :) -
#935 jah ez így gáz, de mivan, hogy le van zárva a layer, akkor most layerek vannak? vagy nem? -
#934 Nézd a Mahle feliratot hogy értsd mire gondolok , és a vonalat fölötte még javítani is kell mert kicsit elmaszatoltam
-
#933 -
#932 De ,a nagyját azzal meglehet de utána kézimunka... -
#931 és a Color Select-el nem tudsz ügyeskedni? -
#930 Sajnos a réteg le van zárva így nem lehet rétegenként kezelni , és ha egy mozdulattal átfestem akkor eltünnek a panelvonalak illetve az árnyékolások . Ezér úgy tudom csak hogy a nagyja színeket kifehérítem a feliratoknál és a vonalaknál meg kézzel festem ami után legtöbbször így is javítanom kell . -
K.András #929 Pixelenként?Nem értem, miért nem keresed ki az alap szint a layerek között és fested át az egészet egy mozdulattal?Milyen prg-vel csinálod, gondolom photoshop? -
#928 Misu ! Nem tudom , hogy te részt veszel-e a HSW szerkesztésében de ha igen akkor felrakod az 2004_RH autók fehér festését mikor kész leszek velük ?Had töltse le más is aki autót akar festeni .Bár még qrva sok munka van vele....Van több ezer logom is ha akarod az is mehet , majd összerakom őket egy-egy oldalra , téma szerint , hogy könnyebb legyen letölteni . -
#927 Nem , nem ... -
#926 Suzuki Cosworth -
#925 Suzuki F1 Team Hungary ...Hamarosan....