7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
bela88 #1244 miszter nagy okos :D meséld már el hogy menjek billentyűzettel kanyarodás és váltósegédlet nélkül. különben is eddig Gp4-eztem ami szerintem ezerszer jobb játék mint az F1 Challange még a játék fizikája sem tetszik. egyedül a CTDP 2004es modja teszi elviselhetővé azt a rengeteg hiányosságot javitották ami az alap játékban van. bár a fő bajom az F1 Challangel az hogy a pályák nem valami szépek jobb mint az F1 2002-es pályák de nem egy Gp4 :P. és elárulom neked eddig kb 2 órát játszottam F1 Challangel -
#1243 feloldom én azt a 316 MTS lockolást 1 mp alatt
csak mondjuk nem úgy működik a dolog, hogy fogom, csinálok az mts-ből gmt-t, átnevezek pár fájlt meg 1-2 bejegyzést megváltoztatok és eladom a saját nevemen a pályát a M4Driving-on (úgyis benyelnek minden sz*rt)
ha érdekelne a dolog már rég megbeszéltem volna velük a dolgot, hogy adják a nevüket a pályához és csináljuk át csak nem érdeklődök a munka iránt. -
Toya #1242 Az igazi gond ha jól tudom, hogy nem tudod visszakódolni a pályát a GTR alatt és ezek után már ugye könnyen kilehet következtetni mi történik ha valami vállalkozó szellemű emberke visszakonvertálja a pályát F1C alá.
Nos ezért nem engedik ezt meg a nagy csapatok (ha jól tudom ez éppen CTDP cucc), mivel ugye ők keményen konkurálnak egymással. -
#1241 Misu: ma megnéztem a hsw_2004 Hungaroringet a PCC-ben és használhatatlan. Nem maga a pálya, hanem GTR alá való konvertálásra használhatatlan. Nem tudom ki készítette, de jól bebiztosította magát, ugyanis majd mindegyik MTS fájl lockolva van, vagyis le van kódolva, így megnyithatatlan konvertálásra. Ezt így még TANTRA sem csinálta, hogy ennyire biztosítsa magát. Ha valaki át akarja tennia apályát egy másik játék alá, szerintem egyértelmű, hogy előbb engedélyt kér.
Mindegy, a lényeg az, hogy néhány bájt meg van változtatva az MTS fájlban, amit még ki is lehetne küszöbölni, ha megnyitom egy hexa editorban, de a 316 MTS fájlból összesen 3 az, amelyik nincs kódolva.
Na most legyek mégoly fanatikus is, de ezt a munkát nem lehet vállalni. :(
Pedig nagyon szépen elterveztem, hogy lesz LTT is a pályában, de ezek után nem lesz sajnos, sőt 2004-es Hungaroring sem, mert amelyiket én áttettem az még nagyon béta állapotú volt és ez meg is látszott rajta..... -
#1240 .....helyesírás rulez.... -
#1239 Hát mondjuk Pont azokat használod amiket nem lehet bajnokságokban! Szoval gyurjál még! És ha valki megmondja mivel menj, milyen segitségekkel akkor ne nagyképüzd le! vagy ha igen akkor ne irogass a forumokba ha nem birod a kritikát! -
#1238 énsetudom kivagy de nemis érdekel -
#1237 Én nem tudom ki vagy , de akárhány hsz-ed van mindegyik nagyképű !!!!! -
#1236 ez épp elég... csak kannyarodás és váltósegítséget:DDD enélkül menny ne csalással -
bela88 #1235 CTDP 2004 MOD-al de billentyűzettel és nem használtam csak kannyarodás és váltósegítséget meg némi traction controlt :-) -
#1234 megjelenik az, vagy ha nem akkor ott a direkt ip -
#1233 szvsz az már nagyon jónak számít persze attól is függ milyen moddal mented , milyen helpekkel... -
bela88 #1232 Valaki árulja el nekem hogy lehet olyan internetes multiplayer játékot kezdeni hogy az internetes játék listán meg jelenjen. valahol olvastam hogy szerver kell hozzá ez most hogy is van . nem nagyon ismerem ezt a játékot GP4 eztem eddig. és 1:15:505 mennyire számit jó körnek Barcelonában? -
#1231 Köszi, megnézem... -
#1230 Akkor megvárom azt, végül is nem sürgős. A vonalvezetése a régi bétának is gondolom az újjal megyezik, az LTT-t majd azon tesztelem.... -
#1229 HPCC cockpit kormány és kezek nélkül (opcionális)
a HPCC-ben az új Hungaroring van benne, de a patchben egy mégújabb lesz -
bela88 #1228 A CTDP honlapjárol egy egész 2004-es Track set voltz de a Hungaroring kissé Bugos :D látogass ide ha érdekel http://ctdp.racingmag.de/ már ha müködik :D tegnap még ment. Ha valaki tud nem hibás Hungaroringet szoljon -
#1227 Még nem néztem. :))) -
#1226 várom az 'AlexEdition'-t :)) -
#1225 En is tesztelgettem a WGTS-t, es tenyleg nagyon jo. Elvezet vezetni mindegyik autot. Bar a hangokat kicsit elkapkodtak, itt-ott hianyos - egyszeruen rossz file-nevek vannak megadva, vagy kimaradtak hangok (kerekveto). De nem gond, mert elkezdtem egy AlexEdition-t csinalni;)))))))))) Persze, eredeti GTR hangokkal (a motorhangjaim sajnos nincsenek meg) de mar az uj ut es az efekt hangok is sokat dobnak rajta;P -
#1224 A HPCC-ben az uj Hungaroring van benne. Nem? Vagy igen? :) -
#1223 Ezt honnan töltötted le? Szeretném az új Hungaroringet (az átépítettet) GTR alá áttenni, szóval jó lenne egy olyan link, ahol nem egy komplett modot kell letölteni, hogy a pályához jussak. -
bela88 #1222 nah végre és még ez -
bela88 #1221 -
bela88 #1220 -
bela88 #1219 nah igy néz ki -
bela88 #1218 Heló ki tud 2003-as vagy 2004-es Hungaroringet ami át van építve és jó is a páyla, mert a CTDP Hungaroringje kicsit el lett baszva a célegyenesre rá fordító kanyar hát kicsit hepe hupás lett kb 1 méteres a szint különbség és nagyon vicces 1 métert ugratni egy Forma 1-es autóval. és kitudaj miért nem müködik a pormation lap opció a WB-nél hiába állitom át a fájlt csak nem lesz felvezetőkör. csak a sima versenyeknél van :'( -
Air #1217 CTRL-T -
#1216 felraktam egy replay-t, sajnos az idő nem állt össze, mert elmelegedtek a gumik a nagy tekerésben a pálya közepétől, egy bukással 7:45, de azért belső nézetben lejön, hogy mire is gondolok..
Nordschleife Modena replay
én a Kvako féle 1.1-es Nordschleife-t használom. -
#1215 WGTS mod pozitívum:
A Modena a Nordschleife-n hibátlan nagyot teljesít..
Eddig egy F1C játékkal sem élveztem ennyire..csak a NR2003-as GTP jobb ennél ezen a pályán.
egyszerűen bitang. -
#1214 hogy lehet felgyorsítani az edzést? -
#1213 gamepaddal -
#1212 kormánnyal.. -
#1211 gamepaddal jó játszani vele? -
#1210 fasza kösz -
#1209 még nincs -
#1208 igen esik, nemszárad fel egyből körök multával az ideális iven kezd el száradni először majd lassan az egész mint a valós életbe -
#1207 a játékban esik az eső?ha igen akkor a pályán 1ből felszárad ahogy eláll? -
#1206 nem tudod van már 2005 ös update?
-
#1205 kiösz csak rosszul írtam :)