7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#1004 Na pláne :-((((( -
#1003 E z egy szemet lancreakcio... A Sony felvasarolta az F1-et, amit az EA bukott, igy Ok felvasaroltak a Nascar-t, amivel meg tonkre vertek a Papyt... Szerencsere a papy tudott valamit, es az NR-t komolyan osszeraktak, a MOD-ok meg evekig eltartjak a szim-es nepet:)) A GPL is mar 7 eves, es meg mindig nyomjak az emberek:))) -
#1002 A kormány izgalmasabb és jobban élveznék is "szerintem" :-)) -
#1001 Nem a kormanyt, a kontrollert:)) PS2-on gombokkal (!!!!) iranyitanak autokat:)) Ezt elfelejtettek megmutatni a Forma1 es a WRC licence kezeloknek:)))))))))))) -
#1000 Akkor nyomja fel magának a kormányt a Sony :-(( -
#999 nem lesz pcre 2004, 2006ig pcre semmilyen f1 játék nem jelenik meg sony leliszencelte a jogokat így csak ps2n jellennek meg. marad az f1c99-02 és a hozzá tartozó modok. -
#998 :-(
Szomorú vagyok.
Ez a játék istenkirály lenne ha hálóban lehetne az AI ellen nyomatni.
Így marad a várakozás a PC-s 2004-re, hátha megoldódik ez a probléma. -
#997 ***FIGYELEM***
Mindenki, akinek gondja van a CTDP 2004 MOD futtatásával várjon egy kicsit, ugyanis kiderült, hogy megérzésem szerint tényleg a Sauber csapat okozza a gondot, a team.mas fájlban van a probléma. A javítás hamarosan érkezik a HSW valszeg az elsők között fogja megkapni.
info -
#996 sajnos nincs (vagyis nem tudok róla) -
#995 Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy nincs valami megoldás arra, hogy ha LAN-on nyomjuk hálóban sehogy nem lehet AI-t rakni a pályára?
Nincs erre valami patch,vagy MOD vagy mitbánomén?!?!
Thx. -
#994 Jó hogy én is töltögetek lefele mindent, de játék még nincs meg.
:)
-
#993 Hm. Akkor csak az én böngészőmmel lesz baj. Na mind1. Kösz. -
#992 nem nagyon értem, de a HSW-s link a M4Driving-ra vezet át és (tőlük szokatlan módon) a fájl le is tölthető. Legalábbis innen biztos -
#991 Aha. Kössz a segítséget és a türelmet. -
#990 nem cseréli le, hanem az alapjátéktól függetlenül "építkezik" (a legtöbb MOD-hoz hasonlóan)
egyszerre több MOD-ot is felrakhatsz. A 360 Challenge linket hamarosan javítjuk -
#989 Na még egy:
A HSW-n lévő Ferrari 360 Challenge-nek rossz a linkje. Ha valaki tudna egy közelebbi linket adni, akkor azt nagyon szépen megköszönném. -
#988 Remélhetőleg mára már az utolsó kérdésem:
Ami a HSW.hu-n van M3 mod, az a kocsikat cseréli le M3-asra?
Ja! Egyszerre több Mod is fel lehet telepítve? -
#987 ja félreértelmeztem...
Az Alexease által belinkelt MOD a CTDP 2004 MOD F1 Challenge 99-02-höz, alternatíva lehet az RH2004 MOD is, azonban azt kicsit macerás beszerezni -
#986 ha GTR-hez hasonló MOD-ot szeretnél F1C-re akkor a megoldás a Sports Car Challenge. Zseniális...
Más jellegű, de szintén nagyon jó a Prototype-C és a DTM 2002 is vagy akár az ETCC 2003, persze különbözőek vagyunk, lehet, hogy neked éppen más fog bejönni, de ezek a legnépszerűbbek.
Az F1 Challenge 99-02 nem azonos az F1 2004-gyel, utóbbi csak PS2-re jelenik meg (és fog is még pár évig) -
#985 Bocs a hülyeségemért, de az F1 2004 az a Challenge 99-02? -
#984 F1 2004
CTDP 2004 MOD conversion pack v1.1
CTDP 2004 MOD basic pack v1.1
CTDP 2004 MOD track pack v1.0
CTDP 2004 MOD expansion pack v1.0 -
#983 Az F1C ala az ETCC 2003 Evolution-t probald, az egyik legjobb. Kicsit mas kategoria, de a PrototypeC MOD is profi, azt is erdemes kipprobalni! -
#982 Mellesleg ez a CTDP milyen mod?
És a telepítés sorrendje mi?
-
#981 Hi!
Az lenne a kérdésem, hogy a GT Racing 2002 mod (az F1 2002-höz) megy-e az F1Ch 99-02-vel, de ha nem, akkor létezik-e egy ilyen kaliberű mod? -
#980 írtál PM-et is... A trace fejtegetésébe most nem mennék bele, nevezzük error lognak az ISI motorral működő játékok esetében, mely ha szerencsénk van megmondja, hogy hol a hiba (melyik fájl hiányzik stb), azonban nem mindig hatásos, de azért célszerű belenézni. -
#979 segít az, ha egyet leírsz 3x és még e-mailt is írsz? :-)
Egyébként a kérdésedre a válasz nem. Amúgy igen, én vagyok a HSW egyik szerkesztője és a CTDP 2004 MOD basic 1.0 fent van a szerveren, de nincs belinkelve, mert minek legyen ha van újabb verzió. -
Oldunlock #978 Segít az ha a Basic v1.1 helyett az eredeti Basic v1.0-t töltöm le és telepítem? -
Oldunlock #977 © Oldunlock ma 21:39 | Privát | Válasz | #976
Segít az ha a Basic v1.1 helyett az eredeti Basic v1.0-t töltöm le és telepítem?
-
Oldunlock #976 Segít az ha a Basic v1.1 helyett az eredeti Basic v1.0-t töltöm le és telepítem? -
#975 ajaj, számítogépes alapismeretek hiányoznak... sztem egyenlőre hagyd ezt :) -
#974 ugy,hogy van a billentyuzeten altalaban bal oldalon egy olyan gomb, hogy caps lock
na azt kell megnyomni mielott legkozelebb irsz valamit -
Oldunlock #973 SZIA! kÖSZI, DE NAGYON NEM VÁGOM. hOGY IS VAN EZ?
-
#972 ez esetben a Sauber mind1, de úgy hallottam, hogy az a vétkes -
#971 Hi,
Csinálj egy parancsikont a következő tartalommal:
C:\program files\ea sports\f1 challenge 99-02\ctdp.exe - trace=1000
Természetesen az exe elérési útját írd át, ha neked más. Menj ki a Sauberrel és várd meg, amíg elszáll. Ezt követően fogsz kapni a CTDPLOG könyvtárban egy trace.exe nevű fájlt. Küldd el nekem és remélem, hogy fog annyi információval szolgálni, ami alapján tudok segíteni.
Üdv.
Misu
Hungarian SimWorld
(ez egy automatizált e-mail üzenet vége ) -
#970 SHIFT/CapsLock -
Oldunlock #969 SZIASZTOK!
AZ F1CH 99-02-HÖZ A MEGFELELŐ SORRENDBEN FELTELEPÍTETTEM A CTDP KIEGÉSZÍTŐKET!
ÍGY:
CTDP 2004 MOD conversion pack v1.1
CTDP 2004 MOD basic pack v1.1 / patch v1.1
CTDP 2004 MOD track pack v1.0
CTDP 2004 MOD expansion pack v1.0
A HSW.HU-RÓL VETTEM ŐKET. MINDEGYIKET AZ EREDETI JÁTÉK, AZ F1 CH 99-02 MAPPÁJÁBA RAKTAM. SIKERÜLT IS ELINDÍTANOM A CTDP LAUNCHER-REL, ELŐBB KÉRTE A CTDP 3D CONFIG BEÁLLÍTÁSOKAT. MEGVOLT. ELINDÍTOTTAM A JÁTÉKOT. AZTÁN A PÁLYA BETÖLTÉSÉNÉL KILÉPETT.
OLVASTAM, NEM VAGYOK EGYEDÜL EZZEL A PROBLÉMÁVAL. dE AKI TUD VALAMI MEGOLDÁST, HOGY NE LÉPJEN KI, AZ ÍRJON.
AKÁRMILYEN MEGOLDÁS JÖHET.
KÖSZI.
-
#968 nem is kellek én már ide
amúgy dolgozom a patchen, hamarosan kész kell, hogy legyen :-) -
#967 thxa...csinálom.. :) -
#966 - Ez nem igazan hiba, inkabb funkcio;)) Eloszor uresbe (neutral) kell rakni es utana csak hatramenetbe.
- Keresd meg a videot es nevezd at. -
#965 Misu, két kérdésem lenne a HPCC-vel kapcsolatban:
Nem tudok hátramenetbe váltani (pedig szokott menni :D )
tehát szépen pakolgatom vissza a sebességeket, de még üresbe sem rakja, a min. az 1-es...megpörgés után probléma, ráraktam külön a hátramenetet egy gombra, csak kérdezem, hogy ez ismert gond?
A másik, hogy bár nagyon jó a Hunvideó az elején, soxor átugranám mostmár, van erre vmi mód?
thx :)