7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• K.András
    Ugyérted megsülhet e a motor?Igen ha nem jol csinálod elfüstöl, de az autot nem fogja darabokra tépni a robbanás :P
    Egyébként rengeteg dolog elromolhat, a váltotol kezdve a számitogépeden át bármi :D
  • webibebi
    bocs motor
  • webibebi
    ebben a játékban lehet defektet kapni? és felrobbanhat az autó?
  • K.András
    Szerintem kint a winfosban kell a single axis-t kikapcsolni, de lehet nincsen igazam...
  • Alexease
    A beallitasoknal van. A figyelmesen vegignezed, megtalalod. Igy fejbol nem emlexem melyik reszben van.
  • lac coo
    Bakker !

Hol kell kikapcsolni azt , hogy ne menjen automatikusan hátra mikor állóhelyben nyomom a féket ?Az összeset végig zongoráztam de még mindíg csinálja .
  • Istencsászár
    hsw.hu /mods
  • webibebi
    tudna valaki küldeni 1 2004 vagy 2005ös updatet?
  • avcom
    fordítás van, többek között én is próbálgattam összehozni valamit több-kevesebb sikerrel, de szerintem tök felesleges, csak a HPCC-be így kívánta az "illem" :-)
  • webibebi
    és hogyan tudodm használni az új autót,mi kell hozzá?
  • Alexease
    Nincs hozza patch, magyarositas sincs ha jol tudom, meg minek is ez autos jatek.
    Kiegeszitesek, MOD-ok vannak, azokat megtalalod a HSW-n (www.hsw.hu
  • webibebi
    honnan lehet frissítést,magyarosítást letölteni?
  • avcom
    ez kemény :-D
  • webibebi
    ez van
  • Alexease
    Mit?!?!
  • Alexease
    Az erdekes az, hogy ezt a Lambo-t a WGTS-bol pakoltam at az SCC-be, es poenbol attirtam a konfig file-jaban az auto sulyat 11 tonnara, kivancsi voltam, hogy a felfuggesztes mennyire preselodik bele a foldbe es esetleg a kaszni mennyire serul. Ehelyett szepen megemelkedett az auto, de menni mar nem igazan lehetett vele;))) De az AI eleg jol nyomatta - talan hozta a koridoket is - csak egy kicsit erosebben billeget a kanyarokban:))))))
  • webibebi
    honnan lehet letölteni?
  • K.András
    Valamit elrontottál a beállitással, én a helyedben kirugnám a mérnököt :P
  • Alexease
    11 tonnas lambo, erdekes felfuggesztes "reakcioval":))
  • Istencsászár
    amugymeg hiába de autos gémek amik kijöttek,kijönnek fabatkát se érnek összes nagy 0 , még mindig több élvezetet találok egy f1c modban
  • lac coo
    Végre elkészült !!! Halifun , Kvázi-mondó és ToMy az Index F1 Ligából elkészült a Racer Alex féle setup guide fordításával !Az egész magyar szimes társadalom hálás lehet nekik !Letölthető innen .

Köszönjük fiúk !!!
  • avcom
    nézd én örülök mindennek, ami van. Abban egyetértünk, hogy full felesleges két F1 MOD-ot futtatni, de ennyiben legyenek szuverének az alkotók. Egyébként a WGTS egy FIA GT 2003 MOD-nak indult, csak a SimBin (feltehetőleg logikus üzleti veszteséget sejtve) szépen alányesett főleg úgy, hogy az RSR akkori modellezője M@D69 volt, aki "valamiért" kimaradt a GTR fejlesztéséből. Ebből aztán lett WGTS, ami bár akkor lett volna igazi nagy durranás, ha kb másfél évvel ezelőtt érkezik, de azt hiszem, hogy egy ilyen öreg játék esetében már nehéz gyökeresen újat mutatni (Matthias Marquardt is elég egyszerűen megfogalmazta nekem chaten: "this is a f****** old engine)

amúgy én úgy vagyok a dolgokkal, hogy azért, mert már van 3 (vagy több) Porsche MOD én örülök, hogy megcsináltuk a negyediket, nekem tetszik és úgy látszik van piaca is.

A WGTS-től nem vagyok elájulva, "szerintem" az SCC sokkal többet ad, ezért ahelyett, hogy a létjogosultságát firtatnám fogtam és töröltem, de örülök, hogy kiadták, mert látom, hogy nincs mindenki az én véleményemen és ezáltal megmarad a csapat és legközelebb majd valami olyat adnak ki, ami talán Neked is bejön. Részemről ilyen egyszerű.

A GTR-ről meg annyit, hogy itt is két oldal van, mint mindenben. Pro és kontra, tetszik, nem tetszik. A GTR jelenlétét nem lehet figyelmen kívül hagyni, de (szubjektív) nem kéne ennyire agyon ajnározni. Én megvenni tuti nem fogom, nem tartom magam részéről fontosnak, hogy támogassam őket a warez cucc meg nem érdekel. Épp ezért jó, hogy vannak túraautó MOD-ok, a helyzet pedig még "édesebb" az előzmények ismeretében (ld 1. bekezdés)
  • K.András
    Hát szerintem a kiadás és a starfos körüli gusztustalan magatartáson kivül nem sok mindent lehet nekik felroni...
  • K.András
    Pl az olyan hiánypotlo modok nem feleslegesek mint amilyen a prototype-c!
    Ilyen elötte nem volt, ráadásul egész jol sikerült, na ez nem volt felesleges!
    De nézd meg ezt, gyak semmi nincsen benne amit a többi mod ne tudott volna már régen, minimum ilyen szinvonalon, szerintem ez semmi hasznot nem hoz a csapatnak...
  • K.András
    Beszélgetés folyik, tehát kiváncsi lennék mi az ami miatt Misu szerint nem felesleges ilyen modot kiadni, szal itt nincsen probléma, nincsen vita, emberek beszélgetnek és még az is lehet, hogy kiváncsiak a másik véleményére, ezért is kérdeztem.
  • Ingy
    hsw.hu?:P
    naja lime rockon fun a viperrel dzsalni wgtsben :)
  • lac coo
    Honnan szedhetném le az SCC-t?
  • Ingy
    igaz
    azert sem fikazom a wgts-t lehetett volona jobb is de mivel lelkes szim rajongok csinaltak azt kell ertekelni
    viszont az AI jobb mint az SCCben
    naja a peccseltet meg nem neztem
  • Istencsászár
    most mitkell vitázni örüljünk hogy valaki megcsinálta ezt a modot örömét lelték benne te csak jáccvele ha teccik ha nem meg nem Gtr melett elférnek az ilyenek mer nincs eleresztve a nép ilyen stilusu gémekkel neves kiadóktól....
  • avcom
    1ébként akkor menjünk bele a fikciókba
    ez szerinted felesleges. Akkor mi nem az?
  • avcom
    ingyenes alternatíva starforce nélkül
  • Alexease
    Azert az eros, hogy 100x jobb a GTR:) Inkabb ugy mondanam, "liszenszeltebb, hivatalosabb", es annak koszonhetoen tobb benne a "hangulat elem", esetleg pontosabbak a palyak es az autobeallitasok (melyek igazandibol ismet csak "hangulat elemek", mert sosem tudod meg milyen is az igazi palya, igazi auto...:D) De azert azt neked is el kell ismerned, hogy a GTR a majd' 4 eves engine-jevel es a "szimulalt fizikajaval" sem nevezheto mindenigenyt kielegito autoszimulatornak:)
  • Toya
    Nem igazán értem a problémádat.
    Megjelent, megnézted, nem tetszett neked, törölted, ennyi.
    Miért kellene leállni veled vitázni vagy győzködni téged amikor elmondtad a véleményedet és mindenki leszűrhette mit gondolsz a modról (azt hiszem ez úgy sem változik majd ha érveket sorakoztatnak fel neked).
  • K.András
    Miért nem?Egy pár érvet légyszi, hogy miért is jo ez nekünk azon kivül, hogy van?
  • avcom
    szerintem meg nem
  • b-type
    kidobni értelmetlenebb lett volna :))
    Sztem érezték hogy elment a vonat, amikor kijött a GTR, és aztán már sok mindent nem lehet csinálni.
    valszeg próbáltak még belőlle értéket kovácsolni, de nincs hová betenni, a GTR nagy marketingel érkezett, és azóta is tart, nincs hová betenni a Wgts-t.
    Így sajna nem hiszem, hogy valmit ütne a világon, pedig érezni, hogy bizonyos részeire nagyon oda van figyelve, bizonyos részeknél meg 'megteszi' dolgok vannak.
    Pedig szvsz jó vezetni, a Modena, Lister, Corvette-t, még lassú tempónál is.
  • K.András
    Természetesen elfogadom, hogy te igy gondolod, de szerintem tök értelmetlen megjelentetni valamit amiböl van egy 1000x jobb(GTR).
  • b-type
    véleménykülönbség van :)
    Csak a HungaroRingen mentem vele, és most nem azt mondom, hogy hűatombrutálmindentvisz.
    Önkéntelenül mérem a GTR-Scc-hez, nincs annyira összerakva, mint az SCC, nincs akkora változás mint a GTR-nél (végül is ezzel összehasonlítva, érthető, hogy pénzt kértek érte).
    De jókat vezettem vele, az Etcc belső nézete az én felfogásomnak katasztrófális.
    itt is vannak nagy hiányoságok pl. hang terén, Bmw belső-külső, Ferrari Modena külső hangok..
    Egyébként a Modena is jól sikerült sztem.
    Teljesen jó ez, csak késő van már mindenhez...
    ami kicsit zavart, hogy néha valahogy dobozérzetszerűen kanyarodik..
    De aztán tényleg ennyi, a többi jó szvsz. :)
  • K.András
    Én több ora játék után azt mondom, hogy ez egy szarfos!Nem GTR-hez mérem, hanem azokhoz a modokhoz amikkel elég régen lehet már játszani, pl SCC-PTC-ETCC!Szvsz a régebbi mod szinvonalát nem üti meg, de persze ez a saját véleményem, én már le is töröltem.
  • b-type
    Nekem tetszik :)
    komolyan..
    Alapvetően tetszik pl. a belső nézet, majd minden autóban, olyan 80%-ban.
    + Sztem izgalmas vezetni, ..az F1C szappanosan csúszós módján, de izgalmas.
    És tádám..az első F1C mod, amiben tetszik a Corvette, egyforma legjobb időt mentem, mint a SccZonda kaliberű Lister Storm-mal, ami kifejezetten bulis autó lett.
    Sztem nagyon jó kis mod, amit kb. egy éve kellett volna kiadni.
    De nekem tetszik...a Corvett szép nagyot lép. :))