7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• avcom
    nagyszerű
    lehet, hogy kinyírnak, ha elmondom, de az előző HPCC videot megmutattuk az ISI-nek és megkérdezték, hogy rF-ből van-e
  • Alexease
    HPCC Sound, Cockpit Update:D
    Javitgattam az efekteken es erosen modositottam a Porsche motorhangjan! Sok minden valtozott, elvileg igy jobb lett:) A szelvedo efekt es a cockpit az elozohoz kepest nem valtozott, de most becsomagoltam egy file-ba az egeszet. A hangok kulon konyvtarba kerulnek, de az SFX es az INI file-t (HeadPhysics) erdemes archivalni. A cockpit es a szelvedo BMP-k nem tetszes eseten csak torlhetok:)

HPCC ALEXEASE ADDONS (RAR, 21Mbyte)

Es egy kor teszt filmecske, efektek, vagas nelkul, csak motionblur, mert beszaggatott kozben:))
    HPCC INFINEON (AVI, DivX, 12Mbyte)
  • Alexease
    Megcsinaltam kozben a kulsot is:) Rajottem, ha elottem megy egy masik MOdena, nem mindegy mi szol:))) 10 perc es feler.

Amugy visszajatszasban miert nem szol nehany hang (csuszasok)?!?! Meg vannak a hangok, be vannak irva stb., de sz*rik ra...

- GT_MODENA: Uj motor hangok. Nem ir felul semmit!Masolni: ..\Audio\Vehicles\WGTS\ WGTS GT_MODENA (RAR, 11Mbyte)

- MODENA SFX: A modena config file-ja. Az eredetit archivalni!!! Masolni: ..\WGTSSeassonData\VehiclesGT MODENA SFX (ZIP, 2kbyte)
  • b-type
    a belső a lényeg, és az jó lett. :)
    csinálom a Lister-t is..
  • Alexease
    "A kuso hangjat nem (tudtam) cserelni... "
  • Alexease
    A kuso hangjat nem (tudtam) cserelni - nem talaltam normalisat. Se kivulrol amugy sem tologatom, a visszajatszast meg nem nezem mert eleve siralmas:)) De ha lesz valami jobb felteszem...
  • b-type
    :)
    thxa a cuccokat, jobb is bezony a Modena belülről, elcsesztem vmit ha a külső hang maradt az eredeti? (replay)
  • Alexease
    Detto elozo jatek, csak LISTER-re:P

- GT_LISTER: Uj motor hangok. Nem ir felul semmit!Masolni: ..\Audio\Vehicles\WGTS\ WGTS GT_LISTER (RAR,4Mbyte)

- LISTER SFX: A Lister config file-ja. Az eredetit archivalni!!! Masolni: ..\WGTSSeassonData\Vehicles GT LISTER SFX (ZIP,2kbyte)
  • Alexease
    Elkeszult a WGTS-hez a Modena uj hangkeszlet is:) Bar gozom sincs milyen az eredeti motorhang - innen-onnan csak tippek - a GTR sincs fent hogy tudjam milyen a "GetReal", de azert hasznalhato lett:)

- GT_MODENA: Uj motor hangok. Nem ir felul semmit!Masolni: ..\Audio\Vehicles\WGTS\ WGTS GT_MODENA (RAR, 8Mbyte)

- Modena SFX: A modena config file-ja. Az eredetit archivalni!!! Masolni: ..\WGTSSeassonData\Vehicles GT MODENA SFX (ZIP, 2kbyte)
  • Alexease
  • Istencsászár
    4 évestől messze van ennyire ne öregitsük maradjunk annyiba hogy 2003ba látta meg a napvilágot
  • Alexease
    Mar majd' 4 eves jatek, ez nehez kerdes:) Talan DC, Bitorrent vagy egyeb file-cserelo...
  • zolo
    Honnan lehet letölteni magát az egész játékot?
  • b-type
    már töltöm is..köszi :)
  • Alexease
    Ez RAR:P
    - GT_COMMON: teljesen uj kulso-belso efektek, nagyreszt GTR-style(:D). Nem ir felul semmi! Masolni: ..\Audio\Vehicles\WGTS\ WGTS GT_COMMON (RAR, 9Mbyte)
  • Alexease
    Jo ez a WGTS, nekem tetszik:) Az alapok adottak, jol neznek ki az autok es elvezetesen lehet veluk "kozlekedni":) Sajnos a hangok itt-ott kicsit osszecsapottak, de megoldhato (szokas szerint:D), ebben is cserelem az osszeset:)))

- GT_COMMON: teljesen uj kulso-belso efektek, nagyreszt GTR-style(:D). Nem ir felul semmi! Masolni: ..\Audio\Vehicles\WGTS\ WGTS GT_COMMON (ZIP, 9Mbyte)

- GT_VIPER: kicsit modositott, atdolgozott Viper engine hangok. Nem ir felul semmit! Masolni: ..\Audio\Vehicles\WGTS\ WGTS GT_VIPER (ZIP, 8Mbyte)

- Viper SFX: A Viper config file-ja. Az eredetit archivalni!!! Masolni: ..\WGTSSeassonData\Vehicles
    GT VIPER SFX (ZIP, 2kByte)

- Rovid, felkoros, Viper-Silverstone bemutato filmecske. Vagas, efekt nelkul, szar minosegben (:D), csuszkalas, sodrodas, fuvezes, kerekvetozes stb. Bar sokat nem hallani igy... WGTS VIPER SOUNDS (AVI, DivX, 8Mbyte)
  • sumi
    hali.+csináltam amit mondtál,de betöltéskor kilép...
  • avcom
    szedd le újra a track packet, rakd fel és töröld a .hat fájlokat a CTDPLOG könyvtárból
  • sumi
    hali. a 1222 hozzászolásban láthato magyar pályhibára nincs vmi megoldás,v pálya??
  • JuanG
    neteeee :DD
  • Ingy
    gombaaaaaaaaaa
  • JuanG
    hápersze , de hülye vagyok, tudtam :DDD
  • avcom
  • b-type
    de az első mért kör Nordschleife-n 6:24, favágó setuppal, szal azért gyors.
  • b-type
    de, mert ki kell lépni setupolni..:))
    elég meredek szét és összetartásokat használ, csak néztem..
    a helyes kifejezés inkább a szét, és széttartásokat használ :DDD
    amugy elég gyors, elmértem a váltóáttételt az óriási leszoritóerő miatt.
    nem olyan izgalmas mint a NR2003/OWR, de azért izgalmas.
    a féktáv kicsit alul vna értékelve benne sztem, mert WGTS Modena-val tudok ilyet fékezni...
  • JuanG
    vezetés közben akkor ne irogassá :DDDDDDDDDDDDD
  • b-type
    elvileg sikerült, pont most megyek rá..
  • JuanG
    ajajj :D...az scn-ben jók az elérési utak?
  • b-type
    nem rossz..kipróbáltam, mert Formula autókkal már nem is tom mióta nem csapattam,..na nem mintha Brands Hatch-ben (rövid), nagyon lehetne..
    Aztán betettem Nordschleife-t..írtam amit kellett, berakta válaasztható pályának, de kidobált...aztán már nem is volt választható..
    ..megbüntetett..
  • JuanG
    jaaa, ilyen kis szöcske autók?? :D
  • b-type
    viszont sehogy nem tudom alátenni Nordschleife-t..
  • b-type
    hegyes orrú formula :))
    már próbáltam is Brands Hatch-ben..
  • Panther
    Bajnok autók.
  • JuanG
    ebben milyen autók is vannak?
  • avcom
    Champ Car Challenge MOD
  • Panther
    OK.
  • avcom
    akinek nem inge
    lesz majd alternatíva, de megígértem, hogy nem beszélek
  • Panther
    Na ez mind rendben, csak én nem olyan vagyok, hogy saját nevemen adom el a cuccot. :)))) Eddig "hivatalosan" két pályát konvertáltam F1 Ch alól GTR alá: az Osterreichringet és Jaramát. A másodikat senki sem tudja ki készítette, az Osterreichringre meg volt engedélyem a Standalone Mod Guys csapattól. Szóval tudom én, mi a dörgés...:))))))

Csak az egyes csapatok hozzáállása egészen csapnivaló. Most már készen van szinte az Albi '67-es pálya GTR alá, LTT-vel új textúrákkal, eredetileg szintén a Standalonos fiúk műve. Kértem engedélyt rá, 1 napon belül jött a válasz a team vezetőjétől, hogy OK.

Konvertáltam Canberra-t GTR alá, ami - utóbb tudtam meg - ki sem jött a netre, mivel anno TANTRA és a TDG csapat csinálta/konvertálta és nem kaptak engedélyt a Codemasterstől, hogy a TRD-ből áttegyenek pályákat.

De: beszéltem TANTRA-val és azt mondta, hogy szerinte saját weblapon közzétehetek egy linket, csak az m4driving-on, meg egyéb helyeken ne reklámozzam, nehogy bajom legyen belőle. Ez is telejsen korrekt.

Viszont: 3 hete írtam az RSR-nek, hogy a WGTS-ből áttenném Lime Rockot, azóta sem jött válasz. A CTDP csinált anno egy pályát (Buenos Aires), megérte volna GTR alá áttenni, küldtem nekik 3 levelet, egyikre sem jött válasz.

Szóval én megértem a csapatok egymás közötti versenyét és minden egyebet, de egy levelet 3 perc megírni.....ha egy olyan nagy pályakészítővel, mint TANTRA is lehet beszélni, saját bevallása szerint napi 12 órát melózik és a a pályákat szabad idejében csinálja, akkor ott nem velem van gond....

Más: szóval nem tud valaki olyan Hungaroringet, ahol nincsenek lockolva MTS fájlok? Talán egy RH pálya?....
  • bela88
    Nem igazán értem mit is írtál nekem lehet benenm van a Hiba. amúgy remélem nem nekem irtad azt a kedves smájlit a végén. és csak megkérdeztem ebben a játékban egy ilyen kör mennyire jó
  • bela88
    Az internetes játékhoz nincs valami leírás mert nálam nem müködő képes a dolog sejtem mi a hivba de nem vagyok benne biztos